Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τι με νοιαζουν τα προηγουμενα χρονια??

εγω μιλαω για φετος

που κατι οφσαιντ σφυριζονται, κατι γκολ ακυρωνονται , πεναλντι δε δινονται.

Ναι αλλα οταν διαμαρτυρονται οι Βαζελοι εσυ τους γραφικους...:P

Αρα και παλι ακυρο το βρισκω να παραπονεθω για τη διαιτησια...

Αφου επρεπε να ειχαμε βαλει κι αλλα γκολ κι οχι να γυροφερνουμε ασκοπα στη περιοχη τους. Και ο Α. Παπαδοπουλος ενω επαιξε γαματα σε ολο το ματς ε στο τελευταιο 5λεπτο του φυγαν ολες οι φασεις. Απο εκει ηρθαν και οι φασεις που εκανε ο Ηρακλης.

Προτιμω να παραπονεθω για τον Παπαδοπουλο παρα για τη διαιτησια...:-)

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

α και όπου δεν φτάνουν όλα τ' άλλα, βγαίνουν δήθεν ολυμπιακοί και κράζουν την ομάδα σε fora και μμε.

Ρε midi, τι ελέγχεται ρε συ. Πλάκα κάνεις? Και στο κάτω κάτω, γραψε στο τόπικ της ομάδας σου αν δεν μπορείς να συζητήσεις σοβαρά

Δημοσ.
(το αν ειναι οφφσαιντ η οχι, ελεγχεται).

Θεός - Απίστευτος - Μοναδικός - Καταπληκτικός - Ανεπανάληπτος

Υποκλίνομαι στο μεγαλέιο σου.

Δημοσ.

εντωμεταξυ θα θελα να ρωτησω το εξης:

Α. Εστω οτι το γκολ του Μητρογλου ειναι πεντακαθαρο

Β. Εστω οτι εχει ακυρωθει αδικα λοιπον.

Πως ξερετε ολοι οτι δεν ηταν διαιτητικο λαθος, αλλα ηταν στημενο? Ειδατε τη διαιτησια σημερα να σπρωχνει Ηρακλη και το λετε?

Επισης ο παλιο^%$&^$^$ ο εποπτης, ο πληρωμενος απτον Πατερα, ηλπιζε σε γκολ του Ηρακλη και ετσι αποφασισε να ακυρωσει το γκολ του Μητρογλου, μπας και? ηδη προηγουσασταν και το ματς ηταν στο 80. Δεν μιλαμε για γκολ που σας εδινε βαθμους εκεινη τη στιγμη. Πειτε μου λοιπον πως ξερετε οτι ο εποπτης το εκανε εσκεμενα.

ΥΓ. Η φαση οπως εξελιχθηκε για τον εποπτη δεν ηταν και απτις πανευκολες.

ΥΓ2. Το ελεγχεται, το ειπα για να σας μπριζωσω, γιατι τα ιδια μας λεγατε 13 χρονια εσεις για κατι πεναλτι εκτος περιοχης κλπ. Και απολαμβανω τις αντιδρασεις, ειλικρινα. Ειστε θεοι.

Δημοσ.

Οσα δεν ειχαμε δει τοσα χρονια για τους αλλους, τα βλεπουμε ολα σε μια χρονια για εμας ομως ρε συ Αλεξη.. Ξαναλεω δεν φταιει η διαιτησια, για λαθος μου φαινεται περισσοτερο.. Η μιρλα ομως τοσων χρονων εκανε τους (καινουριους) διαιτητες και το αμφισβητουμενο να το δινουν κατα του ΟΣΦΠ για να μη μιλανε για παραγκα παλι οι φυλλαδες..

Τα ιδια γινονταν και σε εσας Midi μονο που τωρα βρισκεις εσυ τις ιδιες "δικαιολογιες" που βρισκαμε και εμεις.. Που το ξεραμε κλπ κλπ.. αν το ξεραμε θα ειχαμε γινει πλουσιοι..

Ξεκινησαν και οι κωλοτουμπες ;)

Δημοσ.

Τα ιδια γινονταν και σε εσας Midi μονο που τωρα βρισκεις εσυ τις ιδιες "δικαιολογιες" που βρισκαμε και εμεις.. Που το ξεραμε κλπ κλπ.. αν το ξεραμε θα ειχαμε γινει πλουσιοι..

Το θεμα ειναι οτι εμεις διαμαρτυρομασταν μετα απο απειρα σκηνικα, απειρες αδικιες, απειρα εξωφθαλμα πραγματα και απειρους στερημενους βαθμους. Εσεις σημερα στερηθηκατε απο μια και μοναδικη φαση τους 2 βαθμους και βγηκαν καποιοι να μιλησουν για κορακια με τη μια και ειναι και βεβαιοι. Ενταξει εχει διαφορα το ενα με το αλλο. Αν δειτε συνεχομενες περιπτωσεις να αδικειστε και να ευνοειται ο ΠΑΟ, τοτε βγειτε διαμαρτυρηθειτε, μιληστε για τον Πατερα και εδω θα ειμαι να το παραδεχθω, δεν εχω προβλημα. Αυτη τη στιγμη ομως μιλαμε για 1 ακυρωθεν γκολ που την ωρα που ακυρωθηκε, δεν αλλαζε ΤΙΠΟΤΑ στο βαθμολογικο πινακα.

