kirileman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε στα φόρα με αυτή την αηδία που λέγεται "quote" με τα οποία -με τον τρόπο που καταχρηστικά και εξευτελιστικά για κάθε έννοια διαλόγου το ασκούν μερικοί- θεωρούν ότι βοηθά στο να δομείς επιχειρήματα. Απλά προσπερνάω κάθε φορά που το βλέπω.
insomniaK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε στα φόρα με αυτή την αηδία που λέγεται "quote" με τα οποία -με τον τρόπο που καταχρηστικά και εξευτελιστικά για κάθε έννοια διαλόγου το ασκούν μερικοί- θεωρούν ότι βοηθά στο να δομείς επιχειρήματα. Απλά προσπερνάω κάθε φορά που το βλέπω. Συμφωνώ... Το προσπέρασες; Σχετικά με τα γραπτά του Κάιζερ, τις απόψεις του καταθέτει και δεν παπαγαλίζει, όπως και ο Ανδρέας και ο Μενέλαος. Και ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω που βασίζεται ο Chris και το λέει.
Chris_85 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 InsomniaK κανε μου 5 προβλεψεις για την Κατω Ραχουλα, που να μη στερουνται μπασκετικης λογικης και που να μην μπορω να σου τις κρινω ως αβασιμες σημερα που θα τις διαβασω, ασχετως αν διαφωνω ή συμφωνω. Μολις τελειωσει η σαιζον, θα κατσω να ψαξω τι επαληθευτηκε απ οσα ειπες και τι οχι. Για οσα λοιπον δεν επαληθευτικες και προφανως καποια θα ειναι αυτα (εκτος αν εισαι ο Θεος...και μας το κρυβεις), τοτε λοιπον θα σου τα quotαρω και θα σου τα σχολιασω με ευφυολογήματα της μισης γραμμης γεματα σαρκασμο, στοχευοντας προφανως να πληξω την αξιοπιστια σου ως ομιλητη για τα γραφομενα σου σημερα, παραθετοντας επιχειρηματα που δεν υπαρχουν σημερα που μιλαμε!! Διαβαζεις λοιπον μια αποψη: Αστο, τωρα σου βγαινει το οπαδικο. Ο μικρος κανει μαλακιες ωρες-ωρες λογω ηλικιας και απειριας και γιαυτο δεν θα παιξει βασικος πχ με την Ρεαλ. Αλλα κανει παπαδες, κανει πραγματα που δεν τα περιμενα. Οι πασες του, οι αλλαγες ρυθμου και το τρανζισιον παιχνιδι του απλα δεν υπαρχουν γιαυτη την ηλικια(καλα, η πασες του ειδικα ουτε για μεγαλυτερες ηλικιες δεν υπαρχουν) Και σκεφτεσαι: Καλα ρε γαμωτο, ειμαι ο μονος που ειδα τον Καλαθη να μη μπορει να αποδωσει στον ασσο, ουτε καν να δωσει ανασες στον Σπανουλη, οντας ο μοναδικος pg της ομαδας στο πανευρωπαικο? Και σκεφτεσαι, ρε μπας και μου βγαινει το οπαδικο οντως?? Οταν ομως ακολουθει η απαντηση: Ποιος σκουπιζε τον παγκο?Ο Καλαθης?Ελειπα Αμερικη αλλα αποτι μου ειπανε επαιξε. Τι σχολιο να κανεις? Ειδικα οταν σε κατηγορει το συγκεκριμενο ατομο οτι ''μιλας οπαδικα'' ???? u get my point ελπιζω
foufoutios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 "Θα μπει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Λ.Λαυρεντιάδης, δήλωσε ο Γ.Μώραλης" http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=1063700&lngDtrID=246 Ακουγεται πολυ και παλι αυτο το σεναριο.. Μακαρι να φευγει σιγα σιγα ο θειος γιατι κουραστηκε..
