Tilemaxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 και αν σε σφαξουν ρε Tilemaxx , τι θα πεις τοτε ? Δεν σφάζουν σε τέτοια ντέρμπι τόσο εύκολα. Βασικά σε 3 εβδομάδες επιστρεφουν όλοι οι παίκτες, οπότε ευκαιρία να αποδείξουμε την ανωτερώτητά μας. Αρκετά με την 11άδα ανάγκης.
vlachaquito Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 γιατί τότε παίξατε σαν κότες με τον παο. Μίλησα για την καβάλα, μίλησα για τις σέρρες? όχι. Γιατί δεν έπαιξε ο δασκαλάκης με παο. Γιατί σε φιλικό ο τσάτος του παο, ο καραγεωργιου έλεγε "μπροστά"? σαν κοτες?? πρωτο παιχνιδι ηταν φιλαρακι, τι περιμενες, να μπουμε μεσα και να τα σπασουμε ολα?? το ειδες το παιχνιδι?? μια χαρα παιζαμε και πορομενα και τα παντα.. Δεν επαιζε ο δασκαλακης στον παο?? και το λες για αρνητικο?? 1 προβλημα εχει ο εργο φετος και αυτο ειναι στο τερμα, και μου τον λες και μπουφον?? Για το τσατσος του παο ο καραγεωργιου, ντακσει, τι να πω... να μου πεις του παοκ, που ειναι παοκτζης, τοτε οκ... και μιλας για τον πιο τιμιο και εργατικο προπονητη της Ελλαδος... θα'θελες να τον εχεις ομως ε????
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 MiDi_MiLiZ οχι δε θα μιλαγαμε ρε μαν, γιατι θα νικαγαμε και δεν θα υπηρχε αλλοιωση αποτελεσματος.. τωρα ομως υπαρχει αλλοιωση.. σωστα ? 1ον. Αλλοιωση αποτελεσματος αμεση δεν υπηρξε. Οταν εγινε το διαιτητικο λαθος δεν υπηρξε αλλοιωση αποτελεσματος. Μπροστα στο σκορ ησασταν ουτως η αλλως. Η αλλοιωση επηλθε 12 λεπτα μετα, στις καθυστερησεις. Μαλλον ο εποπτης πονταρε πολυ στο τελευταιο 10λεπτο στην στραβη, γιαυτο εσκεμενα ακυρωσε το γκολ σας. Επαναλμβανω η φαση στην εξελιξη της ειναι δυσκολη για τον εποπτη, αν υπαρχει περιπτωση να το δεχθεις και να το κατανοησεις. Εσυ πως ξερεις οτι ηταν στημενο? 2ον. Φορας τοσο κοκκινα γυαλια που αυτο που εξεταζεις ειναι ΜΟΝΟ οι βαθμοι, οχι η συνολικη εικονα της ομαδας σου εδω και 3 μηνες. Οσο η ομαδα δεν βλεπεται αλλα μαζευει βαθμους ολα καλα, ασχολεισαι με τα χαλια του ΠΑΟ. Με το που η ομαδα σου εχασε βαθμους ασχοληθηκες και με τη δικη σου ομαδα, για να πεις για τη σφαγη, τη παραγκα, το στησιμο εκ μερους του ΠΑΟ. Εν τελει παλι στον Παναθηναικο κατεληξες, για ενα αποτελεσμα που εδω και καιρο ΦΩΝΑΖΕ οτι καποια στιγμη θα ερθει. Να πω οτι ηταν απροσμενο και επεσες απτα συννεφα, επειδη η διαιτησια σε εκοψε παει στο διαολο... Η να πω οτι η διαιτησια σου χει κοψει κι αλλους βαθμους, παει κι αυτο στο διαολο... Τεσπα τι να λεμε τωρα.
