Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παντως όταν είδα τον παπαλουκά να πηγαίνει περπατώντας προς το καλάθι και να το χάνει και τους παίχτες του παο να κάθονται και να τον κοιτάνε αγαλματάκια ακούνητα νόμιζα ότι είχε γίνει διακοπή πιο πρίν και απλά πήγαινε να την βάλει στο καλάθι για να την δώσει μετά στον διαιτητή.Μόλις συνειδητοποίησα ότι το παιχνίδι παιζόταν πέθανα στο γέλιο!Ούτε ο Σπανακοπιτούλης δεν κάνει τέτοια.Είναι δυνατόν να το έκανε αυτό το πράγμα ο Παπαλουκάς;;Μετα το 3ο ριπλέι φάνηκε λίγο το χέρι του Γιασκεβίτσιους ότι ακουμπούσε.Μεχρί το δεύτερο έβλεπα αυτό που ήδα και στην κανονική ροή.Τον παπαλουκά να χάνει μόνος του λεί άπ και του ς παίχτες του Παο να τον κοιτάν ακούνητοι.Μάλλον να εκβιάσει το γκόλ φάουλ πήγε ο καημένος και τελικά δεν έβαλε ούτε το καλάθι.

Φίλε, η τελευταία φάση είναι φάουλ και ο Διαμαντίδης τραβάει και το διχτάκι...

ΑΛΛΑ

όταν με έναν τόσο μέτριο Παναθηναϊκό απέναντί σου καταφέρνεις και χάνεις τότε είσαι για πολλές κλωτσιές.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ, άξιζε να κερδίσει, καθώς πάντα στα παιχνίδια που κρίνονται στον πόντο, καταφέρνει και γέρνει την πλάστιγγα προς το μέρος του.

Όσο για εμάς? Αν δεν φύγει ο Γιαννάκης κι αν δεν βρούμε αξιόπιστο σουτερ, μην περιμένετε προκοπή. Καλός ο Γκριρ, αλλά για τα χαλαρά ματσάκια, όχι για τους τελικούς. Όλη τη χρονιά είναι εμφανής η έλλειψη περιφερειακού σουτ και εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε γύρω - γύρω όλοι.

Όσο για τους κάφρους, τους βαρεθήκαμε, τους σιχαθήκαμε. Τα καρκινώματα της ομάδας είναι και μακάρι κάποια στιγμή να τους χώσουν όλους στην ψειρού να ηρεμήσουμε.

Πολλά respect σε Μπουρούση - Τσιλντρες και Παπαλουκά μετά. Οι μόνοι που πρέπει να μείνουν.

Οι υπόλοιποι, σπίτια σας κύριοι.

Δεν κάνετε για τον Ολυμπιακό που ονειρευόμαστε, έτσι απλά.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παντως όταν είδα τον παπαλουκά να πηγαίνει περπατώντας προς το καλάθι και να το χάνει και τους παίχτες του παο να κάθονται και να τον κοιτάνε αγαλματάκια ακούνητα νόμιζα ότι είχε γίνει διακοπή πιο πρίν και απλά πήγαινε να την βάλει στο καλάθι για να την δώσει μετά στον διαιτητή.Μόλις συνειδητοποίησα ότι το παιχνίδι παιζόταν πέθανα στο γέλιο!Ούτε ο Σπανακοπιτούλης δεν κάνει τέτοια.Είναι δυνατόν να το έκανε αυτό το πράγμα ο Παπαλουκάς;;Μετα το 3ο ριπλέι φάνηκε λίγο το χέρι του Γιασκεβίτσιους ότι ακουμπούσε.Μεχρί το δεύτερο έβλεπα αυτό που ήδα και στην κανονική ροή.Τον παπαλουκά να χάνει μόνος του λεί άπ και του ς παίχτες του Παο να τον κοιτάν ακούνητοι.Μάλλον να εκβιάσει το γκόλ φάουλ πήγε ο καημένος και τελικά δεν έβαλε ούτε το καλάθι.

Του χτυπάει το χέρι, δεν εκβιάζει τπτ, όταν πας γρήγορα να βάλεις το καλάθι, 1 μικρό χτύπημα μπορεί να σου αλλάξει τελείως τη κατεύθυνση του χεριού και γι αυτό πήγε έτσι η μπάλα.

Και εννοείται ό,τι παρόμοια σφυρίγματα νωρίτερα δεν έχουν καμία σχέση, στο τέλος είναι που κρίνεται το παιχνίδι.