Critter Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Συμφωνώ... Το προσπέρασες; Σχετικά με τα γραπτά του Κάιζερ, τις απόψεις του καταθέτει και δεν παπαγαλίζει, όπως και ο Ανδρέας και ο Μενέλαος. Και ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω που βασίζεται ο Chris και το λέει. Και ο Κώστας και ο Δημήτρης και ο Ανέστης και ο συνηγορος του πολίτη και εν πάσει περιπτώσει όποιος φοράει πράσινο κασκολ...
insomniaK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 @ Acritter Αν έβαζες και τον Chris_85, θα συμφωνούσα. @ Chris_85, αυτό που αναφέρεις στο τελευταίο σου μήνυμα, δε συμβαδίζει με το "παπαγαλίζει απόψεις και τις μεταφέρει εδώ".
Critter Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=110300 Είναι μια απάντηση στις ανυσηχίες του Midi. Λογικο σεναριο μεν, sportdog δε.
KWSN_Men Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 H ημιμαθεια τελικα ειναι χειροτερη απο την αμαθεια και το αποδεικνυεις περιτρανα...Ουτε καν μπαινεις στον κοπο να δεις τι θελει να πει ο συνομιλητης σου και επιδιδεσαι σε ξεσπασματα αλαζονειας, γκαριζοντας και προσβαλλοντας. so be it. btw οπαδικα γυαλια, απο καποιον που σου λεει εδω και 3 μηνες οτι ο Τεπιτς ειναι απιστευτη παιχτουρα και ο ΟΣΦΠ θα αντιμετωπισει προβληματα φετος λογω της αλλαγης φιλοσοφιας του Γιαννακη...να το δεχτω...οτι εβγαλες εσυ συμπερασμα για τον Καλαθη ομως βλεποντας φιλικα και δεν ακους καποιον που ειδε ολο το τουρνουα, ε ενταξει ειναι δειγμα ωριμοτητας. Εγώ μπορώ να πω τη γνώμη μου που τον έχω δει σε 5 παιχνίδια την πρώτη χρονιά στο κολλέγιο και άλλα 10-15 τη δεύτερη + όσα έπαιξε με Εθνική και Παναθηναϊκό; Εγώ πάντως αλλού έχω γράψει τη γνώμη μου για τον παίκτη από Ιούνιο που υπέγραψε, ρώτα και τον Κάιζερ και πόσο μέσα έχω πέσει...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=110300 Είναι μια απάντηση στις ανυσηχίες του Midi. Λογικο σεναριο μεν, sportdog δε. εχω διαβασει αλλα τοσα αρθρα (μετα Ευρωμπασκετ) που λενε για Τεοντοσιτς εξω. Ακρη δε βγαζεις. Η μπασκετικη λογικη λεει Βουισιτς εξω, καθως ειναι αδυναμος κρικος σε μια θεση που υπαρχει ψιλοπληροτητα. Η εμπαθης (οπως εχει φανει 1.5 χρονο τωρα) λογικη Γιαννακη με Τεοντοσιτς ομως, λεει Βουισιτς μεσα και Τεοντοσιτς εξω. Δε το παιζω Λιτσα Πατερα, δεν ειμαι στο μυαλο του Γιαννακη, γνωμη λεω καθαρα δικη μου, η οποια ετυχε να ενισχυθει και με 2-3 αρθρα που διαβασα. Παιζει σοβαρα ενδεχομενο να βγω λαθος, αλλα εγω συνεχιζω να πιστευω πως εν τελει ο Τεοντοσιτς θα μεινει εκτος.
