afentiko7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ο ολυμπιακός ήταν τυχερός και του κάτσαν τα γκολ. Τέτοιο γκολ ο Τοροσίδης δεν ξαναβάζει σαν το δεύτερο. Γκολάρα όμως. Τα χαφ και τα μπακ της ΑΕΚ είναι για κλάματα όταν αμύνονται. εσύ, σήμερα μιλάς λογικά. Κλασσικές ευκαιρίες περισσότερες είχε ο Ολυμπιακός. Εκτός και αν οι στραβοκλωτσιές του Μαντούκα και του μπλάνκο πιάνονται ως ευκαιρίες. Γιατί και μεις είχαμε δοκάρι με ζεβλάκοφ. Ξανατονίζω, το να έχουμε ως δεδομένο τη ρεάλ και τη μπαρτσελόνα και να λέμε γιατί δεν παίζει έτσι ο Ολυμπιακός είναι αστείο. Το κυριότερο είναι ο πόλεμος που διεξάγεται σήμερα εναντίον της ομάδας από τους αντικειμενικούς που μιλάνε για αλλοίωση αποτελεσμάτος. Οι ίδιοι κάναν τουμπεκί στο πέναλντι όπου εκεί υπήρχε αλλοίωση, γιατί αν έμπαινε το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο. Στο σημερινό και να το έδινε (που όπως αιτιολόγησα δεν ήτανε) το παιχνίδι είχε δρόμο ακόμα. Οπότε δεν ξέρεις τι θα γινόταν. Τώρα θα μου πεις γιατί το κάνουν? Μα γιατί τα έχουν πάρει από τον Πατέρα μπας και φύγει ο Κόκκαλης και δουν άσπρη μέρα. Γι' αυτό και ο πόλεμος. Η φάση του ντουντού πλέον δε μου προκαλεί έκπληξη. Οποιος βλέπει αγγλικό πρωτάθλημα θα έχει παρατηρήσει εκατονταδες παρόμοιες φάσεις.
tsavi1991 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Καινουριο συνθημα της Αεκ Εμπρος Αϊτέ-Ξανθόπουλε..... Ελεος ρε με τον Δημητριαδη εκανε λαθος ο ρεφερι αλλα οχι οτι το εκανε με προθεση
foufoutios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Η φάση του ντουντού πλέον δε μου προκαλεί έκπληξη. Οποιος βλέπει αγγλικό πρωτάθλημα θα έχει παρατηρήσει εκατονταδες παρόμοιες φάσεις. Θα διαφωνησω σε αυτο αφεντικο.. Το τακλιν ηταν πολυ επικινδυνο, με τα δυο ποδια.. Αν οχι απευθειας κοκκινη, τοτε δευτερη κιτρινη σιγουρα.. Ξαναλεω απορω που ειδε το φαουλ υπερ μας.. Κατι σαν εκεινο με τον παιχτη της Καβαλας στον Γκαλετι που δεν δοθηκε Λαθη εγιναν εκατερωθεν αλλα χωρις προθεση πιστευω.. Επισης παιχταρας ο Γκερειρο.. Τους εκατσε πολυ καλα και φθηνα και παιζει και αριστερα.. Οχι που θελουν να δωσουν 4 εκατομμυρια για τον Φερναντινιο..
firewalker Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Για δώστε ένα link με την φάση που λέτε.
