Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το να κάνει πλάκα σε εμάς ο Κρόκους το καταλαβαίνω. Αλλά να κάνει και σε εσάς και να τον αποθεώνετε;

Πρόεδρας πάνω από όλα ρεεεεε... :-D

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πρόεδρας πάνω από όλα ρεεεεε... :-D

Alexzzz, Κανα βιντεάκι από τα Δ.Σ. υπάρχει; Έστω διάλογοι. Πρέπει να είναι αρκετά σουρεάλ.

Δημοσ.
Alexzzz, Κανα βιντεάκι από τα Δ.Σ. υπάρχει; Έστω διάλογοι. Πρέπει να είναι αρκετά σουρεάλ.

βασικά... ένας μιλάει και με πολλά "χο χο χο"...

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ πολύ προσέξτε τις εκφράσεις που απευθύνετε σε άλλα μέλη. Τα "είσαι τραγικός" και παρόμοια δεν θα γίνουν ανεκτά εδώ.

Τελευταία προειδοποίηση.

Δημοσ.
τουμπεκι κανανε χθες οι υπαλληλοι της 7 στην φιεστα,φοβηθηκαν μην φυγει ο θειος?μα ειναι δυνατον να αφηνε την εταιρεια.

:shock: Ε, τι ποιος που πότε? Γιατί να φύγει ο Κόκκαλης και που να πάει? Και ποιο τουμπεκί? Συνέχεια φωνάζαμε?

Δημοσ.
:shock: Ε, τι ποιος που πότε? Γιατί να φύγει ο Κόκκαλης και που να πάει?

Είπε μετά το Δ.Σ. ότι αν με κράξουν θα φύγω από τον Ολυμπιακό χο χο χο (το "χο χο χο" είναι δική μου προσθήκη. Ταιριάζει πιστεύω).

Δημοσ.
Είπε μετά το Δ.Σ. ότι αν με κράξουν θα φύγω από τον Ολυμπιακό χο χο χο (το "χο χο χο" είναι δική μου προσθήκη. Ταιριάζει πιστεύω).

Ησουν κι εσύ εκεί και το άκουσες. Αλλά γιατί να κράξουμε τον Κόκκαλη? Πέρα του ότι δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση σε γιουναιτεντ και τσέλσι για τέβες και ντρογκμπά αντίστοιχα?

Δημοσ.
Ησουν κι εσύ εκεί και το άκουσες. Αλλά γιατί να κράξουμε τον Κόκκαλη? Πέρα του ότι δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση σε γιουναιτεντ και τσέλσι για τέβες και ντρογκμπά αντίστοιχα?

Νομίζω ότι το είπε φάτσα φόρα στις κάμερες σε αντίστοιχη ερώτηση δημοσιογράφου. Για την υποθετική αντίδραση του κόσμου για την μη ανανέωση του Βαλβίδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...