Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Βαρούχας πάντως σχετικα με την προφανη θέση για γκόλ έχει πει οτι για να θεωρηθει προφανής η θέση πρέπει ο διαιτητής να θεωρήσει οτι εάν δεν γινότανε το φάουλ, το επομένο βήμα του παίκτη θα είναι για να σουτάρει και να το βάλει.

Με αυτη τη λογική ο Αβραάμ αν έριχνε τον παίκτη κάτω στην αρχή της φάσης ή έπειτα απο 1-2 βήματα κανονικα δεν θα ήταν κόκκινη αλλα απο την άλλη ο διαιτητής μπορει να σου πει "Και γω που ξέρω οτι ο παίκτης δεν θα σούταρε έξω απο την περιοχή και θα πήγαινε να πλασάρει?". Επομένως όντως δεν νομιζω οτι μπορεις εκει να φλερτάρεις με την κόκκινη λόγω της διακριτικής ευχέρειας του διαιτητή και επομένως καλά έκανε. Ο τελευταίος παίκτης όντως δεν ισχύει εδω και κάμποσα χρόνια.

Οσο για αυτα που είπε ο Kaiser για την Arsenal έχει απολυτο δίκιο.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σχετικά με Αβραάμ, μην ξεχνάμε ότι ήταν και τριακοστό λεπτό. Αν είσαι στο 75', ρίχνεις την κλωτσιά και αν πάρεις κόκκινη, ποντάρεις στο ότι θα αντέξει η ομάδα 15 λεπτά. Άλλο είναι να αντέξει μια ώρα με παίκτη λιγότερο. Αν βέβαια θεωρήσουμε ότι πέρασαν όλα αυτά από το μυαλό του, έτσι;

Δημοσ.
Ο Βαρούχας πάντως σχετικα με την προφανη θέση για γκόλ έχει πει οτι για να θεωρηθει προφανής η θέση πρέπει ο διαιτητής να θεωρήσει οτι εάν δεν γινότανε το φάουλ, το επομένο βήμα του παίκτη θα είναι για να σουτάρει και να το βάλει.

Με αυτη τη λογική ο Αβραάμ αν έριχνε τον παίκτη κάτω στην αρχή της φάσης ή έπειτα απο 1-2 βήματα κανονικα δεν θα ήταν κόκκινη αλλα απο την άλλη ο διαιτητής μπορει να σου πει "Και γω που ξέρω οτι ο παίκτης δεν θα σούταρε έξω απο την περιοχή και θα πήγαινε να πλασάρει?". Επομένως όντως δεν νομιζω οτι μπορεις εκει να φλερτάρεις με την κόκκινη λόγω της διακριτικής ευχέρειας του διαιτητή και επομένως καλά έκανε. Ο τελευταίος παίκτης όντως δεν ισχύει εδω και κάμποσα χρόνια.

Γιαυτο ειπα οτι θελει ΚΑΙ γρηγορη σκεψη απο το Παπαδοπουλο(ωστε να καταλαβει οτι 'τον σφαζω τωρα γιατι σε 2 βηματα ειναι κοκκινη') ΚΑΙ καλη θεληση απο τον διαιτητη να πει 'ελα ρε παιδια, στα 30 μετρα εγινε, θα σουταρε αποκει"?

Το θεμα ειναι να εκτιμησεις γρηγορα το ρισκο. Και στην περιπτωση του Αβρααμ δεν δικαιωθηκε. Ή θεωρησε οτι δεν αξιζει το ρισκο(που τελικα αποτι φανηκε αυτοι με το μπαλακι ταμπουρωθηκαν) ενω με 0-0 και 10 τον Ολυμπιακο ισως δεν το εκαναν Ή θεωρησε πως θα τον κοψει στα ισια και φυσικα τον ηπιε(και μεταξυ μας, δεν τον βλεπει πρωτη φορα, αλογο τον ειχε κανει στο πρωτο ματς ο Μποκανι)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:53 ----------

Τι ειπε για την Αρσεναλ;