Νωρίτερα είπα για τα πολλά σκριν-φάουλ του Πέκοβιτς και Μπατίστ - και γίνονται σε ΚΑΘΕ παιχνίδι του Παναθηναϊκού και από τα οποία παίρνει πολλούς πόντους, καθώς αδειάζεται 1ς αμυνόμενος με αποτέλεσμα να αλλάζουν μαρκαρίσματα στην άμυνα και να ευνοείται πολύ ο επιτιθέμενος.

Δείτε παραπάνω που εξηγώ το τι και πως.

Κατά τα άλλα το παμε, ο Γιαννάκης δε πιάνει μία μπροστά σε Όμπρα και συμφωνώ ό,τι χρειάζεται σουτέρ κλασσικό, αλλά δε κρίθηκε εκεί το ματς κατ εμέ, γιατί αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα θα είχε χάσει με 20 ο Ολυμπιακός, όχι με 2.

Δημοσ.

Γιατί κρίνετε στο τέλος; Μέτρα όλα τα λάθη το διαιτητών. Αν βγαίνεις αδικημένος τότε φώναξε. Μία φάση πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο. Είτε είναι στην πρώτη επίθεση είτε στην τελευταία. Τι πάει να πει πει στο τέλος κρίνετε το παιχνίδι;

Δηλαδή αν στον τελικό του Βερολίνου έκανε κάποιος φάουλ στον Σίσκα θα δικαιούταν να φωνάζουν οι Ρώσοι;

Δημοσ.
Απλα ο παο λογω ανοχης διαιτητων, εχει κανει το επιθετικο φαουλ συστημα. "σκριν" του μπατιστ με χερια αγκωνες κλπ, αυτοματα δεν βγαινουν απο τα σκριν οι αμυνομενοι, το γνωστο πικ αντ ρολ και καλαθι....

Α γεια σου, τώρα μιλάμε.

1 μόνο φάουλ τέτοιο θυμάμαι να του δόθηκε στο Final Four, ενώ το κάνει συνέχεια.

Και εκτός απο αυτά που περιγράφεις, κάνουν και άλλα ωραία, δηλ πετάνε κώλο όπως φεύγουν από το σκριν εμποδίζοντας τον αμυνόμενο, του ρίχνουν και καμιά ψιλή την ώρα που πάει να περάσει. Δε θέλει και πολλή δύναμη να φάει ο περιφερειακός μία από Μπατίστ-Πέκοβιτς και να βγει εκτός φάσης. Πολύ εκνευριστικό αυτό μιλάμε, ειδικά όταν το βλέπουν άτομα που έχουν παίξει μπάσκετ και έχουν διαβάσει και τους κανόνες για τα φάουλ στα σκριν.

@ Firewalker - Λέμε ό,τι στο τέλος κρίνεται το παιχνίδι και μετράνε κυρίως τα λάθος σφυρίγματα ή φάουλ που δε δίνονται, γιατί εκεί ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Άμα σου δώσει 1 λάθος φάουλ στο 20, δεν είναι το ίδιο με 1 λάθος φάουλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, έτσι δεν είναι;;

Δημοσ.

Δεν ξέρω εγώ τι είδα σας λέω αν τιην τόση ελλάχιστη επαφή την σφύριζαν φάουλ σε κάθε φάση δεν θα βλέπαμε καθόλου αγώνα.Μόνο βολές.Εγώ τον Παπαλουκά είδα να κουτουλάει πάνω στον Γιασκεβίτσιους αντί να βάλει το καλάθι μιας και ήταν αμαρκάριστος.Με τα μάτια άμυνα παίζαν.

Επίσης για τα κινητά σκρίν.Ναι όντως τα κάνουν συχνά αλλά τόσο στο Βερολίνο όσο και σήμερα δεν έγινε ούτε μία φορά.Άμα δείς σε όλες τις φάσεις η κάνουν λίγο πίσω και δεν εμποδίζουν τον αμυντικό να ακολουθήσει ή ο επιθετικός περνάει από την μεριά που δεν γίνεται το σκρίν.Λογικά το κάνουν γιατί τους γαμήσαν στο σφύριγμα στην ευρωλίγκα και το εξέλιξαν λίγο.Πάντως σήμερα οι διαιτητές δεν χάσαν ούτε μισή φάση.Από βήματα μεχρι μεταφορά μέχρι ότιδήποτε.

Δημοσ.

Δε νομιζω πως εκαναν τοσα λαθη υπερ του Ολυμπιακου οσα υπερ του ΠΑΟ.. Τουλαχιστον 3 περιπτωσεις με βηματα θυμαμαι που δεν δοθηκαν και οπως ειπαν και παραπανω τα παιδια σε επιθεσεις του ΠΑΟ κινητο σκριν απ τους παικτες.. Οπως και να χει με τετοιο μετριο ΠΑΟ ειναι ντροπη που χασαμε, το ειπα και πιο πανω..

Δημοσ.