SPSS07 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 MiDi_MiLiZ υπηρξε καθαροτατη αλλοιωση αποτελεσματος. αντι για 2-0 ή 2-1 το εκανε 1-1 .. ξαναλεω οτι η συνολικη αποδοση της ομαδας μου ΔΕΝ ειναι αυτη που θελω.. ΑΛΛΑ οταν παιζεις 2 μηνες με -2 , -5 , -7 βασικους παιχτες, βαζεις στην ενδεκαδα 3 και 4 18χρονα κτλ κτλ ε τοτε δεν εχω και μεγαλες απαιτησεις για μπαλαρα. και η ομαδα μου να χασει βαθμους δε λεω οχι.. οπως με την καβαλα που δεν βλεποταν.... ΑΛΛΑ να χασει βαθμους παιζωντας μπαλα και οχι απο σφυριγματα καποιων ξεπουλημενων
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 MiDi_MiLiZ υπηρξε καθαροτατη αλλοιωση αποτελεσματος. αντι για 2-0 ή 2-1 το εκανε 1-1 .. ξαναλεω οτι η συνολικη αποδοση της ομαδας μου ΔΕΝ ειναι αυτη που θελω.. ΑΛΛΑ οταν παιζεις 2 μηνες με -2 , -5 , -7 βασικους παιχτες, βαζεις στην ενδεκαδα 3 και 4 18χρονα κτλ κτλ ε τοτε δεν εχω και μεγαλες απαιτησεις για μπαλαρα. και η ομαδα μου να χασει βαθμους δε λεω οχι.. οπως με την καβαλα που δεν βλεποταν.... ΑΛΛΑ να χασει βαθμους παιζωντας μπαλα και οχι απο σφυριγματα καποιων ξεπουλημενων Δεν περιμενα να καταλαβεις και πολλα αποσα εγραψα. Απο κει και περα πανω στο bold: Προβλημα της προεδραρας σου ειναι οτι το καλοκαιρι σου αφησε την ομαδα χωρις ροστερ και αναγκαζεσαι να ριχνεις 18χρονα. Τα παραπονα σου στο θειο. ΥΓ. Τα οργανα θα επρεπε να εχουν αρχισει πολυ νωριτερα, αν δεν σας συνοδευε η θεα τυχη σε αρκετα παιχνιδια. Καλλιο αργα παρα ποτε.
SPSS07 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 τα παραπονα μου στον προεδρο τα εχω πει και τα λεω.. ολος ο κοσμος του ολυμπιακου τα ιδια παραπονα εχει.. μεχρι δεκεμβριο ετσι θα ειμαστε. τελος με αυτο.. καλλιο αργα παρα ποτε? δλδ καλα εκαναν που ακυρωνουν καθαρα γκολ. αφου κερδιζει με τετοια κουτσουρεμενη ομαδα ο ολυμπιακος μονο ετσι μπορουν να τον κοψουν ε? με σφυριγματα... οτι εσυ βλεπω καταλαβαινεις τι λεω.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Άμα είσαι μεγάλη ομάδα, δε χρειάζεσαι καλή διαιτησία για να κερδίσεις μια μικρή. Τέλος.
rodin002 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Πολλοι λένε πάντως οτι ήταν οφσαιντ για τον παρακάτω λόγο: Απο comment στο gazetta " Γενικά, συμπεραίνεται ότι είτε η αμυνόμενη ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο παίκτες (συμπεριλμβάνεται και ο τερματοφύλακας) μεταξύ της γραμμής του τέρματος και τον αντίπαλο παίκτη που βρίσκεται πιο κοντά σε αυτήν, είτε όλοι οι παίκτες της αμυνόμενης ομάδας πρέπει να βρίσκονται πίσω από την μπάλα, έτσι ώστε να είναι πάντα πιο κοντά στο τέρμα τους από την αντίπαλη, επιτιθέμενη ομάδα. Αν ο τερματοφύλακας έχει βρεθεί εκτός θέσης και η μπάλα είναι ανάμεσα σε αυτόν και το τέρμα του, ο αντίπαλος επιθετικός πρέπει να βρίσκεται στην ίδια γραμμή, ή πίσω από αυτήν, με δύο αμυνόμενους (πάντα αν η μπάλα βρίσκεται στο μισό του γηπέδου όπου βρίσκεται και το τέρμα των αμυνόμενων)." Αλήθεια ισχυει αυτό;
Members gsarig Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Πολλοι λένε πάντως οτι ήταν οφσαιντ για τον παρακάτω λόγο:Απο comment στο gazetta " Γενικά, συμπεραίνεται ότι είτε η αμυνόμενη ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο παίκτες (συμπεριλμβάνεται και ο τερματοφύλακας) μεταξύ της γραμμής του τέρματος και τον αντίπαλο παίκτη που βρίσκεται πιο κοντά σε αυτήν, είτε όλοι οι παίκτες της αμυνόμενης ομάδας πρέπει να βρίσκονται πίσω από την μπάλα, έτσι ώστε να είναι πάντα πιο κοντά στο τέρμα τους από την αντίπαλη, επιτιθέμενη ομάδα. Αν ο τερματοφύλακας έχει βρεθεί εκτός θέσης και η μπάλα είναι ανάμεσα σε αυτόν και το τέρμα του, ο αντίπαλος επιθετικός πρέπει να βρίσκεται στην ίδια γραμμή, ή πίσω από αυτήν, με δύο αμυνόμενους (πάντα αν η μπάλα βρίσκεται στο μισό του γηπέδου όπου βρίσκεται και το τέρμα των αμυνόμενων)." Αλήθεια ισχυει αυτό; Ο κανόνας ισχύει, ναι. Για να αποφύγεις το οφσάιντ πρέπει να καλύπτεσαι από 2 αντίπαλους, ασχέτως του αν ο ένας είναι ο τερματοφύλακας ή όχι. Νομίζω πως υπάρχει εξαίρεση μόνο στην περίπτωση που δεχτείς την μπάλα από πάσα αντιπάλου, οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν είσαι οφσάιντ ακόμη κι αν είσαι ακάλυπτος.
