foufoutios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μην ξαναλεμε πως ηταν ανθρωπινο λαθος, ηταν! Οπως και τα περισσοτερα που εχουν σφυριχτει κατα ΠΑΟ και ΑΕΚ βεβαια.. Το λαθος ειναι της διοικησης και μονο που δεν εφερε προπονητη και παιχτες.. Αγωνιστικα τωρα, μου αρεαν οι μικροι και αν ειχαν εμπειρια θα ειχαμε καθαρισει το ματς νωριτερα.. Στο τελος σταματησαν οι δικοι μας να μαρκαρουν και φαγαμε το γκολ.. (επειδη ειμαστε και πολυ τυχεροι φετος.. )
alexis333 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Οσοι λετε οτι επρεπε να κερδισουμε παρα τη διαιτησια παραβλεπετε καποια δεδομενα 1)η ομαδα επαιζε μιση. Και δεν ειναι μονο οι απουσιες που ειχαμε απο την αρχη του ματς, αλλα τραυματιστηκαν και οι Μαρεσκα και στο καπακι ο Λεντεσμα! Κι εκει που ο ζικο σκοπευε να βγαλει τον Φετφα και να ενισχυσει το κεντρο επρεπε να βγει ο Λεντ.! 2)η ομαδα τα εδωσε ολα την Τεταρτη και μετα απο 2 μερες επρεπε να δωσει κι αλλο ματς! Ε με αυτα τα δεδομενα, οταν καυαφερνεις να βγαλεις 2 γκολ και το 2ο στο ακυρωνουν και μετα ερχεται Χ, ε δε μπορεις να μην τρελενεσαι!! Ε τι να σου κανω εγω ?? Αφου εχεις απουσιες παρε ενα Χ ωστε να φτιαξεις καλο ροστερ με παγκο και την επομενη φορα να μαρκαρεις καλυτερα και οχι με την πρωτη πιεση να δεχεσαι γκολ.Το πιστευανε για σιγουρο οι παιχτες μας το παιχνιδι αλλα τους τα χαλασε ο 17χρονος. Δε μπορεις ν καταλαβεις με τπτ ποσο ακυρο ειναι να διαμαρτυρεσαι για τη διαιτησια.] Οπως τα ελεγες στους Παναθηναικους οτι δε πρεπει να παραπονιουνται ετσι δε πρεπει κι εσυ να το κανεις.
KWSN_Men Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Οσοι λετε οτι επρεπε να κερδισουμε παρα τη διαιτησια παραβλεπετε καποια δεδομενα 1)η ομαδα επαιζε μιση. Και δεν ειναι μονο οι απουσιες που ειχαμε απο την αρχη του ματς, αλλα τραυματιστηκαν και οι Μαρεσκα και στο καπακι ο Λεντεσμα! Κι εκει που ο ζικο σκοπευε να βγαλει τον Φετφα και να ενισχυσει το κεντρο επρεπε να βγει ο Λεντ.! 2)η ομαδα τα εδωσε ολα την Τεταρτη και μετα απο 2 μερες επρεπε να δωσει κι αλλο ματς! Ε με αυτα τα δεδομενα, οταν καυαφερνεις να βγαλεις 2 γκολ και το 2ο στο ακυρωνουν και μετα ερχεται Χ, ε δε μπορεις να μην τρελενεσαι!! Ο Παναθηναϊκός πέρυσι 0-0 με τον Ηρακλή. Με κακό ποδόσφαιρο και απουσίες αλλά και με ακυρωθέν γκολ και με πέναλτυ που δε δώθηκε. Η άποψη όλων εδώ συνέπτιπτε με του Σκότους: Αλήθεια, αυτό το θυμάστε; Eίναι μόλις πέρυσι.
