Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα ταγάρια της Ξάνθης εκτελούσαν άνωθεν εντολές? :lol::lol::lol:

Τι να πει κι ο Μπελούτσι πέρυσι δηλαδή που τον κυνηγούσε ο καράτε kid Μπαρκαουάν να του κόψει τη μπάλα.

Τώρα θέλετε να σας προστατεύει ο διαιτητής, ενώ πέρυσι είχαμε βγάλει τους παίχτες του Ολυμπιακού soft και λοιπές ιστορίες, για να κρύψουμε το μάτς της ντροπής, για το οποίο τα φίδια, πήραν και πριμ?

Εκτός από το ματς που αναφέρεις, ο οσφτ πέρυσι αγωνίστηκε σε τουλάχιστον άλλα 15 ματς-ντροπή. Γιατί δεν μας λες και γι' αυτά?

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εκτός από το ματς που αναφέρεις, ο οσφτ πέρυσι αγωνίστηκε σε τουλάχιστον άλλα 15 ματς-ντροπή. Γιατί δεν μας λες και γι' αυτά?

'Εχεις πει εσύ γι' αυτά, μην επαναλαμβανόμαστε. Θα σου αλλάξω εγώ άποψη? Αφού θέλεις να πιστεύεις ότι το περσινό το έχασες από διαιτησία, καλά κάνεις, τουλάχιστον, μην μου το παίζεις Μάρθα Βούρτση στο φετινό.

Δημοσ.
Critter, δεν θα μπω σε διάλογο μαζί σου.

Εσύ χάνεις. Πιάσε τότε με τον αφεντικό που ταιριάζετε στις απόψεις εκατέρωθεν.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:40 ----------

δεν καταλαβες την ερωτηση. Η ερωτηση ηταν αν οι χαρακτηρισμοι "κωλοτουμπας" κλπ αναφερονται σε εμενα. Οχι οτι θα εχει διαφορα γιατι ουτως η αλλως το νοημα του ποστ με χαρακτηρισμους ιδιο ειναι: flame start. Ενδεχομενως αναμεσα σε αυτα "τα απειρα ποστ που εχεις διαβασει", δεν προσεξες ιδιαιτερα ενα προειδοποιητικο ποστ του Snoob λιγες σελιδες νωριτερα (και στα 2 τοπικ), αλλα δεν πειραζει.

Να, εγω το ξαναλέω : κολωτούμπας, κολωτούμπας, κολωτούμπας. Λοιπον; Τι το κακο έχει η λέξη;

Κολωτουμπας = αυτός που λέει άλλα τη μία και άλλα την άλλη. Απο αυτό θίχτηκες; Άσε που ποτε δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε σένα.

Τέλος να πω οτι φαίνεται οτι δεν έχεις τι να απαντησεις γιατι το ποστ μου που έκανες quote δεν λέει τπτ για κολωτούμπες. Χρησιμοποιείς ένα παλιο ποστ μου απλα για να μου προσαρτήσεις κακοήθεις χαρακτηρισμους (που δεν είναi κιολας) και αντί να απαντήσεις με επιχειρήματα καλέις mods για ενισχυσεις.

Σταμάτα λοιπον τα flame posts και απάντα με επιχειρήματα.

Υ.Γ : Τελικα δεν έχω καταλάβει τι άλλο θέλουν οι παναθηναικοι. Τους λες οτι ο ολυμπιακος είναι ομαδάρα, στη λένε, τους λες οτι ο ολυμπιακος ειναι καρναβαλι, παλι στη λενε....Ημαρτον που λεει και ο φαφούτης.

Edit : παρεπιπτοντως τοτε που είχα γράψει για τους κολωτούμπες αναφερόμουνα και στους ολυμπιακους. Βρες το ποστ και δες οτι λέω για όλες τις ομαδες.

Δημοσ.

Να τους πεις ότι ο ΠΑΟ έχει ομαδάρα κι ο Ολυμπιακός είναι καρναβάλι. Αυτό θέλουν.

