Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε καθηστε ησυχα.

Ασχολειστε τοση ωρα , τοσες μερες με τη διαιτησια.

Ασκοπο.

Ολυμπιακος ειμαι αλλα δε κανω ετσι. Σιγα κι ας ευνοηθηκε ο ΠΑΟ.

Στα @@ μου.Γιατι εγω δεν εχω ευνοηθει ?? :lol:

Αυτα ειναι μικροτητες. Σιγα μη κοιταω καθε φαση για καθε εκατοστο και χιλιοστο.

Σειρα ειναι να ευνοηθει κι ο ΠΑΟ.

:P

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

offside3.jpg

πωπω πως ανακαλυφθηκε ξαφνικα αυτο το πλανο! :fear:

Κι εγω νομιζα οτι η μοναδικη καμερα ηταν απο την Κηφισίας :confused:

Μονο εγω βλεπω την μπαλα στον αερα και οχι στο ποδι του ποδοσφαιριστη? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Μονο εγω βλεπω την μπαλα στον αερα και οχι στο ποδι του ποδοσφαιριστη? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σουτ εσύ, μη μιλάς, δεν ξέρεις...

Δημοσ.

Μήπως είναι περιστέρι ; :lol:

Δημοσ.

απο κατω ο βάζελος και στην "περιφημη" στατιστική IFFHS, τελειώνουν οι καραμέλες σιγα σιγά

Παγκόσμια αναγνώριση στο μεγαλείο του Ολυμπιακού. Ο πειραϊκός σύλλογος βρίσκεται στην εξόχως τιμητική 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, πίσω από ομάδες όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ και Τσέλσι και μπροστά από κλαμπ όπως αυτά των Ρεάλ Μαδρίτης Μίλαν, Λίβερπουλ, Ίντερ, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους.

Παγκόσμιος Θρύλος!

Στη 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, όπως αυτή διαμορφώνεται βάσει των κριτηρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS), φιγουράρει ο Ολυμπιακός με 215 βαθμούς.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν να επιδείξουν μία σημαντική άνοδο έξι θέσεων, συγκριτικά με την αμέσως προηγούμενη αξιολόγησή τους, καθώς πριν από τη σημερινή ανακοίνωση βρίσκονταν στη 18η θέση.

Επιπροσθέτως, μία καλή πορεία στο Champions League και το ελληνικό πρωτάθλημα κατά πάσα πιθανότητα θα τους φέρει εντός της πρώτης δεκάδας στην επόμενη αξιολόγηση, αφού ο πειραϊκός σύλλογος βρίσκεται σε "απόσταση αναπνοής" από τις ομάδες που προπορεύονται.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ελληνικούς συλλόγους, ο Παναθηναϊκός βλέπει πανηγυρικά την πλάτη του Ολυμπιακού. Πάντως, οι "πράσινοι" από 59οι, βρέθηκαν στην 43η θέση (ας είναι καλά τα "κοράκια"). Από εκεί και ύστερα, στο "τοπ 350" της IFFHS η ΑΕΚ κατέχει την 111η (από την 147η) θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι 174ος (από 173ος). Στην πρώτη θέση παραμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη δεύτερη η Μπαρτσελόνα, ενώ η Σαχτάρ Ντόνετσκ πέρασε στην τρίτη θέση.

Η πρώτη 12άδα έχει ως εξής:

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (326β.), 2. Μπαρτσελόνα (298), 3. Σαχτάρ Ντόνετσκ (293), 4. Τσέλσι (283), 5. Αμβούργο (274), 6. Εστουντιάντες (265), 7. Βέρντερ Βρέμης (263), 8. Άρσεναλ (245), 9. Κρουζέιρο (231), 10. Ρόμα (228), 11. Γαλατασαράι (222), 12. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (215).

http://www.redplanet.gr/html/ent/326/ent.260326.asp

Δημοσ.

Για να δείτε οτι λέτε ότι σας συμφέρει :lol::lol::lol:

