Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν δημιουργει καθολου ρηγματα απο drives -κατι που κανει κατα κορον ο Παο- ωστε να αναγκαστει η αμυνα να κανει περιστροφες και να βρεθει το ελευθερο σουτ. Παιζει διαρκως με plays ο ΓΙαννακης, κατι π δεν ειναι κακο, αλλα δεν βγαζεις ευκολα τριποντο ετσι, αντε απο κανα P&r ή 2ble team.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:29 ----------

Ουτε δωραν δεν θα επαιζε ο Περπερογλου στον ΟΣΦΠ, στο 3 εχουμε Τσιλι/Βασιλοπουλο, δε χωραει ουτε με σφαιρες.

Για τα αλλα με κουραζεις γιατι δεν καταλαβαινεις αυτο που λεω, σαφως και εχεις ηγετες, αλλα σ ενα τετοιο επιπεδο για να παρεις την ομαδα απ το χερι οταν ΟΛΑ και ΟΛΟΙ παραπαιουν, και να κερδισεις, τοτε πρεπει να εισαι ο Νοβιτσκι τουλαχιστον. Η αντε 1/10 να το καταφερει ο Σαρας και ΑΝ. Δεν γινεται σου λεω, αν εβλεπες το παιχνιδι με τη Μαλαγα θα καταλαβαινες τι εννοω. Μην κρινεις χωρις να χεις δει το παιχνιδι.

Το παλι για τον Σερμαντινι μου αρεσε :) που αλλου εχω εκτεθει? Για πες μας? Μετα Χριστον προφητης δεν θα ειμαι, θα λεω αυτα που πιστευω και αν νομιζεις οτι δεν εχουν μπασκετικη λογικη, πες το να το συζητησουμε, αλλα οχι να δεχεσαι κατι που λεω ως τεκμηριωμενο και μετα να μου λες οτι εκτιθεμαι. Τελος παντων εχετε βρει μια καραμελα και την πιπιλατε.

Και το πιο σημαντικο για μενα ως ΟΣΦΠ ειναι οτι η ομαδα εχει το καλυτερο ροστερ, εχει εναν προπονητη που προσπαθει και μια διοικηση κορυφαια. Η ομαδα μας βρισκεται μεσα στις 4 καλυτερες τις Ευρωπης και το γεγονος και μονο οτι ο ΠΑΟ εχει καλυτερη ομαδα αυτη τη στιγμη (για λογους που εχουμε 1000αναλυσει) δε μειωνει σε τιποτα την προσπαθεια που γινεται στην ομαδα μας τα τελευταια χρονια.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να βγαλει τριποντα ο Γιαννακης πρεπει να εχει παιχτη να τον εμπιστευεται. Οταν ο καλυτερος και πιο αξιοπιστος σας σουτερ ακουει στο ονομα Κλειζα, δε νομιζω οτι εχει σοβαρους λογους να ψαξει συστηματα για ελευθερο 3ποντο. Προφανως ειναι το πιο αδυναμο κομματι της ομαδας σας για φετος. Ο Τεοντοσιτς απτην αλλη καλος σουτερ ειναι, αλλα αν και οταν το θυμηθει.

Η ομαδα μας βρισκεται μεσα στις 4 καλυτερες τις Ευρωπης και το γεγονος και μονο οτι ο ΠΑΟ εχει καλυτερη ομαδα αυτη τη στιγμη (για λογους που εχουμε 1000αναλυσει) δε μειωνει σε τιποτα την προσπαθεια που γινεται στην ομαδα μας τα τελευταια χρονια.

Κανεις δεν αμφισβητει οτι γινεται προσπαθεια στον ΟΣΦΠ. Οπως και κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει οτι ο ΟΣΦΠ ολα αυτα τα χρονια στην προσπαθεια εχει μεινει, καθως διακρισεις=0 (μηδεν).

Το αν βρισκεται ο ΟΣΦΠ στις 4 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης ασε να το δουμε οταν ερθει η ωρα. Προς το παρον σας διεψευσε θεαματικα η Μαλαγα, οποτε μη βιαζεσαι ακομα.

Στα περι ποιος εκτιθεται το πιο προσφατο παραδειγμα που εχω, ειναι οτι το καλοκαιρι μου συγκρινες Καλαθη με Σλουκα και ελεγες οτι ο Καλαθης δεν εχει να προσφερει φετος πολλα στον ΠΑΟ, ενω ο Σλουκας εδειξει στο Ευρωμπασκετ νεων πολλα στοιχεια. Ο Καλαθης λοιπον ηδη εχει κανει εξαιρετικοτατα ματς. Απτην αλλη ο Σλουκας, πες μας εσυ τι εχει κανει που παρακολουθεις πιο τακτικα ΟΣΦΠ.