Γι" αυτό δεν θα γίνει ποτέ συζήτηση εδώ μέσα. Μιλάμε για τον Ολυμπιακό και μπαίνει ο καθένας να μας πει τη γνώμη του για τη διαιτησία, για τη Ριζούπολη, για τον Ευθυμιάδη κλπ.

Δημοσ.
Να τους πεις ότι ο ΠΑΟ έχει ομαδάρα κι ο Ολυμπιακός είναι καρναβάλι. Αυτό θέλουν.

Γι" αυτό δεν θα γίνει ποτέ συζήτηση εδώ μέσα. Μιλάμε για τον Ολυμπιακό και μπαίνει ο καθένας να μας πει τη γνώμη του για τη διαιτησία, για τη Ριζούπολη, για τον Ευθυμιάδη κλπ.

Αυτό ακριβώς γίνεται

Πάμε να μιλήσουμε για το τι φταίει με τον προπονητή και τους παίκτες, βρίζουμε το 101% των Ολυμπιακών τον Κόκκαλη και έρχονται και μας πείσουν ότι υποστηρίζουμε και γλείφουμε το θείο τις παράγκες τη Γιουβέντους κλπ

Δε γίνεται κουβέντα έτσι Στην τελική ας μπει ένας κανόνας όποιος θέλει να βρίζει τον Ολυμπιακό ή να λέει για συνωμοσίες να το κάνει στο τόπικ της ομάδας του Εδώ έχουμε το δικαίωμα να μπορούμε να συζητάμε για τα προβλήματα της ομάδας μας και όχι κάθε 3 μέρες για τις θεωρίες συνωμοσίας του καθενός

Δημοσ.
Εσύ χάνεις. Πιάσε τότε με τον αφεντικό που ταιριάζετε στις απόψεις εκατέρωθεν.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:40 ----------

Να, εγω το ξαναλέω : κολωτούμπας, κολωτούμπας, κολωτούμπας. Λοιπον; Τι το κακο έχει η λέξη;

Κολωτουμπας = αυτός που λέει άλλα τη μία και άλλα την άλλη. Απο αυτό θίχτηκες; Άσε που ποτε δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε σένα.

Τέλος να πω οτι φαίνεται οτι δεν έχεις τι να απαντησεις γιατι το ποστ μου που έκανες quote δεν λέει τπτ για κολωτούμπες. Χρησιμοποιείς ένα παλιο ποστ μου απλα για να μου προσαρτήσεις κακοήθεις χαρακτηρισμους (που δεν είναi κιολας) και αντί να απαντήσεις με επιχειρήματα καλέις mods για ενισχυσεις.

Σταμάτα λοιπον τα flame posts και απάντα με επιχειρήματα.

Υ.Γ : Τελικα δεν έχω καταλάβει τι άλλο θέλουν οι παναθηναικοι. Τους λες οτι ο ολυμπιακος είναι ομαδάρα, στη λένε, τους λες οτι ο ολυμπιακος ειναι καρναβαλι, παλι στη λενε....Ημαρτον που λεει και ο φαφούτης.

Edit : παρεπιπτοντως τοτε που είχα γράψει για τους κολωτούμπες αναφερόμουνα και στους ολυμπιακους. Βρες το ποστ και δες οτι λέω για όλες τις ομαδες.

Για κωλοτουμπες μιλησες στο σημερινο σου ποστ (πριν κανα 2ωρο ηταν). Τωρα το να χαρακτηριζω καποιον κωλοτουμπα ετσι για να περνα η ωρα, επειδη διαβαζω καποια ποστ και τα μεταφραζω οπως με συμφερει, νομιζω θα ενοχλουσε και θα εθιγε τον καθενα. Αν εσυ θεωρεις ευθικτο οποιον δεν δεχετει τους χαρακτηρισμους σου ειναι δικη σου γνωμη, παντως καλο θα ηταν οταν θες να συζητησεις να αποφευγεις τους χαρακτηρισμους.

