Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οταν λες εμεις? Εμεις που λεμε οτι και φετος δεν εχουμε ομαδα ελεω Γιαννακη? Εμεις που λεμε οτι 3 χρονια τωρα ψαχνουμε τα "πατηματα" μας? Εμεις που λεμε κριμα τα λεφτα που δινουν οι Αγγελοπουλοι? Εμεις που λεμε μακαρι να ειχαμε καλυτερη ομαδα για να κοντραριστουμε με εσας? Μερικοι μπορει να τα λενε και να τα πιστευουν.. Δε νομιζω η πλειοψηφια παντως.. Τελος παντων.. Εγω ηθελα απλα να δειξω οτι δεν ειναι ολοι οι αγωνες ιδιοι.. Τη μια μερα μπορει να κερδισεις ανετα με 50 ποντους και την επομενη να χασεις απο την ιδια ομαδα.. Αυτο που εχει ο ΠΑΟ σε σχεδη με τον ΟΣΦΠ ειναι διαρκεια στην αποδοση.. Να δουμε ποτε θα βγει στη συνταξη ο Ομπραντοβιτς..

οσο δεν παιρνουμε σωστο προπονητη ομαδα δε θα φτιαξουμε

Μπορει αντι για 15 να χανουμε με 5 απο τον παο αλλα και παλι πισω θα μαστε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:56 ----------

Και εγώ αυτό ακριβώς είπα, ίδια ακριβώς τιμωρία να υπάρξει.

καλα εσυ το εγραψες ειρωνικα, εγω τα εννοω αυτα που γραφω

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φετος εκτος απο Κλειζα, νομιζω καναμε τις χειροτερες μεταγραφες των τελευταιων χρονων.. Και πολλα λεφτα και χωρις λογο.. Τεσπα.. Δεν ειμαι και τρομερα γνωστης του μπασκετ.. Θα δειξει στο τελος της χρονιας..

Δημοσ.
Ακομα και εδω μου λες οτι επαιζες με τα δευτερα..

Μα δεν σου λεω ψεματα. 3 κορυφαιοι παιχτες στην Ευρωπη λειπουν εδω και καιρο απτην ομαδα και σημερα σου ειπε ο Kwsn με τι βασικους ξεκινησαμε.

Αλλα δεν επεκτεινω το σχολιασμο μου για το παιχνιδι διοτι το ακουσα απτο ραδιοφωνο και δεν εχω πληρη αποψη. Αυτο που καταλαβα παντως ειναι οτι ο Πεκοβιτς σταματαει μονο αν του σπασουν κανα χερι και ο Νικολας θα κλεισει πολλα, μα πολλα σπιτια φετος.

Ο Κλειζα ηταν καλη μεταγραφη, αλλα οχι ιδανικη για τη θεση που τον προοριζε ο Μπαναωτ. Αν τον επαιρνες για 3ρι και τον χρησιμοποιουσες εκει, -εχοντας αληθινο και καλο 4ρι- θα ησουν πιο δυνατος εφετος. Να τον δουμε και στα δυσκολα παντως, εχω λογους που επιμενω σε αυτο.

Δημοσ.
Οταν λες εμεις? Εμεις που λεμε οτι και φετος δεν εχουμε ομαδα ελεω Γιαννακη? Εμεις που λεμε οτι 3 χρονια τωρα ψαχνουμε τα "πατηματα" μας? Εμεις που λεμε κριμα τα λεφτα που δινουν οι Αγγελοπουλοι? Εμεις που λεμε μακαρι να ειχαμε καλυτερη ομαδα για να κοντραριστουμε με εσας? Μερικοι μπορει να τα λενε και να τα πιστευουν.. Δε νομιζω η πλειοψηφια παντως.. Τελος παντων.. Εγω ηθελα απλα να δειξω οτι δεν ειναι ολοι οι αγωνες ιδιοι.. Τη μια μερα μπορει να κερδισεις ανετα με 50 ποντους και την επομενη να χασεις απο την ιδια ομαδα.. Αυτο που εχει ο ΠΑΟ σε σχεδη με τον ΟΣΦΠ ειναι διαρκεια στην αποδοση.. Να δουμε ποτε θα βγει στη συνταξη ο Ομπραντοβιτς..

