Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Α. Δηλαδη κατα τη διαρκεια του ματς, αν ο Τεν Κατε ριξει το Ροναλτινιο μεσα, δεν θα τον σταματησει κανεις με τη λογικη "και που να ξερει ο 4ος?". Πριν απο καθε ματς διδονται απο τις ομαδες τα δελτια συμμετοχης καθε παιχτη που φερουν τις αναλογες πληροφοριες, αν δεν απατωμαι οικτρα.

Και τι είναι ο τέταρτος, δικαστής?

Β. Η εξηγηση που δινω εγω για το αυτεπαγγελτο: γιατι φανταζομαι οτι εκτος απο τον Πανσεραικο πρεπει να κατηγορηθουν κ αλλα προσωπα (οπως 4ος) αν γινει κατι αυτεπαγγλετα.

Οποτε ο ΟΣΦΠ θα κανει την ενσταση κατα του Πανσεραικου μονο, ο Πανσεραικος θα πει 1-2 βλακειες στην εκδικαση οτι οκ φταιμε, και ολα καλα κι ολα ωραια, χωρις να μπλεκονται τριτα ατομα που φερουν ευθυνη. Το αυτεπαγγελτο σημαινει, διερευνηση της υποθεσης και τιμωρια καθε υπευθυνου. Κανεις δε το θελει αυτο.

Η εξήγηση που δίνεις είναι μονόπλευρη, επειδή δεν είναι ο ΠΑΟ αυτός που κάνει την ένσταση. Στο τέλος 8θα μας πεις ότι ο Κόκκαλης έβγαλε το νόμο.

Εξαλλου η υποθεση με τη Καλαμαρια δεν ειναι μακρινη, οποιος εχει αποριες μπορει να τις λυσει με ενα μικρο flashback. Απλα με την Καλαμαρια, εδειχνε να μην ειναι στημενο. Εδω κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια, που λενε κ στο χωριο μου

Τί το μεμπτό είχε η υπόθεση της καλαμαριάς?

Γ. Στη θεση του Ζικο, θα υπεβαλα παραιτηση. Αλλα ειναι πολλα τα λεφτα. Οποτε το ποιημα ειναι γνωστο "τι φταιει ο συλλογος μας επειδη ο Πανσεραικος παρανομησε?". Και ολοι θα ζησουν καλα κι εμεις καλυτερα.

Σίγουρα, παραίτηση θα υπέβαλες. Και μετά θα σε ανακυρήσαν πολυούχο της Λαμίας.

Δ. Καλο νταμπλ.

Ευχαριστούμε. :P

Και επειδή ΠΑΟ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Μπορεί η Βουλιαγμένη να επικράτησε 10-8 του Παναθηναϊκού στον Λαιμό την Κυριακή και να έκανε το 2-0 στις νίκες, που της δίνει την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών, ωστόσο το "εισιτήριο" δε «σφραγίστηκε». Αυτό οφείλεται στο ότι οι «πράσινοι» κατέθεσαν ένσταση για παράβαση του κανονισμού στελέχωσης του ρόστερ από τους αντιπάλους τους.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για το ότι οι «μπέμπηδες» δήλωσαν στο φύλλο αγώνος 15 παίκτες, με έναν μόνο αθλητή γεννημένο μέχρι το 1991, αντί για δύο που αναφέρει η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Ο αθλητικός δικαστής πρόκειται να αποφασίσει για την τύχη του αγώνα, που αν κατοχυρωθεί υπέρ του «τριφυλλιού», τότε οι δύο ομάδες θα έχουν από μια νίκη και η σειρά θα οδηγηθεί σε τρίτο ματς.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=188334

Και για τους φίλους αεκτζήδες:

Φρικτά παράπονα από το διαιτητικό τρίο έχει η ΑΕΚ, η οποία μετά το τέλος της αναμέτρησης κατέθεσε ένσταση. «5:23 λεπτά για τη λήξη του αγώνα, ενώ το χρονόμετρο των 24’’ έδειξε 0, η φάση συνεχίστηκε και δόθηκε φάουλ εις βάρος της ΑΕΚ. Σε διαμαρτυρία για την εν λόγω φάση δόθηκε και τεχνική ποινή στους γηπεδούχους», υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι.

Από κει και πέρα, το φύλλο αγώνος «καίει» τον Δικέφαλο, καθώς εισέπραξε δύο παρατηρήσεις για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών του κατά του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ενώ αναγράφηκαν άλλες δύο διακοπές του αγώνα, επειδή –σύμφωνα πάντα με τους ρέφερι- κινδύνευσε η σωματική ακεραιότητα του δεύτερου διαιτητή, αλλά και η προσπάθεια των οπαδών της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.

http://www.superbasket.gr/?c=129&a=117609

Πολύ ηθική έπεσε τελευταία στον ελληνικό αθλητισμό.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Α. Δηλαδη κατα τη διαρκεια του ματς, αν ο Τεν Κατε ριξει το Ροναλτινιο μεσα, δεν θα τον σταματησει κανεις με τη λογικη "και που να ξερει ο 4ος?". Πριν απο καθε ματς διδονται απο τις ομαδες τα δελτια συμμετοχης καθε παιχτη που φερουν τις αναλογες πληροφοριες, αν δεν απατωμαι οικτρα.