vlachaquito Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Υ.Γ. Κατα την γνωμη μου αν καποιος πρεπει να μεινει ευρωπη αυτος ειναι ο βουισιτς.. Δινει εμπειρια στην ρακετα, ποντους στο σκοραρισμα, αλλα ρε φιλε στην αμυνα παιζει με 4... http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=110300 Είναι μια απάντηση στις ανυσηχίες του Midi. Λογικο σεναριο μεν, sportdog δε. Α ρε, εκτος απο αρθρα στο msfree.gr επρεπε να γραφω και στο μπασκετ....χαραμιζομαιιιι
KaizerSoze Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 InsomniaK κανε μου 5 προβλεψεις για την Κατω Ραχουλα, που να μη στερουνται μπασκετικης λογικης και που να μην μπορω να σου τις κρινω ως αβασιμες σημερα που θα τις διαβασω, ασχετως αν διαφωνω ή συμφωνω. Μολις τελειωσει η σαιζον, θα κατσω να ψαξω τι επαληθευτηκε απ οσα ειπες και τι οχι. Για οσα λοιπον δεν επαληθευτικες και προφανως καποια θα ειναι αυτα (εκτος αν εισαι ο Θεος...και μας το κρυβεις), τοτε λοιπον θα σου τα quotαρω και θα σου τα σχολιασω με ευφυολογήματα της μισης γραμμης γεματα σαρκασμο, στοχευοντας προφανως να πληξω την αξιοπιστια σου ως ομιλητη για τα γραφομενα σου σημερα, παραθετοντας επιχειρηματα που δεν υπαρχουν σημερα που μιλαμε!! Διαβαζεις λοιπον μια αποψη: Και σκεφτεσαι: Καλα ρε γαμωτο, ειμαι ο μονος που ειδα τον Καλαθη να μη μπορει να αποδωσει στον ασσο, ουτε καν να δωσει ανασες στον Σπανουλη, οντας ο μοναδικος pg της ομαδας στο πανευρωπαικο? Και σκεφτεσαι, ρε μπας και μου βγαινει το οπαδικο οντως?? Οταν ομως ακολουθει η απαντηση: Τι σχολιο να κανεις? Ειδικα οταν σε κατηγορει το συγκεκριμενο ατομο οτι ''μιλας οπαδικα'' ???? u get my point ελπιζω Δεν ειναι δυσκολο, δεν θελει ανωτερα μαθηματικα, θελει απλα καλη θεληση να διαβασεις τι λεει ο αλλος και οχι τι θες ΕΣΥ να εχει γραψει Απο την αρχη ειπα -ΔΕΝ ειδα το Ευρωπαικο, εμαθα απο αλλους οτι επαιξε σχετικα καλα(ειδικα οσο περναγαν οι αγωνες) -Ειδα μονο το Ακροπολις και καποια φιλικα του Παναθηναικου Οποτε η αποψη μου ειναι βαση αυτων που εχω δει. Φιλικα της πλακας?Της πλακας. Αλλα αυτο λεω. Και συ απο φιλικα της πλακας και την Εθνικη που το πιτσιρικι ειχε 2 μηνες μονο να μας βγαζεις το συμπερασμα σου. Θα δουμε ποιος θα δικαιωθει. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ βρες κατι αλλο να μου πεις εκτος απο την Εθνικη!!Ελεος πια, καταλαβαμε, δεν εχεις επιχειρηματα, μην μας λες 15 φορες το ιδιο Εγω αποσο τον εχω δει τον εχω εκτιμησει. Εσυ οχι. Για το Ευρωπαικο ναι ρε φιλε, σου λεω τι μου ειπανε αλλοι που σορρυ κιολας αλλα εκτιμω τη γνωμη τους περισσοτερο. Ποτε δεν ειπα οτι το ειδα. Πες μου διαφωνεις? Λες οτι επαιξε ασχημα? Μενελαε, εσυ ρε παλικαρι μου δεν μου ειπες οτι επαιξε καλα? Οριστε, σουπα ποιος μου ειπε οτι επαιξε καλα. Οποτε ξεκολλα με το Ευρωπαικο.