@ Firewalker - Λέμε ό,τι στο τέλος κρίνεται το παιχνίδι και μετράνε κυρίως τα λάθος σφυρίγματα ή φάουλ που δε δίνονται, γιατί εκεί ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Άμα σου δώσει 1 λάθος φάουλ στο 20, δεν είναι το ίδιο με 1 λάθος φάουλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, έτσι δεν είναι;;

Όχι, κατά την γνώμη μου δεν είναι έτσι.

Δημοσ.

Λοιπον, και για να πει καποιος τα πραγματα με το ονομα τους, καταθετω τα παρακατω.

Ημουνα στο γηπεδο σημερα και ημουνα και στο Βερολινο.

Στα π@παρια μου και ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος και οι διαιτητες. Αυτο το πραγμα που εγινε σημερα με τους καφρους ητανε η τελευταια φορα που το ανεχτηκα. Θεωρω τον ευατο μου αρκετα καλλιεργημενο, πολιτισμενο και σπουδαγμενο για να συνυπαρχω σε διαφορους χωρους με υπανθρωπους σαν αυτους. Πραγματικα λυπαμαι τοω Τσιλντρες που ασχετα με την αποδοση ολη χρονια ηρθε στην Ελλαδα για να ζησει αυτα τα πραγματα. Λυπαμαι τον Παπαλουκα που ηταν αρχοντας και αφησε ομαδα μοντελο για να ερθει σε μια καλη ομαδα σε χώρα μπουρδελο. Και τελος λυπαμαι πραγματικα που ειμαι Ελληνας γιατι πηγα στο Μοναχο και στο Βερολινο και επαθα πραγματικη κριση πολιτισμου σε ολα τα επιπεδα. Γυρισα στην Ελλαδα και νομιζα οτι εχω μπει στο χειροτερο μπουρδελο του κοσμου. Μακαρι να μου δωθει η ευκαιρια καποτε να ζησω μονιμα σε μια αλλη μεσογειακη χωρα και να ερχομαι εδω μονο για διακοπες και κυριως για διασκεδαση (μιας και με τετοια μ@λακια που κυκλοφορει, μονο σαν κωμωδια θα το βλεπω).

Το καταλαβαινω οτι δεν διακοπηκε το παιχνιδι γιατι φοβηθηκαν οι διαιτητες. Δεν εχει κανεις τα @@ να βγει και να δωσει το πρωταθλημα στον ΠΑΟ? Ετσι πρεπει να γινει. Να βγει ο Αγγελοπουλος ή ο ΕΣΑΚΕ ή δεν με νοιαζει ποιος και με κατι δραστικο να δωσουν ενα τελος σε αυτο το πραγμα. Ποσο δυσκολο ειναι με τις καμερες να τους βρουν και να τους κλεισουν μεσα?Μα τοσο για τον λουτσο χωρα ειμαστε πια ρε γαμωτο?

Δεν μπορω να σας περιγραψω τα συναισθηματα μου. Εφυγα απο το γηπεδο μολις αρχισαν τα επισοδεια, κατεστρεψα το διαρκειας μου και ορκιστικα να μην ξαναπτησω στο γηπεδο οσο δεν δινεται λυση (δηλαδη για παντα). Δεν ξερω αν τα εδειξε η τηλεοραση αλλα εφυγε πολυς κοσμος εκεινη την ωρα και ολοι βριζανε την ωρα και τη στιγμη. Επισης ολοι λεγανε οτι δεν ξαναπατανε στο γηπεδο. Σημερα ο Ολυμπιακος εχασε ολο τον καλο τον κοσμο...για να μην πω οτι εχασε και τους Αγγελοπουλους. Δεν ξερω ποσο φταινε αυτοι και αν αυτοι το οργανωνουν παντως εγω δεν θα εσκαγα τα λεφτα μου για να βλεπω αυτο το χαλι.

Αγωνιστικα, ο Γιαννακης πολυ απλα δεν κανει ο ανθρωπος για την ομαδα. Εγω του εδινα πιστωση χρονου και τον υποστηριζα φανατικα ως ενα σημειο αλλα αυτο το μπασκετ δεν ειναι δυνατον να το παιζει ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο. Οι διαιτητες οτι και να κανανε, εμεις ειμασταν αισχροι. Εν πασει περιπτωσει δεν θελω να γραψω περισσοτερα για τα αγωνιστικα γιατι πραγματικα ειμαι τοσο νευριασμενος που ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας.

!#%$!#%!#!@#!@ κωλοπαιδα σκατοπρεζακια.

Δημοσ.
Α γεια σου, τώρα μιλάμε.

1 μόνο φάουλ τέτοιο θυμάμαι να του δόθηκε στο Final Four, ενώ το κάνει συνέχεια.

