Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Διακρίνω μια ανησυχία στους άλλους για τις κινήσεις του Κόκκαλη? Εχετε μετοχές να υποθέσω?

1η αγωνιστική ματιαγμένος ο φρουρός του λέτο

3η αγωνιστική πάλι ο αντίπαλος του λέτο κλότσαγε όποιον έβρισκε μπροστά του για να αποβληθεί. Μάλλον τον είχε πιάσει κόψιμο

4η αγωνιστική πεναλντάρα που δεν δόθηκε.

Εμείς συνεχίζουμε να παίρνουμε αγώνες με ψυχη.

εισαι θεός! ειλικρινά! σε εχω πρότυπο!!!

Ξεχασες να αναφέρεις τα φιλικά μας...Εκεί δεν είχαμε πιάσει κανέναν?

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πότε ξεκινάει ο καινούριος κύκλος επεισοδίων; :P

Άσχετο, αυτή τη βδομάδα δεν έχει αγώνες, ε;

Αύριο απ' όσο ξέρω είναι το αναβληθέν ντέρμπι, σωστά;

Δημοσ.
Δηλαδη, το να ΑΝΕΒΑΣΕΙ μια φωτο ντυμενος ΚΑΙΣΑΡΑΣ με ασπρο μποξερακι που φεγγιζει μεσα απο την χλαμυδα μπροστα απο τον ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ δεν ειναι περιεργο?

Η φαση νομιζω απο αυτη τη φωτο ειναι καθαρη, αλλα να σε βοηθησω λιγο ακομα.

http://img2.pict.com/08/0c/bc/1653234/0/penalty.gif

Ανυπαρκτες φασεις ειπες?

Αν μεταφρασεις το απο πανω κειμενο, θα δεις οτι λεει πως του κανανε πλακα και του ειπαν οτι αυτη θα ειναι η καινουρια του επισημη εμφανιση απο δω και περα.. Τωρα γιατι το ανεβασε δε μπορω να ξερω.. Προφανως δεν εχουν στο εξωτερικο το συμπλεγμα κατωτεροτητας που εχουμε εδω, ουτε μπορουσε να ξερει πως θα βγει Μεγας Ναπολεων επειδη ανεβασε μια αστεια φωτο στο μπλογκ του.. Ενα μπλογκ που εχει για φιλους και θαυμαστες και οχι για αντιπαλους.. Λεω εγω τωρα..

Με το gif δε γινεται δουλεια.. αν εχεις βιντεακι να το δω σε real time μπορω να σου απαντησω.. Στη φαση του Αρη το σπρωξιμο ειναι πεντακαθαρο με τον παιχτη του ΠΑΟ να εχει προθεση επειδη δεν προλαβαινε την μπαλα και οχι πανω σε διεκδικηση για κεφαλια.. Σε καλυψα νομιζω.. :-)

ΥΓ : αφου δεν το ανακαλυψε καμια εφημεριδα προσκειμενη στον ΠΑΟ, προφανως δεν υπαρχει θεμα..

Και στα αγωνιστικα του Ολυμπιακου ετσι για αλλαγη.. Επιστρεφει ο Ζαιρι μετα τον τραυματισμο του.. Τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο η κακο.. Λογικα θα βαλει Τοροσιδη δεξια, Λεοναρντο αριστερα και Λεντεσμα με Στολτιδη για αμυντικα χαφ.. Ντουντου λιγο πιο μπροστα και εναν επιθετικο..

Οπως ειπα και οταν πηραμε τον Ζικο, πιστευω Ντουντου και Ντιογκο θα ανεβουν! (τουλαχιστον εβαλε ενα γκολ μετα απο πεντα μηνες)

Δημοσ.

Μην βλέπετε repaly καπάκι στο replay. Μόνο τη κανονική ροή του αγώνα να κοιτάτε. Αν σας φανεί πέναλτι, φάουλ, άουτ κ.τ.λ. τέλος. Αν δεν σας φανεί πάλι τέλος. Ούτε να ακούτε τι λένε οι τηλεδιαιτητές. Αυτοί πρέπει μόνο να λένε το τι λέει ο κανονισμός. Να αφήνουν την φάση να παίζει χωρίς να λένε είναι δεν είναι. Δεν βλέπει καλύτερα από εμένα ο Βαρούχας και ο κάθε Βαρούχας. Θέλω να μου πει τι λέει ο κανονισμός. Από εκεί και πέρα μάτια έχω και βλέπω που λέει και το λαϊκό άσμα. Αν πάρεις ολόιδιες φάσεις που έχει κρίνει ο ίδιος θα πάθετε πλάκα με το τι λέει στην μία και τι στην άλλη. Άσε που οι 3~4 που βγαίνουν στα κανάλια έχουν διαφορετική γνώμη...

Δημοσ.
Μην βλέπετε repaly καπάκι στο replay. Μόνο τη κανονική ροή του αγώνα να κοιτάτε. Αν σας φανεί πέναλτι, φάουλ, άουτ κ.τ.λ. τέλος. Αν δεν σας φανεί πάλι τέλος. Ούτε να ακούτε τι λένε οι τηλεδιαιτητές. Αυτοί πρέπει μόνο να λένε το τι λέει ο κανονισμός. Να αφήνουν την φάση να παίζει χωρίς να λένε είναι δεν είναι. Δεν βλέπει καλύτερα από εμένα ο Βαρούχας και ο κάθε Βαρούχας. Θέλω να μου πει τι λέει ο κανονισμός. Από εκεί και πέρα μάτια έχω και βλέπω που λέει και το λαϊκό άσμα. Αν πάρεις ολόιδιες φάσεις που έχει κρίνει ο ίδιος θα πάθετε πλάκα με το τι λέει στην μία και τι στην άλλη. Άσε που οι 3~4 που βγαίνουν στα κανάλια έχουν διαφορετική γνώμη...

