Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλια ηταν σημερα ο Ολυμπιακος.

Πολυ soft.

Σε χαλια μερα πολυ παιχτες.

Κανενας δε μαρκαρε με αποτελεσμανα βγαινουν οι επιθεσεις των Βελγων πιο ευκολα.

Ευτυχως πηραμε αυτη τη νικη εστω και με αυτο τον τροπο αν και μας πηγε η ψυχη στην κουλουρι μεχρι να γινει το 2-1.Εγω προσωπικα δε το πιστευα πως θα εμπαινε δευτερο γκολ

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οντως ψιλοχάλια εμφάνιση απόψε, έλειπε ο παίκτης που θα έκανε τη διαφορά. Ο Μαρέσκα πολύ καλός, ο Ζαϊρί απαράδεκτος!

Αλλά ρε γμτ από το ένα άκρο, φουλ άμυνα με τον καράφλα, στην φουλ επίθεση. Δεν λέω για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το ιδανικό σύστημα αλλά απόψε έδειξε οτι αν πάμε να παίξουμε εκτός έδρας έτσι είναι δύσκολα τα πράγματα.

Δημοσ.

κακη 11δα απο τον ζηκο και κακη διαχειριση του ματς, αλλα ακομα μαθαινει και αυτος. ευτυχως χωρις μεγαλες συνεπειες

καταρχας με οσκαρ, ζαιρι, γκαλετι, ντουντου ξεκινας μονο στο καραισκακι με ατρομητους. οι 2 πρωτοι δεν μαρκαρουν και δεν εχουν καθολου παθος, δεν βαζουν τα ποδια τους στην φωτια, ενω οι αλλοι δυο μαρκαρουν οποτε γουσταρουν και πλεον ειναι και ντεφορμε. Επισης οπως κατεβασε την ομαδα δεν ειχε καθολου λυσεις στον παγκο για ακρα και επιθεση. Και οταν εχεις 1 επιθετικο μονο και κανενα αριστερο χαφ, πρεπει να προσεχεις πως μοιραζεις τα κουκια!

Παιδια μαλλον φαινετε ομως η δουλεια του ζηκο και του γυμναστη που εφερε. Θυμαστε προσφατα να εχει η ομαδα τοσο κουραγιο και απο το 60 κσι μετα να κυνηγαει το γκολ ασταματητα???

και τελος, καπια στιγμη σκεφτομαι ποσο θα γουσταρα να βαλουμε γκολ αλλα σισε ακριβως με την ληξη. Μιλαμε απο το 75-80 μου ειχε κολησει ακριβως αυτο το σκηνικο, μονο και μονο για να κοροιδευω τους βαζελους στην δουλεια και να λεω οτι βαλαμε γκολ με τον ιδιο τροπο αλλα εκει που μετραει, στο τσου λου κα οχι στα χωραφια!!

μπραβο και στον μητρωγλα, φετος βγαζει τα λεφτα του και με το παραπανω. μιλαμε ειχε στοιχισει κανα 300ρι χιλιαρικα θυμαμε? Και διαψευδει και τους αμφισβιτιες, εγω τον γουσταρο απο τα πρωτα ματς που τον ειδα με τις ελπιδες.

Δημοσ.

Αυτον τον Οσκαρ, αυτον τον Οσκαρ... Τα καντήλια μου μέσα, λες και έπαιζε με δέκα! Ακούω τον Σωτηρακόπουλο να λεει οτι εχει κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα και μου έρχεται σκοτοδίνη. Τι παει να πει χιλιόμετρα, βολόδερνε αριστερά δεξιά...

Δημοσ.
Αυτον τον Οσκαρ, αυτον τον Οσκαρ... Τα καντήλια μου μέσα, λες και έπαιζε με δέκα! Ακούω τον Σωτηρακόπουλο να λεει οτι εχει κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα και μου έρχεται σκοτοδίνη. Τι παει να πει χιλιόμετρα, βολόδερνε αριστερά δεξιά...

Θα συμφωνησω απολυτα.

Μα που τον βρηκε ?

Για αριστερο χαφ αντε και τον βαζεις (επειδη δεν εχεις και αλλον) αλλα οχι και στον αξονα σε ματς επιπεδου Τσ. Λ.:X

Δημοσ.

