vaso7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Οι πρώτοι χαμένοι δικοί μας αλλά αρκετοί κερδισμένοι δικοί σας. Αστο γύρω γύρω θα το γυρίζουμε πάλι απόψε αλλά άκρη δεν θα βγει. Εγω απλά ελπίζω σε 3 βδομάδες να τους έχουμε όλους υγιείς, τπτ άλλο δεν θέλω...
Deponakias Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 +1Εγω θα δεχθω καθε Ολυμπιακο να διαμαρτυρηθει για διαιτησια οταν αρχισουν τα εξωφθαλμα και κατα συροην "λαθη" που βλεπαμε χρονια τωρα υπερ της μιας και κατα της αλλης ομαδας (οχι ολες τις σεζον, αλλα πολλες). Αλλα σημερα, ειναι αστειο να ακουγεται η αποψη για σφαγες, στημενα ματς, για Πατερες κλπ. Ειναι υπερβολικα νωρις απο τους πρωτους χαμενους βαθμους να βγαινει αυτο το συμπερασμα. Κι ολα αυτα για μια φαση που η εξελιξη της επιτρεπει το διαιτητικο λαθος. Και με δεδομενα τα παρακατω: -Το γκολ που ακυρωθηκε, ακυρωθηκε στο 80, οταν ΗΔΗ ο ΟΣΦΠ ειχε 3 βαθμους στο τσεπακι. -Η διαιτησια σε ολο το ματς, ΔΕΝ εσπρωξε τον Ηρακλη -Η φαση ηταν τετοια που δικαιολογειται ανθρωπινο λαθος -Κοινως η αποφαση αυτη δεν αλλαζε ουτε αποτελεσμα αγωνα, ουτε το βαθμολογικο πινακα. Και αυτο ισχυει μεχρι το 92 -Επειδη ο 17χρονος εβαλε γκολ στο 92, σημαινει οτι ο ΠΑΟ εστησε παραγκα. Αυτο καταλαβες μετα απο τοσα ποστ?το 90% των ποστ που εχουν γραφτει μεχρι τωρα μιλανε απλα οτι δεν επρεπε να ακυρωθει το γκολ και για την καταντια της ομαδας φταινε οι γνωστοι υποπτοι.
johnnyestia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδιά, στο φόρουμ μένουν και τα γραπτά, οπότε είναι πολύ εύκολο να εκτεθεί κανείς.Είναι πραγματικά αστείο το πώς αντιστρέφονται τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί η κάθε πλευρά. Η σημερινή κουβέντα έχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν με Παναθηναϊκούς να είναι σίγουροι για τις προθέσεις του διαιτητή και τους Ολυμπιακούς να αναφέρουν όλες τις παραμέτρους που αθωώνουν ή υποβαθμίζουν το διαιτητικό λάθος. 1. Είναι γελοίο να αλλάζετε θέσεις και επιχειρήματα. 2. Αφού στο μυαλό των διαιτητών ποτέ δεν πρόκειται να μπούμε, ακόμα κι αν τα λάθη είναι ολοφάνερα (που πολλές φορές δεν είναι κιόλας), τι το ταλαιπωρείτε το θέμα; Δείτε μπάλα να διασκεδάσετε και ξεκολλήστε επιτέλους! Έχει καταντήσει αηδία. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να κάνουμε λίγη καζούρα τώρα που ταιριάζει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Αυτο καταλαβες μετα απο τοσα ποστ?το 90% των ποστ που εχουν γραφτει μεχρι τωρα μιλανε απλα οτι δεν επρεπε να ακυρωθει το γκολ και για την καταντια της ομαδας φταινε οι γνωστοι υποπτοι. εσυ και αρκετοι ακομα ποσταρετε ωριμες αποψεις. Απαντω σε μερικους που με πασα βεβαιοτητα γραφουν για σφαγες/Πατερες κλπ, οχι σε εσενα και οσους εχουν ανοιχτα ματια χωρις γυαλια.
