alexis333 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Τον ηπιαμε στο τελευταιο λεπτο Δε μπορει να σου κανει τη χαρη συνεχεια η μπαλα. Ημαστε πολυ τυχεροι στα τελευταια ματς και τωρα ενταξει δε μπορει συνεχεια να μας βοηθαει. Επρεπε να κλεισουμε το ματς νωριτερα.Δε λεω το ακυρο γκολ.Δε θα σταθω εκει. Λαθος ειναι και εγινε σιγα... Δε πειραζει παμε παρακατω...
foufoutios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Αν ειχε γινει το ιδιο λαθος κατα καποιας αλλης ομαδας φαντασου τον χαμο που θα γινοταν.. Μ@λακια των παιχτων μας που νομιζαν οτι τελειωσε το ματς απο το 80' Θελουν να το παρει ο βαζελος φετος το νταμπλ και ετσι θα γινει..
margaritagr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 ερα.Δε λεω το ακυρο γκολ.Δε θα σταθω εκει.Λαθος ειναι και εγινε σιγα... πλακα κανεις???μετρα ποσα τετοια λαθη εχουν γινει κατα μας απο τα πρωτα ματς σε εκεινο το σημειο θα τελειωνε το ματς κι ομως το πηγαν εκει που ηθελαν και φυσικα δεν επρεπε να ερθει χ. Μη μου πει κανεις για τις ευκαιριες του Ηρακλη που ουτε φανηκε μεχρι το 80 στο β! Κι ειχαμε κ τη σουταρα του Ντουντου
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 πλακα κανεις???μετρα ποσα τετοια λαθη εχουν γινει κατα μας απο τα πρωτα ματς σε εκεινο το σημειο θα τελειωνε το ματς κι ομως το πηγαν εκει που ηθελαν και φυσικα δεν επρεπε να ερθει χ. Μη μου πει κανεις για τις ευκαιριες του Ηρακλη που ουτε φανηκε μεχρι το 80 στο β! Κι ειχαμε κ τη σουταρα του Ντουντου Θυμισε μου ποσους βαθμους εχετε χασει φετος απο λαθη... Αν δεν τρωγατε το γκολ στο 92, ουτε που θα θυμοσασταν τη φαση του Μητρογλου (το αν ειναι οφφσαιντ η οχι, ελεγχεται). Τωρα καντηλιαζετε τη διαιτησια και καλα κανετε... Που αλλου να ξεσπασετε για να μη σας πουν γραφικους. Στην (μη) κωλοφαρδια που δεν ειχατε σημερα μετα απο πολλα ματς? Δε λεει. Κοστισε η γκινια.
Critter Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Για να πω την αλήθεια, δεν εχω μιλησει για τη διαιτησία φέτος επειδή θεωρούσα οτι ειναι ΛΙΓΟ πιο ευνοικη υπερ του ΠΑΟ και δικαιολογείται αυτο γιατι και εμεις υπήρξαν χρονιές που το είχαμε αυτο. Επίσης με τις μικρες ομάδες θεωρω οτι δεν πρέπει να σου φταίει η διαιτησία αλλα όταν με τους τραυματισμους και τα σχετικά έχεις γίνει και συ μικρή ομαδα θεωρω οτι μισό μέτρο offiside στο 80 με ακύρωση γκολ συνιστά σαφέστατη αλλοίωση αποτελέσματος. Επίσης φοβερή εντύπωση μου έκανε οτι ο διαιτητής σφύριξε στο 3:01 των καθυστερήσεων τη λήξη ενώ είχε επιτευχθεί γκόλ στις καθυστερήσεις και συνήθως δίνεται άλλο ένα λεπτό. Τέτοια διαιτησία και μάλιστα στο Καραισκάκη μόνο σε υποψίες με βάζει....Για να δούμε....
alexis333 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 πλακα κανεις???μετρα ποσα τετοια λαθη εχουν γινει κατα μας απο τα πρωτα ματς σε εκεινο το σημειο θα τελειωνε το ματς κι ομως το πηγαν εκει που ηθελαν και φυσικα δεν επρεπε να ερθει χ. Μη μου πει κανεις για τις ευκαιριες του Ηρακλη που ουτε φανηκε μεχρι το 80 στο β! Κι ειχαμε κ τη σουταρα του Ντουντου Θες να σου μετρησω λαθη που εχουν γινει τα προηγουμενα χρονια κατα του ΠΑΟ ?? Τζαμπα διαμαρτυρεσαι...
margaritagr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Θες να σου μετρησω λαθη που εχουν γινει τα προηγουμενα χρονια κατα του ΠΑΟ ??Τζαμπα διαμαρτυρεσαι... τι με νοιαζουν τα προηγουμενα χρονια?? εγω μιλαω για φετος που κατι οφσαιντ σφυριζονται, κατι γκολ ακυρωνονται , πεναλντι δε δινονται.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 ο alexis333 ειναι ο μονος που βλεπει την αληθεια καταματα, αν και ΟΣΦΠ. Ορμηξτε του. Και κανα 2 ακομα πραγματα σωστα εγραψε ο foufoutios και ο Critter. @margaritagr: Ακομα περιμενω να μου πεις ποσους βαθμους εχει χασει φετος η ομαδα σου εξαιτιας της διαιτησιας. Να δουμε αν εχει βαση δηλαδη αυτο που ισχυριζεσαι... Αν δεν εμπαινε το γκολ στο 92, ολα μελι γαλα θα ηταν. Αφου μπηκε το γκολ στο 92, φταιει η διαιτησια.
kirileman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Αν δεν τρωγατε το γκολ στο 92, ουτε που θα θυμοσασταν τη φαση του Μητρογλου (το αν ειναι οφφσαιντ η οχι, ελεγχεται) Ελέγχεται;;;;
Deponakias Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ελεος!Γ!@!$ τον κετσπαγια και τον κοκκαλη!Τελος!
foufoutios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Αρα καλα εκανε ο Κοκκαλης τοσα χρονια συμφωνα με τα λεγομενα σας.. Αφου μπορουσε, καλα εκανε.. Οπως μπορει τωρα ο Πατερας και λοιποι.. Σωστοι...
jason_rethymno Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 φιλαθλος του ηρακλη?? :D Του Παναθηναικού .Yeaaaahhh!!
afentiko7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Nα το χαίρονται το κάλπικο πρωτάθλημα τους. Τους στημένους διαιτητές, τους στημένους επόπτες, τους στημένους τηλεδιαιτητές, τα φιλικά με τα παραρτήματα. Ολα ωραία και όλα καλά. Και όπου δεν έχουν παραρτήματα (εργοτέλης, λάρισα, παοκ, πανθρακικός), γιατί κάποιες ομάδες είναι αξιοπρεπείς, βάζουν διαιτητές (καβάλα, πανιώνιος). Αν έμπαινε το γκολ, ούτε ευκαιρία δε θα κανε ο ηρακλής. Σιγά μην είχε τη ψυχολογία. Ο κόσμος όμως πλέον δεν καταλαβαίνει από στημένες φυλλάδες τύπου χελάκη και goal, γι' αυτό και τα δωράκια προς τον επόπτη στο τέλος.
margaritagr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 MiDi_MiLiZ μονο και μονο απο αυτο που γραφεις για το καθαρο οφσαιντ που και τυφλοι ειδαν, δε χρειαζεται να σου απαντησω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.