Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mακαρι να παιξει Τορο διπλα σε Ντουντου και Μαρεσκα λιγο πιο μπροστα.

Και πισω δεξια Ζευλακοφ.

Ξερουμε πως ακριβως θα κατεβει σημερα η ομαδα ?

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

11αδα επισημα δεν εχει βγει αλλα μαλλον παμε για Τορο δεξι μπακ,Μπραβο αριστερα, Αβρααμ-Μελμπεργκ στοπερς, Μαρεσκα-Ντουντου κεντρο, πιο μπροστα Οσκαρ, δεξια Λουτσι, αριστερα Ζαιρι & κορυφη Μητρογλας

Δημοσ.

τον μπουλο. και δεν βλεπω πως θα το γυρισουμε με τετοια μυαλα. μονο σουτ απο παντου και το ενα χειροτερο απο το αλλο. θελει παραπανω κινηση και ταχυτητα για να τους διασπασουμε, λειπει ζωντανια και καθαρο μυαλο. Πρεπει να βγει ο ζαιρι νομιζω, αλλα και ποιος να μπει

Δημοσ.

μραβο ρε μητρωγλα, ελπιζω να ξυπνησουμε. Πρεπει να βγει ο ζαιρι και να παει ο οσκαρ αριστερα, να μπει ο λεντεσμα να στρωσει το κεντρο. Αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν πολυγουσταρει ο ζικο τον λεντεσμα και δεν ξερει τι βαρομετρο ειναι σε τετοιους αγωνες. Επισης δεν πρεπει να βεγι ο μπραβο και να μπει ο ντομι, αν ειναι να μπει ο ντομι καλυτερα να παιξουμε χωρις αριστερο μπακ! τουλαχιστον ας δοκιμασει λεοναρντο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:04 ----------

ο ζαιρι σημερα ειναι απαραδεκτος, τι περιμενει ο ζικο? καταρχας δεν μαρκαρει καθολου, απο μπροστα του περνανε οι παιχτες και αδιαφορει. Βαλε ρε αγορι μου τον λεντεσμα μεσα προτου να ειναι αργα

Δημοσ.

Eντελως καρδιακο... :-(

Ο Ζικος εκανε λαθη.

Ευτυχως με την εισοδο του Ιερο σοβαρευτηκαμε λιγο στο κεντρο γιατι πριν μας καναν οτι θελαν.

Θα μπορουσαμε να ειχαμε φαει κι αλλο γκολ πριν μπει ο Στολτιδης.

Δημοσ.

Μπράβο!

Συνολικά ήσασταν καλύτεροι από τη Σταντάρ και κατά διαστήματα παίξατε και καλή μπάλα. Δίκαια λοιπόν κερδίσατε και με λίγη προσοχή θα περάσετε στην επόμενη φάση.

Εύχομαι ανάλογα αποτελέσματα και στην ομάδα μου αλλά και στην ΑΕΚ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...