Mika Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 ο Ζικο πως μας προεκυψε προπονηταρας ρε παιδια;;
cbr600RR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Σε ποια ομάδα δούλευε και έφυγε για να έρθει στον Ολυμπιακό; στην ΤΣΣΚΑ Μοσχας ο Ζικο πως μας προεκυψε προπονηταρας ρε παιδια;; σε συγκριση με τον τεν κατε.. είναι προπονηταράς μια χαρά .. και τίτλους έχει κατακτήσει.. και σωστή δουλειά έχει κάνει στις ομάδες που ήταν τεν κατε Γεννηθηκε στο Αμστερνταμ της Ολλανδιας το 1954 με καταγωγη απο το Suriname στο βορειο μερος της Ν. Αμερικης μεταξυ Γουιανας και Γαλλικης Γουιανας. Απο την ιδια αυτη περιοχη καταγεται και ο Φρανκ Ραικαρντ πρωην προπονητης της Μπαρτσελονα και παλιος παικτης του Αγιαξ. Ειχε μικρη καριερα ως παικτης και αρχισε τη προπονητικη του καριερα το 1990. Περασε απο τις Ολλανδικες ομαδες G.A Eagles, Heracles, Rheden, Sparta Rotterdam, Vitesse,Uerdigen για να καταληξει το 1999-2000 στην ΜΤΚ Ουγγαριας. Το 2001-2003 επιστρεφει στη Brenda Ολλανδιας και το 2003 την βγαζει στο ΟΥΕΦΑ. Το 2004-2006 γινεται βοηθος του Φρανκ Ραικαρντ στην Μπαρτσελονα και η Μπαρτσελονα παιρνει 2 πρωταθληματα Ισπανιας και ενα Κυπελλο Πρωταθλητριων. Το 2006-2007 γινεται προπονητης του Αγιαξ και το 2007 ισοβαθμιζει με την Αιντχοβεν χανοντας τον τιτλο στη διαφορα τερματων με ενα τερμα. Στα τελη του 2007 πηγαινει βοηθος του Γκραντ στην Τσελσυ η οποια χανει τοσο το πρωταθλημα Αγγλιας οσο και το Κυπελλο Πρωταθλητριων απο την Μαντσεστερ United. Απομακρυνθηκε και ανελαβε τον Παναθηναικο. Ζικο Ο Ζίκο είναι γεννημένος στο Ρίο ντε Ζανέιρο στις 3 Μαρτίου 1953 και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έβγαλε ποτέ το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Ο Άρτουρ Αντούνες Κοίμπρα (Ζίκο), γεννήθηκε στο Ρίο ντε Ζανέιρο στις 3 Μαρτίου 1953 και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους άσους που έχει αναδείξει ποτέ το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο επονομαζόμενος "λευκός Πελέ", ελέω της τεχνικής, του πανίσχυρου σουτ με το αριστερό και το δεξί πόδι αλλά και των εξαιρετικών χτυπημάτων φάουλ, χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο τον Πελέ τον Μάρτιο του 2004 ως ένας από τους 125 μεγαλύτερους παίκτες που βρίσκονται εν ζωή ενώ σύμφωνα πάντα με τον ίδιο "μέσα στο πέρασμα των χρόνων, ο μόνος παίκτης που πλησίασε στο επίπεδό μου ήταν ο Ζίκο". Τα λόγια αυτά που βγήκαν από τα χείλη του "μαύρου διαμαντιού" μόνο τυχαία δεν είναι αν σκεφτεί κανείς μερικά από τα κατορθώματα του Ζίκο εντός γηπέδων: παρουσία σε τρεις τελικές φάσεις Μουντιάλ (1978, 1982, 1986), 52 γκολ σε 72 παιχνίδια του με τη "σελεσάο", ενώ το αποκορύφωμα στην καριέρα του ήρθε το 1983 με την ανακήρυξή του ως καλύτερου παίκτη στην Ευρώπη. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1971 στα... μικρά της Φλαμένγκο και στην συνέχεια έγινε ο παίκτης-σημαία της ομάδας αφού πανηγύρισε το 1981 Κόπα Λιμπερταδόρες και Διηπειρωτικό Κύπελλο, καθώς και 4 πρωταθλήματα (1980, 1982, 1983, 1987). Δεν άργησε να περάσει στην... απ' εδώ πλευρά του Ατλαντικού παίζοντας στο Καμπιονάτο με την φανέλα της Ουντινέζε από το 1983 μέχρι το 1985. Ξαναγύρισε την Βραζιλία και την Φλαμένγκο και κρέμασε τα παπούτσια του τον Δεκέμβριο του 1989, Όσον αφορά στην προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στους Κασίμα Άντλερς (1999-2002), ενώ το καλοκαίρι του 2002 η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιαπωνίας τον επέλεξε ως ομοσπονδιακό τεχνικό. Τον Ιούλιο του 2006 υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Φενέρμπαχτσε και στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ, ενώ στη δεύτερη σεζόν όχι μόνο πέρασε τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έφτασε ως τους 8 και αποκλείστηκε από την Τσέλσι Το καλοκαίρι του 2008 βρέθηκε μαζί με τον Ριβάλντο στο Ουζμπεκιστάν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπουνιοντκόρ! Συνέχεια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και απόλυση πριν μερικές ημέρες (10 Σεπτεμβρίου 2009). για λεπτομερείς πληροφορίες τσεκάρετε εδω
Mika Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 εγω ρωταω ποτε προεκυψε προπονηταρας και η απαντηση ειναι η συγκριση με τον κατε
tasoskont Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 σε συγκριση με τον τεν κατε.. είναι προπονηταράς μια χαρά .. και τίτλους έχει κατακτήσει.. και σωστή δουλειά έχει κάνει στις ομάδες που ήταν και ο μαλεζανη ειχε παρει ουεφα αλλα νυχτα εφυγε απο παο
cbr600RR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 διάβασε το βιογραφικό του στα spoiler ρε μεγαλε.. ο καθένας βγάζει την αποψή του.. άλλοι τον βρισκουν προπονηταρά .. αλλοι πάλι απλά εναν σωστό προπονητή.. τι αλλο θές?
johnnyestia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μάλιστα, το μόνο που έχει καταφέρει είναι ένα πρωτάθλημα Τουρκίας και μια καλή πορεία στο C.L. με την Φενέρ, που τότε είχε στο ρόστερ της έναν γαλαξία αστέρων. Παρ' όλα αυτά, έφυγε από την Φενέρ κακήν κακώς και τώρα δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό στην Τουρκία. Κατά τα άλλα η καριέρα του σαν προπονητής δείχνει καθαρά πως είναι τύπος της αρπαχτής. Ιαπωνία, Ουζμπεκιστάν (!), Ρωσία. Πώς όλα τα παραπάνω υποδηλώνουν πως ο Ζίκο είναι προπονηταράς, ένας θεός ξέρει.
slipknot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Και το βιογραφικό τι λέει δηλαδή; Στον Ολυμπιακό τι θα κάνει είναι το θέμα.
cbr600RR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 αμα δε σου αρέσει , μείνε να αποθεώνεις το ιερό τερας της προπονητικής που ηταν φοβερος ΒΟΗΘΟΣ προπονητών... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:04 ---------- Και το βιογραφικό τι λέει δηλαδή; Στον Ολυμπιακό τι θα κάνει είναι το θέμα. αυτο ενοείται..
Mika Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 διάβασε το βιογραφικό του στα spoiler ρε μεγαλε.. ναι, απο σενα περιμενα να διαβασω τη θητεια σε... Ουζμπεκισταν και Τουρκιες για να κρινω αν ειναι προπονηταρας ο Ζικο παρελαση 25ης θα βγαλει;
cbr600RR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 εμπιστευόμαστε την κρίση του αμερόληπτου.. ναι ναι.. ο άνθρωπος έκανε σωστή δουλειά στις ομάδες που ήταν.. αυτο με ενδιαφέρει εμένα. προπονηταράς λοιπόν επειδή έχει το όνομα.. και περιμένουμε και το έργο. για την παρέλαση δε ξέρω.. πήγαινε εσυ στην παρέλαση και άμα δεν τον δείς θα σημαίνει οτι θα έφυγε.
