alexis333 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 alex Σας ελειπε ο Σιμαο ρε μαν, γιαυτο Δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω, γιατι μπαινει συνεχεια αλλαγη ο Σολειδης?Δεν μπορει να παιξει απο την αρχη? Eντελως αστοχο... Aν θες να κανεις κριτικη με επιχειρηματα δεν εχω προβλημα να πεις οτι θες πραγματικα, αλλα μονο μην αρχιζεις τις ειρωνειες ...
Absinthe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Τα δύο λεπτά που ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε με έξι ξένους, ενδέχεται να κοστίσουν στα "λιοντάρια" την ήττα από τον Ολυμπιακό στα χαρτιά, αν η ομάδα του Πειραιά καταθέσει ένσταση! Στο 75' ο Καλί αντικατέστησε τον Παπάζογλου, και ο Πανσερραϊκός είχε έξι παίκες χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας... απο νοβασπορτς.γρ 0-3 θα τους ξεφτιλισετε τους Σερραιους στο τελος. ΜΑΚΑΡΙ.
alexis333 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10560&subid=2&pubid=5599687 Με βρισκει απολυτα συμφωνο... Αυτο που δεν ηθελα να δω ποτε στον Ολυμπιακο το βλεπω με το Ζικο... Ασχημα ξεμπερδεματα θα εχουμε λεω εγω...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ειναι αηδιαστικο το πως στηνονται καποια πραγματα στην Ελλαδα πλεον. Τελικως ο Ολυμπιακος, δεν εχει εμποδιο σε αυτη τη χωρα. Οτι θελει θα κανει, οπως το θελει. Εν τελει για 2 λεπτα που παραβιαστηκε ο κανονισμος (μην ακουσω απο καποιον να λεει οτι εγινε κατα λαθος απο τον Πανσεραικο, lol) ο ΟΣΦΠ εχει δυνατοτητα για αλλη μια φορα να μετατρεψει σε νικη στα χαρτια, μια ηττα γηπεδο. Αντε και με το νταμπλ... Περα απο τα υπολοιπα, μου εκανε εντυπωση ο κανονισμος που υπαρχει: "Μια ομάδα Β' Εθνικής δεν δικαιούται να έχει στην ενδεκάδα της περισσότερους από πέντε παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, από τη στιγμή που δεν υπάρχει σχετικός περιορισμός στο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει και στο Κύπελλο."
minarokeftes Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν υπάρχουν ρε!!! αχαχαχαχαχαχ
Erwdios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ειναι αηδιαστικο το πως στηνονται καποια πραγματα στην Ελλαδα πλεον. Τελικως ο Ολυμπιακος, δεν εχει εμποδιο σε αυτη τη χωρα. Οτι θελει θα κανει, οπως το θελει. Εν τελει για 2 λεπτα που παραβιαστηκε ο κανονισμος (μην ακουσω απο καποιον να λεει οτι εγινε κατα λαθος απο τον Πανσεραικο, lol) ο ΟΣΦΠ εχει δυνατοτητα για αλλη μια φορα να μετατρεψει σε νικη στα χαρτια, μια ηττα γηπεδο. Αντε και με το νταμπλ... Το αστειο που διαβασα σε αυτο το αρθρο παντως ηταν αυτο που προφανως ισχυει: "Μια ομάδα Β' Εθνικής δεν δικαιούται να έχει στην ενδεκάδα της περισσότερους από πέντε παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, από τη στιγμή που δεν υπάρχει σχετικός περιορισμός στο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει και στο Κύπελλο." Έτσι, στα χαρτιά το θέλω, για να δημιουργούνται ίντριγκες και ψίθυροι. Πώς λένε οι δικοί σας ότι θέλουν πέναλτι από το κέντρο στο μεταξύ μας παιχνίδι, έτσι και εγώ στα χαρτιά θέλω και κύπελλο. Αν δεν ξέρουν πόσους παίχτες πρέπει να βάλουν στον αγώνα, να μην ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. έχω πεθάνει στο γέλιο με την είδηση, ειλικρινά όμως... :lol:
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δεν υπαρχουν αυτα που γινονται ρε Δηλαδη δεν κτλβαινουν οτι στο τελος θα ξενερωσει και ο ιδιος ο κοσμος του Ολυμπιακου? Ρε τον Κοκαλη τι εκανε παλι. Και το στοιχημα κερδισαν σημερα (τι αποδοση ειχε ο ασσος?) και στην επομενη φαση θα προκριθουν....Τωρα αρχιζω και καταλαβαινω γιατι ο Μητρογλου εστειλε τη μπαλα στα περιστερια οταν το ματς ηταν στο 2-1 και ο ΟΣΦΠ ειχε ηδη εξασφαλισει την προκριση. Ερωτηση του αγνου φιλαθλου που δεν υποψιαζεται οτι παιχτηκε στησιμο: ο 4ος διαιτητης τι ρολο βαραει? Γιατι επετρεψε στον Πανσεραικο να παραβιασει τους κανονισμους κατα τη διαρκεια του αγωνα? Ποιος ο ρολος του 4ου αν "δεν γνωριζει" τους κανονισμους? Φερει ευθυνη ή οχι? Επισης βαθια μεσα μου πιστευω: οτι ηταν τυχαιο γεγονος οτι συνεβη αυτο σε ματς με τον ΟΣΦΠ, στο τελευταιο 15λεπτο του ματς, για 3 μονο λεπτα, σε ματς που οπως ειχε εξελιχθει μεχρι εκεινη τη στιγμη, ο ΟΣΦΠ θα εμενε εκτος. edit: 8.00 πληρωνε ο ασσος. καλη φαση. http://www.pamestoixima.gr/FlexBetWatchNormalCoupon.aspx?langid=1&FolderId=907a4ef5-562e-42d1-ae63-d04a6b38e990&CouponID=224
Absinthe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Έτσι, στα χαρτιά το θέλω, για να δημιουργούνται ίντριγκες και ψίθυροι. Πώς λένε οι δικοί σας ότι θέλουν πέναλτι από το κέντρο στο μεταξύ μας παιχνίδι, έτσι και εγώ στα χαρτιά θέλω και κύπελλο. Αν δεν ξέρουν πόσους παίχτες πρέπει να βάλουν στον αγώνα, να μην ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. έχω πεθάνει στο γέλιο με την είδηση, ειλικρινά όμως... :lol: Σε καταλαβαινω. Και μενα αν μου ειχε παρει τοσα πρωταθληματα και κυπελλα την τελευταια 12ετια αδικα και με διαιτησια, ο αιωνιος αντιπαλος μου, ο Εορδαικος, οπως ο αντιστοιχος αιωνιος δικος σου, ο Πανσερραικος, θα ηθελα και εγω να του το παρω στα χαρτια. Να μαθει αυτος. Που τοσα χρονια με αδικει.
chill Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ε αμα γίνει αυτό, μετά το Φ στο ΟΣΦΠ δεν θα σημαίνει "Φίλων" αλλά...."Φύλλων". Εννοώντας τα φύλλα των ενστάσεων a0x0a0x0ax0a0x0a0x0ax0a0x0a0xa0x0a0xa0. Κλέψανε στα χαρτιά ολόκληρο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ, σιγά μην κωλώσουν να κλέψουν μια πρόκριση στους 16 του κυπέλλου από τις Σέρρες. Γιατί για κλοπή θα πρόκειται μιας και εντός αγωνιστικού χώρου υπήρχε σκληρό πορνό!!!!!! Όπως και με την Καλαμαριά το 2007 εξάλλου.
Erwdios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 [quote name='MiDi_MiLiZ;2975810 Ερωτηση του αγνου φιλαθλου που δεν υποψιαζεται οτι παιχτηκε στησιμο απο Πανσεραικο: ο 4ος διαιτητης τι ρολο βαραει? Γιατι επετρεψε στον Πανσεραικο να παραβιασει τους κανονισμους κατα τη διαρκεια του αγωνα? Ποιος ο ρολος του 4ου αν "δεν γνωριζει" τους κανονισμους? Φερει ευθυνη ή οχι? Επισης βαθια μεσα μου πιστευω: οτι ηταν τυχαιο γεγονος οτι συνεβη αυτο σε ματς με τον ΟΣΦΠ' date=' στο τελευταιο 15λεπτο του ματς, για 3 μονο λεπτα, σε ματς που οπως ειχε εξελιχθει μεχρι εκεινη τη στιγμη, ο ΟΣΦΠ θα εμενε εκτος. Ρητορικη ερωτηση ξερω...[/quote'] Και που ξέρει ο τέταρτος ποιος είναι με ελληνικό και ποιος με ξένο διαβατήριο? Εγώ να ρωτήσω το άλλο, ως αγνός φίλαθλος? Γιατί πρέπει να κάνει ένσταση ο Ολυμπιακός? Δηλαδή αν εγώ σκοτώσω κάποιον, θα πρέπει να με καταγγείλει κάποιος για να συλληφθώ? Δεν υπάρχουν αυτεπάγγελτες διαδικασίες? Συνεχίζω να έχω πεθάνει στο γέλιο. Κόκκαλη, μην τυχόν και σε πιάσουν τύψεις. Ένσταση εδώ και τώρα. Πρέπει να ξαναπάρουν φωτιά τα ερτζιανά. Πρέπει να δώσεις ψωμί στους αρδίσκους. Πρέπει να σε φοβούνται και οι καρέκλες που κάθεσαι. Κανένα έλεος, καμία ανοχή στην παραβατικότητα.
