liopyr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Όσοι είστε για κλάψα δηλώστε συμμετοχή στο "Πάμε Πακέτο", όχι εδώ... Eξ' ίσου ψυχολογικής υποστήριξης χρίζουν όσοι παραποιούν τα γεγονότα για να νιώσουν κάπως δίκαιοι...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Τους παραπάνω κανονισμούς τους είδες φίλε ?Επίσης είδες ότι πηδάνε 2 για κεφάλια και η μπάλα χτυπάει στην πλάτη του αεκτζή και μετά εξοστρακίζεται στο χέρι του Μέλμπεργκ (σε απόσταση 10cm ? Κατά τα άλλα το τι θεωρίες συνωμοσίας πιστεύουν οι αντιολυμπιακοί δε μας ενδιαφέρει Κατ' αρχάς, το να φοβούνται οι διαιτητές να σφυρίξουν οτιδήποτε εναντίον του Ολυμπιακού, δεν είναι καμία φοβερή συνωμοσία. Είναι η ελληνική πραγματικότητα. Δε χρειάζεται ούτε να πληρώσει κανείς το διαιτητή, ούτε τίποτα τέτοιο. Αρκεί και μόνο που τα ΜΜΕ ασχολούνται με τη διαιτησία μόνο όταν πρόκειται για τις "μεγάλες" ομάδες. Όσον αφορά τον κανονισμό που παραθέτεις, ναι, είναι ξεκάθαρος. Εσύ τον διάβασες; Η πρόθεση τιμωρείται. Η θέση του χεριού του Μέλμπεργκ δεν είναι αυθόρμητη (άσε που κάνει και κίνηση προς την μπάλα). Έχει εμφανέστατη πρόθεση να κάνει μπασκετική "τάπα".
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Θα ήθελα εδώ να επισημάνω ότι το πόσων χρονών ήταν ο όποιος χρήστης γράφει ΚΟΣΜΙΟΤΑΤΑ κάτι που δε μας αρέσει, την τελευταία φορά που πήρε η ομάδα του πρωτάθλημα, όχι μόνο δεν του αφαιρεί το δικαίωμα να εκφέρει άποψη, όχι μόνο αποτελλεί flame και ad hominem, αλλά στην επόμενη επανάληψη θα στείλει αυτόν που έχει το ΘΡΑΣΟΣ να γράφει τέτοιες ανοησίες, ΟΡΙΣΤΙΚΑ εκτός insomnia. Ελπίζω να έγινα σαφής.
kfyros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Eξ' ίσου ψυχολογικής υποστήριξης χρίζουν όσοι παραποιούν τα γεγονότα για να νιώσουν κάπως δίκαιοι... Δεν είμαι ο Αριστείδης ο Δίκαιος ρε μάστορα, γαύρος είμαι... Μπαλίτσα θέλω να βλέπω.. Όσο για ψυχολογική υποστήριξη, σίγουρα τη χρειάζονται όσοι βγάζουν τα κόμπλεξ τους στο ποδόσφαιρο, και το βλέπουν για κάτι παραπάνω απ' ότι είναι. Ένα παιχνίδι..