Εχεις δει καποιον αγωνα της Ρεαλ? Ειδα αυτον με τον βαζελο. Ποσους νεους παικτες εχει? 7?8? + ενα νεο προπονητη. Ε λοιπον παιζουν μπασκετ π εμεις δεν θα παιξουμε ουτε στα ονειρα μας με τον Γιαννακη. Και αμυντικα και επιθετικα. Και θυμισε μου ποσο καιρο ειναι ο Γιαννακης στην ομαδα?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:23 ----------

Φετος εκτος απο Κλειζα, νομιζω καναμε τις χειροτερες μεταγραφες των τελευταιων χρονων.. Και πολλα λεφτα και χωρις λογο.. Τεσπα.. Δεν ειμαι και τρομερα γνωστης του μπασκετ.. Θα δειξει στο τελος της χρονιας..

Ποια μεταγραφη δεν σ αρεσε?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:23 ----------

Ο Κλειζα ηταν καλη μεταγραφη, αλλα οχι ιδανικη για τη θεση που τον προοριζε ο Μπαναωτ. Αν τον επαιρνες για 3ρι και τον χρησιμοποιουσες εκει, -εχοντας αληθινο και καλο 4ρι- θα ησουν πιο δυνατος εφετος. Να τον δουμε και στα δυσκολα παντως, εχω λογους που επιμενω σε αυτο.

Μιντι το χω ρωτησει 5-6 φορες, δεν μου το χει απαντησει κανεις. Οι Χαισλιπ-Ιλιασοβα σε τι θεση παιζουν?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:27 ----------

H επιχειρηματολογια παντως ''να τον δω στα δυσκολα'' δεν στεκει. Οταν λειτουργει μια ομαδα, λειτουργει. Ειδικα οταν το σχημα με τον Κλειζα εχει δοκιμαστει σε ποσους αγωνες Ευρωλιγκας μαλιστα. Δηλαδη τι περιμενεις να παιξουμε με τη Μπαρτσα να χασουμε και να βγεις κ να πεις ''ειδατε δεν ειναι 4αρι''? Δεν γινονται αυτα.

Απο κει και περα, αυτο που κανει κατα κορον φετος ο Κλειζα ειναι να ανοιγει χωρο για τον Τσιλι. Και ειναι καθαρα θεμα προπονητη να συνεχιστει αυτο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:29 ----------

quiz: το καθαροαιμο 4αρι Φωτσης, ποσες φορες ποσταρε στον αγωνα με τη Ρεαλ??

Δημοσ.

Η Ρεαλ εχει και προπονητη ομως.. απο το καλοκαιρι το ελεγα (οχι πως εχει σημασια) να διωξουμε τον Γιαννακη και να δωσουμε τα παντα να ερθει ο Μεσινα! Το ιδιο πραγμα λεμε.. Με Γιαννακη δεν βλεπουμε προκοπη.. Το ψαχνουμε τα πατηματα μας το ειπα ειρωνικα φυσικα.. Ειναι δυνατον μετα απο 3 χρονια να ψαχνεσαι ακομα?

Δε μου αρεσει ο Γλυνιαδακης μονο (για τον Ουειφερ κραταω μια πισινη).. Αλλα δεν ειπα οτι πηραμε κακους παιχτες, ειπα οτι μπορουσαμε και επρεπε να παρουμε καλυτερους! Ισως απο Ευρωπαικη αγορα να ηταν καλυτερα τα πραγματα για εμας..

Δημοσ.

[/color]quiz: το καθαροαιμο 4αρι Φωτσης, ποσες φορες ποσταρε στον αγωνα με τη Ρεαλ??