minarokeftes Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Καλά και ο παππούς μου που έχασε την όρασή του στο Βιετνάμ πολεμώντας τους απάτσι μπορεί να δεί οτι το παιχνίδι είναι στημένο!!!!!!! 8 απόδοση ο άσσος... Πρέπει να έβγαλε τρελά λεφτά ο Κόκκαλης... Θα δωσει κανα μύριο στις Σέρρες να κάνουν καμιά μεταγραφή και όλα μέλι γάλα. Όχι οτι κκαι αυτοί δεν πρέπει να έβγαλαν τρελό χρήμα στο στοίχημα... Μόνο στην Ελλάδα και στην Ιταλία γίνονται αυτά!!!! χαχαχαχαχαχαχα Θα ντρεπόμουν υπερβολικά αν ήμουν γαύρος και κάναμε ΠΑΛΙ ένσταση... αχαχαχαχα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Και που ξέρει ο τέταρτος ποιος είναι με ελληνικό και ποιος με ξένο διαβατήριο? Εγώ να ρωτήσω το άλλο, ως αγνός φίλαθλος? Γιατί πρέπει να κάνει ένσταση ο Ολυμπιακός? Δηλαδή αν εγώ σκοτώσω κάποιον, θα πρέπει να με καταγγείλει κάποιος για να συλληφθώ? Δεν υπάρχουν αυτεπάγγελτες διαδικασίες? Α. Δηλαδη κατα τη διαρκεια του ματς, αν ο Τεν Κατε ριξει το Ροναλτινιο μεσα, δεν θα τον σταματησει κανεις με τη λογικη "και που να ξερει ο 4ος?". Πριν απο καθε ματς διδονται απο τις ομαδες τα δελτια συμμετοχης καθε παιχτη που φερουν τις αναλογες πληροφοριες, αν δεν απατωμαι οικτρα. Β. Η εξηγηση που δινω εγω για το αυτεπαγγελτο: γιατι φανταζομαι οτι εκτος απο τον Πανσεραικο πρεπει να κατηγορηθουν κ αλλα προσωπα (οπως 4ος) αν γινει κατι αυτεπαγγλετα. Οποτε ο ΟΣΦΠ θα κανει την ενσταση κατα του Πανσεραικου μονο, ο Πανσεραικος θα πει 1-2 βλακειες στην εκδικαση οτι οκ φταιμε, και ολα καλα κι ολα ωραια, χωρις να μπλεκονται τριτα ατομα που φερουν ευθυνη. Το αυτεπαγγελτο σημαινει, διερευνηση της υποθεσης και τιμωρια καθε υπευθυνου. Κανεις δε το θελει αυτο. Εξαλλου η υποθεση με τη Καλαμαρια δεν ειναι μακρινη, οποιος εχει αποριες μπορει να τις λυσει με ενα μικρο flashback. Απλα με την Καλαμαρια, εδειχνε να μην ειναι στημενο. Εδω κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια, που λενε κ στο χωριο μου Γ. Στη θεση του Ζικο, θα υπεβαλα παραιτηση. Αλλα ειναι πολλα τα λεφτα. Οποτε το ποιημα ειναι γνωστο "τι φταιει ο συλλογος μας επειδη ο Πανσεραικος παρανομησε?". Και ολοι θα ζησουν καλα κι εμεις καλυτερα. Δ. Καλο νταμπλ.
minarokeftes Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Χαχαχαχα 8α γίνει μόδα αυτό το σύνθημα τώρα...Νομίζω πρέπει να το φωνάζαμε οι αεκτζήδες στο 4-0 ή κάποιο άλλον αγώνα αν κάνω λάθος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.