Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συγκεκριμενα πραγματα εγραψα, δεν ξερω κατα ποσο τα διαβασες. Χωριζεται σε 2 σκελη:

Γραφω, οτι ο Παο πρωτον, χωρις να λεω οτι ειναι χειροτερος απο περυσι, βρισκεται σε μια περιοδο που θα πρεπει να ρισκαρει και να προσπαθησει να αλλαξει καποιες ισορροπιες στο παιχνιδι του, μια που φαινεται πως θα προσπαθησει να εισαγαγει στο rotation της ομαδας 3 παικτες που θα ειναι πολυ σημαντικοι στην ομαδα, τωρα ή στο αμεσο μελλον, τους Τεπιτς, Καλαθη, Σερμαντινι. Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να υπαρξει μια διαχειριση του χρονου συμμετοχης, που αναγκαστικα θα δινει περισσοτερο χρονο στους νεους (και απειρους) παικτες. Λεω λοιπον, οτι αυτο, οταν συμβει, ενδεχεται να προκαλεσει μια καμψη στην αποδοση του Παο, καθ' ολα φυσιολογικη.

Απο κει κ περα, οι δυνατοτητες των παικτων του Παο ειναι πολυ μεγαλες, αλλα για να αξιοποιηθουν και να φτασει η ομαδα στο πικ της αποδοσης της, θα πρεπει να περασουν τουλαχιστον 1-2 χρονια, ωστε να ωριμασουν και οι παικτες, και η ομαδα.

O ΠΑΟ μαλλον ειναι η πιο ωριμη ομαδα στην Ευρωπη, για ποια ωριμανση μιλας οταν οι 9 παιχτες εχουν παρει τουλαχιστον απο ενα triple crown και η μιση ομαδα εχει πανω απο 2 χρονια μαζι?

Επισης ποιοι παιχτες να ωριμασουν ακριβως? Ο Διαμαντιδης, ο Περπερογλου, ο Νικολας, ο Μπατιστ, ο Πεκοβιτς, ο Φωτσης, ο Τσαρτσαρης, ο Σπανουλης και ο Σαρας? Χμ μαλιστα...Ολοι αυτοι θελουν 1-2 χρονια προσαρμογης? Οποτε μεχρι να ωριμασουν οι παραπανω βλεπεις τον ΠΑΟ να ειναι ασταθης.

Really τωρα: Μηπως μπερδευτηκες και ηθελες να πεις για την ομαδα σου?

Αυτο που λες για Σερμαντινι (Σερπατινι τον λεγατε περυσι ειρωνικα οταν σας λεγαμε οτι ειναι υπολογισιμοτατος παιχτης), Τεπιτς και Καλαθη και περι χρονου συμετοχης των δεκτο. Αλλα πες μου αληθεια. Θεωρεις οτι ο Ζοτς θα ρισκαρει ματς τιτλων, για να δωσει χρονο συμετοχης σε παιχτες που θεωρει οτι δεν μπορουν να προσφερουν?

Αμα τους βαζει με πανελληνιους κ μαρουσια και παοκ και ολυμπιες που ακριβως ειναι το προβλημα και το ρισκο και ο κινδυνος? Ασε που ο Τεπιτς και ο Καλαθης, (ειδικα ο 1ος) μονο ρισκο δεν ειναι να τον βαζει ακομα και βασικο. Μεγαλυτερο ρισκο θα ηταν να εβαζε τον Τσιλντρες μεσα.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωριμαση της ομαδας οταν σ αυτη εχουν σημαντικο ρολο οι προαναφερθεντες παικτες. Ακομα και ο Σαρας χρειαστηκε σημαντικο χρονο προσαρμογης, ωστε και να μαθει να παιζει με τους συμπαικτες του, και να ''ωριμασει'' η ομαδα του Παο να παιζει μ αυτον.

Ο Σερμαντινι ακομα δεν μας εχει δωσει δειγματα, αλλα απο ενα σημειο κ μετα οταν βλεπεις τη σωματοδομη του και οτι τον πιστευει ο Ομπραντοβιτς, καταλαβαινεις οτι προοριζεται για βασικος παικτης στο μελλον. Επομενως θα χρειαστει χρονο φετος, 20 χρονων εφτασε.