Mε υψος 2,09 και αλμα 70 εκ. νομιζω οτι εχει διαφορα απο το να εισαι 2,02 και να στηριζε αποκλειστικα και μονο στην δυναμη για να βγαλεις εναν τυπο που εχει κορμι για 3, στυλ για 3 και κινησεις για 3 τεσσαρι

Στην ουσια προσπαθεις να μας πεισεις οτι ο Σισκα οπως τον κοβεις, αν ηταν πιο δυνατος θα επαιζε 4 ετσι?

ΥΓ. Να τονισουμε επισης οτι ΑΛΛΟ το εχω ενα τεσσαρι(βλ. Τσαρτσαρης) και ενα παικτη 2,09 με μεγαλο αλμα και χερια για πιο ελαφρια σχηματα να παιζει 4 και ΑΛΛΟ να λες οτι στο 4 αυτη την στιγμη εχεις ενα δυνατο 3αρι, ενα αθλητικο 3αρι και ενα 5αρι με καλο σουτ. Αυτη την στιγμη δεν εχεις 4αρι, εχεις 3 παικτες που παιζουν το 4 κατα αναγκη.

Δημοσ.

Ποια μεταγραφη δεν σ αρεσε?

Θα σου απαντησω εγω. Βον Ουειφερ, Παπανικολαου, Γλυνιαδακης, Μαυροκεφαλος (αν τον πιασουμε ως μεταγραφη) και Μπεβερλι ειναι παιχτες που ΔΕΝ ανεβαζουν επιπεδο μια ομαδα που διεκδικει τιτλο. Ειδικα οι 2 πρωτες μεταγραφες αν λαβουμε υποψη τον παραγοντα value for money ειναι fail. Μιλαμε για 5 μετριες εως κακες μεταγραφες δηλαδη, τη στιγμη που ο αλλος φερνει Τεπιτς, Καλαθη και κανει εσωτερικη μεταγραφη τον Σερμαντινι.

Κουιζ: Ποσο χ-πλασια λεφτα κοστισε η μεταγραφη του Παπανικολαου, απο αυτην του Πεκοβιτς? Τ

Μιντι το χω ρωτησει 5-6 φορες, δεν μου το χει απαντησει κανεις. Οι Χαισλιπ-Ιλιασοβα σε τι θεση παιζουν?

Διαφωνεις οτι με ενα Κλειζα στο 3, και ενα νορμαλ 4ρι, θα ησουν πιο δυνατος σαν ομαδα? Αλλο ειναι να βγαζεις συστηματα να σουταρει το 3ρι τριποντο και αλλο να εχεις σαν βασικο σουτερ αυτον που παιζει στο 4.

H επιχειρηματολογια παντως ''να τον δω στα δυσκολα'' δεν στεκει. Οταν λειτουργει μια ομαδα, λειτουργει. Ειδικα οταν το σχημα με τον Κλειζα εχει δοκιμαστει σε ποσους αγωνες Ευρωλιγκας μαλιστα. Δηλαδη τι περιμενεις να παιξουμε με τη Μπαρτσα να χασουμε και να βγεις κ να πεις ''ειδατε δεν ειναι 4αρι''? Δεν γινονται αυτα.

Αν δεις τα στατιστικα του στα playoff του NBA θα καταλαβεις οτι στεκει. Στη κανονικη σεζον καλος ηταν παντως. Ως γνωστον για οσους βλεπουν ΝΒΑ, οι ομαδες κανουν παηγυρακι μεσα στη σεζον και στα playoff φορτσαρουν. Στη σεζον ηταν καλος. Στα playoff ηταν με το ζορι μετριος.

quiz: το καθαροαιμο 4αρι Φωτσης, ποσες φορες ποσταρε στον αγωνα με τη Ρεαλ??