νομιζω ομως περασε καμποσες καλες καθετες πασες, βοηθησε λιγο επιθετικα. δεν ημουν τελειως απογοητευμενως απο αυτον, και οντως τρεχει αλλα δεν κοντραρει, δεν μασαει σιδερα. Γι αυτο και φαινετε συνεχεια ανυπαρκτος. Ειναι για μενα μονο για αλλαγη κανα 20λεπτο, να τα δινει ολα. Αλλα απο την αλλη συνηθως αργει και να παρει μπρος και δεν φαινετε αμα παιζει λιγο χρονο. Πολυ περιεργη περιπτωση παιχτη ρε παιδι μου.

Ενω ο ζαιρι, αν δεν του βγει η πασα ασιστ, ειναι πληγη. Στο 1το ημιχρονο μας καθυστερησε πολλες φορες καθως σταματουσε και εψαχνε το τριπλακι στο ενας με ενα. Και στο 2ρο τρελαθηκα κυριωλεκτικα οταν κατα το 55 εχασε την μπαλα και δεν πιεσε μετα ενα παιχτη που περνουσε ανενοχλητος απο μπροστα του. Γι αυτο λεω δεν γινεται τσο λου με ζαιρι και οσκαρ μαζι και ειδικα οταν ο ντουντου εχει τετοια χαλια και δεν μασαει σιδερα ουτε αυτος.

Ποτε θα βγει ο ντουντου ρε παιδια? για μενα ηταν χαλιας παλι σημερα, καικιστα σουτ, ελαχιστα μαρκαρισματα, λιγες σωστες πασες, μα τι σκατα εχει παθει? μεγαλυτερη απογοητευση της χρονιας ειναι ο κερατας και ειχε αρχισει φουριοζος

Δημοσ.

η εμφανιση δεν ηταν τοσο καλη αλλα ο κοσμος βοηθησε παρα πολυ και σπρωξαμε την ομαδα

Μιλαμε ολο το γηπεδο ειχε τρελαθει με τον Πορτογαλο τον κομπλεξαρα!!!!

Δημοσ.

ααα και να θυμισω οτι ετσι οπως παει ο ομιλος ο ολυμπιακος θα καθαρισει κοντα στα 2 εκ. ευρω μονο απο τα μπονους βαθμων, βαλε και εισπραξεις βαλε και πιθανο πριμ προκρισης 2ρο γυρο, η εστω ουεφα, βαλε και λαυρεντιαδη, ε αν δεν κανει 2 (μην πω 3) μεταγραφες τουλαχιστον με παιχτες επιπεδου γκαλετι, τζιο, τζολε,, θα ειναι μαλακας και δεν βλεπω να του τη χαριζουν ξανα.

Δημοσ.
Άσχετο :

http://www.sport-fm.gr/article/200477

Δεν θα με χάλαγε..Λήγει το συμβόλαιο του το Καλοκαίρι..

Δεν τα πε ακριβως ετσι.

Εγω ακουσα πως ειπε καλα λογια για την Ελλαδα αλλα οταν ρωτηθηκε αν θα ερχοταν Ελλαδα απαντησε πως " δε θα ηθελα να απαντησω σε αυτο ".

Ετσι ακουσα. Αν και ειμαι σιγουρος πως εχει ξαναπει πως δε θα ερχοταν Ελλαδα.:rolleyes:

Δημοσ.
τσι ακουσα. Αν και ειμαι σιγουρος πως εχει ξαναπει πως δε θα ερχοταν Ελλαδα.

εμ αφου τον πλησιασε η παναθα, λογικο να τρωγε χυλόπιτα ;)

Δημοσ.

Ψιλοχάλια εμφάνιση;;; Άλλο ματς βλέπατε;; Ούτε κι εγώ ξέρω πόσες φάσεις βγάλαμε, πλάκα κάνετε;;;

Θα ήταν αδικία με τόσες φάσεις και αποκρούσεις να τελειώνε 1-1.

Επικίνδυνοι μεν οι Βέλγοι αλλά σε πολλές περιόδους μονότερμα τους παίζαμε ρε και έπαιζαν με αντεπιθέσεις. Μη τρελαθούμε. Πολύ καλή μπάλα έπαιξε κι ολας!

Και επιτέλους αρχίσαμε να σουτάρουμε απο μακριά -ΑΜΗΝ !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...