Δημοσ.

Και ποτε σκεφτεται να δημιουργησει κανενα ελευθερο σουτ? Την τεταρτη χρονια? Νομιζω αρκετη πιστωση χρονου εδωσαν και οι Αγγελοπουλοι και εμεις σαν κοσμος.. Μπορει να κανω και λαθος απ την αλλη..

Υποτιθεται πως πηρε Μπεβερλι και Ουειφερ για να βελτιωσει αυτον τον τομεα.. Επισης ο Κλειζα εχει καλο ποσοστο συνηθως αν δεν απατωμαι.. Αν παλι δεν πηρε περιφερειακους με τριποντο, ειναι δικο του λαθος και μονο.. Νοειται επαγγελματικη ομαδα χωρις καλους σουτερ στο συγχρονο μπασκετ?

Δημοσ.
Και ποτε σκεφτεται να δημιουργησει κανενα ελευθερο σουτ? Την τεταρτη χρονια? Νομιζω αρκετη πιστωση χρονου εδωσαν και οι Αγγελοπουλοι και εμεις σαν κοσμος.. Μπορει να κανω και λαθος απ την αλλη..

To απαραδεκτο ειναι οτι δεν προσπαθει να βγαλει ελευθερα σουτ για τον Ουειφερ. Πως στο διαλο θα βρει ρυθμο και ψυχολογια ενας σουτερ που δε σουταρει??

Δημοσ.

Ισως δεν τον εμπιστευεται.. Δεν ξερω τι να υποθεσω πλεον με αυτον τον ανθρωπο, ειλικρινα.. Κριμα και για την προσπαθεια και τα λεφτα που ριχνουν δηλαδη και κριμα και για εμας που ακομα δεν βλεπουμε καλο μπασκετ..

Δημοσ.

Εφερε ως σουτερ τον Ουειφερ και μονο αυτον. Ο Μπεβερλι ηρθε ως εναλλακτικος στον ασσο για την Ευρωλιγκα και στην πορεια βγηκε μαχητικος στην αμυνα και εμεινε και στην Α1.

Εφοσον φερνεις εναν αγνωστο Ουειφερ ως 3ποντερ και βασιζεσαι μονο στην αποδοση αυτου, τοτε φταις.- Ο οποιος Ουειφερ ηρθε επειδη ο Κελατι βγηκε πατατα πριν προλαβει να υπογραψει. Μιλαμε για τετοιο προγραματισμο στις μεταγραφες.

Ο Ουειφερ αποτι εχω δει σε στατιστικα δεν σταυρωνει τριποντο ως τωρα στα ματς. Αν και στα διπλα στις προπονησεις δε σταυρωνει 3ποντα, πειτε μου ενα λογο ο Γιαννακης να βγαλει συστηματα για ελευθερο σουτ του 2. Αν παλι του εχει εμπιστοσυνη, με οσα εχει κανει ως τωρα, τοτε κατι δεν παει καλα. Για μενα ο τωρινος Ουειφερ το συστημα στο οποιο πρεπει να παιξει ειναι γυαλισμα παγκου σε πρωτη φαση, βλεπε Ντελκ. Και αν συνελθει εχει καλως.

Απτην αλλη αν θελει να βγαλει συστημα για να παιρνει ο Κλειζα 3ποντα, καλυτερα να ψαξει να βρει αλλο 4ρι και να βαλει τον Κλειζα στο 3, ωστε να μη μαμιεται το συστημα ολης της ομαδας για βγαινει μονιμως εκτος ρακετας το 4ρι. Που και παλι ο Κλειζα δεν ειναι ο killer αλλα οκ.

Εν τελει ο μονος παιχτης για τον οποιο αξιζει να σχεδιασει να του βγαλει πολλα ελευθερα 3ποντα ειναι ο Τεοντοσιτς, ΑΝ του βγουν τα 2 πρωτα σουτ, αλλιως ακυρο.

Δημοσ.
Για να βγαλει τριποντα ο Γιαννακης πρεπει να εχει παιχτη να τον εμπιστευεται. Οταν ο καλυτερος και πιο αξιοπιστος σας σουτερ ακουει στο ονομα Κλειζα, δε νομιζω οτι εχει σοβαρους λογους να ψαξει συστηματα για ελευθερο 3ποντο. Προφανως ειναι το πιο αδυναμο κομματι της ομαδας σας για φετος. Ο Τεοντοσιτς απτην αλλη καλος σουτερ ειναι, αλλα αν και οταν το θυμηθει.