Τεσσαρι δε σημαινει ποσταρω σωνει και καλα. Εκτος αν θες να μας πεις οτι ο Κλειζα με τον Φωτση συνεισφερουν το ιδιο μεσα στη ρακετα.

Ομαδα χωρις καθαροαιμο 4ρι (αυτο λεμε για τον Κλειζα βασικα, οτι οσο καλος και ναναι δε θα καλυψει ποτε το ΚΕΝΟ που εχεις εκει), χωρις κιλλερ απτα τριποντα και χωρις προπονητη, καλο ειναι να παραμενει πολυ προσγειωμενη.

edit: Η ολη ιστορια με το 4ρι και τη θεση του Κλειζα, εχει ξεκινησει απο τη δικη σου επιμονη στο οτι ο ΟΣΦΠ εχει καλυτερη γραμμη ψηλων απτου ΠΑΟ φετος, κατι που δεν ισχυει ουτε σε παραλληλο συμπαν. Και αναθερμανθηκε οταν εσπευσες να μας πεις οτι επιβεβαιωθηκες για τη γνωμη σου αυτη, οταν τραυματιστηκαν Μπατιστ, Τσαρτσαρης (και Μπογρης).

Δημοσ.

Kαλυτερους με αντικειμενικα κριτηρια δε νομιζω οτι μπορουσαμε να παρουμε. Απλα επρεπε να παρουμε παικτες προσαρμοσμενους στα ευρωπαικα δεδομενα, π.χ. Ρακοσεβιτς αντι Ουειφερ, οπως ακριβως εκανε και η Ρεαλ.

Ο Γλυνιαδακης γ αυτο που τον θελει μια χαρα ειναι.

Του χρονου, ετσι οπως βλεπω εγω το ροστερ αυτη τη στιγμη, διωξιμο τον Ουειφερ αν δεν προσαρμοστει (βεβαια αν καταφερει ο Γιαννακης να τον ενταξει στην ομαδα θα δουμε εναν πολυ μεγαλο σκορερ), διωξιμο Βουισιτς (ξεκαθαρα πλεον δεν ταιριαζει με το στυλ που προσπαθουμε να παιξουμε) και αποκτηση στη θεση του Χαλπεριν ενος καθαροαιμου σουτερ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:00 ----------

Mε υψος 2,09 και αλμα 70 εκ. νομιζω οτι εχει διαφορα απο το να εισαι 2,02 και να στηριζε αποκλειστικα και μονο στην δυναμη για να βγαλεις εναν τυπο που εχει κορμι για 3, στυλ για 3 και κινησεις για 3 τεσσαρι

Στην ουσια προσπαθεις να μας πεισεις οτι ο Σισκα οπως τον κοβεις, αν ηταν πιο δυνατος θα επαιζε 4 ετσι?

Με τα αν δεν γινεται συζητηση.

ΥΓ. Να τονισουμε επισης οτι ΑΛΛΟ το εχω ενα τεσσαρι(βλ. Τσαρτσαρης) και ενα παικτη 2,09 με μεγαλο αλμα και χερια για πιο ελαφρια σχηματα να παιζει 4 και ΑΛΛΟ να λες οτι στο 4 αυτη την στιγμη εχεις ενα δυνατο 3αρι, ενα αθλητικο 3αρι και ενα 5αρι με καλο σουτ. Αυτη την στιγμη δεν εχεις 4αρι, εχεις 3 παικτες που παιζουν το 4 κατα αναγκη.

Ο Κλειζα δηλαδη δεν ειναι 4αρι γιατι ειναι 2,03 και δεν παιζει με πλατη. Δηλαδη ο Χαισλιπ ξαναρωταω που ειναι μισος σε μυικη μαζα και δεν παταει στο ζωγραφιστο ουτε γ αστειο, τι τον κανει 4αρι? Ο Γκαρμπαχοθα τι ειναι? Που ειναι απλα δυνατος κ τπτ αλλο? Ο Ιλιασοβα?