Οτι μεσα στην τυχη σας(γιατι αυτος ο ομιλος και ειδικα αυτο το προγραμμα ηταν μουρλια) ησασταν ατυχοι γιατι η Αρσεναλ εχει ΚΑΙ καλα δευτερα ΚΑΙ με νοοτροπια "παιξτε γιατι μετα ο Βενγκερ θα μας κανει βασικους"

Αν ειχατε μια αλλη ομαδα, πχ καμια ΓΙουναιτεντ ή καμια Ρεαλ το Χ θα ηταν σιγουρο οπως παει ο ομιλος

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:55 ----------

Σχετικά με Αβραάμ, μην ξεχνάμε ότι ήταν και τριακοστό λεπτό. Αν είσαι στο 75', ρίχνεις την κλωτσιά και αν πάρεις κόκκινη, ποντάρεις στο ότι θα αντέξει η ομάδα 15 λεπτά. Άλλο είναι να αντέξει μια ώρα με παίκτη λιγότερο. Αν βέβαια θεωρήσουμε ότι πέρασαν όλα αυτά από το μυαλό του, έτσι;

Οπως και αλλο να εισαι αρχοντας με το Χ και αλλο να εισαι με 1-0 και να πρεπει να σκοραρεις εκτος εδρας. Δεν ξερω, αν ηταν μονο ματς καιγω θα σου ελεγα οτι το ρισκο ισως δεν αξιζει. Αλλα σε ματς που και το 0-0 αξιζει, εχωντας ηδη μεσα Ζεβλακωφ-Μελμπεργκ(δλδ τους αλλους δυο αξιοπιστους μπακ σου) ισως να αξιζε το ρισκο(γιατι επιμενω πως εκει που εγινε και με παικτη διπλα εγω βρισκω αρκετα πιθανο το κορακι να μην εδειχνε καν κιτρινη)

Δημοσ.
Γιατί χάσαμε; Δυο χιλιοειπωμένοι λόγοι (ή μήπως όχι; )

1) Ορισμένοι από τους χθεσινούς βασικούς άλλοτε θα σκούπιζαν πάγκους. Είναι θλιβερό να βλέπω Οσκαρ, Γκαλίτσιο, Μήτρογλου βασικούς, θλιβερό.

2) Ακόμα πιο θλιβερό είναι το γεγονός του μακρόχρονου ντεφορμαρίσματος (το λες και ανυπαρξία) ορισμένων παιχτών από τους οποίους περιμένεις πολλά. Ντουντού, Μαρέσκα κ.α. Με αυτούς αμυντικά χαφ στη σημερινή τους κατάσταση, δε φοβάμαι τίποτα... αν είμαι αντίπαλος του Ολυμπιακού! Αντί να υπάρχουν 2 γραμμές άμυνας, οι αντίπαλοι επιθετικοί φτάνουν με ευκολία μπροστά από τη μία και μοναδική, δηλ. τους κακόμοιρους Αβραάμ-Μέλμπεργκ που καλούνται να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Θα κόψουν μια, θα κόψουν δυο, την τρίτη θα το φάμε.

3) Φυσική κατάσταση

Με αυτή την ομάδα δεν πάμε πουθενά, όσο καλοί και αν είναι ορισμένοι παίχτες. Θα σκάσουν όλοι σε λίγο.

Ποιος φταίει; Αυτός που καρπώνεται τις επιτυχίες τόσα χρόνια ευθύνεται προφανώς και για τη γύμνια της φετινής ομάδας, για το ότι δεν συμπληρώνουμε καλά καλά ρόστερ. Ούτε προπονητής, ούτε παίχτες, ούτε κανείς άλλος. Συνεπώς, δεν περιμένω να δω φέτος την ίδια καλή μπάλα που είδαμε προηγούμενα έτη, καλό θα είναι αυτή η μεταβατική χρονιά να ολοκληρωθεί με όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο τρόπο και βεβαίως, να συμπληρωθούν τα κενά που άφησαν οι συνταξιούχοι για να ανοίξει επιτέλους η ομάδα έναν νέο κύκλο επιτυχιών...διότι ο παλιός έκλεισε!

