Tilemaxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Η αλήθεια είναι οτι ο Κόκκαλης δεν είχε συμφέρον για να κάνει την έφεση. Αν είχε θα την είχε κάνει. Το θέμα είναι οτι για όλα αυτά που συζητάμε στις τελευταίες σελίδες, ευθύνη έχει ο Κόκκαλης. Αυτός που έκανε μισητή την ομάδα στους υπόλοιπους οπαδούς και γέννησε τους "Αντιολυμπιακούς", αυτός που στέρησε πρωτάθλημα απο την ΑΕΚ, αυτός που ευθύνεται για την φετινή εικόνα της ομάδας. Μόνο οταν φύγει αυτός, θα αποκτήσουμε τον σεβασμό που μας αρμόζει. Μέχρι τότε, μπορείτε να πανυγηρίζετε με τις χάρτινες κούπες και κύπελα.
afentiko7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 . Το θέμα είναι οτι για όλα αυτά που συζητάμε στις τελευταίες σελίδες, ευθύνη έχει ο Κόκκαλης.. Για το περιστατικό στα εξάρχεια λες? Ναι, έχει ευθύνη. Αυτός που έκανε μισητή την ομάδα στους υπόλοιπους οπαδούς και γέννησε τους "Αντιολυμπιακούς" ο ολυμπιακός έγινε μισητός, γιατί πήρε κούπες και γιατί έριχνε 3άρες και 4άρες και 6άρες στους άλλους. Δλδ αν είχε πρόεδρο τη δούκισσα νομικού ο ολυμπιακός θα ταν όλα μέλι γάλα? αυτός που στέρησε πρωτάθλημα απο την ΑΕΚ δεν στέρησε κανένα πρωτάθλημα από κανέναν. Αν δεν είχε κάνει έφεση ο Κόκκαλης, αλλιώς θα παρουσιαζόταν η ομάδα. Να σου πω και κάτι άλλο. Αν ο Παο στη Ριζούπολη ήταν πίσω από τον Ολυμπιακό, αλλιώς θα παρουσιαζόταν. Αλλά με αν δεν κερδίζονται κούπες. Μόνο οταν φύγει αυτός Για να ρθει ο Σαλιαρέλης και να γίνουμε παράρτημα του ΠΑΟ? Οχι φίλε παναθηναικέ, τη χάρη αυτή δε θα στην κάνουμε. αυτός που ευθύνεται για την φετινή εικόνα της ομάδας που έπρεπε να ναι εφτά βαθμούς μπροστά (με αυτά που βλέπουμε)?Αν βάλουμε και τα άλλα περί εργοτέλη που με μας σκίζεται και με τον παο τρώει 3, τα φιλικά με τον ΠΑΟΚ κλπ... θα πρεπε να το χαμε σηκώσει από τώρα.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Οχι φίλε παναθηναικέ, τη χάρη αυτή δε θα στην κάνουμε. Δεν είμαι ΠΑΟ. Τα υπόλοιπα που είπες δεν τα σχολιάζω καν.
foufoutios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ακομα και η Ρεαλ δεν ασχολειται με το κυπελλο (εχασε 4-0 απο ομαδα γ κατηγοριας), γιατι να ασχοληθουμε εμεις? Ειναι μοδα φετος
sugata Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ακομα και η Ρεαλ δεν ασχολειται με το κυπελλο (εχασε 4-0 απο ομαδα γ κατηγοριας), γιατι να ασχοληθουμε εμεις? Ειναι μοδα φετος είναι πολλά τα λεφτά... πάμε στοίχημα;
afentiko7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δεν είμαι ΠΑΟ. Τα υπόλοιπα που είπες δεν τα σχολιάζω καν. Ναι, φαίνεται ότι αδυνατείς να τα σχολιάσεις.
liopyr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Πες του ότι αδυνατείς μπας και σταματήσει να ποστάρει.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αφεντικό δεν σου απαντάω γιατί είμαι υγιής Ολυμπιακός. Αν ήμουν υπαλληλάκος του Κόκκαλη, ίσως να κάναμε και διάλογο.