η ομαδα η ιδια πρεπει να εχει γνωση των κανονισμων.. πες οτι ο 4ος ειναι στοκος.. η ομαδα με ολοκληρο επιτελειο.. τι ειναι σε αυτη την περιπτωση? ας προσεχαν κοινως

Γ. Στη θεση του Ζικο, θα υπεβαλα παραιτηση. Αλλα ειναι πολλα τα λεφτα. Οποτε το ποιημα ειναι γνωστο "τι φταιει ο συλλογος μας επειδη ο Πανσεραικος παρανομησε?". Και ολοι θα ζησουν καλα κι εμεις καλυτερα.

παραιτηση γιατι? επειδη κατεβασε μια ομαδα αχταρμα για το ματς? η επειδη ετσι θα σας βολευε? :lol: σοβαρεψου

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:35 ----------

Δεν λέμε οτι δεν ισχύει το όλο θέμα.... Αλλα είναι πώς να το πώ... αν τιμάς τα παντελόνια σου δέξου την ήττα σου.

σοβαρολογεις? ε τοτε κατεβα παιξε εσυ με 8 παιχτες επειδη εισαι ο παο η ομαδαρα και θα παιξεις με μια ομαδα 500 επιπεδα κατω απο εσενα.. αμα χασεις απλα δεξου την ηττα σου.. ειπαμε ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ..!

προσωπικα εμενα δε μου καιγεται καρφι για το κυπελο φετος. αλλα αφου μερικοι θελουν πεναλντι απο την σεντρα.. ετσι και εγω θελω τηρηση των νομων και οποιος τους χαλαει τοτε .. ξυδακι...

Δημοσ.
η ομαδα η ιδια πρεπει να εχει γνωση των κανονισμων.. πες οτι ο 4ος ειναι στοκος.. η ομαδα με ολοκληρο επιτελειο.. τι ειναι σε αυτη την περιπτωση? ας προσεχαν κοινως

Ετσι ετσι....Ηταν απροσεχτοι οι ατιμοι... :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
Έτσι ρε, μάγκικα και λιμανίσια, και φουλ παντελονίσια.

εσενα τα 4 που σε εχω φιλεψει ειναι λιμανισια και παντελονισια η μηπως το ειχε παιξει τοτε ο τζιγκερ διπλοοο? εεεε? :lol::lol::lol: μηηηπωωωως???

Δημοσ.
εσενα τα 4 που σε εχω φιλεψει ειναι λιμανισια και παντελονισια η μηπως το ειχε παιξει τοτε ο τζιγκερ διπλοοο? εεεε? :lol::lol::lol: μηηηπωωωως???

Κανένα φρέσκο κουλούρι έχει ο κουλουράς;

Στο πρωτάθλημα πόσα χρόνια έχετε να μας νικήσετε;

Έτσι ρε θρήνε, γερά, παίξε για τους οπαδούς σου, μια και έχεις αυτούς που σου αξίζουν!!!

Δημοσ.

ετσι θελω τον KWSN_Men να μην εχει τι να πει και να ξεκιναει συζητηση 8χρονου..

μμ στο πρωταθλημα ποσο εχετε να μας νικησετε?? ολο Χ φερνουμε επειδη παιζουμε ταμπουρι ball.. νια νια νιιιιαααα .. χαχαχαχα

Δημοσ.

Δε μπορει να μη γνωριζε αυτο τον κανονα ο Πανσεραικος.

Ακομα και εδω στο ερασιτεχνικο που ειμαι εγω γνωριζουμε τον αντιστοιχο κανονα.

Δε μπορει ολοκληρη Β' Εθνικη που παιζει τοσα χρονια κι ολας να μη το γνωριζε.

Κατι αλλο πρεπει να εγινε...:rolleyes:

Δημοσ.

Ετσι, έτσι για περάστε όλοι οι πικραμένοι να πείτε την αποψη σας!

Αν ήταν να παίζουμε χωρίς κανόνες, όταν ο διαιτητής έριξε την κόκκινη στον Παπαδόπουλο αυτός ας μην έβγαινε και να συνέχιζε να παίζει...

Δημοσ.

Οτι να ναι ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο ρε μην τσακωνεστε.Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι εγινε και Ολυμπιακος 7 παιχτες ξενους ειχε στην ενδεκαδα.

Σταματηστε μην κλειδωσουν τα thread και οχι αδικα.

Δημοσ.

νομιζαν λεει οτι ο κανονας ισχυει μονο για το πρωταθλημα της Β..

Τελικά σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου στο άρθρο 7 αναφέρεται ότι για τις ομάδας της Β' και Γ' Εθνικής ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί στον καταρτισμό της ενδεκάδας με αυτούς που προβλέπει το άρθρο 19 παράγραφο 6 και 7 του κανονισμού επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Υπαρκτό και το ενδεχόμενο της κατάθεσης ένστασης (εξετάζεται σοβαρά) από ομάδα της Β' Εθνικής, που έχει ένομο συμφέρον, καθώς αν τιμωρηθεί εντέλει ο Πανσερραϊκός θα χάσει εκτός από την πρόκριση και βαθμούς από το εν λόγω πρωτάθλημα.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα κανονισμών. Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί.

Το θέμα είναι λοιπόν ότι όπως πήρατε το πρωτάθλημα με την υπόθεση Βάλνερ στα χαρτιά και εξωγηπεδικά, έτσι ακριβώς θα διεκδικήσετε και το φετινό κύπελλο. Στα χαρτιά και εξωγηπεδικά. Κάποιοι απο εσάς μπορεί να είστε εντάξει με αυτό, κάποιοι όχι.

Δημοσ.

Σωστό δεν είναι ορισμένοι να παίζουν φιλικά κάθε Κυριακή και να τα παρουσιάζουν ως τεράστιες νίκες ενώ άλλους να τους ταράζουν στις κλωτσιές αλλά τι να κάνουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...