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω για την διαιτησία! Ε, και, που δεν σφυρίχτηκε κάτι? Τι έγινε? Λάθη γίνονται! Δεν μας έφταιγε καμιά διαιτησία, τόσους αγώνες τους κερδίσαμε με το στανιό στο τέλος! Με ομάδα χωρίς πάγκο είμαστε και μας φταίει η διαιτησία? Ουτε οι παίκτες μου φταίνε, ουτε κανείς. Αλλα μου φταίει αυτός που έκανε τον προγραμματισμό της ομάδος... Δεν βλέπω συχνά τους συν Ολυμπιακούς μου, που τώρα κόπτονται για την διαιτησία να βγαίνουν με τόσο πάθος οταν ευνοούμαστε! Εμένα με ενδιαφέρει να κερδίζω αντρίκια, μέσα στο γήπεδο. Γιατί μόνο τοτε θα γίνομαι καλύτερη ομάδα, ακομα και μέσα απο τις ήττες και τις ισοπαλίες. Δεν έχουμε κανει κανα συμβόλαιο, απ οτι ξερω, πως θα κερδίζουμε παντού και πάντα! Δεν μου αρεσει να στρουθοκαμηλίζω και να κρύβομαι πισω απο το δάχτυλό μου. Μπροστά σαν ποδόσφαιρο θα παμε μονο αν δούμε τα λάθη μας και τα αντιμετωπίσουμε.
alexis333 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 +10000000000000000 Αλλα μερικοι Ολυμπιακοι δε λενε να το καταλαβουν με τπτ... Γουσταρω να φωναξω το γιατι δεν εχουμε παγκο ή γιατι δεχτηκαμε γκολ στο 92 ενω επρεπε να κρατησουμε το αποτελεσμα παρα για τη διαιτησια. Ετσι γινεσαι καλυτερος...
margaritagr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω για την διαιτησία!Ε, και, που δεν σφυρίχτηκε κάτι? Τι έγινε? Λάθη γίνονται! Δεν μας έφταιγε καμιά διαιτησία, τόσους αγώνες τους κερδίσαμε με το στανιό στο τέλος! Με ομάδα χωρίς πάγκο είμαστε και μας φταίει η διαιτησία? Ουτε οι παίκτες μου φταίνε, ουτε κανείς. Αλλα μου φταίει αυτός που έκανε τον προγραμματισμό της ομάδος... Δεν βλέπω συχνά τους συν Ολυμπιακούς μου, που τώρα κόπτονται για την διαιτησία να βγαίνουν με τόσο πάθος οταν ευνοούμαστε! Εμένα με ενδιαφέρει να κερδίζω αντρίκια, μέσα στο γήπεδο. Γιατί μόνο τοτε θα γίνομαι καλύτερη ομάδα, ακομα και μέσα απο τις ήττες και τις ισοπαλίες. Δεν έχουμε κανει κανα συμβόλαιο, απ οτι ξερω, πως θα κερδίζουμε παντού και πάντα! Δεν μου αρεσει να στρουθοκαμηλίζω και να κρύβομαι πισω απο το δάχτυλό μου. Μπροστά σαν ποδόσφαιρο θα παμε μονο αν δούμε τα λάθη μας και τα αντιμετωπίσουμε. κι εμενα μ αρεσει να κερδιζω με την αξια μου και δε ζηταω να ευνοουμαι!! Ξερεις τι θελω?? Να αφηνουν οι διαιτητες τις ομαδες να παιζουν μπαλα 50-50.Αυτο θελω. 50-50. Τοσο δυσκολο ειναι?? Χτες δεν ηταν η μοναδικη φορα που η ομαδας πηρε στραβο σφυριγμα Λες για τους Ολυμπιακους...γιατι αν ειχε ευνοηθει πχ η ΑΕΚ σε οφσαιντ που δε χρεωθηκε τι θα βγαιναν να πουν οι αεκτζηδες??απαπα δεν ειναι πραγματα αυτα δε τους θελουμε τους βαθμους???* κι οπου αεκτζης βαλε τον φιλο οποιασδηποτε ομαδας @KWSN_Men δεν ημουν εδω ουτε περυσι ουτε προηγουμενες χρονιες. Οπως εγραψα και παραπανω ζηταω απλα 50-50 για ολους και τερμα στα "λαθη" ή λαθη. *τωρα που εγραψα για την αεκ..