wizzy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Άκουγα το παιχνίδι στο ραδιόφωνο και πραγματικά συχάθηκα τον Χελάκη. Από πότε επιτρέπεται να λέει στον αέρα φράσεις όπως "όχι ρε γ@μώτο" και "γ@μώ το κέρατό μου" κτλ; Δηλαδή, δεν κατάλαβα, επειδή περιέγραψε το Euro2004 και πέταξε τη μαλακία με το πειρατικό, έχει ασυλία; Άκουσα τα τελευταία 15 λεπτά και το μόνο που άκουγα ήταν άκρατος οπαδισμός και κανένα δείγμα επαγγελματισμού. Κατάντια. Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά πράγματα, νικήσατε χάρη στην αλλαγή της νοοτροπίας σας. Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται για αυτό, αλλά σε προηγούμενες χρονιές δεν θα κυνηγάγατε το goal μέχρις εσχάτων. Καλή συνέχεια.
alexis333 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Τuko οκ μπροστα δεν ειπε κανεις οτι δεν παιξαμε.Μια χαρα μπαλαρα παιξαμε μπροστα. Και το αξιζαμε το γκολ χαλαρα. Το θεμα ηταν πως δε μαρκαραμε οπως θα πρεπε. Mετα την εισοδο του Ιερο παιξαμε πιο ορθο ποδοσφαιρο. Και τους κλεισαμε στην περιοχη τους. Να ρωτησω κατι ? Το γκολ που μας ακυρωσανε του Ντουντου ακομα δεν καταλαβα γιατι το ακυρωσε ο ρεφερι.
pournaras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μια χαρα μπαλιτσα παιξαμε, δυστυχως δεν γινεται να θελουμε να ειμαστε γαματοι μπροστα και να εχουμε και τελεια αμυνα (και ειδικα με τους μισους εξω). Ή το ενα θα εχουμε ή το αλλο. Για το οτι κυνηγαγαμε το γκολ μεχρι το τελευταιο λεπτο, ναναι καλα ο νεος γυμναστης που απο οτι φαινεται την ξερει καλα τη δουλεια του. Το γκολ ακυρωθηκε οχι λογω οφσαιντ, αλλα λογω φαουλ (σπρωξιμο) που εκανε ο Ντουντους στον αμυντικο (αυτος που φαινεται στη φαση να πεφτει πανω στον αλλο αμυντικο).
Erwdios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Να ρωτησω κατι ? Το γκολ που μας ακυρωσανε του Ντουντου ακομα δεν καταλαβα γιατι το ακυρωσε ο ρεφερι. Ορθώς ακυρώθηκε, πεντακάθαρο σπρώξιμο του Ντουντού πάνω στο Ρότσα νομίζω. Από εκεί και πέρα πολύ γκρινιάρηδες βγήκαμε. Για θυμηθείτε πρίν ένα μήνα το παιχνίδι με την Αλκμάαρ που κάναμε το σταυρό μας να πάρουμε το Χ και τελικά βγάλαμε και μία φάση και πήραμε το παιχνίδι. Συγκρίνεται ο χθεσινός Ολυμπιακός με εκείνον προ ενός μηνός? Για μένα το μόνο λάθος που έκανε ο Ζίκος, ήταν ότι ξεκίνησε τον Όσκαρ, ενώ είναι φανερό ότι η ομάδα ειδικά στην Ευρώπη, θέλει κόφτη στο κέντρο, στυλ Λεντέσμα, Στολτίδη. Θα ήταν κρίμα να χάναμε βαθμούς από το χθεσινό παιχνίδι και επιτέλους έχουμε αυτό που είχε και ο βάζελος παλιότερα στην Ευρώπη. Κωλοφαρδία και καθαρό μυαλό μετά το 80. Το πρώτο το οφείλουμε καθαρά στον Κετσπάγια, το δεύτερο καθαρά στον Ζίκο. Με ένα Χ μέσα στη Λιέγη περνάμε, αν και θα έλεγα ότι ένας πλήρης Ολυμπιακός, δεδομένων των συνθηκών, θα μπορούσε να χτυπήσει και πρωτιά, έχοντας τελευταία αγωνιστική εντός έδρας την Άρσεναλ, αλλά αυτό είναι και βγαλμένο από εποχή Λεμονή και δεν είναι κάθε χρόνο πασχαλιά.
