Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μαλλον εσυ πρεπει να κρατας πισινη.. και καλο θα ειναι να μαθεις να χρησιμοποιεις κανενα προγραμμα επεξεργασια φωτο.. Με το ματι σου βγαζω offside και τον Νικοπολιδη..

edit : φαινεται στραβη στο ματι.. ΑΝ τα βαλεις στο paint, κανεις copy και μετα paste και την βαλεις απο πανω, ταιριαζουν απολυτα.. Τελος..

Μάθε να κάνεις κουβέντα και μην προσπαθείς με ρεπόρτ να πάρω μπαν φίλε μου!!!

Καλά χρησιμοποίησε και το photoshop και βάλε λίγο τα ruler και μετά βλέπουμε αν είναι copy paste!!!

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μάθε να κάνεις κουβέντα και μην προσπαθείς με ρεπόρτ να πάρω μπαν φίλε μου!!!

Καλά χρησιμοποίησε και το photoshop και βάλε λίγο τα ruler και μετά βλέπουμε αν είναι copy paste!!!

Δεν εκανα report σε κανεναν φιλε μου.. και ουτε προκειται να κανω ο,τι και αν πεις.. δεν ειμαι παιδακι και οταν με ενοχλει καποιος απλα απαξιω να απαντησω, δεν κανω report..

Τώρα foufoutie σοβαρά, το βλέπεις για οφσάιντ?

σοβαρα το βλεπω.. ο παιχτης ειναι μπροστα απο την μπαλα και οχι πισω.. ασχετα αν εχουν περασει και τους δυο αμυντικους.. (εκτος αν ξεχασα αυτα που ηξερα οταν επαιζα..)

Δημοσ.

δεν χρειαζομαστε να κανουμε γραμμες στο παιντ για να δουμε οτι και οι 2 παιχτες της αεκ ειναι οφφσαιντ. ακρη δε θα βγαλουμε οποτε η αεκ ας ετοιμαστει την κυριακη για το φιλικο

Δημοσ.
δεν χρειαζομαστε να κανουμε γραμμες στο παιντ για να δουμε οτι και οι 2 παιχτες της αεκ ειναι οφφσαιντ. ακρη δε θα βγαλουμε οποτε η αεκ ας ετοιμαστει την κυριακη για το φιλικο

Ποιος είναι ο δεύτερος παίχτης????????

Δημοσ.

Οι τελευταίες 2 σελίδες είναι epic!!!!! Παρακαλώ μην σβηστεί τίποτα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:10 ----------

Ποιος είναι ο δεύτερος παίχτης????????

Αυτόν που έχει την μπάλα λέει!! :lol:

Δημοσ.

ο παιχτης που δεχεται τη μπαλα ειναι offside συμφωνα με γραμμες και τεταρτημορια και εγω δεν ξερω τι αλλο.. ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδη! εχετε καταντησει το ποδοσφαιρο μια αηδια που ψαχνομαστε με φασεις ανυπαρκτες.. ΕΛΕΟΣ πια!! Αν δεν σας αρεσει ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ!! Ξεκινηστε το πλεξιμο η και εγω δεν ξερω τι αλλο.. ΝΙΣΑΦΙ πια!

Δημοσ.
Παρακαλώ;

Με το παρακάτω συμφωνείς; Να μιλήσουμε λίγο για μπάλα.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2919701&postcount=3228

Εγω συμφωνώ με το εξης : Όποια ομάδα τη δεδομενη στιγμη μαρκαρει τον Τοροσιδη σωστά, ο ολυμπιακος δεν εχει μεγαλη τυχη γιατι μονο αυτος παίζει. Σχετικα με αυτό που λες εσυ ο ολυμπιακος δεν παίζει επιθετικά αυτο τον καιρο και επομένως αν μας περιμεναν στο κέντρο, το μονο που θα καναν θα ήταν γιόμες στον Ντιόγκο που θα ήτανε μέσα μόνος του και θα βλέπαμε μια σούπα.

Αυτο δεν πάει σε σενα : Επίσης προσέξτε πολυ πιο προσεκτικα όμως αυτη τη φορά. Στο δευτερο γκόλ όταν ο Τοροσίδης πασάρει τη μπάλα απο το αρίστερό στο δεξί, το δεξί του πόδι ειναι 3 μέτρα offside.

Αυτο πάει σε σένα : Θυμησέ μου, εσενα ποια είναι η αποψη σου για τη φάση του πενάλτι (σπρωξιμο στον τσιριλο λεει) που ανακαλυψαν καποιοι "συναδελφοι" σου ενώ οι ΠΑΟΚτσήδες δεν το ειχαν δει καν και φυσικα στις εκπομπες εγινε παραδοχη του θεάτρου; Θέλω να ελπιζω οτι μιλάω με σοβάρο άνθρωπο για να συνεχίσω κιόλας την καλη συζήτηση που έχουμε. Να θυμήσω οτι ειμαι ο πρώτος που ειπα για το πεναλτι του μελμπεργκ σήμερα και πριν μερικες μέρες είχα γράψει οτι πέρισυ ο ολυμπιακος ευνοήθηκε περισσότερο απο τον παναθηναικό (όχι τόσο στα υπέρ του σφυρίγματα όσο στα κάτα του παναθηναικου).

