Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θέλω ν' ανάψω φωτιές (αν και υποπτεύομαι πως θα συμβεί), αλλά η γνώμη μου είναι πως ο Κετσπάγια έχει μερίδιο σε αυτή τη νίκη. Τουλάχιστον για το μηδέν στην άμυνα.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα δε νομίζω να κατηγόρησε κανείς τον καραφλό ότι δεν έπαιζε καλή άμυνα η ομάδα. Ότι κέντρο και επίθεση σερνόταν λένε όλοι.

Πάντως σχετικά με κίνηση κλπ, εγώ πιστεύω πως απλά δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Η κίνηση-πάσα-κίνηση προϋποθέτει και καλή φυσική κατάσταση εκτός από μυαλό και προπόνηση - και τους βλέπω με τη γλώσσα έξω.

Δημοσ.
Αυτος ειναι ο πραγματικος Ευρωπαιος. Κατι μου λεει οτι τον ψευτη πρεσβη θα τον γλεντησουν καλα οι Τουρκοι αυριο οπως εκανε και η ''υπερομαδα'' Ατλετικο που δεν μπορεσε να κερδισει στην εδρα της τον Κοντη και τον Πουρσαιτιδη

συμφωνα με την λογικη σου και η αεκ που καποτε εφερε 3-3 στο μπερναμπεου με την ρεαλ σε μια εδρα που εχει ξεφτιλιστει και η μπαρτσελονα σημαινει οτι η ρεαλ ειναι μικρη ομαδα και η αεκ καλυτερη απο την μπαρτσα.:lol::lol::lol: ΕΛΕΟΣ τι αλλο θα ακουσουμε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:55 ----------

Συγχαρητήρια στον Μπάντοβιτς. Τα καλύτερα έρχονται.

Συγχαρητηρια στον παντοβιτς για ποιο λογο?για την ομαδα του τιμουρ?τι αλλαξε ο παντοβιτς.απλα ας φωναζε σημερα ολο το καραισκακη αλλιως ονειρευομαστε τον ολυμπιακο και βαλβερδε βαλβερδε ας μην τα εδιναν οι παιχτες ολα για ολα οπως δεν τα εδιναν με τιμουρ που μερικοι ηθελαν να τον φανε και σου ελεγα αν θα νικαγε σημερα ο ολυμπιακος.

Δημοσ.

Ας πάρουμε μερικά δεδομένα από το χτεσινό παιχνίδι:

α) Ο Κούμαν φοβήθηκε. Δεν έστησε την ομάδα όπως συνήθως. Δήλωση ελ χαμνταουί μετά τον αγώνα: "Δεν είναι η φυσική μου θέση να είμαι deep striker (πέστε το φουνταριστός, κορυφή της επίθεσης, όπως να 'ναι)". "Εφόσον όμως μου ζητήθηκε προσπάθησα να δώσω το καλύτερο"

β) Το πρώτο ημίχρονο νομίζω δε χωρά και ιδιαίτερης ανάλυσης. Μόνο που άκουγα τον εκφωνητή, νόμιζα ότι είχε τον καημό για το πώς θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να φτάσει στο γκολ. Και όλη την ώρα μαζί με τον Τσαλουχίδη (νομίζω αυτός ήταν μαζί του) να λένε "άμυνα άμυνα, να κρατηθεί το μηδέν και βλέπουμε". Ο Ολυμπιακός αμυνόταν σε όλο σχεδόν το σαρανταπεντάλεπτο κάτω από τη σέντρα.

γ) Η κυκλοφορία της μπάλας ήταν κάκιστη. Πάσες στο πουθενά, χαμένες μπαλιές, καμιά σωστά οργανωμένη επίθεση.

δ) Η αμυντική λειτουργία επίσης ήταν κάκιστη. Οι Ολλανδοί, που έχουν πάρα πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, ήταν να το πούμε άτυχοι. Είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να καθαρίσουν το ματς. Και στο β' ημίχρονο, μετά το γκολ, είχαν πάλι τη δυνατότητα, αλλά είναι και άπειροι.

ε) Αισιόδοξο είναι το γεγονός ότι στο β' ημίχρονο υπήρξε μια κάποια αλλαγή. "κατάθεση ψυχής", "πάθος", "πείσμα", όπως θέλετε πείτε το. Σ' αυτό οφείλεται η επίτευξη του γκολ πάντως. Ανάπτυξη παιχνιδιού => μηδέν. Φυσική κατάσταση => μηδέν.

στ) Θα σταθώ πολύ σ' αυτά που είπε ο Γκώνιας μετά τον αγώνα, και ο Γκμοχ βέβαια, αλλά σε πιο ήπιους τόνους. Η εμφάνιση της ομάδας ήταν πάρα πολύ κακή. Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι επιτεύχθηκε η νίκη, κάτι που δίνει το έναυσμα για να υπάρξει μια κάποια προσπάθεια της ομάδας να ανεβάσει στροφές. Να παίξει καλύτερα απ' ό,τι μέχρι τώρα.

