Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή άμυνα, και καμιά επίθεση στην κόντρα.

Δε γίνεται αλλιώς.

Και τα πάντα μπορούν να συμβούν.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το θεμα ειναι να μπορεις να γυρισεις τη μπαλα με ασφαλεια και να παγωσεις το παιχνιδι για να μη σε εχουν μεσα στην περιοχη 90 λεπτα

Δημοσ.

Λοιπόν μου θ'υμισε τις μεγάλες πορείες του ΠΑΟ ο γαύρος σήμερα. Λαμπάδα να πάτε να ανάψετε σημερα στον Αντώνη. Μετά το πρώτο γκολ χαλάρωσαν και οι παίχτες.

Πέρα από την πλάκα όμως ήθελα να κερδίσει ο Γαύρος σήμερα. Απλά τις Αγγλικές ομάδες δεν τις πάω μία με τον αέρα ανωτερώτητας που έχουν. Ο Ντιόγο πραγματικά είναι απάλευτος και ο διαιτητής έχει αδικήσει τους φιλοξενούμενους (δεν κάνω πλάκα τώρα) . Ο Λεονάρντο απλά δεν υπάρχει.

Νταξ αναμενόμενο αποτέλεσμα , πάμε παρακάτω. Να δω και μεις τι ρόλο θα βαρέσουμε την Πέμπτη

Δημοσ.

Νομίζω δεν χρειάζονται περισσότερες κουβέντες. Αμυνθήκαμε και κάναμε αξιοπρεπή εμφάνιση. Προχωράμε.

1-1 Σταντάρ - Αάλκμαρ ότι καλύτερο.

Δημοσ.

Δεν πειραζει

Ο Σωτηρακοπουλος μ αρεσε που ειδε οτι ο Στολτιδης εδεσε το κεντρο

Καποιος πρεπει να πει στο Ζηκο οτι ο Στολτιδης δεν κανει ουτε για ΚΑΠΗ πια

Αρνητικοι θεατες του αγωνα οι Στολτιδης Ντιογκο

Ηρωικοι οι Νικοπολιδης Αβρααμ Λυκος

Δημοσ.

Τι να κάνει ο Στολτίδης ρε μπροστά στα πυραυλοκίνητα? Προσπάθησε, αλλά οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι εκτός συναγωνισμού.

Δημοσ.
Δεν πειραζει

Ο Σωτηρακοπουλος μ αρεσε που ειδε οτι ο Στολτιδης εδεσε το κεντρο

Και λεγα, τι στο διαολο μονο εγω το βλεπω? Πολυ βαρύς στο τρέξιμο. Μετα απο 25 λεπτα κουράστηκε και άρχισαν τα αλλεπάλληλα λάθη. Φυσικά δεν λεω οτι έφταιγε ο Ιερο που χάσαμε το παιχνίδι (ο διαιτητής έφταιγε :P )

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:58 ----------

Τι να κάνει ο Στολτίδης ρε μπροστά στα πυραυλοκίνητα? Προσπάθησε, αλλά οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι εκτός συναγωνισμού.

]

Δεν ηταν έτοιμος να αντιμετωπίσει αυτην την ταχύτητα.

Δημοσ.

Εδω με τον Πανιωνιο μπηκε και κοντεψε να παρει κοκκινη καρτα και δεν μπορουσε να συρθει και παει να μου τον βαλει με την Αρσεναλ?

Αλλα ετσι ειναι οι κ@%δημοσιογραφοι να γλυφουν τα ονοματα μια ζωη και να την πληρωνουν οι φουκαραδες

Δημοσ.

οντως με εξαιρεση την φαση οπου ο Ντουντου κανει χερι ο διαιτητης μας μαμισε σημερα....δν πειραζει αναμενομενο αποτελεσμα η ηττα μεσα στην Αρσεναλ-παμε τωρα για νικη στον ναο με τους Βελγους (που μας εκαναν δωρο με το χ στο τελος)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...