liopyr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είμαι ο Αριστείδης ο Δίκαιος ρε μάστορα, γαύρος είμαι...Μπαλίτσα θέλω να βλέπω.. Όσο για ψυχολογική υποστήριξη, σίγουρα τη χρειάζονται όσοι βγάζουν τα κόμπλεξ τους στο ποδόσφαιρο, και το βλέπουν για κάτι παραπάνω απ' ότι είναι. Ένα παιχνίδι.. Nαι ρε man, όλοι μπαλίτσα θέλουμε να βλέπουμε. Διαφωνείς όμως πως το παρασκήνιο στο πρωτάθλημα που παρακολουθούμε μας την βγάζει ξυνή; Προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με τα διαιτητικά λάθη, μάλιστα τα θεωρώ ανθρώπινο παράγοντα και κατά κάποιο τρόπο "αλατοπίπερο" του ποδοσφαίρου. Αλλά κάπου υπάρχει μία νοητή γραμμή, που τα φυντάνια μας με τις σφυρίχτρες και το ζελέ στο μαλλί φροντίζουν να την ξεπερνούν επανηλλειμένα. Πραγματικά, λυπάμαι τους διαιτητές που σφυρίζουν στο πρωτάθλημα που παρακολουθούμε. Και τους λυπάμαι όχι επειδή είναι ανίκανοι να αντιληφθούν μια φάση, (η ανικανότητά τους φτάνει σε βαθμό τύφλωσης, και απ'όσο καταλαβαίνω τυφλοί δεν είναι). Απλά μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου πριν σφυρίξουν μία φάση, πρέπει να σκεφτούν μία ολόκληρη ακολουθία γεγονότων που επηρρεάζει την καριέρα τους. Δεν σφυράω αυτό, γκρινιάζουν οι μεν, μου κλάνουν τα απερίγραπτα, ξεχνιέται, γίνομαι διεθνής, σκίζω και δέρνω. Σφυράω αυτό, γκρινιάζουν οι δε, σκουντάνε τον παρατηρητή, πέφτει κατακόρυφα η βαθμολογία μου, με τιμωρούν, παίρνω καινούρια παπούτσια για τα χωράφια της Β' εθνικής. Συμπλήρωσε σε αυτή την κατάσταση και τους αθλητικοδικαστές στα πάνελ και τις 10+ οπαδικές φυλλάδες να καθοδηγούν κόσμο-απόψεις-θεωρίες-καριέρες και έχεις έτοιμο το γλυκό. Και το τραγικό της όλης υπόθεσης, είναι πως κάποιοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν αυτήν τη κατάσταση με νύχια και με δόντια, για να μη πληγωθεί ο οπαδικός εγωισμός τους, μη καταλαβαίνοντας με αυτό αυτό το τρόπο υπογράφουν την διαιώνισή της. Όταν μάλιστα φτάνουν σε σημεία να βαπτίζουν το άσπρο μαύρο και το μαύρο ελέφαντα πλαισιωμένα με προκλητικότατη ειρωνία, έχουμε τους σουρεάλ διαλόγους που βλέπουμε στις περισσότερες σελίδες αυτού του thread. (στους οποίους συχνά ομολογώ πως δεν μπορώ να αντισταθώ και παίρνω μέρος). also, i think i missed something here...
washcloud Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 also, i think i missed something here... ...να ευχαριστήσεις για το Πούλιτζερ, ίσως ;
liopyr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 ...να ευχαριστήσεις για το Πούλιτζερ, ίσως ; lol ρε, κάποιο attack post έχασα που πήγε αδιάβαστο. (στην κυριολεξία)..
nikos21aek Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά ας ξαναεπαναληφθεί αυτό το χάλι στην συνέχεια της χρονιάς και τα λέμε.Τώρα χαρείτε.Κερδίσατε και περασμένα ξεχασμένα..Να καθόμαστε να αποδεικνύουμε ότι το χέρι του Μέλμπεργκ κινούνταν προς την μπάλα και δεν πήγε η μπάλα στο χέρι του Μέλμπεργκ;To είδε όλη η Ελλάδα.Καθίστε μιλίστε μόνοι σας και δείξτε και όσα βιντεάκια βρείτε στο magic τελείως ανόμοια με την φάση του Μέλμπεργκ μπας και πείσετε και τους εαυτούς σας ότι δικαίως ευνοηθήκατε τόσο πολύ...Καθίστε βρείτε και πόσα έμμεσα από τη μικρή περιοχή δεν μπήκαν στα δίχτυα γιατί από ότι θυμάμαι ούτε το έμμεσο έδωσε στην ΑΕΚ. Είδη μετράνε 3 φάσεις σε 5 μέρες.Μια το πέναλτι του Άρη στο 92',μία το πέναλτι της ΑΕΚ και μια το γκόλ του ΠΑΟΚ.Και τα 3 αλλοίωση αποτελέσματος.Και τα τρία δεν υπάρχει ούτε μισή αμφισβήτηση για το αν ήταν.Και μόνο με αυτές τις 3 να πας στον Πλατινί πέφτει μια ποινάρα 2-3 ετών για τις Ελληνικές ομάδες να είναι όλη δικιά μας και σας..Άμα δεν βγαίνει για 2-3 χρόνια κανένας champions league να δεις μετά πως θα ανοίξουν τα μάτια τους και οι διαιτητές και οι επόπτες.Αν ξέρουν ότι αν δεν είναι δίκαιο το πρωτάθλημα ούτε διεθνής θα γίνει κανένας,ούτε κανένας δεν θα παίρνει τα λεφτά του Τσ.Λ...θα δούμε τότε όλοι πως θα γίνει ως δια μαγείας δίκαιο το πρωτάθλημα. Ποιοι χαντακωθήκαν σε 4 μερούλες;H AEK,o Άρης και ο ΠΑΟΚ...Πολύ τυχαίο...!Πολύ τυχαίο που στερήσαν 3 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ,2 από τον Άρη και 3 ή 2 από την ΑΕΚ..Όσο πιο νωρίς βγούν off αυτές οι ομάδες τόσο πιο άνετα θα παίξουν μαζί τους στον δεύτερο γύρο. Κουράστηκα να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι όλα είναι ανθρώπινα λάθη και συμβαίνουν και και και...Αυτές οι 3 φάσεις ήταν πραγματικά αηδία που δεν σφυρίχτηκαν.