KWSN_Men Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Για μενα ο Παο ειναι μπροστα σε μια περιοδο προσαρμογης και ανακαταταξεων που θα λαβει χωρα ειτε φετος ειτε μεσα στα επομενα 2 χρονια και θα επηρεασει την αποδοση του-θα εχει μια καμψη δηλαδη. Για τη χρονια που μας ερχεται παντως, δεν ο Παο δεν προκειται να φτασει στο πικ των δυνατοτητων του σαν ομαδα, χωρις να λεω οτι θα ειναι χειροτερος απο περυσι. Μια και σου "αρέσουν" πολύ τα quotes, να το θυμάσαι το συγκεκριμένο που έγραψες. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε φέτος γιατί υπάρχουν και τα απρόοπτα, αλλά ο ΠΑΟ θα υπάρξουν στιγμές που θα είναι τρομακτικός. Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Εγώ το λέω από τώρα πάντως, Οκτώβρη μήνα, και εκτίθεμαι για άλλη μια φορά πριν αρχίσει η σεζόν. Ο Κλειζα ειναι ενας παικτης που παιζει και το 3 και το 4 με την ιδια ευκολια. Μειονεκτημα του οτι δεν μπορει να παιξει επιθετικα με πλατη, ή τουλαχιστον φαινεται οτι δεν το προτιμαει, αλλα αρεσκεται περισσοτερο σε διεισδυσεις και σουτ. Μην ξεχναμε ομως πως ειναι ενας παικτης ικανος ν αλλαξει τις ισορροπιες και φυσικα απ τους μεγαλθτερους ευρωπαιους παικτες αυτη τη στιγμη. Αμυντικα ομως θα βοηθησει σιγουρα στο 4.. Ο Κλέιζα είναι από τους μεγαλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και αλλάζει τις ισορροπίες; Πώς ακριβώς προέκυψε αυτό για το αναπληρωματικό 3άρι της Εθνικής Λιθουανίας; BTW, ο Νάχμπαρ μου αρέσει πιο πολύ. Η προσθηκη του Καλαθη δεν υπαρχει, για φετος τουλαχιστον. Μπορει να βρει ελευθερα σουτ το παλικαρι και να κανει κηδειες, μπορει να χει χρονο συμμετοχης απο τη στιγμη που τα κλειδια της περιφερειας τα χουν οι Σπανουλης-Σαρας-ΔΔ, αλλα απο μονος του αυτη τη στιγμη δεν ειναι σε θεση να κανει τη διαφορα. Οπως εμεις λοιπον δε μπορουμε να θεωρουμε την ομαδα ενισχυμενη λογω των Παπαν/ου, Σλουκα, το ιδιο και σεις. Από τα ελεύθερα σουτ θα κάνει κηδείες ο Καλάθης; Α τον παρακολουθείς καιρό ε; Εδώ είμαστε λοιπόν, ο Καλάθης θα είναι σημαντικός παίκτης για τον Παναθηναϊκό. Ρολίστας και παίκτης ειδικών καταστάσεων μεν, αλλά σημαντικός και με αρκετή συμμετοχή. Υστερεί στην ατομική άμυνα λόγω σώματος και απειρίας αλλά είναι πολύ καλός στη ζώμη (που θα χρησιμοποιήσει πολύ ο Παναθηναϊκός φέτος) λόγω ταχύτητας και τοποθετήσεων. Στην επίθεση η ταχύτητα (και της σκέψης του) είναι αλλού ενώ τη πάσα του δεν ξέρω αν την είχε ο Σάρας στα 20 του. Η σύγκρισή ενός παίκτη που έκανε 2 τριπλε double figure sτο κολλεγιακό πρωτάθλημα στην Αμερική, ήταν καλύτερος παίκτης των πρωταθλητών NCAA από την πρώτη του χρονιά στο πανεπιστήμιο και