Και εκτός απο αυτά που περιγράφεις, κάνουν και άλλα ωραία, δηλ πετάνε κώλο όπως φεύγουν από το σκριν εμποδίζοντας τον αμυνόμενο, του ρίχνουν και καμιά ψιλή την ώρα που πάει να περάσει. Δε θέλει και πολλή δύναμη να φάει ο περιφερειακός μία από Μπατίστ-Πέκοβιτς και να βγει εκτός φάσης. Πολύ εκνευριστικό αυτό μιλάμε, ειδικά όταν το βλέπουν άτομα που έχουν παίξει μπάσκετ και έχουν διαβάσει και τους κανόνες για τα φάουλ στα σκριν.

Ρε φιλε τι θα γινει εσενα σε αδικει η διαιτησια και με ξενους και με ελληνες διαιτητες..Που θα παει αυτο το πραγμα?

Ναι μεγαλε γιατι το λεηζερ που κραταγε το κωλοπαιδο εκρινε το ματς..Εισαι ικανοποιημενος?

Ενα πραγματικο ΜΠΡΑΒΟ στον φιλο απο πανω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν διωχνουμε αυτους τους ΚΑΦΡΟΥΣ απο τα γηπεδα

Δημοσ.

Πάντως μερικά πράγματα επειδή έχω πολλούς φίλους Ολυμπιακούς τα βλέπετε μόνο εσείς και είναι λογικό να τα βλέπετε όσο συνεχίζεται να προσπαθείτε και να μην τα καταφέρνετε να τον κερδίσετε.Εγώ σήμερα δεν είδα ούτε ένα κινητό σκρίν ας πούμε.Εννοείται ότι ο ψηλός σε κάθε φάση βγαίνει και προσπαθεί να ανοίξει διάδρομο,αλλά δεν γίνεται να μείνει εκεί μεχρι να λήξει η επίθεση.Μόλις πετύχει το σκρίν πρέπει να πάει αλλού.Αν αποτύχει αφήνει τον αμυντικό να περάσει διακριτικά και μετά πάει αλλού.

Δημοσ.

Εμένα αυτά τα σκηνικά πάντως με τα σκριν, μου θυμίζουν τις μαλακίες που έκαναν με τις μεταφορές επι αρκετά χρόνια και ξαφνικά θυμήθηκαν πέρσι πως υπάρχει και 1ς κανόνας που λέγεται "carry". Και τσακωνόμουν γι αυτό το θέμα συνέχεια από 3on3 σε γηπεδάκια μέχρι και ματς ευρωλίγκας κλπ, αποκτάει ΤΡΕΛΟ πλεονέκτημα ο επιτεθέμενος όταν κουβαλάει τη μπάλα.

Όπως επίσης αποκτά ΤΡΕΛΟ πλεονέκτημα όταν αφήνεις τέτοια αντικανονικά σκριν.

Δημοσ.
Ρε φιλε τι θα γινει εσενα σε αδικει η διαιτησια και με ξενους και με ελληνες διαιτητες..Που θα παει αυτο το πραγμα?

Ναι μεγαλε γιατι το λεηζερ που κραταγε το κωλοπαιδο εκρινε το ματς..Εισαι ικανοποιημενος?

Τώρα θα μιλάμε για μαλακίες ή για ενδοαγωνιστικά πράγματα;

Ή θες να μου πεις ότι laser κρατάνε μόνο οι "γαύροι ο θεός να τους κάνει" ;;

Οι καραγκιόζηδες αυτοί είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Δημοσ.
Τώρα θα μιλάμε για μαλακίες ή για ενδοαγωνιστικά πράγματα;

Ή θες να μου πεις ότι laser κρατάνε μόνο οι "γαύροι ο θεός να τους κάνει" ;;

Οι καραγκιόζηδες αυτοί είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Εγω δεν ειποα οτι οι καραγκιοζηδες ειναι γαυροι..Ειναι πρασινοι,κοκκινοι,κιτρινοι λκια υπαρχουν παντου.

Αλλα σου λεω οτι το παιχνιδι κριθηκε στην προτελυταια φαση, βολες Μπατιστ..Εχω δικιο η οχι?

Δημοσ.
Εγω δεν ειποα οτι οι καραγκιοζηδες ειναι γαυροι..Ειναι πρασινοι,κοκκινοι,κιτρινοι λκια υπαρχουν παντου.

Αλλα σου λεω οτι το παιχνιδι κριθηκε στην προτελυταια φαση, βολες Μπατιστ..Εχω δικιο η οχι?

Βολές Μπατίστ;;;;;;;;;;;;;;;!!!;;

ό,τι να ναι...:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...