Erwdios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Η αλήθεια είναι οτι ο Κόκκαλης δεν είχε συμφέρον για να κάνει την έφεση. Αν είχε θα την είχε κάνει. Το θέμα είναι οτι για όλα αυτά που συζητάμε στις τελευταίες σελίδες, ευθύνη έχει ο Κόκκαλης. Αυτός που έκανε μισητή την ομάδα στους υπόλοιπους οπαδούς και γέννησε τους "Αντιολυμπιακούς", αυτός που στέρησε πρωτάθλημα απο την ΑΕΚ, αυτός που ευθύνεται για την φετινή εικόνα της ομάδας. Μήπως να γινόσουν ΠΑΟ όμως, γιατί εντάξει, είναι λίγο τραγικές οι απόψεις σου. Αντιολυμπιακοί υπήρχαν ανέκαθεν, αλλά επειδή κάποιοι είχαν τον Ολυμπιακό στη σφαλιάρα, δεν πολυεκδηλωνόταν αυτό. Το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ δεν ξέρω αν τους το στέρησε αυτός ή αν το στέρησε η ηλιθιότητα κάποιων παραγόντων. Η ουσία είναι ότι κι εγώ ήθελα να το πάρει εκείνο το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, μπας και βάλει λίγο μυαλό ο γέρος και αλλάξει λίγο ρότα. Δυστυχώς, τα ίδια. Μόνο οταν φύγει αυτός, θα αποκτήσουμε τον σεβασμό που μας αρμόζει. Μέχρι τότε, μπορείτε να πανυγηρίζετε με τις χάρτινες κούπες και κύπελα. Να πανηγυρίζουμε ποιοί, εμείς οι Ολυμπιακοί? Εσύ δηλαδή τί είσαι?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ειδες τι γινεται αμα το κακομελετατε πολυ για τους τραμαυτισμους? Μπουρουσης τραυματιστηκε στο γονατο -μαλλον ρηξη πλαγιου-. Κατα τ'αλλα Μαλαγα 86 - 68 ΟΣΦΠ. Επισης οποιος ειδε την παρουσια του Γλυνιαδακη σημερα (οπως και στο ματς με τον Αρη), θα διαπιστωσε οτι δεν προκειται περι ενισχυσης η προσθηκη του, αλλα περι αποδυναμωσης... Επαναλαμβανω οτι ομαδα χωρις κλασικο 3ποντερ, θα τα βρει πολυ σκουρα φετος με σοβαρους αντιπαλους. Τα 3 Αμερικανακια επισης για γελια και για κλαματα σημερα. 16 ποντους ολοι μαζι και 1 τριποντο. Κυριως ομως εκτος κλιματος και οι 3. Εν τελει Τεοντοσιτς και Βουσιτς το παλεψαν σημερα. Και ενα ενδιαφερον στατιστικο στοιχειο: Ολυμπιακος Κλεψιματα: Μηδεν (0) Εγω λεω να φερετε καναν ΝΒΑερ ακομα παντως. ΥΓ1. Η Μαλαγα εχει ηδη 4 ηττες στο Ισπανικο πρωταθλημα. ΥΓ2. Αναμενω με ενδιαφερον να μαθω για ποσο θα λειψει ο Μπουρουσης. edit: 4 ποντους ο Πριντεζης
Critter Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 O elven λέει τα πραγματα όπως ακριβως έχουν μιας και μιλάμε για επιχειρήσεις. Αυτα ελεγα και εγώ περυσι. Σαν επιχειρηματιες ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι προεδροι των ομάδων θα κάνανε ενσταση. Που να χτυπατε το κεφαλι σας στον τοίχο αυτο δεν αλλάζει. Αν δεν το κανανε θα ήταν οι μεγαλύτεροι βλάκες στον κοσμο. Θα τους κοροιδευε το πανελληνιο (οσοι εχουν μυαλο τουλαχιστον). Τώρα αν καποιοι απο εσας είναι τόσο ρομαντικοι και πιστευουν ακομα οτι οι επιχειρηματιες ιδιοκτήτες κοπτονται για τις φανέλες τοτε πραγματικα έχετε προβλημα. Οι ανθρωποι πουλανε οπαδισμό και απο πίσω γελανε περιμένοντας το παραδάκι. Τέλος, οπως το περιμενα (και θα το δειτε και στις πρασινοκιτρινες εφημεριδες αυριο) ακομα και τώρα που ο ολυμπιακος δεν έκανε ένσταση, οι συνηθεις πρασινοκίτρινοι ρομαντικογυαλάκηδες βρήκαν άλλη καραμέλα του στύλ "α!!!!τωρα λέτε οτι οι αγώνες κεδριζονται στο γήπεδο ενώ τότε γιατι κάνατε ένσταση?". Η απαντηση ειναι προφανης και την εξήγηση την έδωσε ο elven αλλα εν πασει περιπτώσει πειτε μου ποτε θα είστε ευχαριστημένοι. Αν εκανε ενσταση δεν θα ήσασταν, τωρα που δεν κάνει πάλι δεν είστε. Ε!τι στην ευχή να κάνει πια ο ολυμπιακος? Και βέβαια εχουμε και τον KWSN να μας λέει οτι δεν εκανε ενσταση για τους Χ, Y λογους που γράφει η gazzetta. Δηλαδή όλα όσα έχουν να κανουν με τον ολυμπιακο έχουν και μια θεωρία συνομωσίας. Δεν έκανε ενσταση (που μεταξύ μας πολύ το θελατε για να βγάλετε το άχτι σας) και τώρα που σας την έφερε ο πρόεδρας ανακαλύπτετε ενα σωρο σκουπίδια και τα ποσταρετε για να βγείτε πάλι απο πάνω. (καλα που υπάρχουν και λογικοι άνθρωποι σαν τον elven.....και μένα εννοειται )
johnnyestia Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Η ιστορία με την ένσταση ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Η μη ένσταση εκθέτει την ένσταση με την Καλαμαριά. Τυχόν ένσταση από μόνη της είναι για γέλια, αφού μιλάμε για ελληνικό κανονισμό ο οποίος μάλιστα δεν αφήνει τις 2 ομάδες να αγωνιστούν ισότιμα.
foufoutios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 αφού μιλάμε για ελληνικό κανονισμό Επειδη ως γνωστον παιζουμε στην Ζιμπαμπουε.. είναι πολλά τα λεφτά... πάμε στοίχημα; Να μην τα ξεραμε και εμεις να βγαλουμε κανενα φραγκακι...
Tilemaxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Να πανηγυρίζουμε ποιοί, εμείς οι Ολυμπιακοί? Εσύ δηλαδή τί είσαι? Εσυ δηλαδή πανηγυρίζεις τις κούπες των τελευταίων ετών? Εγώ προσωπικά όχι. Μόνο ο Κόκκαλης και η Θύρα 7 πανηγυρίζουν τα πρωταθλήματα μας πλέον. Ο κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνάει. Υ.Γ Άρχισε τις μαλακίες ο Γιαννάκης και φέτος. Πανε να πάρουν 3 καλούς παίκτες γιά να χτυπήσουμε τίτλους, και αυτοκτονούν κρατώντας άλλη μια χρόνια τον τραγικό Κλάψα. Περαστικά μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.