foufoutios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Εννοειται πως ειναι για τη φετινη σεζον! Δεν ζουμε στην παραμυθουπολη Και οι αλλες ομαδες μαζευουν βαθμους στην Ευρωπη παντως στα τελευταια ματς.. Καλο ειναι αυτο
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Για τη σεζόν που ξεκίνησε είναι αυτά. Και πολύ σωστό είναι, αλλά δεν είναι το γενικό.Στο γενικό πινακάκι ο βαζελούλης έπσε μια, ο θρυλέων ανέβηκε δυο, ενώ το Α.Ε.Κ. προτίμησε να μείνει στάσιμο. Γενικότερα πάντως αυτή τη σεζόν είναι αλήθεια ότι το Λιμάνι έχει ανέβει πάρα πολύ στο γιούροπ. + ότι δεν έχει χάσει στα εγχώρια, μια χαρά. Κάτσε, είναι πολύ νωρίς ακόμα...
margaritagr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 ο Λετο δηλωσε οτι θελει να κερδισει στο καραισκακη,και με δικο του γκολ θα ηταν τελεια λεει Α ρε *#^$@ ελα Πειραια και θα περασεις καλα
Critter Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μαλλον θα μπερδευτηκε με την επίδειξη μπαλέτου και χορευτικών φιγούρων που γίνεται στο ΣΕΦ και στην οποια σίγουρα θα πάρει το πρώτο βραβείο. Πλάκα πλάκα στο medrano θα έκανε καλύτερη καριέρα απο ποδοσφαιριστής.
margaritagr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 καλα κανει και τα λέει...γιατι έτσι είναι κι ο κοσμος στη τσίτα,και θα τον περιποιηθεί αμ το άλλο που ειπε??οτι φέτος εχει καλύτερους συμπαίκτες???
kirileman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μπήκε και αυτός στο κλίμα της ασύστολης (σε βαθμό παιδικής αφέλειας) προκλητικότητας των βάζελων. Λένε λένε λένε, από τον Πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό, και τι δε λένε. Για μένα αυτή η ομάδα έχει χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας και αξιοπρέπειας την οποία είχε σε παρελθόντα έτη με άλλους διοικούντες. Αν και δεν θα έπρεπε, στην Ελλάδα οι ομάδες είναι εντελώς προεδρο-κεντρικές (ίσως γιατί ασχολούνται περισσότερο με θέματα που δεν θα έπρεπε να αγγίζουν) και η ισχύς (οικονομική) αλλά και τα "βαρύδια" του προέδρου χαρακτηρίζουν όλη την ομάδα. Μην ακούτε που κράζουν οι αντίπαλοι τον Κόκκαλη για διαιτησίες, παράγκες κλπ. Κατά βάθος τον θαυμάζουν πολύ περισσότερο από εμάς γιατί στην πραγματικότητα, έναν τέτοιον θα ήθελαν και εκείνοι.
antreaslam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 εχετε ξεφύγει τόσο πολύ, που δεν ε΄χει καν πλάκα να σας απαντήσει κανείς...
margaritagr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 παραθετω τμημα σημερινου αρθρου του gavros.gr "Πριν από περίπου δύο εβδομάδες με ενημέρωσαν οι εκπρόσωποί μου ότι επικοινώνησε μαζί τους ο Παναθηναϊκός για μένα. Μου μετέφεραν ότι με θέλουν στην ομάδα τους και πως προσφέρουν πολλά χρήματα. Χωρίς να το πολυσκεφτώ, τους είπα ότι δεν θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό". "Δεν γίνεται αυτό. Αγαπάω τον Ολυμπιακό και αν συνεχίσω στην Ελλάδα θα γίνει μόνο για χάρη του. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα για μένα πλην του Ολυμπιακού. Πέρασα μια εξαιρετική χρονιά, κέρδισα τα πάντα και δέθηκα με το σύλλογο και τους οπαδούς μας. Δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ αυτό. Είναι σαν να φεύγεις από την Μπόκα και να πηγαίνεις στη Ρίβερ". "Το έχω πει δεκάδες φορές και το επαναλαμβάνω. Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό. Αυτό έχω πει στους μάνατζέρ μου. Αν δεν επιστρέψω στη Λίβερπουλ, κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο, θέλω να κάνω μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Περιμένω να με ενημερώσουν για την εξέλιξη του θέματός μου. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τα βρει ο Ολυμπιακός με τη Λίβερπουλ για να συνεχίσω στην Ελλάδα". " Υπάρχει επίσημη πρόταση για μένα από την Ιταλία. Ομάδα; Όχι δεν μπορώ να σας πω. Αν είναι η Γιουβέντους; Όχι, δεν είναι από τη Γιουβέντους. Επαναλαμβάνω όμως ότι προτεραιότητά μου είναι ο Ολυμπιακός". http://www.sport-fm.gr/article/198731 και οι σημερινες δηλωσεις _______________________________________________________________________ Λογικο ειναι να λεει στους παναθηναικους αυτα που θελουν να ακουσουν αλλα τουλαχιστον ας κοιταζε να μην αναιρουσε προηγουμενες του δηλωσεις γιατι ετσι βγαινει προς τα εξω σα να μη ξερει που του παν τα 4 Μπήκε και αυτός στο κλίμα της ασύστολης (σε βαθμό παιδικής αφέλειας) προκλητικότητας των βάζελων. Λένε λένε λένε, από τον Πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό, και τι δε λένε. θυμαμαι τον αρχηγο τους τον Γιαννακη που ελεγε οτι επρεπε να χασουμεμε 4 γκολ στον αγωνα πρωταθληματος στο Ναο..και δωστου οι δηλωσεις και να τα πρωτοσελιδα.Κι ηρθαν τελικα και εισεπραξαν 4 γκολακια..
