foufoutios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ποιος Λεντεσμα? Ανεβασε πυρετο λενε χθες και μαλλον δεν θα παιξει η και να παιξει θα σερνεται λογικα.. Εκτος και ο Ζαιρι -να και κατι καλο- Αλλον ενα μηνα εκτος ο Νταρμπισιρ.. Μου φαινεται απιθανο να κερδισουμε σημερα
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ζηκο βαλε μεσα το γερο να παιξει οπως τα κανε Ξεφτιλα
minarokeftes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά λέτε να γίνει γεγονός η πρώτη σας ήττα? (χωρις ηρωνεία) Το τόλμησα στο στοίχημα.... αν δεν χάσετε και τώρα δεν θα χάσετε ΠΟΤΕ πιστεύω.
foufoutios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλα εκανες.. Μετα την εμφανιση με Πανσερραικο και με τις τοσες απουσιες, θα το εριχνα και εγω αν δεν ημουν Ολυμπιακος..
alexis333 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά λέτε να γίνει γεγονός η πρώτη σας ήττα? (χωρις ηρωνεία) Το τόλμησα στο στοίχημα.... αν δεν χάσετε και τώρα δεν θα χάσετε ΠΟΤΕ πιστεύω. Eνα ακομα χαμενο πονταρισμα... Χαχαχα
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλά όλα αυτά αλλά έχω να παραδεχτώ στον Γαύρο πως μετά από μια βλακεία δεν κάνει δεύτερη. Οπότε δεν νομίζω να στραβοπατήσει σήμερα.
foufoutios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Αν δεν γινει κατι δραστικο στο β ημιχρονο, με ισοπαλια θα ειμαστε και ευχαριστημενοι.. Αποκομμενη η επιθεση, ουτε μια μπαλια στην εστια τους και προσπαθεια για γκολ με γιομες απο τη σεντρα.. Δε γινονται ετσι αυτα τα πραγματα..
sugata Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλά όλα αυτά αλλά έχω να παραδεχτώ στον Γαύρο πως μετά από μια βλακεία δεν κάνει δεύτερη. Οπότε δεν νομίζω να στραβοπατήσει σήμερα. ποτέ δεν είναι αργά
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Αν δεν γινει κατι δραστικο στο β ημιχρονο, με ισοπαλια θα ειμαστε και ευχαριστημενοι.. Αποκομμενη η επιθεση, ουτε μια μπαλια στην εστια τους και προσπαθεια για γκολ με γιομες απο τη σεντρα.. Δε γινονται ετσι αυτα τα πραγματα.. ελα τα καταφερατε στο 80φευγα παλι... Οποιος πει για κωλοφαρδια θα ειναι απλα κακοκπροαιρετος, παλιοχαρακτηρας και ιντριγκαδορος.
sugata Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 περόνε, περόνε, περόνε, την έστειλες στον περιστερόνε... εις υγείαν +3... φαρδέως... το γκολ ωραίο πάντως.
Tilemaxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλά ας μην πιάσουμε το θέμα κωλοφαρδία, γιατί θα συζητάμε μέρες.
foufoutios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 ελα τα καταφερατε στο 80φευγα παλι... Οποιος πει για κωλοφαρδια θα ειναι απλα κακοκπροαιρετος, παλιοχαρακτηρας και ιντριγκαδορος. Ναι, θα ειναι... Δεν παιξαμε μπαλαρα, αλλα στο δευτερο βαλανε λιγο κατω τη μπαλα και εκαναν ευκαιριες.. Την ιδια μπαλα επαιζε και ο ΠΑΟ τοσα χρονια σημειωτεον.. Οι ενεργεις του Γκαλετι, δεν ειναι τυχερες, ικανοτητα δειχνουν.. Δεν ειδα κατι το τυχερο σημερα.. Εκτος αν μετα το 80 απαγορευεται να βαλεις γκολ.. Ισως αλλη φορα να ειστε πιο τυχεροι Επισης στο 80' δεν λες 80φευγα..
sugata Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 δεν είναι θέμα φάρδους η φάση του γκολ, θέμα φάρδους είναι το πώς γίνεται κι αυτή η ομάδα δεν δέχεται γκολ. κι αν δεχτεί, πάρτυ κάνουμε. δεν είναι καμιά ατρόμητη ομάδα ο ατρόμητος, αλλά σήμερα έπαιξε καλά. ως συνήθως όμως, στο τελείωμα υπάρχει ένα θέμα. όπως και με τον εργοτέλη. δε συμφωνείς;
foufoutios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 ΝΑ δεχτει γκολ σε ποια φαση ακριβως? Αν εμπαιναν αυτες οι φασεις που εκανε ο Ατρομητος γκολ, τοτε θα βλεπαμε σκορ για πολο και οχι για ποδοσφαιρο.. Επισης φαρδος μπορεις να χαρακτηρισεις τις κοντρες που πηραν 3-4 φορες και πηγαν να βαλουν γκολ, οχι κατι αλλο..
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Οχι και κωλοφαρδια με απιστευτες ευκαιριες χαμενες και οι αλλοι ουτε μια στο β Ας μη πουμε για το ποια ομαδα ειναι πρωταθλητρια στο να βαζει γκολ στο 90+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.