έπαιξε απέναντι στο Ρίκι Ρούμπιο και έδειξε τουλάχιστον το ίδιο καλός, με έναν παίκτη που έπαιξε 25 λεπτά στην Α1 με τον Άρη είναι τουλάχιστον αδόκιμη... Ουσιαστικα δηλαδη η ιδια ομαδα ειστε, με την προσθηκη του Τεπιτς αλλα και με το επιπροσθετο προβλημα της διαχειρισης του χρονου συμμετοχης. Πολύ διαφορετικοί θα είμαστε, με περισσότερη ζώνη στην άμυνα, ψηλότεροι και 1-2 ταχύτητες πάνω... Κaizer χαιρομαι που βρισκεις τα ποστ μου τοσο ενδιαφερονται και καθεσαι και τα ψαχνεις...Λυπαμαι που δεν θα κανω τα ιδια για τα δικα σου, οχι τοσο επειδη βαριεμαι οσο γιατι απλα αναμασας αποψεις 3ων, χωρις να χεις μπει ποτε στη λογικη να σκεφτεις και να προσπαθησεις να εξαγεις συμπερασματα... Απο κει και περα τι να σου απαντησω?? Ποσο στοιχειωδη νου απαιτει για να καταλαβει καποιος πως αλλος μπορει να ειναι φαβορι πριν εναν αγωνα, και αλλος να τον κερδισει?? Δηλαδη αν εμπαινε το 3ποντο του Σισκα στον τελικο θα γινομουν ξαφνικα μεγας προφητης?? Η αν πηγαινατε τελικο με την Μπαρτσα, θεωρεις οτι θα ησασταν εσεις το φαβορι?? Ημαρτον.. Εξακολουθω κ πιστευω πως ο Πεκοβιτς εχει καλυτερα τελειωματα απο τον φορμαρισμενο Βουισιτς, αλλα απο κει κ περα οι παικτες ειναι μερα με τη νυχτα σ αυτα που μπορουν να κανουν μες το παρκε. Φυσικα και οχι χαλαλι ο χρονος που πηρε ο Περπερογλου. Αποδειχτηκε περιτρανα το ποσο μικρος παικτης ειναι, στο Ευρωμπασκετ και το ποσο στασιμος εμεινε, σπαταλωντας ολο το χρονο που του διαθεσατε. Κατσε να δεις αν θα εχει τον ιδιο χρονο συμμετοχης και φετος, με τον Τεπιτς μπροστα του. Εκει που ξεπερνας τον εαυτο σου παντως, ειναι για τους Αγγελοπουλους!!! Ελεος με την εμπαθεια και τα οπαδικα γυαλια! Γινατε ξεφτιλα με τα λεφτα που πετουσε το Χομπιτ στους διαιτητες και βγαινεις να κατηγορησεις τους Αγγελοπουλους για λεφτα που χρωστανε προηγουμενες διοικησεις (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!) σε μανατζερ!!!! Ενθυμουμενος και τις δηλωσεις του Ντομινικ, μαλλον εδω ταιριαζει το ''στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι!!!!" Για οσα λες για τον Καλαθη και τον Σαρας, η ορθολιγικη προσεγγιση τπυ θεματος ειναι πως ενας απ τους 2 μενει. Απ τη στιγμη ομως που ηρθαν Τεπιτς-Καλαθης σε θεσεις παικτων που δεν παιζαν καθολου, τοτε ειναι πολυ λογικο να υποθεσεις ακομα και συ που εχεις κανει την Πρασινη-Βιβλο, οτι θα υπαρξει θεμα με την διαχειριση του χρονου. Αν συνυπολογισεις βεβαια το γεγονος οτι ο Καλαθης πηγε καλα στα ντραφτς και εχει ως προοπτικη το ΝΒΑ-αρα θα ζητησει χρονο, και πως ο Τεπιτς ειναι ηδη ετοιμος παικτης. Απο κει κ περα και για να τελειωνουμε, γ αυτο που κανεις υπαρχει