Οι παικτες δεν ειναι ρομποτ για να τους ριξεις κατ' ευθειαν στα ματς τιτλων και να μπορουν να αποδωσουν. Και ο Μπατιστ και ο ΔΔ και ο Σπανουλης και ο Σαρας πρεπει να βρουν ρυθμο για να ειναι ετοιμοι στα μεγαλα ματς. Και δεδομενης της πληθωρας εναλλακτικων επιλογων που πρεπει επισης να παρουν χρονο, γενναται το προβλημα της διαχειρισης του ροστερ.

Για μενα ο Παο σε 1-2 χρονια θα ειναι πολυ καλυτερος απ οτι θα ειναι φετος, ή τουλαχιστον εχει τις δυνατοτητες να ειναι πολυ καλυτερος.

Οσο για την ομαδα μου, εχω γραψει πολλακις τους προβληματισμους μου.

Δημοσ.

ο ΠΑΟ φετος θα ειναι πολυ καλυτερος απο οτι ηταν περυσι -χωρις να σημαινει οτι θα παρει triple crown-. Σε 1-2 χρονια ειναι λιγο δυσκολο να προβλεψεις, διοτι ληγουν τα συμβολαια των μισων παιχτων το καλοκαιρι καθως και του βασικοτερου ολων, του Ζοτς. Οποτε δε ξερει κανεις τι μελλει γενεσθαι και τι εχει στο μυαλο του ο καθενας απο ολη αυτη την ομαδα. Χωρια οτι για καποιους παιχτες παιζει σοβαρα και το ΝΒΑ μεσα στα επομενα 1-2 χρονια, οποτε ας μην προεξοφλουμε απο τωρα.

Για φετος λοιπον, αν καποιο θεμα δεν τιθεται στον ΠΑΟ, ειναι το θεμα της ωριμανσης...

Αν μιλας για ωριμανση των 2 πιτσιρικαδων+Τεπιτς, τοτε συμφωνοι. Αλλα αυτο δεν αφορα ολο τον ΠΑΟ. Και χωρις αυτους πηρε triple crown περυσι. Οσο για το θεμα διαχειρισης ροστερ, δε νομιζω οτι πιανει τον ΠΑΟ αυτο, οσο υπαρχει Ζοτς στο παγκο. Οι πιτσιρικαδες θα παρουν χρονο συμμετοχης οταν πρεπει και θα κατσουν παγκο οταν πρεπει...Δεν ανησυχει κανεις μας γιαυτο. Τοσα πιτσιρικια εχει αναδειξει ο Ζοτς, δε νομιζω να τα βρει σκουρα με τον Καλαθη και τον Τεπιτς.

Επιμενω οτι ολα αυτα ειναι προβληματα της ομαδος του παροντος τοπικ, οπως και το θεμα διαχειρισης ροστερ..

Δημοσ.

Πάντως σε 2 χρόνια, έχω την εντύπωση πως από τους φετινούς παίκτες δε θα είναι τουλάχιστον 3-4 βασικούς στο ροστερ, άλλωστε φέτος τελειώνουν τα μισά συμβόλαια.

Δημοσ.

Προβλημα διαχειρησης του ροστερ υπαρχει οχι οταν υπαρχουν 14 παικτες υπολογισμοι αλλα οταν δεν ξερει ο καθενας τους τι ρολο βαραει

Ο Τεπιτς ξερει, ο Σαρας ξερει, ο Καλαθης νομιζω οτι ξερει. Σερμαντινι-Μπογρης σιγουρα.

Οποτε δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα διαχειρησης. Ξερουν ολοι οτι Μητσος-Σπαν-Ντρου ειναι παικτες που αν χρειαστει θα τραβηξουν 30' λεπτα, ο Σαρας ξερει οτι σιγα-σιγα πρεπει να ξεχναει τα 25λεπτα και τα 30λεπτα, ο Τεπιτς με τον Περπε ξερουν οτι θα μοιραστουν τον χρονο. Δεν βλεπω που μπορει να υπαρξει γκρινια και μανουρα.