Chris_85 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Το αν θα δεχτεις εσυ MIDI καποιος Ολυμπιακος να μιλησει για τη διαιτησια δε νομιζω να σημαινει και πολλα, απο τη στιγμη μαλιστα που κ εσυ αρνεισαι οτι υπηρξαν διαιτητικα οργια στο μπασκετ που κοστισαν ενα μπρεικ στο ΟΑΚΑ και οπως αποδειχτηκε, (καθως το επομενο ματς στο σεφ ηταν νικηφορο για μας) και ενα πρωταθλημα. Απο κει κ περα εγω λεω πως η διαιτησια παει παντα με τον ισχυρο (σε αγωνιστικα αλλα και εξωαγωνιστικα κριτηρια), και οσο πισω και αν παει τον αθλητισμο μας αυτο, οσο και να μας κανει να νιωθουμε αηδια, πρεπει να το συνηθισουμε. Ετσι ειναι τα πραγματα στην Ελλαδα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Chris85 μιλας για ενα μπρεικ 3 χρονια πριν. Στο μπασκετ. Το οποιο εισαι βεβαιος οτι θα γινοταν στο ΣΕΦ. Εγω απανταω με 13 χρονια (νταξει μερικες κουπες τις αξιζε ο Ολυμπιακος). Τι θες να συγκρινουμε τωρα? Τι προσπαθεις να πεις? ΥΓ. Ποσταρε που ποτε αμφισβητησα το διαιτητικο λαθος κατα της ομαδας σου σε εκεινο το παιχνιδι. Τις περσυνες και προπερσυνες "σφαγες", "παραγκες" κλπ αμφισβητω, οχι εκεινο το λαθος ομως. Το αν το λαθος εκεινο που αλοιωσε αποτελεσμα, ηταν παραγκα το αφηνω για σενα που οπως φαινεται γνωριζεις κατι παραπανω. ΥΓ2. Που κολαει το μπασκετ τωρα?
Absinthe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Φυσικα και δεν ειναι οφσαιντ. Που ειναι ομως ολα αυτα τα "αφου δεν εχετε ομαδα, τι μιλατε, οι μεγαλες ομαδες δεν δικαιουνται να μιλουν για διαιτησια, αλιμονο αν θες τον διαιτητη για να κερδισεις τον ηρακλη εντος εδρας" τοσων ετων? Ε ε ενσταση.
vaso7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ομάδα έχουμε και μάλιστα καλύτερη από την δικιά σας, αλλά ας όψεται η επιλογή της προεδράρας το καλοκαίρι να φέρει άσχετο και να τους έχει κάψει όλους με αποτέλεσμα τους 20 τραυματισμούς φέτος! Και επαναλαμβάνω, ένα πράγμα θέλω σε 3 βδομάδες, να έχουν επιστρέψει όλοι υγιείς!
Chris_85 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Απλα λεω οτι ειναι φυσιολογικο καποιοι ολυμπιακοι να μην παραδεχονται την ευνοια που ειχε η ομαδα μας τοσα χρονια, και σου φερνω ως παραδειγμα οτι και εσεις σε αντιστοιχη περιπτωση (οταν χρειαστηκατε σπρωξιμο δηλαδη, γιατι η διαφορα των ομαδων μας στο μπασκετ δεν καθιστουσε απαραιτητη την τοσο ''αμεση και απροκαλυπτη'' βοηθεια της διαιτησιας προς εσας σε κανενα αλλο σημειο), κανετε τουμπεκι. Επομενως δεν ειστε διαφορετικοι και δεν υιοθετειτε διαφορετικες τακτικες απ αυτες του οσφπ στη μπαλα. Στο ιδιο καζανι βραζουμε ολοι. Και κανω αυτο το σχολιο με αφορμη την προταση σου ''θα δεχτω ολυμπιακο να μιλησει για διαιτησια....''