ξεκαθαρος χαρακτηρισμος, οχι πολυ κολακευτικος - Μετα Χριστον προφητης. Αν λοιπον η συμμετοχη σου σ αυτο το φορουμ εχει σκοπο κατι παραπανω απ το να το παιζεις εξυπνακιας και να αναμασας γνωμες αλλων, τοτε πολυ απλα κατσε και κατεθεσε τη δικη σου αποψη με επιχειρηματα και δεχομενος και την αναλογη κριτικη. Το να παραθετεις δικα μου σχολια προ μηνων, που ηταν βασισμενα σε επιχειρηματα και μπασκετικη λογικη, και μετα να κοκορευεσαι (δε μπορω να βρω πιο καταλληλη λεξη) οτι ενδεχομενως επεσα εξω σε μερικα, ε τοτε μαλλον αυτο σε εκθετει παρα σε εκθειαζει. Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσετε ρε παιδιά. Γράφουμε κάτι πριν το γεγονός, κάνουμε μια πρόβλεψη με επιχειρήματα και επειδή δε σας αρέσει είμαστε "παπατρέχες". Όταν η πρόβλεψη αυτή επαληθεύεται, είμαστε μετά Χριστόν προφήτες. Εφόσον τα όσα λέμε εμπεριέχουν και κάποια επιχειρήματα, έστω κι αν διαφωνείτε, είναι τέτοια, δηλαδή επιχειρήματα. Όταν όμως όσα λέμε εμείς (και σας ενοχλούν) βγαίνουν αληθινά, είτε ο οπαδισμός σας, σας εμποδίζει να δείτε το θέμα πιο αντικειμενικά, είτε δε γνωρίζετε το αντικείμενο, είτε και τα δύο. Διαλέξτε. ΥΓ: Ο Ντομινίκ είχε κλειστό συμβόλαιο 2 χρόνων με 3 εκατομμύρια ευρώ έκαστο. Έπαιξε 1 χρόνο και πήρε 5 μύρια. Ο ίδιος θεωρεί ότι έπρεπε να έχει πάρει και τα 6 και φωνάζει ακόμα, οι δικηγόροι τα βρήκαν στα 5.
Chris_85 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Εγω αποσο τον εχω δει τον εχω εκτιμησει. Εσυ οχι. Eδω βρισκεται το μπερδεμα σου. Αλλο να τον εκτιμας, κατι το οποιο κανω και γω, και αλλο να λες οτι θα κανει τη διαφορα σε τοσο υψηλο επιπεδο. Ειναι 2 διαφορετικα πραγματα. btw το μεγαλυτερο προσον του για μενα, ειναι οτι δεν ταλαιπωρει τη μπαλα 500 ωρες και οτι δινει την πασα με τη μια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:52 ---------- Πες μου διαφωνεις? Λες οτι επαιξε ασχημα?Μενελαε, εσυ ρε παλικαρι μου δεν μου ειπες οτι επαιξε καλα? Οριστε, σουπα ποιος μου ειπε οτι επαιξε καλα. Οποτε ξεκολλα με το Ευρωπαικο. Λεω οτι αυτο που επρεπε να κανει ηταν να οργανωσει, να ηρεμησει την ομαδα, να παιξει ασφυκτικη αμυνα και να δωσει ποιοτικα λεπτα και ξεκουραση στον Σπανουλη. Δεν το εκανε, σε σημειο που ο μεχρι προτινος αντιπαθεστατος για μενα Σπανουλης, να ειναι ενας παικτης που σεβομαι απεριοριστα, καθως ματωσε κυριολεκτικα για την Εθνικη. Θα μου πεις κ ο Ζησης δεν επρεπε να βοηθησει?? Αλλου παπα Ευαγγελιο αυτος. Btw σημερα ειδα το Παοκ-Τρικαλα και μου αρεσαν και οι 2 ομαδες. Ειδικα ο παοκ θα χτυπησει 4αδα με τετοιο ροστερ. Το ερωτημα που προκυπτει ομως ειναι, πως στο διαλο θα τους πληρωσει.