Δημοσ.

Ο Γλυνιαδακης γ αυτο που τον θελει μια χαρα ειναι.

Ναι και το εχει αποδειξει στις μεχρι τωρα συμμετοχες του. Μακραν ο πιο αρνητικος σας παιχτης. Θυμισε μου σε ποιο ματς ειχε 3 φαουλ στα 2 πρωτα λεπτα και μολις ξαναμπηκε στη 3η περιοδο εκανε αντιαθλητικο...

Δημοσ.
Θα σου απαντησω εγω. Βον Ουειφερ, Παπανικολαου, Μαυροκεφαλος (αν τον πιασουμε ως μεταγραφη) και Μπεβερλι ειναι παιχτες που ΔΕΝ ανεβαζουν επιπεδο μια ομαδα που διεκδικει τιτλο. Ειδικα οι 2 πρωτες μεταγραφες αν λαβουμε υποψη τον παραγοντα value for money ειναι fail.

Κουιζ: Ποσο χ-πλασια λεφτα κοστισε η μεταγραφη του Παπανικολαου, απο αυτην του Πεκοβιτς?

Πολυ σωστη λογικη! Συγκρινεις το μεγαλυτερο ταλεντο της Ελλαδας στο 3, με εναν Μαυροβουνιο! nice! Παρεπιπτοντως, εσυ δεν τον ηθελες με τπτ ε?

Διαφωνεις οτι με ενα Κλειζα στο 3, και ενα νορμαλ 4ρι, θα ησουν πιο δυνατος σαν ομαδα? Αλλο ειναι να βγαζεις συστηματα να σουταρει το 3ρι τριποντο και αλλο να εχεις σαν βασικο σουτερ αυτον που παιζει στο 4.

1ον πιστευω οτι χρειαζοταν η ομαδα ενα ελαφρυ 4αρι/φονια για να ανοιγει διαδρομους για τον Τσιλι. Μην το παραβλεπεις αυτο, βλεπεις ποσο πιο ευκολα σκοραρει φετος ο Αφανας.

2ον σαφως και συμφωνω οτι για ορισμενες καταστασεις θα χρειαστεις ενα πιο βαρυ 4αρι. Τον Μπουρουση δηλαδη.

Τεσσαρι δε σημαινει ποσταρω σωνει και καλα
.

Σε μενα το λες?

Εκτος αν θες να μας πεις οτι ο Κλειζα με τον Φωτση συνεισφερουν το ιδιο μεσα στη ρακετα.

Ο Φωτσης μ αρεσει σαν παικτης, δεν ξερω πως θα συνεχισει ο Κλειζα στην αμυνα. Μεχρι στιγμης καλα τα παει. Επιθετικα ομως ειναι μερα με νυχτα οι 2 τους.

Ομαδα χωρις καθαροαιμο 4ρι (αυτο λεμε για τον Κλειζα βασικα, οτι οσο καλος και ναναι δε θα καλυψει ποτε το ΚΕΝΟ που εχεις εκει), χωρις κιλλερ απτα τριποντα και χωρις προπονητη, καλο ειναι να παραμενει πολυ προσγειωμενη
.

Διαβασε τα σχολια μου και θα καταλαβεις σε τι εκτιμηση εχω αυτο που μου παρουσιαζουν ως τωρα σαν ''ομαδα''.

Απο κει κ περα, ξαναρωταω ο Χαισλιπ ειχει 60 ποντους αλμα γ αυτο κανει να παιξει 4αρι, ο Ιλιασοβα το ιδιο, ο Γκαρμπαχοσα το ιδιο?

Εγω πιστευω πως δεν υπαρχει ενα προτυπο σωνει και καλα, για ολες τις θεσεις και να ακολουθειται κατα γραμμα. Τον γερο-Μιντελτον μονο εγω τον θυμαμαι?????

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:12 ----------

Τον Ουειφερ μην τον ξεγραφετε παντως απο τωρα.

