Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι, γιατί με τρελάνατε ορισμένοι.

Για το βίντεο, δεν είπε κουβέντα ο Johnnyestia όταν του είπα τι δευτερόλεπτο να κοιτάξει. :lol:

Και εγώ έκανα 1 εμπρηστικό όχι κάθε 5 λεπτά που κάνει ο Johnny και ορισμένοι άλλοι.

Για ξανακοίτα ;) :-D

Και εγώ -πλέον- σχολιάζω μόνο ο,τι γράφει ο καθένας. Ούτε για γυαλιά λέω, ούτε για γραφικούς, ούτε για τίποτα. Τώρα αν είναι εμπρηστικό που τις απαντήσεις που πρέπει σε αυτά που κατά καιρούς γράφονται, δεν φταίω εγώ.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είδα ΟΚ...το τι κάνεις το ξέρεις καλύτερα αλλά όντως μπορεί να το κάνεις άθελα σου. Αυτό δε το είχα σκεφτεί :lol:

Δημοσ.

«Τώρα είμαι στην Ελλάδα. Κατάφερα να ρίξω και πάλι μία ματιά στον υπολογιστή μου. Έχω πάνω από 400 e-mail και θα τ' απαντήσω μ' ευχαρίστηση. Επίσης επέστρεψα στην ενημέρωση του blog μου με τις πρώτες φωτογραφίες που τράβηξα εδώ στην Αθήνα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

Την μία μέρα προπονούσα την ΤΣΣΚΑ και την άλλη όχι. Μετά ήρθε τ' αεροδρόμιο του Ρίο και η Ελλάδα με τον Ολυμπιακό. Είμαι χαρούμενος για το πως πήγαν τα πράγματα και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μ' αγκάλιασε με τα μηνύματά του στο προηγούμενο κείμενό μου. Ποντάρω πολύ στην βοήθεια του κόσμου. Για μένα είναι μία νέα πρόκληση».

Ειναι το προσωπικο μπλογκ του Ζικο και τις φωτογραφιες οπως γραφει κατω κατω τις ανεβασε Ο ΙΔΙΟΣ.

χιντ: Ειναι ντυμενος ΚΑΙΣΑΡΑΣ μπροστα απο τον Παρθενωνα. Αλλα και μπροστα απο το Κολοσσαιο να ηταν, παλι δεν ειναι περιεργο?

Α και επειδη πολλα εχουν ακουστει για το πεναλτι του Σαριεγκι, το οποιο θεωρω οτι ηταν.

http://paraskinio.prasinanea.gr/archives/668

Γιατι δεν ακουστηκε τιποτα για αυτη τη φαση? Που διαφερει?

Δημοσ.

Την ΑΝΕΒΑΣΕ ο ιδιος, δεν την ΕΦΤΙΑΞΕ ο ιδιος.. Δε θα μου κανει εντυπωση να τον βγαλετε τρελο και αχρηστο μονο και μονο επειδη ανεβασε αυτη τη φωτο στο μπλογκ του..

Οσο για τη φαση που λες, δε μπορω να εχω αποψη απο μια φωτο.. Αν δω βιντεο θα σου πω.. Και ναι, ολη η Ελλαδα ειναι εναντια στον Παναθηναικο.. Μονοι οι greenwebfans αντιστεκονται, ευτυχως για τον ελληνικο αθλητισμο.. Και ψαχνοντας καρε καρε αγωνες αντιπαλων (του Ολυμπιακου δηλαδη) βρισκουν ανυπαρκτες φασεις και δικαιολογουν τις δικες τους ομορφιες..

και καλα.. :P

Καληνυχτα σε ολους εχουμε και δουλεια το πρωι :-)

Δημοσ.

Δηλαδη, το να ΑΝΕΒΑΣΕΙ μια φωτο ντυμενος ΚΑΙΣΑΡΑΣ με ασπρο μποξερακι που φεγγιζει μεσα απο την χλαμυδα μπροστα απο τον ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ δεν ειναι περιεργο?

Η φαση νομιζω απο αυτη τη φωτο ειναι καθαρη, αλλα να σε βοηθησω λιγο ακομα.

http://img2.pict.com/08/0c/bc/1653234/0/penalty.gif

Ανυπαρκτες φασεις ειπες?