Απ τα πιο σωστα ποστ που εχω διαβασει.. Δεν εχουμε παιχτες να βαλουμε (εκτος απο την αμυνα).. Ο Ντουντου επρεπε να σκουπιζει τον παγκο εδω και καιρο και να μαθει να γυρναει λιγο πισω να μαρκαρει.. Θεωρω πως μπορουσε να βαλει τον Λεντεσμα αφου κατεβασε τετοιο σχημα..

Ακομα και μεχρι Γεναρη να παμε καλα, Μαρτιο-Απριλιο τα πραγματα θα ειναι τραγικα αν δεν κανουμε 3-4 μεταγραφες.. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν το νομιζω.. Ο Γκαλετι επαθε 3 θλασεις μεχρι τωρα και δεν εχει περασει ουτε τριμηνο..

Επισης αν δεν παρουμε διπλο στην Ολλανδια, ειναι ψευδαισθηση να περιμενουμε αποτελεσμα εδω μεσα με Αρσεναλ.. Τα "πιτσιρικια" της Αρσεναλ ειναι μερικα επιπεδα πανω απο τις δικες μας "πρωτες" ομαδες..

Δημοσ.

Παιδιά, χτές έπαιξα τον Ολυμπικό στο 1,22 και μετά το πρώτο μισάωρο είχε ανέβη στο 1,75 στο stixima live Βλακεία μου που δεν περίμενα (Ημ. αγώνα: Κυριακή 25/10)

Δημοσ.

@kaizer

Moνο με τζατζαρισμα αν εκανε ο Παπαδοπουλος γλυτωνε την red card.

Το οποιο δεν ηταν ευκολο με τετοιο θηριο διπλα να το τζατζαρεις και να τον ριξεις κατω ή να τον βγαλεις εκτος πορειας..:-D

Ολα τα υπολοιπα ειναι κοκκινη...

Εχει φυγει με τη μπαλα μπροστα και αν του κανεις τακλιν ε ειναι κοκκινη πως να το κανουμε. Το χουμε δει πολλες φορες.

Δημοσ.
@kaizer

Moνο με τζατζαρισμα αν εκανε ο Παπαδοπουλος γλυτωνε την red card.

Το οποιο δεν ηταν ευκολο με τετοιο θηριο διπλα να το τζατζαρεις και να τον ριξεις κατω ή να τον βγαλεις εκτος πορειας..:-D

Ολα τα υπολοιπα ειναι κοκκινη...

Εχει φυγει με τη μπαλα μπροστα και αν του κανεις τακλιν ε ειναι κοκκινη πως να το κανουμε. Το χουμε δει πολλες φορες.

Εγω επιμενω οτι η κοκκινη ειναι μονο αν εισαι "σε προφανη θεση για γκολ', ο Μποκανι οταν παιρνει τη μπαλα δεν ειναι σε τετοια και αν τον γκρεμιζε επιτοπου με συμπαικτη κοντα και εβγαζε κιτρινη η Στανταρ δεν θα φωναζε(οπως αν εβγαζε κοκκινη δεν θα φωναζατε εσεις)

Ο κανονισμος ειναι ασαφης και αρα μπορουσε να ρισκαρει. Το θεμα ειναι οτι ειτε δεν το σκεφτηκε ειτε θεωρησε οτι τον εχει και τελικα τα @@ μου ειχε.

Δημοσ.

Ο Αβρααμ ηταν τελευταιος παιχτης και ο αντιπαλος εβγαινε σε προφανη θεση τετ α τετ οπως και βγηκε...

Η αποψη μου ειναι πως με τακλιν εκει ηταν κοκκινη δεδομενου και της ταχυτητας που εξεκηχθηκε η φαση αν εκανε δεν τη γλυτωνε ουτε με παραγκα...:lol::lol::lol:

No problem.Εχουμε διαφορετικη αποψη.Δεν εγινε και τπτ...:-)

Δημοσ.

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=33781&Ln=En

Τι να σου πω, αν με το που παρει μπαλα κανει τακλιν για να παρει μπαλα και τον ριξει εγω πιστευω οτι μπορει και να μην δωσει κοκκινη.