kirileman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά ας ξαναεπαναληφθεί αυτό το χάλι στην συνέχεια της χρονιάς και τα λέμε.Τώρα χαρείτε.Κερδίσατε και περασμένα ξεχασμένα..Να καθόμαστε να αποδεικνύουμε ότι το χέρι του Μέλμπεργκ κινούνταν προς την μπάλα και δεν πήγε η μπάλα στο χέρι του Μέλμπεργκ;To είδε όλη η Ελλάδα.Καθίστε μιλίστε μόνοι σας και δείξτε και όσα βιντεάκια βρείτε στο magic τελείως ανόμοια με την φάση του Μέλμπεργκ μπας και πείσετε και τους εαυτούς σας ότι δικαίως ευνοηθήκατε τόσο πολύ...Καθίστε βρείτε και πόσα έμμεσα από τη μικρή περιοχή δεν μπήκαν στα δίχτυα γιατί από ότι θυμάμαι ούτε το έμμεσο έδωσε στην ΑΕΚ. Είδη μετράνε 3 φάσεις σε 5 μέρες.Μια το πέναλτι του Άρη στο 92',μία το πέναλτι της ΑΕΚ και μια το γκόλ του ΠΑΟΚ.Και τα 3 αλλοίωση αποτελέσματος.Και τα τρία δεν υπάρχει ούτε μισή αμφισβήτηση για το αν ήταν.Και μόνο με αυτές τις 3 να πας στον Πλατινί πέφτει μια ποινάρα 2-3 ετών για τις Ελληνικές ομάδες να είναι όλη δικιά μας και σας..Άμα δεν βγαίνει για 2-3 χρόνια κανένας champions league να δεις μετά πως θα ανοίξουν τα μάτια τους και οι διαιτητές και οι επόπτες.Αν ξέρουν ότι αν δεν είναι δίκαιο το πρωτάθλημα ούτε διεθνής θα γίνει κανένας,ούτε κανένας δεν θα παίρνει τα λεφτά του Τσ.Λ...θα δούμε τότε όλοι πως θα γίνει ως δια μαγείας δίκαιο το πρωτάθλημα. Ποιοι χαντακωθήκαν σε 4 μερούλες;H AEK,o Άρης και ο ΠΑΟΚ...Πολύ τυχαίο...!Πολύ τυχαίο που στερήσαν 3 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ,2 από τον Άρη και 3 ή 2 από την ΑΕΚ..Όσο πιο νωρίς βγούν off αυτές οι ομάδες τόσο πιο άνετα θα παίξουν μαζί τους στον δεύτερο γύρο. Κουράστηκα να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι όλα είναι ανθρώπινα λάθη και συμβαίνουν και και και...Αυτές οι 3 φάσεις ήταν πραγματικά αηδία που δεν σφυρίχτηκαν. Συμφωνώ, τελικά, ότι το χέρι του Μέλμπεργκ κινείται προς την μπάλα, άρα πέναλτυ (αυτό μετά από αρκετές φορές που είδα το βίντεο). Αλλά από πότε αυτό θεωρείται αλλοίωση αποτελέσματος; Το ακυρωθέν γκολ βεβαιότατα. Το μη καταλογισθέν πέναλτυ, νομίζω όχι. Νομίζω ότι θα δούμε και σφυρίγματα κατά του Ολυμπιακού όπως και κατά του Παναθηναϊκού. Δεν θα είναι στα πλαίσια μιας προσπάθειας ρίψης στάχτης στα μάτια των αντιπάλων αλλά για τον ίδιο λόγο που συνέβησαν και τα πρόσφατα λάθη. Επειδή ακριβώς οι διαιτητές μας κάνουν λάθη, δεν είναι και οι καλύτεροι διαιτητές του κόσμου, άλλωστε. Αλλά το χουμε πει, ο μεγάλος γενικά ευνοείται και θα ευνοείται.