Μονο ισως απο τον Καλαθη αλλα αφου δειχνει οτι τοχει το παιδι, τον βαζεις 35' λεπτα με την ΑΕΚ και την Λαρισα και ξεχαρμανιαζει ο μικρος

Δημοσ.
Συγκεκριμενα πραγματα εγραψα, δεν ξερω κατα ποσο τα διαβασες. Χωριζεται σε 2 σκελη:

Γραφω, οτι ο Παο πρωτον, χωρις να λεω οτι ειναι χειροτερος απο περυσι, βρισκεται σε μια περιοδο που θα πρεπει να ρισκαρει και να προσπαθησει να αλλαξει καποιες ισορροπιες στο παιχνιδι του, μια που φαινεται πως θα προσπαθησει να εισαγαγει στο rotation της ομαδας 3 παικτες που θα ειναι πολυ σημαντικοι στην ομαδα, τωρα ή στο αμεσο μελλον, τους Τεπιτς, Καλαθη, Σερμαντινι. Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να υπαρξει μια διαχειριση του χρονου συμμετοχης, που αναγκαστικα θα δινει περισσοτερο χρονο στους νεους (και απειρους) παικτες. Λεω λοιπον, οτι αυτο, οταν συμβει, ενδεχεται να προκαλεσει μια καμψη στην αποδοση του Παο, καθ' ολα φυσιολογικη.

Απο κει κ περα, οι δυνατοτητες των παικτων του Παο ειναι πολυ μεγαλες, αλλα για να αξιοποιηθουν και να φτασει η ομαδα στο πικ της αποδοσης της, θα πρεπει να περασουν τουλαχιστον 1-2 χρονια, ωστε να ωριμασουν και οι παικτες, και η ομαδα.

Πες μου που διαφωνεις σ αυτα, συγκεκριμενα.

Η απάντησή μου χωρίζετε σε 2 σκέλη.

1. Ομπράντοβιτς.

2. Προφανώς όλα αυτά που λες προκύπτουν από το ότι δεν έχεις δει τον Παναθηναϊκό φέτος.

Από την άλλη, δεν υπάρχει κανένα ρίσκο. Οι περσινοί παίκτες υπάρχουν και θα είναι καλύτεροι, ενώ πάνω από όλους είναι το σύστημα και η ομάδα. Και σε αυτό υποκλύνονται ακόμα και προσωπικότητες όπως ο Γιασικεβίτσιους.

Απλά να σου επισημάνω κάποια πραγματάκια για τους καινούργιους παίκτες.

Σερμαντίνι: Είναι στον Παναθηναϊκό 1 χρόνο και δουλεύεται, δεν είναι καινούργιος, απλά τώρα παίζει. Υστερεί σε δύναμη αλλά είναι πολύ γρήγορος στις αμυντικές αντιδράσεις του και έχει τρομερή τεχνική για παίκτη του ύψους του (2,16). Θα παίξει πολύ και στο 4 (έχει άνετα και το τρίποντο).

Τέπιτς: Ήρθε από τον μικρό Παναθηναϊκό, την Παρτιζάν, που παίζει ίδιο μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό. Είναι έτοιμος να παίξει, φαίνεται ήδη. Τώρα είναι πιασμένος και δεν του βγαίνει επιθετικά (όχι ότι θα είναι και τεράστιο όπλο ποτέ) αλλά αμυντικά και στα ριμπάουντς είναι ήδη μηχανή.

Καλάθης: Πολύ εργατικός και έξυπνος, μαθαίνει γρήγορα, παίζει τρομερό pick 'n' roll. Θα φάνε κάποιες μπάλες οι ψηλοί στη μούρη (όπως έγινε και με τον Σάρας) αλλά θα τον μάθουν και αυτόν. Ιδανικός παίκτης για τον Παναθηναϊκό, ειδικά αν σκεφτείς ότι είναι PG με ύψος 1,98.

Μπόγρης: Θέλει δουλειά στην άμυνα πολλή.

Η κάμψη που διαβλέπεις είναι ελπίδα που το υποσυνείδητό σου λογικοποιεί. Εδώ είμαστε και θα το δεις. Αν δεν υπάρξουν απρόοπτα, ο ΠΑΟ θα σκορπίζει πανικό φέτος.

Δεν ειναι μονο ο Ντρομπνιακ (που παρεπιπτοντως ειναι μεγαλη μεταγραφη). Εχει παικτες σε ολες τις θεσεις, και πολυ καλο προπονητη.