Υπαρχει παικτης λιγο πισω και ειναι αρκετα μακρια

αλλο το προφανη θεση για τετ-α-τετ και αλλο για γκολ. Κοκκινη ειναι αν η επομενη κινηση ειναι σουτ για γκολ. Και ειναι αρκετα μακρια. Αν μεταφερεις ολο το σκηνικο 10 μετρα προς την περιοχη της Στανταρ παλι τετ-α-τετ βγαινει, δινεις ομως κοκκινη για κουρσα που ξεκιναει στα 50 μετρα?

Να το πω αλλη μια τελευταια, αποψη μου ειναι απλα οτι αν το εκανε και ο ρεφ δεν εβγαζε κοκκινη, δεν θα ειχε χαλασει τον κοσμο η Στανταρ

Δημοσ.

αφου το λες εσυ KaizerSoze τι αλλο α πουμε. φανταζομαι εχει μαντικες ικανοτητες και ξερεις ακριβως τι θα γινοταν.. αν.. αν.. αν.. οκ ..

καιγω λεω οτι εκει ο αβρααμ επρεπε να τον ριξει κατω με τακλιν.. αλλα δε μπορω να πω τι θα εδινε ο διαιτητης. εγω παντως αν επεφτε τακλιν περιεργο εκει κοκκινη θα εδινα.. ειδικα αμα ηταν κανενας καραγκουνης στην θεση του Μποκανι.. ;)

Δημοσ.

Ο Λουκάς ο Βύντρα πάντως θα του είχε πάρει το πορτοφόλι χαλαρά, είτε στην ταχύτητα είτε με τάκλιν. Τέτοιες φάσεις τις έχει.

Θυμηθείτε το τάκλιν που κάνει στον Ρόσσι της Βιγιαρεάλ πέρυσι στο μαδριγάλ.

Δημοσ.
αφου το λες εσυ KaizerSoze τι αλλο α πουμε. φανταζομαι εχει μαντικες ικανοτητες και ξερεις ακριβως τι θα γινοταν.. αν.. αν.. αν.. οκ ..

Ω ρε μαλακα, ορεξη εχετε?

Αμεσως, σας θιξαμε την οικογενεια. Τι θελω και ασχολουμαι.

Ρε αγορι μου, ειπα εγω οτι εχω μαντικες ικανοτητες? Νομιζετε οτι επειδη ο αλλος υποστηριζει αλλη ομαδα εχει μπει για τσαμπουκα και νομιζετε οτι γραφει οτι ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ να γραφει για να πλακωθειτε?

Ειπα οτι στην εναρξη της η φαση θα μπορουσε να ειχε κοπει γιατι ειχε καλες κατα τη γνωμη μου πιθανοτητες να ΜΗΝ παρει κοκκινη. Θα μπορουσε και να παρει. Τελικα επελεξε να την αφησει να εξελιχθει και τον ηπιε αλυγιστο. Δεν θα μαθουμε ποτε τι θα γινοταν αν επαιρνε το ρισκο.Τελος?

Δημοσ.

εσυ λες Α εγω λεω Β.. και τα δυο εχουν τις ιδιες πιθανοτητες να ειναι σωστα.. απλα εσυ μια ζωη θα λες το αντιθετο απο εμενα ετσι για το σπασιμο και την φιγουρα. καθομαστε και αναλυουμε ΑΝ θα εδινε κοκκινη ο διαιτητης ΑΝ τον εκοβε ο αβρααμ που ηταν τελευταιος παιχτης και ο αλλος ηταν μονος του στην αντεπιθεση.. και .. και.. τι περιμενεις να βγει? εσυ το τραβας απο την αρχη τοσο που θες να μας πεισεις οτι ηταν λαθος του αβρααμ που δεν τον ξαπλωσε κατω!!... αν τον εριχνε κατω και ετρωγε κοκκινη , θα λεγατε τωρα το "σκεπαρνι" τον "δολοφονο" το ενα το αλλο, αρα δεν πιανεστε πουθενα, αν θελετε να βγαλετε χολη, θα την βγαλετε οτι και να γινει.. τι το ψαχνεις τωρα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...