slipknot Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Άκουγα το παιχνίδι στο ραδιόφωνο και πραγματικά συχάθηκα τον Χελάκη. Από πότε επιτρέπεται να λέει στον αέρα φράσεις όπως "όχι ρε γ@μώτο" και "γ@μώ το κέρατό μου" κτλ; Δηλαδή, δεν κατάλαβα, επειδή περιέγραψε το Euro2004 και πέταξε τη μαλακία με το πειρατικό, έχει ασυλία; Άκουσα τα τελευταία 15 λεπτά και το μόνο που άκουγα ήταν άκρατος οπαδισμός και κανένα δείγμα επαγγελματισμού. Κατάντια. Έπρεπε να βάλεις άλλο σταθμό, εγώ 2 φορές έχω ακούσει Χελάκη, όχι ολόκληρες κι αυτό επειδή άκουγα απ' το pc, οι άλλοι σταθμοί δε δούλευαν και βαριόμουνα να ψάχνω. Άκρως εμετικός.
foufoutios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Λογικο ειναι τα μαρκαρισματα να μην ειναι τοσο αποτελεσματικα αφου ηθελε να παιξει επιθετικα η ομαδα.. Εβαλε Οσκαρ και Μαρεσκα αντι του Λεντεσμα και φυσικα υπηρχε ενας Ζαιρι που ηταν για κλωτσιες! Απορω που τον κρατησε τοσο πολυ μεσα.. Επισης η αλλαγη του με τον Στολτιδη εδειξε καποια δειγματα γραφης για τον Ζικο.. Δεν ειναι τυχαιος για μενα.. Δεδομενων λοιπον των συνθηκων, των απουσιων και της γενικοτερης καταστασης παιξαμε παρα πολυ καλα, ειχαμε τυχη και πηραμε το αποτελεσμα.. Το μονο που με φοβιζει ειναι που θυμιζουμε Παναθηναικο προηγουμενων ετων.. Φαρδος στην Ευρωπη και Ελλαδα μετριοτητα.. (αν και πιστευω θα αλλαξει το σκηνικο και στην Ελλαδα) ΥΓ : Αν γκρινιαζουμε εμεις για μια νικη, τι να πουν Ιντερ - Μπαρτσα και Ρειντζερς?
Chris_85 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Καλη αρχη στην ομαδα μας, που δινει τον πρωτο της αγωνα για την φετινη Ευρωλιγκα, 7:15 ΣΚΑΙ
tzizzz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 μπράβο στον ολυμπιακό. μπαλάρα στο Β ημίχρονο και οι κινήσεις Ζικο με Στολτίδη κτλ άλλαξαν τον ολυμπιακόαπο το 65 και μετά. πάμε γερά στους 16.
wizzy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Έπρεπε να βάλεις άλλο σταθμό, εγώ 2 φορές έχω ακούσει Χελάκη, όχι ολόκληρες κι αυτό επειδή άκουγα απ' το pc, οι άλλοι σταθμοί δε δούλευαν και βαριόμουνα να ψάχνω. Άκρως εμετικός. Δυστυχώς δεν είχα επιλογή σταθμού, ζω στο εξωτερικό και ένας τοπικός σταθμός έχει συνεργασία μόνο με τον Nova Spor FM. Από τη μία λέω ευτυχώς που άκουσα μόνο τα τελευταία 15 λεπτά, από την άλλη λέω "έλεος" με τον τύπο, η λέξη "εμετικός" τον περιγράφει ακριβέστατα.
pournaras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δυστυχώς δεν είχα επιλογή σταθμού, ζω στο εξωτερικό και ένας τοπικός σταθμός έχει συνεργασία μόνο με τον Nova Spor FM. Από τη μία λέω ευτυχώς που άκουσα μόνο τα τελευταία 15 λεπτά, από την άλλη λέω "έλεος" με τον τύπο, η λέξη "εμετικός" τον περιγράφει ακριβέστατα. http://e-radio.gr/categories/sports.asp http://tvradio.ert.gr/radio/liveradio/index.asp Σε καποιον αποαυτους θα βρεις σιγουρα. Τουλαχιστον η νετ απο οτι ξερω τα καλυπτει σχεδον ολα.