Υ.Γ : Τον MIDI_Miliz, παρα το οτι είχαμε μια διαφωνία πρόσφατα, δεν τον είχα για καφρο και πρασινογυαλάκια. Δηλαδη τον κόβω οτι στις παρέες του θα ειναι λιγο πιο αντικειμενικος....Αλλα όταν μου μετράει -2 για πεναλτι στον ΠΑΟΚ που ουτε καν ο Μηνος δεν ζήτησε (φαντάζομαι όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό), πραγματικα δεν μπορω να τον πάρω στα σοβαρά.

Δημοσ.
Μετά το δεύτερο γκολ να πίεζε.

μετα το 70 και κατι δεν ειχε δυναμεις. δεν μπορουσε να πιεσει οπως πιεζε. γιαυτο και στο τελος βγηκαν και κανα δυο φασεις για γκολ απο την καθε ομαδα...

Δημοσ.
ο παιχτης που δεχεται τη μπαλα ειναι offside συμφωνα με γραμμες και τεταρτημορια και εγω δεν ξερω τι αλλο.. ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδη! εχετε καταντησει το ποδοσφαιρο μια αηδια που ψαχνομαστε με φασεις ανυπαρκτες.. ΕΛΕΟΣ πια!! Αν δεν σας αρεσει ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ!! Ξεκινηστε το πλεξιμο η και εγω δεν ξερω τι αλλο.. ΝΙΣΑΦΙ πια!

Δεν υπάρχει οφσάιντ φίλε μου!! Καθαρό γκολ είναι τέλος!!! Γελάει ο κόσμος με αυτά που γράφεις και βλέπεις!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:15 ----------

Αυτόν που έχει την μπάλα λέει!! :lol:

αχαχχαχαχαχαχαχαχα καλό!!!!!!!

Δημοσ.

Έβαλες τις δύο μαύρες γραμμές παράλληλα. Σωστά?

Αναρωτήθηκες πχ γιατί η γραμμή του τέρματος στην φωτό δεν φαίνεται παράλληλα με την γραμμή της περιοχής, παρ' ότι είναι παράλληλες στην πραγματικότητα? Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. Μπαμ κάνει.

Βασικά στην αρχή νόμισα πως έβαλες τις μαύρες γραμμές για πλάκα, και το λέω σοβαρά.

Σου ξεφυγε λιγαααακι η γραμμη..

offsideu.th.jpg

Να και το δικο μου :-)

Με αντιγραφη της γραμμης της περιοχης οπως ξαναειπα και οχι με το χερι..

Το βάζω ξανά για να μην χαθεί!

Δημοσ.

Αφου κανω τον κοσμο και χαιρεται, χαιρομαι και εγω μαζι.. Απο κει και περα, μυαλο εχει ο καθενας και βλεπει ποιος λεει αερολογιες και ποιος εχει επιχειρηματα και τι λεει σε καθε του προταση.. Αυτη η φαση μπορουσα να σφυριχτει offside επειδη ο παιχτης της ΑΕΚ επηρεαζει τη φαση και μπαινει το γκολ.. Οπως θα μπορουσε να σφυριχτει πεναλτι του Μελμπεργκ..

ΥΓ : Μαθε πρωτα τι ειναι το εμμεσο και μετα ελα πες μου για το με ποιον γελαει ο κοσμος.. ναι? που θες και πεναλτι επειδη γυρισε τη μπαλα στον τερματοφυλακα αμυντικος..

ΥΓ 2 : @johnyy οσο σωστη ειναι η γραμμη του minarokefte, αλλο τοσο ειναι και η δικη μου

Δημοσ.

:lol:

Είναι όντως απόλαυση αυτές οι 2 σελίδες :lol:

Δεν υπάρχει offside με τπτ.

Το θέμα είναι άλλο, έχει κανένας τη φάση με το χέρι του Μέλμπεργκ;;

Αλλά ας πούμε ότι ήταν πέναλτυ.

Στο τελικό του κυπέλλου το 1ο γκολ της ΑΕΚ ήταν OFFSIDE καθαρό. Γιατί δε μιλάει κανένας γι αυτό;; :lol:

Τώρα θυμήθηκαν οι αεκτζήδες αδικίες;; Ξεχνάνε τα δικά τους προ λίγων μηνών;;

Δημοσ.
Θυμησέ μου, εσενα ποια είναι η αποψη σου για τη φάση του πενάλτι (σπρωξιμο στον τσιριλο λεει) που ανακαλυψαν καποιοι "συναδελφοι" σου ενώ οι ΠΑΟΚτσήδες δεν το ειχαν δει καν και φυσικα στις εκπομπες εγινε παραδοχη του θεάτρου; Θέλω να ελπιζω οτι μιλάω με σοβάρο άνθρωπο για να συνεχίσω κιόλας την καλη συζήτηση που έχουμε. Να θυμήσω οτι ειμαι ο πρώτος που ειπα για το πεναλτι του μελμπεργκ σήμερα και πριν μερικες μέρες είχα γράψει οτι πέρισυ ο ολυμπιακος ευνοήθηκε περισσότερο απο τον παναθηναικό (όχι τόσο στα υπέρ του σφυρίγματα όσο στα κάτα του παναθηναικου).

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2916872&postcount=3175

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2916987&postcount=3178

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...