kirileman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε!
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τον Κόκα Lee και τις γενικότερες τακτικές που επικρατούν όσον αφορά τους προπονητές τις έχουμε μάθει όμως.
nikos21aek Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τι λέτε ρε παιδιά; Με τον Ζίκο θα αναγεννηθούν οι Βραζιλιάνοι. Μόνο και μόνο που τους μιλάει θα βαράνε κλαρίνο. Έχει και άλλους παίχτες ο Ολυμπιακός δηλαδή; Το 200% του υλικού θα πάρει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:53 ---------- Πόσα λέτε; Ακούω προβλέψεις!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στανταρ λιεγης -αρσεναλ 2-0 στο 12 λεει... ο ΟΣΦΠ θα κερδισει σημερα
nikos21aek Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά κάτσε να περάσει το μισάωρο που είναι ψαρωμένα τα πιτσιρίκια και να μην έχει βάλει γκόλ ο Ολυμπιακός και θα δεις που θα πάει το σκόρ.Μετά το 60 θα περπατάνε οι παίχτες.Φούλ αντιποδόσφαιρο πάντως.Όλοι πίσω.
firewalker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό με τις σειρήνες την μαλακία είναι;
Erwdios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά κάτσε να περάσει το μισάωρο που είναι ψαρωμένα τα πιτσιρίκια και να μην έχει βάλει γκόλ ο Ολυμπιακός και θα δεις που θα πάει το σκόρ.Μετά το 60 θα περπατάνε οι παίχτες.Φούλ αντιποδόσφαιρο πάντως.Όλοι πίσω. Ένα όνομα θα πω: Μήτρογλου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:27 ---------- Αυτός ο μπινές ο επόπτης, είναι για πολλά μπουκάλια απόψε. Όλα γαργάρα τα κάνει και είναι όλα φάουλ.
Krokodilos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτός ο μπινές ο επόπτης, είναι για πολλά μπουκάλια απόψε. Όλα γαργάρα τα κάνει και είναι όλα φάουλ. Ο εποπτης σου φταιει? Ο Ολυμπιακος επιθετικα ειναι Α.Θ.Λ.Ι.Ο.Σ. σημερα. Η επιθετικη του αναπτυξη ειναι μηδενικη. Τοσο χάλια επιθετικα δεν τον εχω ξαναδει ποτέ. Μιλαμε επιθετικα το κεντρο δεν υπαρχει, ουτε φυσικα η επιθεση. Τοσο αθλια ομαδα επιθετικα καιρο ειχα να δω. Ο Ολυμπιακος νοσει. Και μονο 2-3 παικτες που ξερουν μπαλα θα τον γιατρεψουν. Γιατι παντα το ελεγα, οτι μια ομαδα δεν μπορει να παει μπροστα, δεν μπορει βασικα να κανει τιποτα αν δεν εχει παικτες μεσα που ξερουν λιγη μπαλα. 2-3 τουλαχιστον. Και απο αυτους που παιζουν τωρα μονο ο Ζαιρι ξερει μπαλα.
nikos21aek Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά επειδή εδώ δίνουν την κάθε επαφή, που θα βάλει την ομάδα στην περιοχή,φάουλ πάει να πει ότι πρέπει να τα δίνουν όλοι; Τίποτα είναι πολύ ψαρωμένα τα παιδάκια της Αλκμάρ.Όλα 20άχρονα μέχρι 25 το πολύ είναι με 0 παρουσίες στην ευρώπη.Μόλις το πιστέψουν θα γείρει το γήπεδο.Αν το πιστέψουν γιατί ακόμη φοβισμένα τα βλέπω.Ο Ολυμπιακός ούτε πάσα δεν αλλάζει σωστά.