Tuko Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά ας ξαναεπαναληφθεί αυτό το χάλι στην συνέχεια της χρονιάς και τα λέμε.Τώρα χαρείτε.Κερδίσατε και περασμένα ξεχασμένα..Να καθόμαστε να αποδεικνύουμε ότι το χέρι του Μέλμπεργκ κινούνταν προς την μπάλα και δεν πήγε η μπάλα στο χέρι του Μέλμπεργκ;To είδε όλη η Ελλάδα.Καθίστε μιλίστε μόνοι σας και δείξτε και όσα βιντεάκια βρείτε στο magic τελείως ανόμοια με την φάση του Μέλμπεργκ μπας και πείσετε και τους εαυτούς σας ότι δικαίως ευνοηθήκατε τόσο πολύ...Καθίστε βρείτε και πόσα έμμεσα από τη μικρή περιοχή δεν μπήκαν στα δίχτυα γιατί από ότι θυμάμαι ούτε το έμμεσο έδωσε στην ΑΕΚ. Είδη μετράνε 3 φάσεις σε 5 μέρες.Μια το πέναλτι του Άρη στο 92',μία το πέναλτι της ΑΕΚ και μια το γκόλ του ΠΑΟΚ.Και τα 3 αλλοίωση αποτελέσματος.Και τα τρία δεν υπάρχει ούτε μισή αμφισβήτηση για το αν ήταν.Και μόνο με αυτές τις 3 να πας στον Πλατινί πέφτει μια ποινάρα 2-3 ετών για τις Ελληνικές ομάδες να είναι όλη δικιά μας και σας..Άμα δεν βγαίνει για 2-3 χρόνια κανένας champions league να δεις μετά πως θα ανοίξουν τα μάτια τους και οι διαιτητές και οι επόπτες.Αν ξέρουν ότι αν δεν είναι δίκαιο το πρωτάθλημα ούτε διεθνής θα γίνει κανένας,ούτε κανένας δεν θα παίρνει τα λεφτά του Τσ.Λ...θα δούμε τότε όλοι πως θα γίνει ως δια μαγείας δίκαιο το πρωτάθλημα. Ποιοι χαντακωθήκαν σε 4 μερούλες;H AEK,o Άρης και ο ΠΑΟΚ...Πολύ τυχαίο...!Πολύ τυχαίο που στερήσαν 3 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ,2 από τον Άρη και 3 ή 2 από την ΑΕΚ..Όσο πιο νωρίς βγούν off αυτές οι ομάδες τόσο πιο άνετα θα παίξουν μαζί τους στον δεύτερο γύρο. Κουράστηκα να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι όλα είναι ανθρώπινα λάθη και συμβαίνουν και και και...Αυτές οι 3 φάσεις ήταν πραγματικά αηδία που δεν σφυρίχτηκαν. Νίκο, στο περσινό τελικό κυπέλλου προηγήθηκε η ΑΕΚ με γκολ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ offside, ναι ή όχι;;; Και εύνοια διαιτησίας, και προηγήθηκε 2-0, και δε μπόρεσε να πάρει το παιχνίδι απέναντι σε 10 και κατόπιν σε 9 παίχτες. Για όλα αυτά, τι έχεις να πεις;;; Εγώ τα λέω ΞΕΦΤΙΛΑ. Δε μπορώ να ακούω ευνοημένους να κράζουν για αδικίες λόγω της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ τους.Είχε ευκαιρίες να σκοράρει, όπως είχε και ο ΠΑΟΚ. Μην ακούω τώρα τώρα βλακείες και μικροπρέπειες. Σε άλλα παιχνίδια είναι υπέρ σου η διαιτησία σε άλλα όχι. Άμα έπαιρνε η ΑΕΚ το κύπελλο με 3-2 θα βγαινες και θα πανηγύριζες σα τρελλός !! Τώρα όλο ΜΑ Κ ΜΟΥ Κ ΚΛΑΨΕΣ! Υποκρισία 1 ζωή σε αυτή τη χώρα.