Υ.Γ.: έρχονται τα ματσάκια με Π.Α.Ο.Κ. και Α.Ε.Κ. Κακά τα ψέμματα, ο Ζίκο δεν μπορεί να κάνει πολλά, σε τόσο λίγο χρόνο. Πίστωση χρόνου είναι απαραίτητη. Πιθανότατα να καταφέρει να αλλάξει κάποια πράγματα. Μπορεί το βάρος του ονόματος του από μόνο του να λειτουργήσει ευεργετικά. Εύχομαι οι φίλαθλοι της ομάδας να μην αρχίσουν τη γκρίνια και τις γιούχες αν δε δουν αποτελέσματα από την πρώτη βδομάδα.

Δημοσ.

Είδες πως τρέχανε σήμερα όμως οι παίχτες που έφυγε ο Τιμούρ? Τελικά προμελετημένη ήττα ήταν το ανώδυνο 5-0 από Εργοτέλη. Πάντως υπάρχει πρόβλημα στην κορυφή γιατί ο Ντιογο ΔΕΝ χτες. Εγώ σαν Παναθηναϊκός μόνο τον Ντάρμπι περιμένω να δω (έχω αδυναμία στους Άγγλους , με την καλή έννοια φυσικά). Ο Ζαιρί την πάλεψε καλά χτες αν και δεν σύγκλινε προς τα μέσα ποτέ. Στη γραμμή, ντρίμπλα και σέντρα στην γραμμή του κόρνερ σχεδόν.

Μνεία στην άμυνα με πολύ ώριμες επεμβάσεις .

Δεν έπαιξε τόσο καλά ο Ολυμπιακός χτες από τη μέση και μπροστά και δεν φαίνεται να έχει αρκετές λύσεις. Φαντάζομαι μέχρι το Γενάρη θα πορευτεί με ότι έχει.

Δημοσ.
Δεν έπεξε τόσο κάλά ο Ολυμπιακός χτες από τη μέση και μπροστά και δεν φαίνεται να έχει αρκετες λύσεις. Φαντάζομαι μέχρι το Γενάρη θα πορευτεί με ότι έχει.

Δυστυχως εχθες απο τη μεση και μπροστα ημασταν λιγο χαμενοι.Αν και πρεπει να σκεφτει κανεις οτι Ελειπε Μαρεσκα απο το κεντρο που θα βοηθουσε πολυ με πρεσσαρισμα και καθετες πασες.Και ετσι θα απελευθερωνοταν ο Ντουντου απο το να μαρκαρει να ανεβαζει και να φτιαχνει παιχνιδι.Ελειπε ο Γκαλλετι που απο μονος του μπορει να καταστρεψει μια ομαδα.Σε συνδυασμο με το οτι ο Λεοναρντο δεν επαιξε.Αμα ειχαμε Γκαλλετι,Ζαιρι θα ηταν πολυ διαφορετικη ομαδα

Ο Ντιογκο εχθες ηταν ανυπαρκτος.Δυστυχως δεν τραβαει και κριμα που δεν εβαλε τον μτηρουγλο εξαρχης.Ακομα πιο δυστυχως που τραυματιστηκε παλι ο Νταρμπισιρ γτ το παλικαρι εδειξε οτι το κατεχει το πραμα.Ακομα και με την Καβαλα οταν μπηκε ο Ολυμπιακος ανεβασε στροφες.

Για το χθεσινο η αμυντικη μας γραμμη μπορεις να πεις οτι ηταν σχεδον αψογη.Απειληθηκε σοβαρα στο 1ο ημιχρονο μονο μια φορα,ηταν η μοναδικη που ξεφυγε ο Ντεμπελε απο τον Ραουλ Μπραβο(που εκανε εξαιρετικο παιχνιδι εχθες) και μια φορα με εκεινο το σουτ που απεκρουσε ο Νικοπολιδης.Μελμπεργκ,Παπ και Ζεβλακοφ πραγματικα δεν αφηναν να περασει τπτ.Και ειδα οτι καποιος ειπε οτι η αμυντικη λειτουργια ηταν κακιστη.Εχω να πω κακοηθειες...

Δημοσ.
ο Ζίκο δεν μπορεί να κάνει πολλά, σε τόσο λίγο χρόνο. Πίστωση χρόνου είναι απαραίτητη.

Τι ζητάς κι εσύ τώρα... Στην πρώτη ισοπαλία έχει φύγει...

Δεν καταλαβαίνω τι περιμένουμε να αλλάξει επιθετικά χωρίς να έχουμε παίκτες μπροστά ?

Σωστός.

Πάντως υπάρχει πρόβλημα στην κορυφή γιατί ο Ντιογο ΔΕΝ χτες.

Το βασικότερο πρόβλημα του Ντιόγκο πιστεύω πως είναι ψυχολογικό (και οι γιούχες από την εξέδρα δε βοηθάνε). Μου έκανε εντύπωση ότι δεν τον επηρέασε αμέσως με το που ήρθε και έκανε μερικά καλά παιχνίδια στην αρχή, αλλά όταν φέρνεις έναν πιτσιρικά με τόσα χρήματα και ξαφνικά κρέμεται όλη η ομάδα πάνω του, μοιραία τον καταστρέφεις. Γιατί ο Ντιόγκο άπειρος (στην Ευρώπη τουλάχιστον) πιτσιρικάς είναι και έτσι έπρεπε να αντιμετωπίζεται. Όχι σαν ο υπερδιαστημικός παίχτης που θα σώσει την ομάδα κτλ κτλ.

Νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό. Αυτή θα έπρεπε να είναι η σημαντικότερη δουλειά που θα μπορούσε να κάνει ο νέος προπονητής. Να τον στηρίξει και να τον ανεβάσει ψυχολογικά. Εδώ βέβαια είναι που χρειάζεται και μπόλικη δόση τύχης, δηλαδή να του βγούνε τα σκοραρίσματα.

Ο Μήτρογλου αυτή τη στιγμή είναι το ανάποδο. Κανείς δε στηρίζεται πάνω του, δεν πληρώθηκαν χρήματα γι' αυτόν (είναι από τις ακαδημίες) και ο κόσμος τον θέλει. Αυτό του δίνει φτερά και θα παίζει παραπάνω από αυτό που μπορεί.

Πείτε μου κι εσείς οι Ολυμπιακοί που τα παρακολουθείτε καλύτερα τα πράγματα, αν τα έχω αντιληφθεί σωστά.

Δημοσ.

Ο Μήτρογλου αυτή τη στιγμή είναι το ανάποδο. Κανείς δε στηρίζεται πάνω του, δεν πληρώθηκαν χρήματα γι' αυτόν (είναι από τις ακαδημίες) και ο κόσμος τον θέλει. Αυτό του δίνει φτερά και θα παίζει παραπάνω από αυτό που μπορεί.

Πείτε μου κι εσείς οι Ολυμπιακοί που τα παρακολουθείτε καλύτερα τα πράγματα, αν τα έχω αντιληφθεί σωστά.

Δεν τα έχεις αντιληφθει σωστά γιατι ο Μητρογλου δεν είναι απο τις ακαδημίες του ολυμπιακου. Είναι εισαγωγη απο Γερμανια (αν θυμάμαι καλα απο τη Γκλαντμπαχ)...Πάντως καλο ειναι γενκοτερα όσοι τοποθετούνται για τις άλλες ομάδες, πριν μιλήσουν να γνωριζουν και 5 πράγματα και όχι να απαντανε συμφωνα με ονειρικές πεπειθήσεις. Τα ρητα περι ημιμαθειας ειναι γνωστά.

Δημοσ.

Δε θα φύγει με το πρώτο χ γιατί

1) είναι όνομα και όχι ο μισητός κακόμοιρος πρώην Αεκτζής

2) θα πρέπει να πάρει αποζημίωση

3) δε μας παίρνει για άλλες αλλαγές

4) είμαστε πλέον καλυμμένοι που δεν κάναμε μεταγραφές με τη δικαιολογία ότι ο Τιμούρ φταίει για την εμφάνιση της ομάδας

Ο Ντιόγκο δεν έχει τα προσόντα του υπερπαίκτη που λέγανε και κρύβεται στη σέντρα όπου όχι μόνο είναι ακίνδυνος αλλά και χαλάει τις επιθέσεις και αφήνει κενή την περιοχή

Δημοσ.

ναι ΔΕΝ τα εχεις αντιληφθει ΚΑΘΟΛΟΥ σωστα... και ο μητρογλου αγοραστηκε απο την Γκλαντμπαχ.. ( επαιζε στην δευτερη ομαδα στην Β γερμανιας )

Ο Ντιόγκο δεν έχει τα προσόντα του υπερπαίκτη που λέγανε και κρύβεται στη σέντρα όπου όχι μόνο είναι ακίνδυνος αλλά και χαλάει τις επιθέσεις και αφήνει κενή την περιοχή

δεν κρυβεται στην σεντρα, τρεχει απο την μεση και μπροστα, γυρναει πισω να παρει την μπαλα, επειδη ΔΕΝ υπαρχει καποιος να τροφοδοτησει σωστα μπροστα..

για το χτεσινο παιχνιδι.. πηραμε αυτο που θελαμε. οι 3 βαθμοι ηταν οτι καλυτερο.. τουλαχιστον οι παιχτες επαιξαν με πιο ορεξη και παθος αποτι στα τελευταια παιχνιδια, κατι που δειχνει οτι ο καραφλας ειχε χασει τα αποδυτηρια εδω και καιρο.

ο τοροσιδης εδειξε γιατι θεωρειται ο καλυτερος δεξιος μπακ στην Ελλαδα ( χαφ, μπακ, μεσος πολυεργαλειο ) για καποιον που πηγε να κανει συγκριση με τον σαιτα...

Δημοσ.

ο τοροσιδης εδειξε γιατι θεωρειται ο καλυτερος αριστερος μπακ στην Ελλαδα ( χαφ, μπακ, μεσος πολυεργαλειο ) για καποιον που πηγε να κανει συγκριση με τον σαιτα...

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ???????? σε πολιτικές πεποιθήσεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...