Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος Λεντεσμα? Ανεβασε πυρετο λενε χθες και μαλλον δεν θα παιξει η και να παιξει θα σερνεται λογικα.. Εκτος και ο Ζαιρι -να και κατι καλο-

Αλλον ενα μηνα εκτος ο Νταρμπισιρ..

Μου φαινεται απιθανο να κερδισουμε σημερα

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά λέτε να γίνει γεγονός η πρώτη σας ήττα? (χωρις ηρωνεία)

Το τόλμησα στο στοίχημα.... αν δεν χάσετε και τώρα δεν θα χάσετε ΠΟΤΕ πιστεύω.

Δημοσ.
Παιδιά λέτε να γίνει γεγονός η πρώτη σας ήττα? (χωρις ηρωνεία)

Το τόλμησα στο στοίχημα.... αν δεν χάσετε και τώρα δεν θα χάσετε ΠΟΤΕ πιστεύω.

Eνα ακομα χαμενο πονταρισμα...

Χαχαχα :P

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά αλλά έχω να παραδεχτώ στον Γαύρο πως μετά από μια βλακεία δεν κάνει δεύτερη. Οπότε δεν νομίζω να στραβοπατήσει σήμερα.

Δημοσ.

Αν δεν γινει κατι δραστικο στο β ημιχρονο, με ισοπαλια θα ειμαστε και ευχαριστημενοι.. Αποκομμενη η επιθεση, ουτε μια μπαλια στην εστια τους και προσπαθεια για γκολ με γιομες απο τη σεντρα.. Δε γινονται ετσι αυτα τα πραγματα..

Δημοσ.
Καλά όλα αυτά αλλά έχω να παραδεχτώ στον Γαύρο πως μετά από μια βλακεία δεν κάνει δεύτερη. Οπότε δεν νομίζω να στραβοπατήσει σήμερα.

ποτέ δεν είναι αργά :P

Δημοσ.
Αν δεν γινει κατι δραστικο στο β ημιχρονο, με ισοπαλια θα ειμαστε και ευχαριστημενοι.. Αποκομμενη η επιθεση, ουτε μια μπαλια στην εστια τους και προσπαθεια για γκολ με γιομες απο τη σεντρα.. Δε γινονται ετσι αυτα τα πραγματα..

ελα τα καταφερατε στο 80φευγα παλι... Οποιος πει για κωλοφαρδια θα ειναι απλα κακοκπροαιρετος, παλιοχαρακτηρας και ιντριγκαδορος.

Δημοσ.

περόνε, περόνε, περόνε, την έστειλες στον περιστερόνε...

εις υγείαν +3...

φαρδέως...

το γκολ ωραίο πάντως.

Δημοσ.
ελα τα καταφερατε στο 80φευγα παλι... Οποιος πει για κωλοφαρδια θα ειναι απλα κακοκπροαιρετος, παλιοχαρακτηρας και ιντριγκαδορος.

Ναι, θα ειναι... Δεν παιξαμε μπαλαρα, αλλα στο δευτερο βαλανε λιγο κατω τη μπαλα και εκαναν ευκαιριες.. Την ιδια μπαλα επαιζε και ο ΠΑΟ τοσα χρονια σημειωτεον.. Οι ενεργεις του Γκαλετι, δεν ειναι τυχερες, ικανοτητα δειχνουν.. Δεν ειδα κατι το τυχερο σημερα.. Εκτος αν μετα το 80 απαγορευεται να βαλεις γκολ.. Ισως αλλη φορα να ειστε πιο τυχεροι :-) Επισης στο 80' δεν λες 80φευγα..

Δημοσ.

δεν είναι θέμα φάρδους η φάση του γκολ,

θέμα φάρδους είναι το πώς γίνεται κι αυτή η ομάδα δεν δέχεται γκολ.

κι αν δεχτεί, πάρτυ κάνουμε. :-)

δεν είναι καμιά ατρόμητη ομάδα ο ατρόμητος, αλλά σήμερα έπαιξε καλά.

ως συνήθως όμως, στο τελείωμα υπάρχει ένα θέμα. όπως και με τον εργοτέλη. δε συμφωνείς;

Δημοσ.

ΝΑ δεχτει γκολ σε ποια φαση ακριβως? Αν εμπαιναν αυτες οι φασεις που εκανε ο Ατρομητος γκολ, τοτε θα βλεπαμε σκορ για πολο και οχι για ποδοσφαιρο.. Επισης φαρδος μπορεις να χαρακτηρισεις τις κοντρες που πηραν 3-4 φορες και πηγαν να βαλουν γκολ, οχι κατι αλλο..

Δημοσ.

Οχι και κωλοφαρδια με απιστευτες ευκαιριες χαμενες και οι αλλοι ουτε μια στο β

Ας μη πουμε για το ποια ομαδα ειναι πρωταθλητρια στο να βαζει γκολ στο 90+

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...