+1 στον Deponakias γιατι ειναι ειλικρινης και εχει δικιο. Και γενικως +1 σε πολλες αποψεις που ακουγονται απο Ολυμπιακους, πλην των κλασικων αναμενομενων.

Δημοσ.
και φυσικα δεν επρεπε να ερθει χ. Μη μου πει κανεις για τις ευκαιριες του Ηρακλη που ουτε φανηκε μεχρι το 80 στο β! Κι ειχαμε κ τη σουταρα του Ντουντου

Γιατι δεν επρεπε να ειχε ερθει Χ ??

Αφου ημαστε ανουσιοι μπροστα στο περισσοερο ματς.

Δεν μπορεσαμε να ανοιξουμε την αμυνα του Ηρακλη...:-(

Και στο τελος σταθηκαν καλα αυτοι και βγηκαν πολυ καλα μπροστα.

Αφου δε τους σταματησαμε ποιος φταιει ?? :X

Δημοσ.

Καλα οχι και απειρα.. Σιγουρα ειχατε πολλα αμφισβητουμενα που τα παιρνατε κατα ενω εμεις υπερ.. Τα ιδια που λες λοιπον εσυ τωρα, ελεγα εγω τοσα χρονια.. Ξαναλεω ομως : δεν εφταιξε η διαιτησια σημερα! Επρεπε να ειχαν καθαρισει το ματς απο νωρις ΚΑΙ επρεπε να ειχαμε παρει παιχτες το καλοκαιρι.. Τα κανονισε καλα ο Σωκος, να μαζεψει τα λεφτα και να βαλει αλλους στην ΠΑΕ να καθαρισουν τα σπασμενα..

Ποια αμυνα να ανοιξεις ρε συ Αλεξη? Με ποιον να ανοιξεις το 10-0-0? Με τους αμυντικους? Πολυ "αντικειμενικος" εχεις γινει και εσυ τωρα τελευταια και πολυ large.. Μια δεν σου αρεσει ο Ζικο, μια το ενα μια το αλλο.. Ειπαμε, και εμεις βλεπουμε τα λαθη αλλα οχι και ετσι.. Επειδη θες να γραφεις στο τοπικ του ΠΑΟ ανετα..

Δημοσ.

Με εκπλήσσει ευχάριστα η αντίδραση του alexis333. Ομολογώ πως στην θέση του δύσκολα θα έλεγα το ίδιο.

Αντικειμενικά, όταν φτάνεις στο σημείο να παίζεις με 4 20χρονα πιτσιρίκια γιατί δεν έχεις άλλον να βάλεις δεν μπορείς να μιλάς για διαιτησία. Στέρεψε και η τύχη τον μήνα Νοέμβρη και δένει το γλυκό.

Δημοσ.
εντωμεταξυ θα θελα να ρωτησω το εξης:

Α. Εστω οτι το γκολ του Μητρογλου ειναι πεντακαθαρο

Β. Εστω οτι εχει ακυρωθει αδικα λοιπον.

Πως ξερετε ολοι οτι δεν ηταν διαιτητικο λαθος, αλλα ηταν στημενο? Ειδατε τη διαιτησια σημερα να σπρωχνει Ηρακλη και το λετε?

Επισης ο παλιο^%$&^$^$ ο εποπτης, ο πληρωμενος απτον Πατερα, ηλπιζε σε γκολ του Ηρακλη και ετσι αποφασισε να ακυρωσει το γκολ του Μητρογλου, μπας και? ηδη προηγουσασταν και το ματς ηταν στο 80. Δεν μιλαμε για γκολ που σας εδινε βαθμους εκεινη τη στιγμη. Πειτε μου λοιπον πως ξερετε οτι ο εποπτης το εκανε εσκεμενα.

ΥΓ. Η φαση οπως εξελιχθηκε για τον εποπτη δεν ηταν και απτις πανευκολες.

ΥΓ2. Το ελεγχεται, το ειπα για να σας μπριζωσω, γιατι τα ιδια μας λεγατε 13 χρονια εσεις για κατι πεναλτι εκτος περιοχης κλπ. Και απολαμβανω τις αντιδρασεις, ειλικρινα. Ειστε θεοι.

Το ελέγχεται το έγραψες γιατί το πίστευες, άσε τις κωλοτούμπες. Και βεβαίως ήταν λάθος, τι στημένα και αηδίες; Γρήγορη φάση, βγήκε και σφαίρα το τέρμα, την έχασε ο επόπτης και αυτό είναι όλο. Πάμε παρακάτω, έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Το αποψινό ματς είναι ευεργετικό για την ψυχολογία της ομάδας εν όψει ντέρμπυ. Καταλαβαίνεις ποιος θα θέλει περισσότερο τη νίκη...:whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...