SPSS07 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 μετρα φαουλ για κοκκινες και κιτρινες που δεν δοθκαν ΘΡΥΛΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ
afentiko7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Θα διαφωνησω σε αυτο αφεντικο.. Το τακλιν ηταν πολυ επικινδυνο, με τα δυο ποδια.. Αν οχι απευθειας κοκκινη, τοτε δευτερη κιτρινη σιγουρα.. Ξαναλεω απορω που ειδε το φαουλ υπερ μας.. Κατι σαν εκεινο με τον παιχτη της Καβαλας στον Γκαλετι που δεν δοθηκε Κοίταζα τον παίκτη της άεκ (όχι το ντουντού), ο οποίος πράγματι δεν έκανε φάουλ. Αλλά δε νομίζω ότι με ένα ανάποδο σφύριγμα στο κέντρο γίνεται αλλοίωση. Ανέφερα πριν αρκετές σελίδες παραδείγματα που δείχνουν το αντίθετο. Τώρα αν πήραμε 4 υπέρ μας και 5 η άεκ δε νομίζω ότι έχει νόημα να το συζητάμε. Πάντως στην αγγλία γίνονται πολύ συχνά τέτοια μπερδέματα Εμένα ο σκόκο μου άρεσε, ο γκερέιρο νομίζω ξεφούσκωσε στο β. Ελεος ρε με τον Δημητριαδη Δημόπουλος, Δημητριάδης , τα χρυσά Δ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου Τώρα για το ότι χτύπαγε την πόρτα των διαιτητών και για τις αφίσες με το ριβάλντο δε χρειάζεται να ξοδέψουμε bytes.
foufoutios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ειπα οτι εγινε αλλοιωση του αποτελεσματος.. Ηταν στο 90 αλλωστε η φαση αν θυμαμαι καλα.. Το σωστο ηταν καρτα στον Ντουντου για επικινδυνο μαρκαρισμα κατα την αποψη μου και αποβολη.. Καλος και ο Σκοκο αλλα πιστευω ο Γκερειρο θα αποδειχτει πολυ καλυτερος και θα τον πουλησουν ακριβα.. Κατι ακομα που δεν καταλαβα ειναι η αλλαγη Τοροσιδη με Γκαλιτσιο.. Απο ποτε ειχε να παιξει αυτος? Δεν τον ενημερωσε ο Νινιαδης?
foufoutios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Να παιξει μπαλα εννοοω.. Σε οσα παιχνιδια εχει παιξει, ειτε ηταν μεσα ειτε δεν ηταν δεν υπηρχε διαφορα..
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Σου ξεφυγε λιγαααακι η γραμμη.. Να και το δικο μου Με αντιγραφη της γραμμης της περιοχης οπως ξαναειπα και οχι με το χερι.. Χαχαχα! Πολύ καλό! Εδώ, λοιπόν, μέσα στις κόκκινες γραμμές, βλέπουμε ένα τέλειο ορθογώνιο παραλληλόγραμμο. Είναι φτιαγμένο με το χέρι γι' αυτό φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά είναι παραλληλόγραμμο! Θα το καταλάβετε αν κάνετε αντιγραφή της περιοχής, για να βγει τέλειο! Άρα ο παίχτης της ΑΕΚ είναι offside. Sorry, δεν κρατήθηκα, είχε πολύ πλάκα!
jason_rethymno Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Κι όμως κανετε όλοι λάθος είναι 2 γραμμές παράλληλες .Είναι καθαρή οφθαλμαπάτη.Το έλεγξα με το πρόγραμμα της ζωγραφικής.
liopyr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Κι όμως κανετε όλοι λάθος είναι 2 γραμμές παράλληλες .Είναι καθαρή οφθαλμαπάτη.Το έλεγξα με το πρόγραμμα της ζωγραφικής. Tώρα μάλιστα.
jason_rethymno Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Επίσης και εδώ είναι παράλληλες:
dark Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 1) Του Ντουντού ηταν αποβολή 2) Το γκολ της ΑΕΚ οριακό οφσάιντ φάνηκε και live 3) Ο Ολυμπιακός είχε πιο κλασικές ευκαιρίες (δοκάρι τετατετ Ζαιρί 2 σουτ εξ επαφής από τη μικρή περιοχή άλλο καλό σουτ Ντουντού- Η Αεκ την κεφαλιά του Μπλάνκο την άλλη κεφάλια και κάτι μακρινά σουτ) 4) Το χέρι Μελμπεργκ δίνεται και δε δίνεται Πηδάει για κεφαλιά και η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Δεν έχει πρόθεση να τη διώξει με το χέρι Στο πέναλτι η πρόθεση μετραει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.