Tilemaxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Καθόμαστε και ασχολούμαστε με τις φάσεις και την διαιτησία. Χθές στο Σανταντέρ - Μπαρτσελόνα ο διαιτητής έπνιξε τουλάχιστον 2 πέναλτυ κατά της Μπάρτσα και έδωσε 2 άκυρα οφ σαίντ. Δεν νομίζω να ασχολήθηκε κάποιος υστερα απο το μάτς... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:48 ---------- Ο παίκτης είναι πίσω από την μπάλα. ΔΕΝ υπάρχει καν οφσάιντ. (προς SPSS07) Βασικά η μπάλα είχε φύγει ένα κλίκ πιο πρίν. Δεν νομίζω οτι είναι.
pournaras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν θα βγεί πουθενά πάντα με όσους ολυμπιακούς πήγα να κάνω συζήτηση ίδια κατάληξη υπήρχε.... Οχι ρε και βεβαια δεν ειναι, αφου το δειχνει καθαρα το screenshot που εβαλε ο firewalker, απλα οι δυο επιθετικοι ο ενας που εχει τη μπαλα και ο αλλος που περιμενει την πασα δεν επηρρεαζουν τη φαση... τι να λεμε τωρα. Δε θα πω οτι σπρωχνει η διαιτησια ακομα. Αλλα προς το παρον φαινεται να "γαργαλαει" λιγο στις 2 τελευταιες αγωνιστικες...Φασεις που αν ηταν να παρει πεναλτι ο Ολυμπιακοσ θα δινονταν στεγνα. Και εδω μεσα δε θα δεχοταν κανεις σας αμφισβητηση οτι ηταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ πεναλτυ. Αφου γαργαλαει και αφου αρεσει να ψυριζουμε τις καταστασεις, το οφσαιντ γιατι δεν το "ειδε" ενω τα αλλα τα "ειδε" αλλα εγειρε υπερ του γαυρου;
foufoutios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 ναι απλα σημειωνουμε 2 φασεις υπερ του Ολυμπιακου που σημαιναν -4 βαθμους αν ειχαν σφυριχτει.Αντιστοιχως αν θες για τον ΠΑΟ, σημειωνουμε μια φαση που θα σημαινε -2 βαθμους. Για να κανουμε σουμα πολυ νωρις. Ακομα και για παραγκα να μιλησουμε ειναι νωρις. Απλα παρατηρουμε ακομα, τα συμπερασματα θελουν καιρο ακομα. 2 φασεις? λεγοντας? το πεναλτι της ΑΕΚ και η αλλη? δε θυμαμαι.. Να παρω και εγω μπλοκακι και να σημειωνω + και - και να βγαλουμε στο τελος της σεζον πρωταθλητη? να του δωσουμε και κουπα? απ τις κανονικες λεω, οχι τις χαρτινες ε.. (no offence)
Tuko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Κάτι θυμάμαι πριν λίγους μήνες... κάποιο γκολ offside της AEK σε τελικό κυπέλλου....μωρε λες;;;
vlachaquito Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Αν θελετε να δειτε σφαξιμο, δειτε τις φασεις του πανιωνιου με τον παοκ και το γκολ που ακυρωσαν στον παοκ... Οταν αρχιζετε ΟΛΟΙ να λετε για χιλιοστα οφσαιτ, η πεναλτυ στον αερα στο 1 μετρο, τοτε καταλαβαινετε οτι δεν πατε καλα...
firewalker Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Τέλος δείτε προσεκτικά το δεύτερο γκολ του Τοροσιδη. ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ. Θα δείτε οτι ξεκινάει απο θέση offside... Παρακαλώ; Με το παρακάτω συμφωνείς; Να μιλήσουμε λίγο για μπάλα. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2919701&postcount=3228
minarokeftes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Καθαρότατα είναι πίσω απο την γραμμή!!!!! 'Ετσι για να μην λέμε ότι θέλουμε!!!!
Tilemaxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μερικοί εδώ μέσα νομίζουν οτι απευθύνονται σε μπαμπουίνους. Ρε χαλαρώστε, έχετε ξεπεράσει κάθε όριο θρασύτητας.