Για τριποντο σουταρουν οι Κλειζα, Βασιλοπουλος, Χαλπεριν, Ουειφερ (θεωρητικα), Μπεβερλυ, Τεοντοσιτς, με σχετικα καλα εως πολυ καλα ποσοστα. Δεν ειναι εκει το προβλημα.

Κανεις δεν αμφισβητει οτι γινεται προσπαθεια στον ΟΣΦΠ. Οπως και κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει οτι ο ΟΣΦΠ ολα αυτα τα χρονια στην προσπαθεια εχει μεινει, καθως διακρισεις=0 (μηδεν).

Αναλογα με το τι καταλαβαινεις εσυ ως διακρισεις.

Το αν βρισκεται ο ΟΣΦΠ στις 4 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης ασε να το δουμε οταν ερθει η ωρα. Προς το παρον σας διεψευσε θεαματικα η Μαλαγα, οποτε μη βιαζεσαι ακομα.

Καλα οτι πεις. Περυσι η Μαλαγα εφτασε στο Φαιναλ4 και οχι εμεις.

Στα περι ποιος εκτιθεται το πιο προσφατο παραδειγμα που εχω, ειναι οτι το καλοκαιρι μου συγκρινες Καλαθη με Σλουκα και ελεγες οτι ο Καλαθης δεν εχει να προσφερει φετος πολλα στον ΠΑΟ, ενω ο Σλουκας εδειξει στο Ευρωμπασκετ νεων πολλα στοιχεια. Ο Καλαθης λοιπον ηδη εχει κανει εξαιρετικοτατα ματς. Απτην αλλη ο Σλουκας, πες μας εσυ τι εχει κανει που παρακολουθεις πιο τακτικα ΟΣΦΠ.

Επι λεξη ειπα οτι ο Καλαθης δε μπορει να ξεχωρισει (ακομα) σε τοσο υψηλο επιπεδο και να κανει τη διαφορα. Διαφωνεις??

Ο Σλουκας φυσικα και εδειξε μεγαλα πραγματα στο Ευρωμπασκετ (ελπιζω να μη διαφωνεις) αλλα πουθενα εγω δεν ειπα οτι θα ειναι ο βασικος μας ασσος ή οτι θα κανει παπαδες, οπως λετε εσεις για τον Καλαθη.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:58 ----------

Τεσπα για να μην το κουρασουμε, στο παιχνιδι με το βαζελο θα παιζουμε αεραμυνα, οτι ποντους βαλουμε θα ναι απ προσωπικες ενεργειες του Σοφο του Τσιλι και του Κλειζα, αντε να παιξει και κανας Παπαλουκας καλα, αλλα μαλλον θα χασουμε, αν δεν αλλαξει αμεσως η κατασταση στην ομαδα.

Δημοσ.
Για τριποντο σουταρουν οι Κλειζα, Βασιλοπουλος, Χαλπεριν, Ουειφερ (θεωρητικα), Μπεβερλυ, Τεοντοσιτς, με σχετικα καλα εως πολυ καλα ποσοστα. Δεν ειναι εκει το προβλημα.

.

Αυτη τη στιγμη μου λες ποιοι δοκιμαζουν κανα 3ποντο που και που με πιθανοτητες να βρουν ταμπλο ή ποιοι παιρνουν 3ποντα πανω τους και ειναι ψυχροι και ευστοχοι σουτερ?

α. Ο Χαλπεριν ειναι εκτος Α1, οποτε καλο ειναι να τον ξεχασεις για το μεταξυ μας ντερμπυ.

β. Ο Βασιλοπουλος τι σχεση εχει με το 3ποντο? Μιλαμε για παιχτες που ειναι killers και αξιζει να βγουν συστηματα για παρτη τους ή για παιχτες που αν τυχει θα σουταρουν κανα 3ποντο για να φυγει η μπαλα απτα χερια τους?

γ. Ο Μπεβερλι θυμιστε μου ποσες προσπαθειες 3 ποντων εχει παρει στα ως τωρα ματς και τι ποσοστο ευστοχιας εχει.

δ. Ο Ουειφερ θεωρητικα ειχε στο ΝΒΑ ενα 38% στα τριποντα, παιρνοντας ομως μονο 3 προσπαθειες ανα παιχνιδι και ευστοχοντας μολις σε 1 τριποντο/ματς (που εκει το παιχνιδι διαρκει 1 περιοδο σχεδον παραπανω απο οτι στην Ευρωπη να τονισω). Αρα ουτε καν θεωρητικα ειναι σουτερ, ετσι βαφτιστηκε απο το προπονητικο τιμ. Προβλημα του Γιαννακη ειναι αυτο και οσων πιστεψαν οτι τετοιος παιχτης χαρακτηριζεται ως δεινος σουτερ. Δεν ειναι υποχρεωμενος ομως να κανει κατι το οποιο δεν τον χαρακτηριζε ποτε στο παιχνιδι του. Μαλιστα ειχε καποιες σεζον με τραγικα ποσοστα στα τριποντα.