KWSN_Men Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=110300 Είναι μια απάντηση στις ανυσηχίες του Midi. Λογικο σεναριο μεν, sportdog δε. Το ίδιο εύχονται σε οπαδικά (και όχι μόνο) fora και οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Τέτοιο ρεπορτάζ δεν έχω διαβάσει κάπου όμως εκτός από το έγκυρο (not!) σπορσκύλο. Όχι ότι παρακολουθώ και φανατικά, αλλά... Μενελαε, εσυ ρε παλικαρι μου δεν μου ειπες οτι επαιξε καλα? Οριστε, σουπα ποιος μου ειπε οτι επαιξε καλα. Οποτε ξεκολλα με το Ευρωπαικο. Άσε να λέει ρε. Όσο πέρναγαν τα παιχνίδια ανέβαινε, με Ισπανία και απέναντι σε αυτόν ήταν σαφώς καλύτερος του Ρούμπιο. Με Σλοβενία επίσης καλός. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:58 ---------- Btw σημερα ειδα το Παοκ-Τρικαλα και μου αρεσαν και οι 2 ομαδες. Ειδικα ο παοκ θα χτυπησει 4αδα με τετοιο ροστερ. Το ερωτημα που προκυπτει ομως ειναι, πως στο διαλο θα τους πληρωσει. Πόσες 35άρες θα βάλει ο 35άρης Ντρόμπνιακ; Και η 8άδα καλή είναι.
Chris_85 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μια και σου "αρέσουν" πολύ τα quotes, να το θυμάσαι το συγκεκριμένο που έγραψες. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε φέτος γιατί υπάρχουν και τα απρόοπτα, αλλά ο ΠΑΟ θα υπάρξουν στιγμές που θα είναι τρομακτικός. Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Εγώ το λέω από τώρα πάντως, Οκτώβρη μήνα, και εκτίθεμαι για άλλη μια φορά πριν αρχίσει η σεζόν. Συγκεκριμενα πραγματα εγραψα, δεν ξερω κατα ποσο τα διαβασες. Χωριζεται σε 2 σκελη: Γραφω, οτι ο Παο πρωτον, χωρις να λεω οτι ειναι χειροτερος απο περυσι, βρισκεται σε μια περιοδο που θα πρεπει να ρισκαρει και να προσπαθησει να αλλαξει καποιες ισορροπιες στο παιχνιδι του, μια που φαινεται πως θα προσπαθησει να εισαγαγει στο rotation της ομαδας 3 παικτες που θα ειναι πολυ σημαντικοι στην ομαδα, τωρα ή στο αμεσο μελλον, τους Τεπιτς, Καλαθη, Σερμαντινι. Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να υπαρξει μια διαχειριση του χρονου συμμετοχης, που αναγκαστικα θα δινει περισσοτερο χρονο στους νεους (και απειρους) παικτες. Λεω λοιπον, οτι αυτο, οταν συμβει, ενδεχεται να προκαλεσει μια καμψη στην αποδοση του Παο, καθ' ολα φυσιολογικη. Απο κει κ περα, οι δυνατοτητες των παικτων του Παο ειναι πολυ μεγαλες, αλλα για να αξιοποιηθουν και να φτασει η ομαδα στο πικ της αποδοσης της, θα πρεπει να περασουν τουλαχιστον 1-2 χρονια, ωστε να ωριμασουν και οι παικτες, και η ομαδα. Πες μου που διαφωνεις σ αυτα, συγκεκριμενα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:07 ---------- Δεν ειναι μονο ο Ντρομπνιακ (που παρεπιπτοντως ειναι μεγαλη μεταγραφη). Εχει παικτες σε ολες τις θεσεις, και πολυ καλο προπονητη. Παντως και τα Τρικαλα ειναι μερα με τη νυχτα φετος. Η ομαδα που εγω θελω να πεσει (και μαλλον αυτο θα γινει) φετος, ειναι, αν και Λαρισαιος, η Ολυμπια. Αρκετη κοροιδια εχουμε φαει εδω περα με τις συγχωνευσεις, ωστε να δικαιολογουν τα κοστοθμια τους καποιοι και να το παιζουν παραγοντες. Και το λεω εγω, που ειχα διαρκειας στην Α2, επι Χαραλαμπιδη, Μπιγκους και Παπακωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.