Tuko Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μάλιστα, το μόνο που έχει καταφέρει είναι ένα πρωτάθλημα Τουρκίας και μια καλή πορεία στο C.L. με την Φενέρ, που τότε είχε στο ρόστερ της έναν γαλαξία αστέρων. Παρ' όλα αυτά, έφυγε από την Φενέρ κακήν κακώς και τώρα δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό στην Τουρκία. Κατά τα άλλα η καριέρα του σαν προπονητής δείχνει καθαρά πως είναι τύπος της αρπαχτής. Ιαπωνία, Ουζμπεκιστάν (!), Ρωσία. Πώς όλα τα παραπάνω υποδηλώνουν πως ο Ζίκο είναι προπονηταράς, ένας θεός ξέρει. Αυτά τα σχόλια μόνο άμπαλοι τα κάνουν ειλικρινά. Γιατί άμα ήξερες μπάλα θα θυμόσουν ότι έχει παίξει ΜΠΑΛΑΡΑ η Ιαπωνία με Ζίκο. Μου μαθες και άμα θέλουν να τον βλέπουν οι οπαδοί της φενέρ που τον φωνάζουν King Arthur. Δεν είπαμε ότι είναι κανάς θεός, αλλά ούτε και κανας τυχαίος είναι. Και άμα νομίζεις ότι επείδη έχεις αστέρια σε 1 ομάδα είναι εύκολο να κάνεις πορείες και να παίρνεις κούπες, η Τσέλσι γιατί δε πήρε ακόμα Champions;;; Και στο κάτω -κάτω δε κοιτάς τα χάλια σου ως ΠΑΟ και τις πορείες διαμαρτυρίας και το γεγονός ότι όλοι οι βάζελοι που ξέρω λένε ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, και άσε τη κατσίκα του γείτονα. Είναι να πουμε 3-4 γραφικότατοι βάζελοι εδώ μέσα που το μόνο που κάνουν είναι flame-starting, τίποτα άλλο. Και το κακό είναι ότι αμαυρώνουν τους υπόλοιπους φίλους του ΠΑΟ που είναι πιο σοβαροί.
johnnyestia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Πού έπαιξε μπαλάρα η Ιαπωνία? Στο μουντιάλ του 2002 που ήταν οικοδέσποινα μαζί με την Κορέα? Τότε που πήγε η ...Κορέα ημιτελικά? Καλό. Τώρα πως τον φωνάζουν οι οπαδοί τις Φενέρ δεν ξέρω, ξέρω πως κυνηγούσαν όλη την ομάδα με κορνέδες όταν είχαν χάσει με 1-0 από την Γαλατά. Μεγάλη αγάπη. Βασικά για τον Ζίκο δεν έχω εικόνα σαν προπονητή. Θα απαντάω όμως με αστειότητες στις αστειότητες που γράφονται πως ο ένας χωρίς ουσιαστική καριέρα στην Ευρώπη είναι προπονηταράς, ενώ ο άλλος, παρ' ότι τυγχάνει πανευρωπαϊκής φήμης, είναι βοηθός. Για τους φίλους σου, όπως μόνος σου λες είναι βάζελοι. Ρώτα και κανέναν Παναθηναϊκό που να ασχολείται σοβαρά με την ομάδα να σου πει και αυτός την άποψή του για τον Τεν Κάτε.
Mika Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 μου αρεσει που ο Τuko διαμαρτηρεται για τα flame posts και το ιδιο του το ποστ ειναι εντελως εμπρηστικο
johnnyestia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 μου αρεσει που ο Τuko διαμαρτηρεται για τα flame posts και το ιδιο του το ποστ ειναι εντελως εμπρηστικο Και το καταφέρνει ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά thread. Κοίτα εδώ .
Tuko Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, γιατί με τρελάνατε ορισμένοι. Για το βίντεο, δεν είπε κουβέντα ο Johnnyestia όταν του είπα τι δευτερόλεπτο να κοιτάξει. Και εγώ έκανα 1 εμπρηστικό όχι κάθε 5 λεπτά που κάνει ο Johnny και ορισμένοι άλλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.