τα είπες ολα... δε θα μπορουσα να συμφωνήσω μαζί σου περισσότερο όσο αναφορα ΚΑΘΕ Γ(*&(ΕΝΗ ΦΑΣΗ που την περναμε απο κοσκινο εδω στην Ελλαδα...

Δημοσ.

Όταν κάνουμε σοβαρή κουβέντα, κάνουμε σοβαρή κουβέντα. Τώρα όταν μου λένε για ψυχές, παράγκες, ξεβρακώματα κ.τ.λ. Ε...

Ο κανονισμός λέει πέναλτι. Έχει τα χέρια του στην πλάτη και τον απωθεί, πέναλτι. Δε υπάρχει δυναμόμετρο που λένε και οι "ειδικοί". Για εμένα δεν ήταν. Δεν πρέπει να δίνονται στην Ελλάδα τέτοια πέναλτι. Ο παίκτης που παίζει στην Ελλάδα το έχει στο μυαλό του. Αν νιώσω χέρια στην πλάτη πέφτω. Δες πως τινάχτηκε ο Τσιρίλο.

Δημοσ.

Συμφωνώ και γω στα παραπάνω. Ότι φαίνεται σε real time, το slow motion δεν έχει νόημα, πόσο μάλλον το ζουμ. Ο διαιτητής δε βλέπει ούτε σε slow motion ούτε με ζουμ. Ότι φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, λοιπόν, σε πραγματικό χρόνο. Όσο για τον κάθε Βαρούχα, ακούμε την άποψή του περί των κανονισμών και αυτό είναι όλο. Επίσης υπάρχουν κάποια μυστικά από τα οποία ένας διαιτητής μπορεί να εξάγει συμπεράσματα πέραν του προφανούς, καλό είναι να τα μαθαίνουμε και να τα προσέχουμε.

Δημοσ.

Συμφωνω για το οτι καθε φαση ειναι διαφορετικη και σιγουρα ο διαιτητης δεν εχει την ανεση του replay οπως επισης εχει και την πιεση απο τους χιλιαδες "ειδικους" που θα τον κραξουν οταν κανει μια στραβη.. Τετοιο "πεναλτι" δε μπορουσε να το δωσει και ουτε καν οι ΠΑΟΚτσηδες δεν το ζητησαν.. Οσο για το πεσιμο, μας εχουν παρει χαμπαρι και εξω.. Στον αγωνα της Εθνικης εδωσε εντολη ο προπονητης της Ελβετιας να μην μας ακουμπανε επειδη πεφτουμε ευκολα.. Τι να λεμε τωρα.. Και αρχιζει και ο Ντιογκος να πεφτει πολυ τον τελευταιο καιρο.. Γενικα "φοριεται" πολυ η κωλοτουμπα..

Δημοσ.

Απλά δεν την παλεύω άλλο με το θέμα αυτό. Αν σας φταίει και προχθές ο Κάκος που έχασε ο ΠΑΟΚ, τότε πραγματικά πρέπει να έχει πιάσει η καθημερινή πλύση εγκεφάλου που σας κάνουν όλοι (δημοσιογράφοι, τοπικοί άρχοντες) με το κράτος της Αθήνας για να πουλήσουν φύλλα και Μακεδονικό φρόνημα. Μπορώ να σας πω τουλάχιστον 3 φάσεις που αδικήθηκε ο ΟΣΦΠ και περίπου άλλες τόσες ο ΠΑΟΚ, δεν υπήρχε τίποτα το ηθελημένο. Αφήστε κατά μέρος την προκατάληψη και απομονώστε όσους σας πιπιλάνε το μυαλό για εντελώς ιδιοτελείς σκοπούς. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε (όλοι).

Δημοσ.

Αυτη τη δηλωση την ειδατε?

Βούιτσιτς: "Καλύτερα από ποτέ!"

"Είμαι στην καλύτερη κατάσταση των 15 ετών" http://sport24.gr/html/ent/906/ent.316906.asp

Δε ξερω αν θα τον πιστεψω αλλα το ελπιζω.. Περυσι δεν ηταν αυτο που περιμεναμε.. Αν αξιοποιηθει και ο Σοφο απ τον Γιαννακη θα ειμαστε αχτυπητοι μεσα στη ρακετα

Δημοσ.
εισαι θεός! ειλικρινά! σε εχω πρότυπο!!!

Ξεχασες να αναφέρεις τα φιλικά μας...Εκεί δεν είχαμε πιάσει κανέναν?

σου θυμίζω πως ο σισέ πέταξε μπουκάλια σε οπαδούς και ο διαιτητής δεν το έγραψε στο φύλλο αγώνα. Και η ακύρωση κανονικού γκολ με την καβάλα. Χώρια που όλως περιέργως κληρωθήκαμε με 3 αντιπάλους δύσκολους εκτός έδρας και βάλατε την καβάλα για ξεκάρφωμα. Τι άλλο θες πια? Ακομα και αυτός ο επθετικός του άρη παίζει να ταν πιασμένος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...