SPSS07 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Με το παρακάτω συμφωνείς; Να μιλήσουμε λίγο για μπάλα. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2919701&postcount=3228 πως θα πιεζε ο ολυμπιακος επι 90 λεπτα την αεκ στο κεντρο? με τον στολτιδη που παιζει με ψυχη και παθος αλλα ειχε να ακουμπησει μπαλα 10 μηνες? με τον λεντεσμα που σε λιγο θα σκασει γιατι ηρθε και ενσωματωθηκε απευθειας μετα την ληξη του πρωταθληματος στην αργεντινη? με τα εργαλεια που εχει ο ολυμπιακος προχωραει. και οπως ειπα η τακτικη ειναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ, σωστη και δικαιολογημενη.
foufoutios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εβαλα την εικονα στο paint, αντεγραψα τη γραμμη της περιοχης και την εβαλα πανω στη μπαλα.. ο παιχτης της ΑΕΚ ειναι πιο μπροστα.. Οποιος θελει το κανει και μονος του η αν θελετε ανεβαζω τη φωτο.. (ο,τι να 'ναι καταντησε το θεμα) Συμφωνω για το παιχνιδι του ΠΑΟΚ. 2 αποβολες υπερ του Πανιωνιου και ενα γκολ ακυρωθηκε κατα του ΠΑΟΚ.. Ο διαιτητης ηταν γτπ.. Εν κατακλειδι, μια χαρα ηταν η διαιτησια σημερα.. Μεσα στα ανθρωπινα πλαισια..
minarokeftes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εβαλα την εικονα στο paint, αντεγραψα τη γραμμη της περιοχης και την εβαλα πανω στη μπαλα.. ο παιχτης της ΑΕΚ ειναι πιο μπροστα.. Οποιος θελει το κανει και μονος του η αν θελετε ανεβαζω τη φωτο.. (ο,τι να 'ναι καταντησε το θεμα) Συμφωνω για το παιχνιδι του ΠΑΟΚ. 2 αποβολες υπερ του Πανιωνιου και ενα γκολ ακυρωθηκε κατα του ΠΑΟΚ.. Ο διαιτητης ηταν γτπ.. Εν κατακλειδι, μια χαρα ηταν η διαιτησια σημερα.. Μεσα στα ανθρωπινα πλαισια.. Δώσε screenshot!!! Εγώ το έβαλα το δικό μου!!! Μάθε όταν λές ψέματα να έχεις και μια πισινή!!!!
foufoutios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Καθαρότατα είναι πίσω απο την γραμμή!!!!! 'Ετσι για να μην λέμε ότι θέλουμε!!!! Σου ξεφυγε λιγαααακι η γραμμη.. Να και το δικο μου Με αντιγραφη της γραμμης της περιοχης οπως ξαναειπα και οχι με το χερι..
johnnyestia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Καθαρότατα είναι πίσω απο την γραμμή!!!!! 'Ετσι για να μην λέμε ότι θέλουμε!!!! Εδώ αυτοί λένε πως αν κατεβαίνεις με την μπάλα και περνάς τον τελευταίο αμυντικό είσαι οφσάιντ, τι ψάχνεις? Ορίστε: Οχι ρε και βεβαια δεν ειναι, αφου το δειχνει καθαρα το screenshot που εβαλε ο firewalker, απλα οι δυο επιθετικοι ο ενας που εχει τη μπαλα και ο αλλος που περιμενει την πασα δεν επηρρεαζουν τη φαση... τι να λεμε τωρα. Σου ξεφυγε λιγαααακι η γραμμη.. Ναι, όντως. Η γραμμή κανονικά είναι ακόμα πιο μπροστά...
minarokeftes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Σου ξεφυγε λιγαααακι η γραμμη.. Να και το δικο μου Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σβήστο γιατι θα γελάει και ο κόσμος!!!! η γραμμή απο τον Σκόκο είναι ΘΕΟΣΤΡΑΒΗ!!!! Και η γιαγιά μου το βλέπει!!! Πιάστε λοιπόν καμια άλλη δικαιολογία!!!!
foufoutios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δώσε screenshot!!! Εγώ το έβαλα το δικό μου!!! Μάθε όταν λές ψέματα να έχεις και μια πισινή!!!! Μαλλον εσυ πρεπει να κρατας πισινη.. και καλο θα ειναι να μαθεις να χρησιμοποιεις κανενα προγραμμα επεξεργασια φωτο.. Με το ματι σου βγαζω offside και τον Νικοπολιδη.. edit : φαινεται στραβη στο ματι.. ΑΝ τα βαλεις στο paint, κανεις copy και μετα paste και την βαλεις απο πανω, ταιριαζουν απολυτα.. Τελος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.