ε. Εν τελει μενει ο Κλειζα και ο Τεοντοσιτς. Για τους οποιους ειπα παραπανω τη γνωμη μου.

Οσο για τον Καλαθη: Σε οσα ματς εχει παιξει μεχρι τωρα, εχει δικαιολογησει με το παραπανω τον λογο υπαρξης του στον ΠΑΟ. Κατι που ο Τεοντοσιτς ας πουμε παλευει 2 χρονια να το κανει και δεν...Λεω εγω τωρα.

Και μιας και επικαλεισαι επανειλημενως αυτες τις 2 αγωνιστικες για να αποδειξεις την αξια του Κλειζα, τσεκαρε αν θες αυτα του Καλαθη και πες μου εναν καλυτερο ασσο σου με βαση αυτα τα 2 ματς. Κατα τ'αλλα ο Καλαθης δε μπορει να ξεχωρισει και να κανει τη διαφορα αν και ηδη το χει κανει στα 2 πρωτα ματς :)

Δημοσ.
Αυτη τη στιγμη μου λες ποιοι δοκιμαζουν κανα 3ποντο που και που με πιθανοτητες να βρουν ταμπλο ή ποιοι παιρνουν 3ποντα πανω τους και ειναι ψυχροι και ευστοχοι σουτερ?

Mιλαω για παικτες που εχουν το τριποντο. Βασει αυτου βγαινουν τα συστηματα και φυσικα της φιλοσοφιας του προπονητη.

α. Ο Χαλπεριν ειναι εκτος Α1, οποτε καλο ειναι να τον ξεχασεις για το μεταξυ μας ντερμπυ.

Αποφαση του ΓΙαννακη. Ειναι ομως μερος του ροστερ και δεν ειναι καθολου κακος σουτερ.

β. Ο Βασιλοπουλος τι σχεση εχει με το 3ποντο? Μιλαμε για παιχτες που ειναι killers και αξιζει να βγουν συστηματα για παρτη τους ή για παιχτες που αν τυχει θα σουταρουν κανα 3ποντο για να φυγει η μπαλα απτα χερια τους?

Δεν μιλαμε για κιλλερς και σου ξαναλεω οτι τα συστηματα βγαινουν με βαση τη φιλοσοφια του προπονητη (π.χ. και συ κιλλερς 2 εχεις, τον Σαρας και τον Νικολας, ομως η φιλοσοφια του Ζοτς ειναι βασισμενη σε πολυ μεγαλο βαθμο στο 3ποντο). btw o Βασιλοπουλος μονο το 3ποντο εχει επιθετικα, ας μην του το στερησουμε και αυτο.

γ. Ο Μπεβερλι θυμιστε μου ποσες προσπαθειες 3 ποντων εχει παρει στα ως τωρα ματς και τι ποσοστο ευστοχιας εχει.
2/2 αν δεν κανω λαθος, δεν αποτελουν τα στατιστικα του αξιοπιστο δειγμα, αλλα φαινεται να το εχει το σουτ.
δ. Ο Ουειφερ θεωρητικα ειχε στο ΝΒΑ ενα 38% στα τριποντα, παιρνοντας ομως μονο 3 προσπαθειες ανα παιχνιδι και ευστοχοντας μολις σε 1 τριποντο/ματς (που εκει το παιχνιδι διαρκει 1 περιοδο σχεδον παραπανω απο οτι στην Ευρωπη να τονισω). Αρα ουτε καν θεωρητικα ειναι σουτερ, ετσι βαφτιστηκε απο το προπονητικο τιμ. Προβλημα του Γιαννακη ειναι αυτο και οσων πιστεψαν οτι τετοιος παιχτης χαρακτηριζεται ως δεινος σουτερ. Δεν ειναι υποχρεωμενος ομως να κανει κατι το οποιο δεν τον χαρακτηριζε ποτε στο παιχνιδι του. Μαλιστα ειχε καποιες σεζον με τραγικα ποσοστα στα τριποντα.

ε. Εν τελει μενει ο Κλειζα και ο Τεοντοσιτς. Για τους οποιους ειπα παραπανω τη γνωμη μου.