alexis333 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Να προσθεσω και κατι που δε ειπωθηκε απο κανεναν. Τι γκολαρα ηταν αυτη που εβαλε ο Μαρεσκα ?? Τι κεραυνοβολια. Μιλαμε το καρφωσε.Ο τερματοφυλακας δε προλαβε να κανει τπτ. Η μπαλα απο την πολυ δυναμη βγηκε εξω και εφθασε εως το πεναλτυ. Ο Ιταλος εχει φοβερο ποδι. Το χει αποδειξει πολλες φορες.
izerman76 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 MiDi_MiLiZ υπηρξε καθαροτατη αλλοιωση αποτελεσματος. αντι για 2-0 ή 2-1 το εκανε 1-1 .. ξαναλεω οτι η συνολικη αποδοση της ομαδας μου ΔΕΝ ειναι αυτη που θελω.. ΑΛΛΑ οταν παιζεις 2 μηνες με -2 , -5 , -7 βασικους παιχτες, βαζεις στην ενδεκαδα 3 και 4 18χρονα κτλ κτλ ε τοτε δεν εχω και μεγαλες απαιτησεις για μπαλαρα. και η ομαδα μου να χασει βαθμους δε λεω οχι.. οπως με την καβαλα που δεν βλεποταν.... ΑΛΛΑ να χασει βαθμους παιζωντας μπαλα και οχι απο σφυριγματα καποιων ξεπουλημενων Έτσι απο περιέργεια, όταν δεν έδωσε 2 πέναλτι υπερ της ΑΕΚ στο οΑΚΑ φέτος υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος; Εκεί δεν σε πείραξε που πήρες 3 βαθμούς; Και έχετε φτάσει σε τραγικό σημείο αν θεωρείτε σφαγή από πουλημένους (!!!!!!) διαιτητές την ακύρωση γκολ για οφσαιντ για 30 εκατοστά στο 82, ενώ κερδίζετε 1-0 εντός την 12η ομάδα του πρωταθλήματος. Και θυμάμαι μέχρι πέρυσι δεκάδες ποστ σας όταν λέγαμε για τη διαιτησία, ότι εσείς δεν μιλάτε για διαιτησία γιατι οι μεγάλες ομάδες δεν ασχολούνται με αυτά, και το κλασσικό φτιάξτε πρώτα ομάδα και μετά μιλήστε. Πως αλλάζουν τα κόζα ε;
vlachaquito Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Άμα είσαι μεγάλη ομάδα, δε χρειάζεσαι καλή διαιτησία για να κερδίσεις μια μικρή. Τέλος. ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
KaizerSoze Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ο κανόνας ισχύει, ναι. Για να αποφύγεις το οφσάιντ πρέπει να καλύπτεσαι από 2 αντίπαλους, ασχέτως του αν ο ένας είναι ο τερματοφύλακας ή όχι. Νομίζω πως υπάρχει εξαίρεση μόνο στην περίπτωση που δεχτείς την μπάλα από πάσα αντιπάλου, οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν είσαι οφσάιντ ακόμη κι αν είσαι ακάλυπτος. Bασικα, πρεπει να εισαι πισω απο την ευθεια της μπαλας(αυτο που λεμε "οφσαιντ υπαρχει προς τα εμπρος μονο", δηλαδη αν εσυ εισαι διπλα μου και ειμαστε μονο με το τερμα και σου δωσω πασα ΔΕΝ εισαι οφσαιντ γιατι η μπαλα δεν εχει παει προς τα μπρος αλλα στο πλαι/πισω παροτι δεν μας καλυπτει καποιος αμυντικος) Αν τωρα δεχτεις πασα και εισαι μπροστα απο την ευθεια της μπαλας οταν αυτη φευγει απο τον πασαδορο, πρεπει να καλυπτεσαι απο δυο αμυντικους, δλδ να εισαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στην ευθεια με 2 αμυντικους. Συνηθως ο ενας ειναι το τερμα, οποτε ψαχνεις τον αλλο, αν ομως το τερμα εχει βγει για βρουβες τοτε σε βγαζει και εσενα οφσαιντ αν δεν σε καλυπτουν ΔΥΟ αλλοι αμυντικοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.