Δημοσ.
Δηλαδη, το να ΑΝΕΒΑΣΕΙ μια φωτο ντυμενος ΚΑΙΣΑΡΑΣ με ασπρο μποξερακι που φεγγιζει μεσα απο την χλαμυδα μπροστα απο τον ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ δεν ειναι περιεργο?

Η φαση νομιζω απο αυτη τη φωτο ειναι καθαρη, αλλα να σε βοηθησω λιγο ακομα.

http://img2.pict.com/08/0c/bc/1653234/0/penalty.gif

Ανυπαρκτες φασεις ειπες?

Παιδιά ο Absinthe. Που είσαι συ βρε ντουμπλαρισμένη ψυχή; Καιρο είχαμε να σε δούμε. Ωραιο το gifακι btw. Ουτε οι Παοκτσήδες δεν πήραν χαμπάρι αυτη τη φάση, ουτε ο Γιώργος Μήνος εχθές στην αθλητικη κυριακη (που αυτος ωρες ωρες μπορει να σου πει οτι εχασε η ομαδα του λογω διαιτησιας οταν η ομαδα του έχει κερδισει),ουτε το πανελ ολοκληρο που είδε τη φάση το είδε για πέναλτυ (θέατρο του κεράτα).

Αλλά εμφανίστηκες και μας ανοιξες τα ματια. Ευχαριστούμε πολυ!

Υ.Γ : Ζίκο = Αλέφας...κανει κρα ρε παιδι μου πως το λένε;;;;.....

Y.Γ : Προφανως κάποιος Έλληνας απο αυτους που του στείλανε τα mail του εφτιαξε τη φωτογραφία και την ανέβασε στο blog του για αν τον ευχαριστήσει, να δείξει οτι τον αγκαλιασαν οι φίλαθλοι και τα λοιπα....1+1=2 και 10 στο δυαδικό. Βέβαια παιζει ο ανθρωπος να ειναι και guru της Adobe CS4 Suite....ποτε δεν ξέρεις.

Δημοσ.
Επειδή δεν πήρε τον οποιοδήποτε προπονητή, αλλά πήρε προπονηταρά. Γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα πετάξει μια βλακεία μόνο για να έχει να πει κάτι αρνητικό για τον ολυμπιακό.

Κατ' αρχάς, δεν είπα κάτι αρνητικό για τον Ολυμπιακό. Είπα κάτι αρνητικό για τον Κόκκαλη και την τακτική που ακολουθεί όσον αφορά τις προσλήψεις - απολύσεις των προπονητών.

Δεύτερον, το να είναι μια άποψη διαφορετική από την δική σου, δεν την χαρακτηρίζει ως βλακεία. Πόσο μάλλον όταν η άποψή σου στηρίζεται στο ότι "δεν πήρε οποιοδήποτε προπονητή αλλά προπονηταρά". Ξεχνάς, όμως, ότι αν του χρόνου το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έχει άλλο προπονητή, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Επιπλέον είμαι σίγουρος ότι κανένας δε θα εκπλαγεί όταν θα συμβεί αυτό, δηλαδή σε στυλ "μα τι στο καλό; Αυτή τη φορά πήρε προπονητάρα! Πάλι τον έδιωξε πριν κλείσει χρόνο;"

Καλύτερα να το ξανασκεφτείς, λοιπόν, προτού θεωρήσεις βλακεία αυτό που είπα, γιατί η ιστορία αποδεικνύει το αντίθετο.

Δημοσ.
Παιδιά ο Absinthe. Που είσαι συ βρε ντουμπλαρισμένη ψυχή; Καιρο είχαμε να σε δούμε. Ωραιο το gifακι btw. Ουτε οι Παοκτσήδες δεν πήραν χαμπάρι αυτη τη φάση, ουτε ο Γιώργος Μήνος εχθές στην αθλητικη κυριακη (που αυτος ωρες ωρες μπορει να σου πει οτι εχασε η ομαδα του λογω διαιτησιας οταν η ομαδα του έχει κερδισει),ουτε το πανελ ολοκληρο που είδε τη φάση το είδε για πέναλτυ (θέατρο του κεράτα).