insomniaK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ρε σεις μην τρελαίνεστε, θα του απαντήσει το αριστερό σας εξτρέμ μέσα στο γήπεδο...
kirileman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 θυμαμαι τον αρχηγο τους τον Γιαννακη που ελεγε οτι επρεπε να χασουμεμε 4 γκολ στον αγωνα πρωταθληματος στο Ναο..και δωστου οι δηλωσεις και να τα πρωτοσελιδα.Κι ηρθαν τελικα και εισεπραξαν 4 γκολακια.. Εγώ παρατηρώ τη συμπεριφορά τους τα τελευταία δυο χρόνια. Η μια σαχλαμάρα μετά την άλλη ο πρόεδρός τους, τα ίδια και χειρότερα ο προπονητής τους. Τις προάλλες, την δεύτερη προς τρίτη αγωνιστική, έλεγε ο Τενκάτε ότι όλοι παίζουν δυνατά και σκληρά όταν αντιμετωπίζουν τον πρώτο!!! Τρίτη αγωνιστική, έτσι; Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι τη σοβαρότητα του Σαλπι ή του Κατσουράνη...
Critter Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ρε σεις μην τρελαίνεστε, θα του απαντήσει το αριστερό σας εξτρέμ μέσα στο γήπεδο... Στο αριστερό εξτρεμ απαντάει το δεξί back. Παρόλα αυτα σιγουρα ο rivaldo θα καταλάβει οτι τελικα δεν του έγινε και η χειρότερη υποδοχή που θα μπορουσε να του έιχε γίνει και επισης ο Λετο ήδη έχασε την ευκαιρία να παιξει στο CH.L και να θαυμάσει ο κοσμος την εξαιρετική τεχνικη κατάρτιση και το μεγαλείο αυτου του μεγάλου παίχτη. Τέλος για μένα καλα έκανε και έφυγε αφου του δώσανε πολυ περισσότερα χρηματα αλλα δυστυχως μόνο αν είσαι στοκος κάνεις τέτοιες δηλώσεις και βεβαια τετοιοι ποδοσφαιριστες δεν προκειται ποτε να πάνε μπροστα αφου σε διαφορα τετοια μικρα θέματα αντικατοπτριζεται όλος ο χαρακτηρας ενός ανθρώπου. Τέλος το έχω ξαναπει, αργα η γρήγορα θα καταλαβετε και στον παναθηναικο το τι είναι ο Λέτο και πως μπορει να κάνει ταναπού μια ομάδα. Καλές οι φιγούρες και οι δηλώσεις "θέλω να τους ντριπλάρω όλους" αλλα το ποδόσφαιρο εκτος απο καταρτιση θέλει μυαλό και μάτια. Υ.Γ: Και μονο οι κολωτουμπες στις δηλώσεις που καταγράφονται απο τη margarita δείχνουν ποιος είναι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:43 ---------- Εγώ παρατηρώ τη συμπεριφορά τους τα τελευταία δυο χρόνια. Η μια σαχλαμάρα μετά την άλλη ο πρόεδρός τους, τα ίδια και χειρότερα ο προπονητής τους. Τις προάλλες, την δεύτερη προς τρίτη αγωνιστική, έλεγε ο Τενκάτε ότι όλοι παίζουν δυνατά και σκληρά όταν αντιμετωπίζουν τον πρώτο!!! Τρίτη αγωνιστική, έτσι; Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι τη σοβαρότητα του Σαλπι ή του Κατσουράνη... Μιας και λες για τις σαχλαμάρες του προέδρου τους έχω ρίξει πολύ γελιο που πέρισυ πήγαν και πήραν όποιον παίκτη ήθελε ο ολυμπιακος απο Ελλάδα και βγήκαν όλοι παλτα.χαχαχααχχααχαχαχαχ. Επρεπε να τους αφησουμε να παρουν και τον Γκαλίτσιο ρε γμτ (που τον θέλανε επίσης). Φέτος έναν θελήσαν απο την Ευρώπη απο κοινού με εμάς, τον πηραμε εμείς και κεντάει (Μελμπεργκ). Α!ρε κατακαημένε father...