φετος φαγωθηκαν με το "χερι" του Μελμπεργκ, περυσι ομως στον τελικο με το γκολ οφσαιντ δεν εκαναν καμια δηλωση! __________________________________________________________________ Μια μεγάλη ομάδα οφείλει να παίρνει τα παιχνίδια και όταν αδικείται από την διαιτησία... Όταν μάλιστα αυτή η ομάδα λέγεται Ολυμπιακός και παίζει μέσα στην έδρα του, τότε το ΠΡΕΠΕΙ γίνεται ακόμα πιο έντονο. Επίσης, κάθε μεγάλη ομάδα οφείλει να έχει αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις, όταν έχεις τραυματίες παίκτες (έστω και υπερβολικό αριθμό) και να μην μπαίνει συνέχεια στην διαδικασία του να κάνει αλχημείες προκειμένου να παρουσιαστεί στο χορτάρι στοιχειωδώς αξιόπιστη και σοβαρή. Συμφωνούμε σε όλα αυτά; Λογικά, η απάντηση των περισσοτέρων είναι "ναι, συμφωνούμε". Στην περίπτωση που ισχύουν τα παραπάνω δεδομένα (και γι' αυτά φυσικά και πρέπει να γίνεται κριτική και μάλιστα αυστηρή απ' όλους όσους αγαπάνε τον σύλλογο), αυτό σημαίνει ότι, αν συντελεστεί ένα "έγκλημα", δεν πρέπει να καυτηριάζεται; Αν μάλιστα αυτό έχει επαναληφθεί και την ίδια στιγμή ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα για τον αιώνιο αντίπαλο, δεν υφίσταται ο... μακροσκελής όρος "αλλοίωση αποτελεσμάτων και βαθμολογίας"; Οι "ομορφιές" κατά του Θρύλου... Ο Ολυμπιακός ήταν κάκιστος με την Καβάλα και έφερε 0-0. Τα γιουχαΐσματα της εξέδρας ήταν δικαιολογημένα και η ομάδα πελαγοδρομούσε μέσα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, πέτυχε μια γκολάρα με το Λεονάρντο, αλλά ακυρώθηκε για δήθεν οφσάιντ του Ντιόγκο, ο οποίος ΔΕΝ κάλυπτε το οπτικό πεδίο του Ιτάνζ και προσπάθησε να αποφύγει την μπάλα. Το καλοκαίρι, ο Κύρος Βασσάρας σε σεμινάρια έλεγε ότι τέτοιες περιπτώσεις δεν δίνονται οφσάιντ, ενώ λίγο μετά το παιχνίδι με την Καβάλα και σε αντίστοιχο σεμινάριο δεν πήρε ξεκάθαρη θέση. Αφού ήταν οφσάιντ κάθαρο για τους "αντικειμενικούς", τότε γιατί η κεφαλή της ΚΕΔ δεν βγήκε μπροστά να στηρίξει τον βοηθό για την "συκοφαντία" εις βάρος του και την κόκκινη "προπαγάνδα";;; Έλα ντε... Α, δυο βαθμοί ήταν αυτοί. Με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ καλά και νίκησε με 3-0. Επομένως, οποιαδήποτε αναφορά στην διαιτησία θα περνούσε απαρατήρητη και θα έφτανε -για πολλούς και πονηρούς- στα όρια της γραφικότητας. Τι να κάνουμε όμως που ο διαιτητής Αμπάρκιολης (ποιος δεν έδωσε πέναλτι-μαρς στο Μήτρογλου στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου; Ο τερματοφύλακας του Αστέρα πήρε τα πόδια του "Γερμανού", αλλά ο ρέφερι δεν πτοήθηκε και συνέχισε το ματς. Το σκορ ήταν μόλις 1-0 τότε και αν κάτι στράβωνε στην επανάληψη, η κατάσταση στο Φάληρο δεν θα ήταν και τόσο... ευχάριστη. Κόντρα