Δημοσ.

ρε παιδια τι το ψαχνετε με τους παιχτες

αμα δε φυγει ο υπνος και τον λεμπρον να φερουμε προκοπη δε θα δουμε..

ο Κλειζα παντως μεχρι τωρα φαινεται η καλυτερη μας μεταγραφη, στον Ουειφερ νομιζω πρεπει να δωσουμε λιγο χρονο

Δημοσ.
Πολυ σωστη λογικη! Συγκρινεις το μεγαλυτερο ταλεντο της Ελλαδας στο 3, με εναν Μαυροβουνιο! nice! Παρεπιπτοντως, εσυ δεν τον ηθελες με τπτ ε?

Που κολλαει η καταγωγη του παιχτη, για την αξια μιας μεταγραφης? Βοηθησε με να καταλαβω.

1ον πιστευω οτι χρειαζοταν η ομαδα ενα ελαφρυ 4αρι/φονια για να ανοιγει διαδρομους για τον Τσιλι. Μην το παραβλεπεις αυτο, βλεπεις ποσο πιο ευκολα σκοραρει φετος ο Αφανας.

2ον σαφως και συμφωνω οτι για ορισμενες καταστασεις θα χρειαστεις ενα πιο βαρυ 4αρι. Τον Μπουρουση δηλαδη.

οκ.

Ο Φωτσης μ αρεσει σαν παικτης, δεν ξερω πως θα συνεχισει ο Κλειζα στην αμυνα. Μεχρι στιγμης καλα τα παει. Επιθετικα ομως ειναι μερα με νυχτα οι 2 τους.

Ο Κλειζα εχει πολλα ψωμια ακομα να φαει στην Ευρωπη για να κριθει ουσιαστικοτερος και μεγαλυτερος παιχτης του Φωτση. Προς το παρον σε τιτλους/συμετοχες/προσφορα/σταθεροτητα σε διαρκεια ετων ο Κλειζα ειναι μια τριχα του Φωτση. Κατα τ'αλλα επιθετικα και μονον εκει ειναι καλυτερος ο Κλειζα. Πουθενα αλλου ομως προς ωρας.

Εγω πιστευω πως δεν υπαρχει ενα προτυπο σωνει και καλα, για ολες τις θεσεις και να ακολουθειται κατα γραμμα. Τον γερο-Μιντελτον μονο εγω τον θυμαμαι?????

Αγαπητε ασε τον Μιντλετον και ελα σε πιο προσφατο παραδειγμα: Μπατιστ. Ηρθε απο το ΝΒΑ ως 3ρι, για να παιξει 4ρι σε εμας. Και κατεληξε να ειναι μεσα στους 5 καλυτερους σεντερ της Ευρωπης. Η διαφορα ειναι οτι ο Μπατιστ δεν μπηκε στο 5 για να καλυψει τη θεση, αλλα μπηκε και παιζει ως 5ρι. Με πιανεις? Ο Κλειζα δηλωνεται 4ρι και παιζει ξεκαθαρα σαν δευτερο 3ρι. Καμια σχεση το παιχνιδι του με 4ρι. Επιθετικα συνεισφερει. Ως εκει ομως.-

Οσο για τον προπονητη. Αν ειχες εξυπνη διοικηση θα χτυπαγες Μεσινα φετος και θα εδιωχνες τον κουλουρα που σου εχει κατσικωθει στο παγκο. Πας και δινεις 1μυριο για τον Παπανικολαου, πας και δινεις 5μυρια για τον αφανα, πας και δινεις 2,5μ για τον βαφλα (αν δεν απατωμαι) και τσιγουνευεσαι τον Μεσινα που ξερεις οτι εχει τη δυνατοτητα να κοντραρει τον Ζοτς ή εστω να σου στησει μια μεγαλη ομαδα κι ας μη κατακτησει τροπαια. Υπαρχει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...