antreaslam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 για τις δηλώσεις του, εχετε δικιο... question.... θυμαται κανεις δηλώσεις και συμπεριφορές του τερματοφυλακα μέλους/κηπουρου πριν να γινει μελος κ κηπουρος? Θυμάται κανείς ότι δεν εχει αρνηθεί σε 2 συνεχομένες ερωτήσεις, την ατακα του , οτι αυτός δεν πάει με τίποτα σε αυτούς τους "φλουφληδες" -κάπως ετσι - ??? ή μήπως του μιχαλάκη είσαι τρελλα με την κοκκινη φανελα, τι φωναζε, στο 1-0 στη λεωφόρο ότι σας εκανε? Και μιλάμε και για παίχτες με χρόνια παρουσια, οχι για δανεικούς 10 μηνών.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:46 ---------- Μιας και λες για τις σαχλαμάρες του προέδρου τους έχω ρίξει πολύ γελιο που πέρισυ πήγαν και πήραν όποιον παίκτη ήθελε ο ολυμπιακος απο Ελλάδα και βγήκαν όλοι παλτα.χαχαχααχχααχαχαχαχ. Επρεπε να τους αφησουμε να παρουν και τον Γκαλίτσιο ρε γμτ (που τον θέλανε επίσης). Φέτος έναν θελήσαν απο την Ευρώπη απο κοινού με εμάς, τον πηραμε εμείς και κεντάει (Μελμπεργκ). Α!ρε κατακαημένε father... καλά, η αλήθεια ειναι ότι ο γκαλίτσιος κ ο αβρααμ που μας πήρατε μεσα απο τα χερια, είναι τουλάχιστον ισάξια παλτά με τον χριστοδουλοπουλο κ τον μελίσση.... κατα τα αλλα... ακόμα θυμάμαι ότι στο μπασκετ εχουν βγει οι κοκκινες φυλλαδες, με πρωτοσελιδα ότι παιρνετε ΣΙΓΟΥΡΑ γιασκεβιτσιους, περπερογλου, και σχεδον σίγουρα διαμαντίδη και σπανούλη...
Critter Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 για τις δηλώσεις του, εχετε δικιο...question.... θυμαται κανεις δηλώσεις και συμπεριφορές του τερματοφυλακα μέλους/κηπουρου πριν να γινει μελος κ κηπουρος? Θυμάται κανείς ότι δεν εχει αρνηθεί σε 2 συνεχομένες ερωτήσεις, την ατακα του , οτι αυτός δεν πάει με τίποτα σε αυτούς τους "φλουφληδες" -κάπως ετσι - ??? ή μήπως του μιχαλάκη είσαι τρελλα με την κοκκινη φανελα, τι φωναζε, στο 1-0 στη λεωφόρο ότι σας εκανε? Και μιλάμε και για παίχτες με χρόνια παρουσια, οχι για δανεικούς 10 μηνών.... Πρώτον η απάντηση αυτή ειναι πολιτικάντικη το ίδιο ισχύει και για την δευτερη σαν στυλ. Του στυλ δηλαδή Πολιτικος 1 : κάνατε 10 σκανδαλα και αντι ο άλλος να πει οτι δεν έγιναν σκανδαλα και εν πάσει περιπτώσει να δικαιολογηθέι καπως απαντάει --> Πολιτικός 2: ναι αλλα εσείς κάνατε 10,2. Το θέμα μας λοιπόν είναι ο Λετο. Αν θες να πουμε για τους άλλους, ναι έχεις δίκιο αλλα δεν είναι σοβαρή απαντηση αυτη που γράφεις. Πάντως ακομα και όπως το θέτεις αν το δούμε προσεκτικά υπάρχει και η άλλη όψη : οτι δηλαδη ο Λετο όντως μπορει στην άκρη του μυαλού να δικαιολογηθει (για το οτι εφύγε και πήγε στον αντιπαλο και οχι για τις δηλώσεις του) αφού ήταν μονο 10 μήνες και όντως μπορει να μην έιχε δεθει και απλα να τα ελεγε για δικους του λόγους ενώ απο την αλλη ο μιχαλακης και ο Νικοπολίδης ήταν χρόνια στην