στον Εργοτέλη, ο Ολυμπιακός ανακόπηκε δυο φορές για οφσάιντ που δεν υπήρχαν και στα οποία θα μπορούσε να σημειωθεί εύκολα κάποιο γκολ. Ειδικά το πρώτο, με το Μήτρογλου να είναι φάτσα-κάρτα με τον αντίπαλο γκολκίπερ, ήταν οφθαλμοφανές, αλλά ουδείς είπε κάτι. Η ομάδα νίκησε προς το τέλος με γκολ του Ντουντού, το θέμα "κουκουλώθηκε" και πάμε γι' άλλα... Τι γίνεται όμως, όταν δεν υπάρχει "ο από μηχανής Θεός" να γλιτώσει τον Ολυμπιακό και έρχεται η απώλεια;;; Εύκολη η απάντηση: Απλά, έρχεται νέα απώλεια βαθμών. Τόσο ξερά και κοφτά. Με τον Ηρακλή, η ομάδα νικούσε 1-0, πέτυχε και δεύτερο γκολ με το Μήτρογλου στο 80', ο επόπτης Γουργιώτης το ακύρωσε γιατί... έτσι, ο "γηραιός" ισοφάρισε στο 92' και ξεροί όλοι στον Πειραιά. Τι; Αδικία ήταν; Ε, και; 'Αντε βρες το δίκιο σου τώρα... Οι χαμένοι βαθμοί είναι τέσσερις και η ομάδα θα μπορούσε να είχε το απόλυτο. Δεν το έχει όμως, διότι κάποιοι έβαλαν και το χέρι τους... Τα... λάθη υπέρ του ΠΑΟ Πάντα στον αθλητισμό και στον πρωταθλητισμό, η επιβίωση του ενός εξαρτάται και από το τι κάνει ο μεγάλος αντίπαλος. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, έχει απλόχερα την διαιτητική εύνοια και πηγαίνει σπρωχτός για το φετινό πρωτάθλημα. Ωμό ακούγεται σε κάποιους; Μιλάνε τα γεγονότα και όχι τα δήθεν οπαδικά κόκκινα γυαλιά. Πρώτη "ομορφιά" με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, όπου ο Σισέ ανοίγει το σκορ έπειτα από εκτέλεση φάουλ. "Που το αξιοπερίεργο;", θα ρωτήσει κάποιος. "Ποιο φάουλ;", θα απαντήσουμε εμείς... Ήρθαν και οι... γκολάρες (με δυο κόντρες) του Λέτο και το πανηγύρι στήθηκε. Ποιος ασχολείται τώρα με ένα φάουλ και με άλλες τέτοιες λεπτομέρειες... Επόμενος αντίπαλος ο Άρης στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Μαζίνιο προηγείται στο σκορ, ο Αμπρέου... ισοφαρίζει για τον Παναθηναϊκό, ο Ουρουγουανός χάνει και ένα σκασμό ευκαιρίες και ο Κατσουράνης γυρίζει το ματς. Λεβεντιά οι πράσινοι, μπράβο τους. Τι; Έγινε πέναλτι στο 90' πάνω στον Κάμπορα και δεν το έδωσε ο Ντάκος; Έλα μωρέ τώρα, τι κάθεσαι και τα σκαλίζεις... Εν συνεχεία, ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Σαλπιγγίδης πέτυχε ένα (πράγματι ωραίο) γκολ με σουτ στο 48' έπειτα από ασίστ του Κατσουράνη, αλλά η φάση θα έπρεπε να είχε σταματήσει στο ξεκίνημά της, διότι υπάρχει επιθετικό φάουλ του Σάλπι πάνω στον Γιαχάγια στο χώρο του κέντρου. Εντάξει, μόνο "ένα" φάουλ έγινε, όχι παραπάνω, άρα το γκολ είναι κανονικότατο. Με την Καβάλα, η ισοφάριση του Σισέ με κεφαλιά στο 94' δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνει, διότι ο Νίνης έχει κάνει επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης, αλλά τελικά δόθηκε πλάγιο για τους πράσινους και τελειώνουμε τις "ομορφιές" με το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Η φάση του Σισέ στο 6ο λεπτό και στο κάτα πόσο ήταν οφσάιντ ή όχι έχει αποκτήσει το "μύθο" του γκολ της Αγγλίας με αντίπαλο τη Γερμανία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966 και ουδέποτε δεν δόθηκε στην δημοσιότητα το που ήταν ο Γάλλος στο ξεκίνημα της μπαλιάς. Με λίγα λόγια, ζητείται εναγωνίως η ευθεία. Αν τη δείτε, στείλτε τη και μέχρι το RedPlanet... Ο Πανιώνιος έβγαλε ανακοίνωση αγανάκτησης, οι πράσινοι ανταπάντησαν (ναι, αλήθεια!) και άπαντες ζούμε μια "ωραία ατμόσφαιρα", που έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος... Υποσημείωση: Όλα αυτά και ενώ έχει συμπληρωθεί μόλις το 1/3 του πρωταθλήματος... Λοιπόν, ποπ κορν, κόκα-κόλα και όλοι στους δέκτες τους κάθε Σαββατοκύριακο, διότι το σίριαλ έχει πολλά ακόμα επεισόδια. Κωμωδία ή δράμα, αυτό το αποφασίζει ο καθένας για την πάρτη του... http://www.redplanet.gr/html/ent/604/ent.260604.asp
spacefart Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 απλά ξεφτίλα αυτό που έγινε! και βγήκε και ο επόπτης και κλαιγόταν μετά το παιχνίδι και μας έλεγε οτι ναι ήταν καθαρό γκόλ και οτι έκανε λάθος.. ναι ρε έκανες λάθος = -2 βαθμοί , όπως και με την καβάλα που ακυρώθηκε κανονικότατο γκόλ του λεονάρντο , δλδ άλλοι -2 βαθμοί. με λίγα λόγια οι βαθμοί που έχουν χαθεί μεχρι τώρα είναι απο τυχαία "ανθρώπινα λάθη" .. οκ μας πείσατε
margaritagr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 απλά ξεφτίλα αυτό που έγινε! και βγήκε και ο επόπτης και κλαιγόταν μετά το παιχνίδι και μας έλεγε οτι ναι ήταν καθαρό γκόλ και οτι έκανε λάθος.. ναι ρε έκανες λάθος = -2 βαθμοί , όπως και με την καβάλα που ακυρώθηκε κανονικότατο γκόλ του λεονάρντο , δλδ άλλοι -2 βαθμοί. με λίγα λόγια οι βαθμοί που έχουν χαθεί μεχρι τώρα είναι απο τυχαία "ανθρώπινα λάθη" .. οκ μας πείσατε ας μην ειχαμε τοσες απουσιες και θα κερδιζαμε παρα τα λαθη τους οπως και τις αλλες φορες παντως χτες, για να πουμε και για το αγωνιστικό κομματι, μεχρι το 85 η ομαδα μου αρεσε. Αν δεν ηταν η απειρια των μικρων θα το καθαριζαμε νωριτερα.Περα απο το γκολ ηταν και το δοκαρι του Ντουντου(φοβερο σουτ οπως και του Μαρεσκα) Μετα βγηκε η βλακεια του Γκαλιτσιου(ρε ανθρωπε κερδιζουμε κι ειμαστε λιγο πριν το τελος, γυρνα πισω στην αμυνα, τι καθεσαι μπροστα!) και η κουραση
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 αυτο το redplanet που το χανω που το βρισκω, καθε 2η μερα ειμαι αναγκασμενος να το διαβαζω αναθεμα τα copy paste ορισμενων
rodin002 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 αυτο το redplanet που το χανω που το βρισκω, καθε 2η μερα ειμαι αναγκασμενος να το διαβαζω αναθεμα τα copy paste ορισμενων Και ειναι και αντικειμενικοτατο...