1. (1.) Manchester United FC England/4 326,0

2. (2.) FC Barcelona España/4 298,0

3. (5.) FC Shakhtyor Donetsk Ukraina/3 293,0

4. (3.) Chelsea FC London England/4 283,0

5. (7.) Hamburger SV Deutschland/4 274,0

6. (4.) Club Estudiantes de La Plata Argentina/4 265,0

7. (8.) SV Werder Bremen Deutschland/4 263,0

8. (6.) Arsenal FC London England/4 245,0

9. (10.) Cruzeiro EC Belo Horizonte Brasil/4 231,0

10. (12.) AS Roma Italia/4 228,0

11. (12.) Galatasaray SK İstanbul Türkiye/3 222,0

12. (18.) Olympiakos Pireas Greece/3 215,5

13. (14.) Grêmio Foot-Ball Porto-Alegrense Brasil/4 212,0

14. (11.) FC Bayern München Deutschland/4 209,0

15. (22.) FC do Porto Portugal/3 204,0

16. (14.) Olympique Lyonnais France/4 201,0

17. (17.) Juventus FC Torino Italia/4 195,0

18. (9.) Liverpool FC England/4 194,0

19. (20.) FC Twente Enschede Nederland/3 187,5

20. (19.) FC Internazionale Milano Italia/4 185,0

21. (36.) Valencia CF España/4 184,0

22. (27.) CD Universidad de Chile Santiago Chile/3 183,5

23. (25.) SE Palmeiras São Paulo Brasil/4 183,0

(34.) AFC Ajax Amsterdam Nederland/3 183,0

25. (46.) Lille Olympique Sporting Club France/4 180,0

26. (16.) Dinamo Kyiv Ukraina/3 178,5

27. (21.) SC Internacional Porto Alegre Brasil/4 178,0

28. (33.) CA Boca Juniors Buenos Aires Argentina/4 177,0

29. (32.) Sevilla FC España/4 174,0

(26.) FC Girondins de Bordeaux France/4 174,0

31. (29.) FK Metalist Charkow Ukraina/3 171,5

Στα bold γελάμε!!! Ά ρε ομαδάρα η θρυλάρα!!! Συγκινήθηκα να έχει τέτοια τιμή η Ελλάδα.... :cry::cry::cry:

Δημοσ.

γιατι ..

πρωτον

All-Time Club World Ranking (1.1.1991-31.12.2008)

και δευτερον ..

προφανώς μιλάει για την φετινή χρονιά

Δημοσ.

ξερεις πολλες γυναικες να γνωριζουν τι ειναι το οφσαιντ;;; :lol::lol:

Δημοσ.

Κάτσε να το εξηγήσω εγώ

57743616_bbf0ba1b8e.jpg

Λοιπόν μαργαρίτα αν οι πατάτες είναι πιο μπροστά απο την μουστάρδα και την κέτσαπ τότε είναι οφσαιντ,αν τώρα μετακινήσουμε τις πατάτες πίσως απο τους δυο τελευταίους αμυντικούς(μουστάρδα,κέτσαπ) τότε δεν είναι οφσαιντ οι πατάτες.

Χρειάζεται ένας αμυντικός και όχι δύο,απλά η μουστάρδα δεν πάει χωρίς κέτσαπ

Δημοσ.
η ΞΕΦΤΙΛΑ του συνδρομητικου καναλιου ηταν τοσο μεγαλη που οχι μονο εδειξαν ριπλει απο ποσα μετρα μακρια(αντι να το δειξουν απο την καμερα ποιυ καλυψε κ το γκολ του Πανιωνιου) αλλα αργησε και να προβληθει καθως ηθελαν χρονο για να κανουν ΜΟΝΤΑΖ ωστε να φαινεται καλυμμένος ο παιχτης

α ρε προεδρε ποσα ηξερες και τους εφτυσες

Κ σε ρωταω εγω, αφου το νοβα ειναι αντιολυμπιακο γιατι ο Δρακος στο ματς με την ΑΕΚ δεν ειπε οτι ηταν πεναλτι του μελμπεργκ?Αν ειναι οπως λες στη νοβα αντιολυμπιακοι σε αυτην τη φαση θα τον ειχαν ξεσκισει τον ολυμπιακο αντιθετως ουτε λεξη...

Δημοσ.
Κ σε ρωταω εγω, αφου το νοβα ειναι αντιολυμπιακο γιατι ο Δρακος στο ματς με την ΑΕΚ δεν ειπε οτι ηταν πεναλτι του μελμπεργκ?Αν ειναι οπως λες στη νοβα αντιολυμπιακοι σε αυτην τη φαση θα τον ειχαν ξεσκισει τον ολυμπιακο αντιθετως ουτε λεξη...

Δεν τα θυμάσαι καλά... Για ρώτα τον Καραλή να σου πει για ποιο πράγμα ωρυόταν εκείνη τη μέρα.

Elven, ωραίο το παράδειγμα, αλλά μήπως έχεις και κανένα Hot Dog να πατάει την μπάλα και να πέφτει μόνο του, παίρνοντας πέναλτι? :whistle::P

Δημοσ.
απο κατω ο βάζελος και στην "περιφημη" στατιστική IFFHS, τελειώνουν οι καραμέλες σιγα σιγά

Ποια καραμέλα τελειώνει με τη συγκεκριμένη στατιστική;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...