Παντως και τα Τρικαλα ειναι μερα με τη νυχτα φετος.

Η ομαδα που εγω θελω να πεσει (και μαλλον αυτο θα γινει) φετος, ειναι, αν και Λαρισαιος, η Ολυμπια. Αρκετη κοροιδια εχουμε φαει εδω περα με τις συγχωνευσεις, ωστε να δικαιολογουν τα κοστοθμια τους καποιοι και να το παιζουν παραγοντες. Και το λεω εγω, που ειχα διαρκειας στην Α2, επι Χαραλαμπιδη, Μπιγκους και Παπακωστα.

Ναι αλλά ο Ντρόμπνιακ πήρε το παιχνιδάκι σήμερα, χωρίς αυτόν θα την έπερναν τη νίκη τα Τρίκαλα.

Εγώ αυτή που θέλω να πέσει είναι η ΑΕΚ με τα καραγκιοζιλίκια που κάνει...

Δημοσ.

Εγω θελω να δω ανανεωμενο και το Μητσαρα φετος παντως.

Ο Καλαθης μου αρεσε παρα πολυ οταν επαιξε στην εθνικη παντως.Ειδικα στην κυκλοφορια της μπαλας και στο pick n roll.Επισης ειναι πολυ γρηγορος.

Πωπω αν εχει και τριποντο ο Σερμαντινι θα τρελαθουμε φετος...

Παντως ανεξαρτητα με τις προσθηκες το ποσο ψηλα θα παμε φετος εξαρταται απο 4-5 παιχτες και παλι.(μαικ,πεκο,μητσος,σαρας,σπαν)

Δημοσ.

Snoob, κανε ρε συ ενα rename το topic Ολυμπιακος σε Παναθηναικος. Οχι τπτ αλλο αλλα για μην παραπλανιέται και ο κόσμος.

Δημοσ.

Να περνατε οποτε θελετε παιδια, να σας τραταρουμε και τιποτα :P

"Θέλω τρεις μεταγραφές"

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης ίσως, είναι η ξεκάθαρη άποψη του Ζίκο για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, καθώς όπως δήλωσε θέλει τουλάχιστον τρεις προσθήκες ποδοσφαιριστών.

"Έτσι όπως είναι τώρα η ομάδα πιστεύω ότι λείπει ένας μεσοεπιθετικός από την αριστερή πλευρά, ένας επιθετικός, ίσως και ένας κεντρικός μέσος που μπορεί να φτάσει εύκολα στην επίθεση. Ένας ποδοσφαιριστής δηλαδή, σαν τον Ινιέστα, με αυτό το στυλ. Παίζει παντού. Δεξιά, αριστερά, στο κέντρο.

Αν προκριθούμε θα έρθουν και οι μεταγραφές

Σ' αυτή τη φάση ακόμα και οι μεγαλύτερες ομάδες έχουν το φόβο μη μείνουν έξω. Ακόμα και ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντή η Μπαρτσελόνα, όταν φτάσουν εκεί δεν θα παίξουν ανοικτά. Πιστεύω πως αν περάσουμε στην επόμενη φάση θα κάνουμε μεταγραφικές επενδύσεις".

http://sport24.gr/html/ent/462/ent.321462.asp

Αρα ουτε τον Ιανουαριο δε θα παρουμε παιχτες? :P

Δημοσ.
Ιδανικός παίκτης για τον Παναθηναϊκό, ειδικά αν σκεφτείς ότι είναι PG με ύψος 1,98.

Γιατι εγω δεν πολυσυμφωνω με αυτο?? Τουλαχιστον στην παρουσα φαση δλδ.. Ενω ειναι παιχτουρας, ειδικα για την ηλικια του, εχει το πικ αντ ρολ, αλλα αμυνα ειναι ψιλοανυπαρκτος, δεν εχει σουτ και παρα ειναι γρηγορος για το στυλ παιχνιδιου του ομπραντοβιτς.

Σιγουρα θα τον προσαρμοσει ο ομπραντοβιτς, αλλα στην παρουσα φαση, περα απο ανασες στους βασικους, δεν νομιζω να βοηθησει περαιτερω.. κατα την γνωμη μου παντα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...