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ομάδα έχουμε και μάλιστα καλύτερη από την δικιά σας, αλλά ας όψεται η επιλογή της προεδράρας το καλοκαίρι να φέρει άσχετο και να τους έχει κάψει όλους με αποτέλεσμα τους 20 τραυματισμούς φέτος! Και επαναλαμβάνω, ένα πράγμα θέλω σε 3 βδομάδες, να έχουν επιστρέψει όλοι υγιείς! Αν θες να δεις την αληθεια καταματα, τοτε θα σου πω οτι βρισκεται (εκτος απτους Sex Pistols) στις μεταγραφες που (δεν) εκανε ο θειος. Πως γινεται να λες οτι εχετε καλυτερη ομαδα απο εμας, οταν παιζετε κλωτσοσκουφι εδω και 3 μηνες και οταν πχ η αριστερη σας πτερυγα ειναι ΚΕΝΗ απο αποψης ροστερ. Εννοεις οτι παιζετε ποιοτικοτερο κλωτσοσκουφι απτον ΠΑΟ? (βλεπεις εγω δεν ντρεπομαι να παραδεχτω καποια πραγματα). Damn, μπερδευτηκα... Η διαιτησια δε σας αφηνει να παιξετε τη μπαλα που ξερετε. @Chris85: Στην αρχη χρησιμοποιησες 2ο ενικο εις βαρος μου, για μια φαση που δεν αμφισβητησα ποτε μου και τωρα χρησιμοποιεις 2ο πληθυντικο για τους Παναθηναικους γενικα. Και τωρα απλως με βαζεις στο καζανακι με καποιους υποθετικους, για να μου απαντησεις. Εγω τη γνωμη μου στην ειπα, τα υπολοιπα συζητησε τα με τους υποθετικους Παναθηναικους...
Chris_85 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Αν θες να δεις την αληθεια καταματα, τοτε θα σου πω οτι βρισκεται (εκτος απτους Sex Pistols) στις μεταγραφες που (δεν) εκανε ο θειος. Πως γινεται να λες οτι εχετε καλυτερη ομαδα απο εμας, οταν παιζετε κλωτσοσκουφι εδω και 3 μηνες και οταν πχ η αριστερη σας πτερυγα ειναι ΚΕΝΗ απο αποψης ροστερ. +1 Aκομα και για τους ασχετους με τη μπαλα, (like myself) κανει μπαμ το ελλειπεστατο ροστερ. Πηρα αφορμη απο τη συγκεκριμενη προταση σου και μιλησα πιο γενικα, δεν αναφερομουν μονο σε σενα. Αν ωστοσο δεχεσαι οτι ο Παο εχει την ευνοια στο μπασκετ οταν τη χρειαζεται, ε τοτε πρεπει να δεχτεις οτι την εχει (ειχε) στη μπαλα, για ακριβως τους ιδιους λογους. Οποτε δεν υπαρχει ο ''ηθικος'' που δικαιουται να μιλαει για τη διαιτησια και ο ''ανηθικος'' που ευνοειται κατα κορον και οφειλει να κλεινει το στομα του. Τεσπα μια offtopic παρατηρηση εκανα, οτι ολοι μας βραζουμε στο ιδιο καζανι, συνεχιστε..
johnnyestia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ομάδα έχουμε και μάλιστα καλύτερη από την δικιά σας, αλλά ας όψεται η επιλογή της προεδράρας το καλοκαίρι να φέρει άσχετο και να τους έχει κάψει όλους με αποτέλεσμα τους 20 τραυματισμούς φέτος! Και επαναλαμβάνω, ένα πράγμα θέλω σε 3 βδομάδες, να έχουν επιστρέψει όλοι υγιείς! Ναι, ο Κετσπάγια φταίει για τους τραυματισμούς. Ήξερε ο κόκκαλης σε ποιόν θα ρίξει το φετινό χάλι, γιαυτό τον προσέλαβε εξ΄αρχής κιόλας. Πέρισυ βγάλατε όλη τη χρονιά με 13 παίκτες και τους κάψατε. Από τους καινούριους που πήρατε, οι 3 ήταν σάπιοι (Νταρμπισιρ, Μαρέσκα, Λεντέσμα). Εγώ λογικό το βλέπω να έχετε τέτοιο πρόβλημα με τραυματισμούς.
vaso7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μόνο στην αριστερή πτέρυγα που υπάρχει το απέραντο κενό και στην επιθετική γραμμή υπερισχύετε. Και όχι γιατι έχετε τον Λέτο ή το Σισέ απλά έχετε περισσότερες λύσεις. Αν ξεχνάς ούτε εγώ έχω πρόβλημα να πω οτι το θέαμα που βλέπουμε είναι κάκιστο και μάλιστα το σχολιάζαμε όλο το καλοκαίρι αλλά διαβάζετε τα ποστ και τις απόψεις που σας συμφέρουν.
margaritagr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δεδομενο το οτι χρειαζομαστε παιχτες δεδομενο ομως κιολας οτι σημερα χασαμε γιατι μας ακυρωσαν γκολ. Το ενα δεν αναιρει το αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.