ομάδα σας και επομένως για να φεύγουν έτσι χαλαρα απο τον ΠΑΟ εχοντας αξιολογησει πλήρως τις 2 ομάδες (και όχι όπως ο Λετο που λέει οτι δεν ήξερε) αυτο πρεπει να σας προβληματίσει παρα μα πάρα πολυ γιατι σήμαινε οτι θεωρουσαν τον ολυμπιακο καλύτερο στο σύνολο του (δεν μιλαω αγωνιστικά). Και σκεφτείτε και σημαιες - παικτες της ομαδας σας που φυγανε οχι για τον ολυμπιακο αλλα για το εξωτερικο που δεν λέγανε και τα πιο κολακευτικα λόγια για τον ΠΑΟ (Γιουρκας, Κυργιακος, Μπασινας, Γκεκας, Τζιολης κτλ). Αυτο πρεπει να σας προβληματισει σαν οπαδούς για το τι γίνεται στον ΠΑΟ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:46 ---------- καλά, η αλήθεια ειναι ότι ο γκαλίτσιος κ ο αβρααμ που μας πήρατε μεσα απο τα χερια, είναι τουλάχιστον ισάξια παλτά με τον χριστοδουλοπουλο κ τον μελίσση....κατα τα αλλα... ακόμα θυμάμαι ότι στο μπασκετ εχουν βγει οι κοκκινες φυλλαδες, με πρωτοσελιδα ότι παιρνετε ΣΙΓΟΥΡΑ γιασκεβιτσιους, περπερογλου, και σχεδον σίγουρα διαμαντίδη και σπανούλη... Ο Αβρααμ μια χαρά ειναι. Δεν έχει κάνει τπτ απίστευτες γκελες σε βαθμό που να μη δικαιολογούνται απο οποιόδηποτε αμυντικο κλάσης. Ο Γκαλίτσιος είναι το μόνο πάλτο. Όσο για το μπασκετ φαντάζομαι οτι μπορεις να αντιληφθεις οτι αντιλαμβάνομαι την ντριπλα και δεν ψαρώνω. Μιλαμε για τον Λετο και για ποδοσφαιρο. Αμα ειναι να λεμε και εμεις για το Πολο που μας συμφερει όσο εσας το μπάσκετ.
margaritagr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ο Γκαλίτσιος είναι το μόνο πάλτο. τον Γκαλιτσιο γιατι να τον βγαλουμε παλτο?? σαμπως του χει δοθει και καμια ευκαιρια της προκοπης??μεταξυ παγκου και εξεδρας ειναι τι να κανει?? Αφου η θεση του δεξι μπακ ειναι πληρης, θα πρεπε ισως να τον ειχαν δωσει δανεικο να παιρνε και κανα παιχνιδι στα ποδια του
antreaslam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 δεν προλαβαίνω δυστυχως κριτερ να σου απαντησω. δεν ήταν ούτε τρίπλα, ούτε πολιτική.... απλά αντιπαρέβαλα του πόσο ομορφα ξεχάσατε πολύ πιο σημαντικές βαρβατες δηλώσεις παλιών παιχτών του παο, και τους κάνατε μέλη, ενώ τώρα στεκεστε τόσο πολύ στη δήλωση ενός δανεικού.... Και για τις μεταγραφες στο μπασκετ, σου αντιπαρέβαλα την περιπτωση αυτή, για να σου δείξω ότι εχεις φάει (ως ομάδα) πολύ χειρότερες χυλόπιτες, που να πονέσουν πραγματικά!! (οπως και στο ποδόσφαιρο παλαιότερα, ασχετα αν επιασαν ή όχι, στις περιπτώσεις σπυρόπουλου, κωνσταντινου, σαλπιγγίδη, κλπ!)! αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σαν οπαδός πρεπει να ασχοληθεί κάποιος με αυτό τον τομέα.... Ειλικρινά...Είναι διαφορετικό να σε δουλέψω για το οτι βαζατε κοκκινο κασκολ στον σαρας και το πετουσε κατω, απο το οτι μου πήρες μεσα απο τα χερια τον γκαλίτσιο, κ είναι παλτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.