alexis333 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Kαι εγινε και πεντακαθαρο χερι μεσα στην περιοχη σε εκεινο το ματς αν θυμαμαι καλα υπερ του Ολυμπιακου που δε δοθηκε αλλα δεν καναμε ετσι ρε Νικο... Και δε θυμαμαι να ειπες πως εγινε αλλοιωση και τοτε... Θα συμφωνησω με τον απο πανω
tasoskont Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Kαι εγινε και πεντακαθαρο χερι μεσα στην περιοχη σε εκεινο το ματς αν θυμαμαι καλα υπερ του Ολυμπιακου που δε δοθηκε αλλα δεν καναμε ετσι ρε Νικο... καλα ας χανατε απο την πεθαμενη αεκ περιση και σου ελεγα εγω αν θα αρχιζε το κλαμα εδω φετος νικησατε κα παλι βγαινετε αδικημενοι,τελως παντων τι σχεση εχει το περσινο ματς δεν καταλαβα ακομα φετος δεν παιζουμε????σας αρεσει η προιστορια???? παρτε προιστορια http://www.gazzetta.gr/content/view/48064/2/ βρηκαμε τωρα μια φορα μια φαση που μπορει να ευνοηθηκε η αεκ εις βαρος του οσφπ και το καναμε σκοινι κορδονι,10 χρονια σφαγες δεν τις βλεπετε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:06 ---------- Άμα έπαιρνε η ΑΕΚ το κύπελλο με 3-2 θα βγαινες και θα πανηγύριζες σα τρελλός !! Τώρα όλο ΜΑ Κ ΜΟΥ Κ ΚΛΑΨΕΣ! Υποκρισία 1 ζωή σε αυτή τη χώρα. οπως κανατε και εσεις δηλαδη τοτε και ξαφνικα φετος θυμηθηκατε την περσινη αδικια
alexis333 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε φιλε δε κοιταμε την προιστορια για να δουμε ποτε αδικηθηκαμε αλλα για να δειξουμε πως περυσι και εμεις αδικηθηκαμε αλλα ουτε μιλησε κανεις ουτε καν το ειπε κανεις. Βαλατε και γκολ offside και χερι στην περιοχη σας και παλι ουτε μιλια. Και δε σας ειδα να μιλατε για αλοιωση αποτελεσματος με τον Ατρομητο οταν παιζατε που δε του δοθηκε καθαρο πεναλτι πριν 2 βδομαδες. Οταν σας συμφερει μιλατε μονο ?? Τωρα μηπως καταλαβαινεις τι εννοω ?
tasoskont Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε φιλε δε κοιταμε την προιστορια για να δουμε ποτε αδικηθηκαμε αλλα για να δειξουμε πως περυσι και εμεις αδικηθηκαμε αλλα ουτε μιλησε κανεις ουτε καν το ειπε κανεις.Βαλατε και γκολ offside και χερι στην περιοχη σας και παλι ουτε μιλια. Και δε σας ειδα να μιλατε για αλοιωση αποτελεσματος με τον Ατρομητο οταν παιζατε που δε του δοθηκε καθαρο πεναλτι πριν 2 βδομαδες. Οταν σας συμφερει μιλατε μονο ?? Τωρα μηπως καταλαβαινεις τι εννοω ? δεν μιλησε κανεις γιατι νικησατε αν χανετε ξερεις πολυ καλα τι θα γινοτανε.ουτε ο ιδιος ο ατρομητος δεν μιλησε για αλοιωση η αεκ θα μιλησει η να πει τι οταν αντιπαλος ειναι ανωτερος και στο δειχνει στο γηπεδο.εδω ειχαμε 80 λεπτα ταμπουρι και απο μιση φαση βαζει ο οσφπ 2 γκολ. δεν εδωσε ενα πεναλντι μια κοκκινη τουλαχιστον και ενα εμμεσο.ενα λαθος ειναι ανθρωπινο 3 εις βαρος μονο της μια ομαδας μου μυριζει λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.