alexis333 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Ορθώς ακυρώθηκε, πεντακάθαρο σπρώξιμο του Ντουντού πάνω στο Ρότσα νομίζω. Nαι ??? Ειναι η μονη φαση που δεν προσεξα καλα το replay γιατι ειχα μια δουλεια. Αν ειναι ετσι τοτε οκ καλα εκανε και το ακυρωσε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Απροσμενη η αποφαση του Γιαννακη. Εκτος Α1 για φετος (μαζι με Ερτσεγκ) μενει ο Χαλπεριν (συμφωνα με το sport24.gr τουλαχιστον) . Πραγμα που σημαινει οτι στο ηδη ελλειπεστατο 2, πλεον υπαρχει ενας και μονο ενας παιχτης. Βον Ουειφερ και κανενας αλλος. Ερωτηση κρισεως. Αν δεν παιξει καλα-δεν πιασει ο Βον Ουειφερ, τι θα παιχτει σε αυτη τη θεση? Και αντε καλα αυτο. Αν τραυματιστει ? Το μονο που περναει απτο μυαλο μου ειναι να δουμε τον παιχτη που ηρθε ως ασσος μονο για την Ευρωλιγκα, αλλα στην πορεια θα γινοταν ασσος και για την Α1, να γινεται τελικα 2ρι σε Ελλαδα και Ευρωλιγκα. Τον Μπεβερλι εννοω. Αμφιβολου αξιας και ποιοτητος παιχτης, αλλα οκ ισως και να δικαιωθει ο δρακος και οι ιδεες του. Επισης αν προτιμησε τον Μπεβερλι ως 2ρι, αντι του Χαλπεριν τοτε οκ πασο. Εν τελει μπορει να δικαιωθει. Αλλα ακομα και ετσι (δικες μου υποθεσεις ειναι αυτες), νομιζω οτι το 2 αυτη τη στιγμη οχι απλα ειναι ελλειπες, αλλα ειναι σε τραγικη κατασταση για ομαδα που θελει να χτυπησει τον ΠΑΟ. Σε καθε περιπτωση ανυπομονω να δω ποιος θα βαραει ρολο 2ριου οταν ειναι εξω ο Βον Ουειφερ. Και να ευχεστε να πιασει και να ειναι υγιης ο Αμερικανος γιατι ο Γιαννακης αλλιως θα τραβαει τα.....μαλλια του για την αποφαση αυτη (αν τελικως το sport24 αποδειχθει εγκυρο).
FilipposMD Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 MiDi_MiLiZ, η απόφαση δεν είναι οριστική. Τόσες αλλαγές δικαιούται κάθε ομάδα, οπότε βλέποντας και κάνοντας θα πάει νομίζω. Εξάλλου είπε κι ο ίδιος ο Γιαννάκης ότι όλοι θα παίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Χαλπερίν είναι γνωστή αξία. Ίσως θέλει να δει τον Μπέβερλι και τον Ουέιφερ και στην πορεία διαλέγει ποιος είναι ο λιγότερο χρήσιμος.
wizzy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 http://e-radio.gr/categories/sports.asp http://tvradio.ert.gr/radio/liveradio/index.asp Σε καποιον αποαυτους θα βρεις σιγουρα. Τουλαχιστον η νετ απο οτι ξερω τα καλυπτει σχεδον ολα. Ευχαριστώ πολύ για τις διευθύνσεις, θα τις έχω υπόψη μου, αλλά ξέχασα να διευκρινίσω κάτι: Ήμουν στο αυτοκίνητο όταν άκουγα το παιχνίδι.
Chris_85 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 MiDi_MiLiZ, η απόφαση δεν είναι οριστική. Τόσες αλλαγές δικαιούται κάθε ομάδα, οπότε βλέποντας και κάνοντας θα πάει νομίζω. Εξάλλου είπε κι ο ίδιος ο Γιαννάκης ότι όλοι θα παίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Χαλπερίν είναι γνωστή αξία. Ίσως θέλει να δει τον Μπέβερλι και τον Ουέιφερ και στην πορεία διαλέγει ποιος είναι ο λιγότερο χρήσιμος. Eγω πιστευω οτι θελει να δωσει χρονο σε Ουειφερ-Μπεβερλυ, να παρουν παιχνιδια με ασθενεστερους αντιπαλους, να βρουν ενα ρυθμο, να μπουν στη νοοτροπια της ομαδας. Αν αφηνε εναν απ τους 2 εξω τοσο νωρις, θα τους εκαιγε, για διαφορετικους λογους τον καθενα. Και για να παρουν χρονο, ''θυσιαστηκε'' ο Χαλπεριν, μια που παιζει στην ιδια θεση. Προσωπικα πιστευω ομως πως ο Χαλπεριν θα χρειαστει (ή μαλλον χρειαζεται) περισσοτερο στην ομαδα απ οτι ο Βουισιτς (τουλαχιστον στην κατασταση που ειναι τωρα), εκτος βεβαια αν δουμε εξωπραγματικα πραγματα απο ουειφερ-μπεβερλυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.