alexis333 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Και ειναι και αντικειμενικοτατο... Sureeeee....
margaritagr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ναι τωρα θα μας πειτε οτι κι οσα γραφει το αρθρο ειναι απο τη φαντασια τους Τελοσπαντων, εγω περιμενω να δω τι θα γινει με το θεμα Κατσιαμπη για τη χειρονομια και τα λογια του προς τον κοσμο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Εισαι απτους Ολυμπιακους που διαβαζουν Πρασινη για την ενημερωση τους και απαιτεις απο εμας να διαβαζουμε redplanet.gr ή να αποδεχθουμε οσα γραφει τελος παντων? ΥΓ. Ηταν βεβαιο οτι εσυ και 2-3 ακομα ενημερωνεστε και αποδεχεστε τις αποψεις κατευθυνομενων site. ΥΓ2. Για ποσες σελιδες θα συνεχιστει η κλαψα για το γκολ που σας εβαλε το 17χρονο? Αντε θα απαντησω εγω: Αμα κανει γκελα ο ΠΑΟ, θα ξεχαστει σε χρονο dt.
margaritagr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Εισαι απτους Ολυμπιακους που διαβαζουν Πρασινη για την ενημερωση τους και απαιτεις απο εμας να διαβαζουμε redplanet.gr ή να αποδεχθουμε οσα γραφει τελος παντων? ΥΓ. Ηταν βεβαιο οτι εσυ και 2-3 ακομα ενημερωνεστε και αποδεχεστε τις αποψεις κατευθυνομενων site. ΥΓ2. Για ποσες σελιδες θα συνεχιστει η κλαψα για το γκολ που σας εβαλε το 17χρονο? Αντε θα απαντησω εγω: Αμα κανει γκελα ο ΠΑΟ, θα ξεχαστει σε χρονο dt. Μα το θεμα ειναι ο τιτλος του site??Αν μου παρεθετες ενα αρθρο απο την Π κι ηταν σωστο γιατι να μη το αποδεχομουν?? Μη μενεις στο ονομα, βρηκα ενα αρθρο που εγραφε τις φασεις τις οποιες ειχα στο μυαλο μου και το ποσταρα, αντι να καθομαι να γραφω εγω, τα ιδια πραγματα. Κι οπως ειδες δεν εχω σκοπο απο δω και περα να συνεχισω τιποτα για τη διαιτησια Παμε παρακατω 500 οπαδοι του παο εσπασαν θυρα του γηπεδου της Λειβαδιας για να μπουν χωρις εισιτηριο. Πλακωθηκαν με τα ματ και τελικα καποιοι τα καταφεραν. Για να δουμε τι τιμωρια θα υπαρξει..και αν http://www.sport-fm.gr/article/203469
KWSN_Men Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 500 οπαδοι του παο εσπασαν θυρα του γηπεδου της Λειβαδιας για να μπουν χωρις εισιτηριο. Πλακωθηκαν με τα ματ και τελικα καποιοι τα καταφεραν. Για να δουμε τι τιμωρια θα υπαρξει..και αν http://www.sport-fm.gr/article/203469 Απαιτώ να υπάρξει η ίδια παραδειγματική τιμωρία που υπήρξε για παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν, όταν έμπαιναν μέσα οι κόκκινοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.