Erwdios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ο εποπτης σου φταιει? Ο Ολυμπιακος επιθετικα ειναι Α.Θ.Λ.Ι.Ο.Σ. σημερα. Η επιθετικη του αναπτυξη ειναι μηδενικη. Τοσο χάλια επιθετικα δεν τον εχω ξαναδει ποτέ. Μιλαμε επιθετικα το κεντρο δεν υπαρχει, ουτε φυσικα η επιθεση. Τοσο αθλια ομαδα επιθετικα καιρο ειχα να δω. Ο Ολυμπιακος νοσει. Και μονο 2-3 παικτες που ξερουν μπαλα θα τον γιατρεψουν. Γιατι παντα το ελεγα, οτι μια ομαδα δεν μπορει να παει μπροστα, δεν μπορει βασικα να κανει τιποτα αν δεν εχει παικτες μεσα που ξερουν λιγη μπαλα. 2-3 τουλαχιστον. Και απο αυτους που παιζουν τωρα μονο ο Ζαιρι ξερει μπαλα. Παρατήρηση είναι. Ο Ολυμπιακός με δεδομένες τις τόσες απουσίες και την έλλειψη προπονητή, είναι Α.Ψ.Ο.Γ.Ο.Σ. Κοιτάει να πάρει το Χ κι αν γίνει και καμιά στραβοκλωτσιά, καλώς. Από φυσική κατάσταση 0 και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Από αυτούς που παίζουν μπάλα τώρα, κι ο Ντουντού ξέρει μπάλα και ο Μέλμπεργκ ξέρει μπάλα και ο Τοροσίδης ξέρει μπάλα και ο Λεονάρντο ξέρει μπάλα. Περιμένω να μπει Μήτρογλου για να τους πάει γ@μιώντας στο σπρωξίδι τους Ολλανδούς. Όπως ακριβώς παίζουν. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:41 ---------- Ρε παιδιά επειδή εδώ δίνουν την κάθε επαφή, που θα βάλει την ομάδα στην περιοχή,φάουλ πάει να πει ότι πρέπει να τα δίνουν όλοι; Καλά εντάξει. Τον Ζαϊρί τον παίζουν συνέχεια με χέρια και είναι κρεμασμένοι 2-3 πάνω του, μπροστά στον μπινέ τον λάισμαν και εσύ μας λες για επαφή. Επαφή είναι να σε κρατάω, κάθε φορά που πας να με περάσεις? Αν ήταν καμία Λάρισα σήμερα, θα μου το παίζατε όλοι αντικειμενικοί. Για μία φορά στη ζωή σας, βγάλτε τα γυαλιά. Για μία.
nikos21aek Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά εντάξει. Τον Ζαϊρί τον παίζουν συνέχεια με χέρια και είναι κρεμασμένοι 2-3 πάνω του, μπροστά στον μπινέ τον λάισμαν και εσύ μας λες για επαφή. Επαφή είναι να σε κρατάω, κάθε φορά που πας να με περάσεις? Αν ήταν καμία Λάρισα σήμερα, θα μου το παίζατε όλοι αντικειμενικοί. Για μία φορά στη ζωή σας, βγάλτε τα γυαλιά. Για μία. Μπά φίλε εμένα άψογοι μου φαίνονται οι διαιτητές.Μπορεί να μην έδωσε ένα φάουλ στον Ζαιρί όλο και όλο που δεν είχε ορατότητα στα χέρια του παίχτη της Αλκμάρ. Ρε μήπως θέλεις να του στρώσουν και κανένα χαλί να περάσει; Εννοείται ότι τα φάουλ που ζητάς είναι τα κλασσικά σπαστικά "δίνω όλα τα μαρκαρίσματα έξω από την περιοχή" της Ελλάδας.Τα οποία ο μετρ Καραγκούνης κερδίζει 10 10. btw Μόνο ο Γκαλέτι λείπει και ο προπονητής χθές έφυγε..Σιγά τις δικαιολογίες.
Krokodilos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Παρατήρηση είναι. Ο Ολυμπιακός με δεδομένες τις τόσες απουσίες και την έλλειψη προπονητή, είναι Α.Ψ.Ο.Γ.Ο.Σ. Για τον Ολυμπιακο επιθετικα μιλησα. Οχι γενικα οπου συμφωνω με εσενα. Από φυσική κατάσταση 0 και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Θα αρχισει να φαινεται εντονα σε λιγο και ηδη φαινεται. Από αυτούς που παίζουν μπάλα τώρα, κι ο Ντουντού ξέρει μπάλα και ο Μέλμπεργκ ξέρει μπάλα και ο Τοροσίδης ξέρει μπάλα και ο Λεονάρντο ξέρει μπάλα. Οχι βεβαια. Ξερω μπαλα σημαινει για μενα οτι ξερω να φτιαξω φαση μονος μου, δεν φοβαμαι να πατησω περιοχη, στο ενας με εναν μπορω να περασω τον αντιπαλο και δεν βαζω αμεσως πλατη ή οπισθοχωρω, εχω την αισθηση του γηπεδου, ειμαι ισορροπημενος και βλεπω γηπεδο και εχω τριπλα. Περυσι ξερανε μπαλα και ο Μπελουτσι και ο Λετο και ο Τζορτζεβιτς και ο Γκαλετι. Φετος οι τρεις λειπουν και σημερα δεν παιζει ουτε ο Γκαλετι.
Erwdios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μόνο ο Ολυμπιακός τα κάνει αυτά κύριοι. Υποκλιθείτε.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τεράστια νίκη με μισή ομάδα. Συγχαρητήρια στον Μπάντοβιτς. Τα καλύτερα έρχονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.