Ο αρτεστ ειχε πει πως αν δωσουν τα κλειδια της επιθεσης στον Ουειφερ, θα κανει σκονη τις αντιπαλες αμυνες. Ειδωμεν.

Οσο για τον Καλαθη: Σε οσα ματς εχει παιξει μεχρι τωρα, εχει δικαιολογησει με το παραπανω τον λογο υπαρξης του στον ΠΑΟ. Κατι που ο Τεοντοσιτς ας πουμε παλευει 2 χρονια να το κανει και δεν...Λεω εγω τωρα.

Και μιας και επικαλεισαι επανειλημενως αυτες τις 2 αγωνιστικες για να αποδειξεις την αξια του Κλειζα, τσεκαρε αν θες αυτα του Καλαθη και πες μου εναν καλυτερο ασσο σου με βαση αυτα τα 2 ματς. Κατα τ'αλλα ο Καλαθης δε μπορει να ξεχωρισει και να κανει τη διαφορα αν και ηδη το χει κανει στα 2 πρωτα ματς :)

Εννοεις στα 2 ματς με αντιπαλους την Ολυμπια και τον Πανελληνιο ή στα ματς της Ευρωλιγκα? Σε ποιο ματς δηλαδη η μπαλα εκαιγε και η ομαδα στηριχτηκε στον Καλαθη που εκανε τη διαφορα? Δεν σε πιανω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:49 ----------

My point is για να μην το κουραζουμε, πως η ομαδα εχει παικτες να σουταρουν, της λειπει ισως ο μεγαλος σκορερ και ψυχρος σουτερ (π.χ. Σαρας) αλλα εχει παικτες να σουταρουν. Αυτο ομως δε γινεται λογω αποφασης του Γιαννακη και μονο. Ξαναλεω δε γινεται να βγαλεις ελευθερα σουτ αν δεν λειτουργησει ολη σου η επιθεση προς αυτη την κατευθυνση. Και ειναι απαραδεκτο να μην προσπαθει εστω να βγαλει ελευθερα σουτ για τον Ουειφερ.

Δημοσ.

Εννοεις στα 2 ματς με αντιπαλους την Ολυμπια και τον Πανελληνιο ή στα ματς της Ευρωλιγκα? Σε ποιο ματς δηλαδη η μπαλα εκαιγε και η ομαδα στηριχτηκε στον Καλαθη που εκανε τη διαφορα? Δεν σε πιανω.

Ωραιος. Ομως τα 2 ματς με Αρη (που εχασε 40 ποντους απο τον ΠΑΟΚ) και μισο Μαρουσι, ειναι το καλυτερο κριτηριο για να μας λες και ξαναλες για τον Κλειζα οτι ειναι τρελη παιχτουρα, mvp, με προσοντα μπλαμπλαμπλα. Ενω τα ματς με Ολυμπια και Πανελληνιο τα παραβλεπεις και μας λες οτι δεν αποτελουν σοβαρο κριτηριο. Ειδες λοιπον που εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα και βλεπεις τα πραγματα οπως θες εσυ σε καθε περιπτωση?

Καληνυχτιζω.

Δημοσ.

MIdi ειδα οτι κρινεις ανομοια πραγματα. Ο Παο δεν ειχε καμια αναγκη τον Καλαθη να κερδισει, μια που τον πλαισιωνουν παικτες οπως ο Σπανουλης, ο Διαμαντιδης, ο Νικολας και αυτοι αναλαμβανουν στα δυσκολα. Να σου θυμισω το παιχνιδι στο Μιλανο.

Αντιθετως αν δεν ηταν ο Κλειζα για να στηριχτει η ομαδα πανω του, θα ειχαμε κανει ντερμπυ το ματς με τον Αρη και παιρνω ορκο οτι θα χαναμε απ το Μαρουσι. Τοσο απλα. Αν εμπαινε και μενα ο Σλουκας στο ματς με την Ολυμπια οταν η διαφορα ηταν στο +40 και εβαζε 10 ποντους φυσικα και δεν θα δικαιολογουταν να πω οτι κανει τη διαφορα.

Τεσπα καληνυχτω.

Δημοσ.

Πολυ δυσκολο το βλεπω να παρουμε αποτελεσμα.. Το πρωταθλημα το εχουν γραμμενο οι της Στανταρ οποτε στο ΤΣ Λ δινουν κατι παραπανω.. Απουσιες εχουμε μπολικες, οποτε αν κατσει καμια αντεπιθεση η κανενα στημενο εχει καλως.. Το ζητουμενο ειναι να μην φαμε γκολ πραγμα πολυ δυσκολο αν δεν πρεσαρουμε 94 λεπτα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...