Αλλά εμφανίστηκες και μας ανοιξες τα ματια. Ευχαριστούμε πολυ!

Υ.Γ : Ζήκο = Αλέφας...κανει κρα ρε παιδι μου πως το λένε;;;;.....

Y.Γ : Προφανως κάποιος Έλληνας απο αυτους που του στείλανε τα mail του εφτιαξε τη φωτογραφία και την ανέβασε στο blog του για αν τον ευχαριστήσει, να δείξει οτι τον αγκαλιασαν οι φίλαθλοι και τα λοιπα....1+1=2 και 10 στο δυαδικό. Βέβαια παιζει ο ανθρωπος να ειναι και guru της Adobe CS4 Suite....ποτε δεν ξέρεις.

Ντουμπλαρισμενη μινινγκ?

Δε με νοιαζει τι ειδαν οι παοκτζηδες, ο Μηνος, ο Ζαγορακης ή ο Ψωμιαδης. Εσενα πως σου φαινεται η φαση?

Ας την εχει φτιαξει οποιος θελει. Ο ανθρωπος εχει στο μπλογκ του φωτογραφια με λευκη χλαμυδα σιθρου, με λευκο μποξερακι παριστανοντας τον ΚΑΙΣΑΡΑ (αυτον της Ρωμης), μπροστα στον Παρθενωνα (αυτον της Αθήνας). Δεν ειναι περιεργο? Δεν το εχει δει?

Δημοσ.

Δε με νοιαζει τι ειδαν οι παοκτζηδες, ο Μηνος, ο Ζαγορακης ή ο Ψωμιαδης. Εσενα πως σου φαινεται η φαση?

Απο το gif μου φαίνεται οτι πρέπει να δω το βιντεο γιατι μπορει και να ειναι πεναλτι. Οποιος το ειδε όμως απο την τηλεοραση και ακομα καλυτερα στην αθλητικη κυριακη, θα καταλαβει οτιτο ηλεκτροσοκ του ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ έχει πολλα στοιχεια hollywoodιανής ερμηνείας.

Δημοσ.
Απο το gif μου φαίνεται οτι πρέπει να δω το βιντεο γιατι μπορει και να ειναι πεναλτι. Οποιος το ειδε όμως απο την τηλεοραση και ακομα καλυτερα στην αθλητικη κυριακη, θα καταλαβει οτιτο ηλεκτροσοκ του ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ έχει πολλα στοιχεια hollywoodιανής ερμηνείας.

Τι παραπανω θα δεις στο βιντεο απο ο,τι σε αυτο το τζιφ? Οκ, μπορει ο Τσιριλο να υπερβαλει στο τιναγμα, αλλα τον σπρωχνει καθως πηδαει για κεφαλια. Τι παραπανω εκανε ο Σαριεγκι και σημερα το εγραφαν ΟΛΕΣ οι εφημεριδες στο εξωφυλλο?

Και οκ, καλα κανανε και το γραφανε γιατι ειχαν δικιο. Γιατι δε λεγανε τιποτα για την ιδια φαση Ντουντου-Τσιριλο?

Περσινο οπτικοηχητικο ντοκουμεντο. Αν δεν του κραταει την φανελα και ειναι μαζι στον αερα, δεν ειναι Μπενάλντι. Καθαρος ο Γιοσου. Καθαρος και ο Ντουντου. :P

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

Το βίντεο με τον Ντουντού το έχει βάλει ο Johnnyestia στο νήμα του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχει ούτε υποψία πέναλτυ, δείτε το. Θεατρινιλίκι τρελό μόνο.

Δημοσ.

Διακρίνω μια ανησυχία στους άλλους για τις κινήσεις του Κόκκαλη? Εχετε μετοχές να υποθέσω?

1η αγωνιστική ματιαγμένος ο φρουρός του λέτο

3η αγωνιστική πάλι ο αντίπαλος του λέτο κλότσαγε όποιον έβρισκε μπροστά του για να αποβληθεί. Μάλλον τον είχε πιάσει κόψιμο

4η αγωνιστική πεναλντάρα που δεν δόθηκε.

Εμείς συνεχίζουμε να παίρνουμε αγώνες με ψυχη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...