Κατα τα αλλα, εγω ακομα περιμενω να μαθω τις κωλοτουμπες μου μιας και με ειπες και εμενα μαζι με αλλους κωλοτουμπα...

Αρκετα αναλωθηκαμε με τις κωλοτουμπες παντως...

Οσο για τα επιχειρηματα που δεν εχω, μαλλον δεν διαβασες προσεκτικα τα ποστ μου, η απλως εσυ με τη δικη σου γνωμη θεωρεις οτι ειναι ακυρα. Παντως με επιχειρηματα μιλαω, ανεξαρτητα αν εσυ διαφωνεις η οχι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πράγματα τα οποία έχουν ειπωθεί και αναλυθεί πάρα πολλές φορές, τα λέμε ξανά και ξανά. Δεν πειράζει, επανάλληψη μήτηρ μαθήσεως.

Οπότε:

α) Δεν τίθεται ζήτημα περιορισμού στην πρόσβαση στα διάφορα αθλητικά thread βάσει οπαδικών προτιμήσεων.

β) Η θεματολογία είναι ελεύθερη εφόσον η συζήτηση γίνεται κόσμια. Στα αθλητικά υπάρχει μια σχετικά μεγαλύτερη ανοχή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι γράφουμε ό,τι μας καπνίσει.

γ) εμπειρικά, συνήθως αυτές οι ατέρμονες συζητήσεις καταλλήγουν έτσι γιατί μία ή και οι δύο "πλευρές" επιχειρηματολογούν σε απόλυτους βαθμούς. Το "101%" των Ολυμπιακών, των Παναθηναϊκών ή των Ζουλού ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ δεν συμφωνεί με μια άποψη. Από αυτήν ακριβώς την ανακρίβεια πιάνεται όποιος θέλει να τρενάρει μια συζήτηση και απαντάει στο στυλ "ναι, αλλά ο [τάδε χρήστης] εκεί λέει αυτό". Λίγο νωρίτερα, δεδηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού ειρωνευόταν εκείνους που επέρριπταν ευθύνες στον πρόεδρο της ομάδας γιατί δεν ενίσχυσε μεταγραφικά την ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να αντιμετωπιστεί το θέμα, και μάλιστα δεν απαιτείται καμία παρέμβαση συντονιστή: μην απαντάτε, εφόσον θεωρείτε πως ο οποιοσδήποτε μπαίνει στο thread για να δημιουργήσει ζήτημα. Διάλογος με έναν δε γίνεται.

Επίσης, όπως γράφει κανείς, ανάλογα του απαντούν: τα "γυαλιά" φέρνουν τις "κωλοτούμπες", οι "εξυπνάδες" φέρνουν τις "κλάψες" και σύντομα πιάνουμε το διαχρονικό "εμείς οι έτσι κι εσείς οι γιουβέτσι", καταλήγουμε στο DNA των μεν και την στόφα των δε, το ρίχνουμε στο προσωπικό και μετά κατρακυλάει η κατάσταση.

Στο χέρι σας είναι αυτά που θεωρείτε offtopic να μη συνεχίζονται επί εκατό σελίδες. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον θεωρείτε πως κάποιος χρήστης trollάρει, υπάρχει και το report, αντί να ποστάρετε φωτογραφίες με τα μυθικά τερατάκια (που παρότι καλούν τους άλλους να μην ταΐζουν το troll, στην ουσία αυτό ακριβώς κάνουν).

Δημοσ.

3 εβδομαδες εκτος ο γκαλετι... αντε παιξε με τον ζαιρι τωρα που δε μπορει να παρει τα ποδια του απο το ραμαζανι. τι σκατα τους περνουμε αυτους να πουμε? να τους πληρωνουμε και να μην παιζουν?

Δημοσ.
Αυτόν θα πάρετε ρε;

1178177085.jpg

ΑΧΑχαΧΑχΑΧα! Ελιωσα! :P

Ξερουμε πλακα πλακα γιατι εφυγε απο ΤΣΣΚΑ ο original? Η μηπως τον εφυγαν?

Οι θλασεις πανε και ερχονται και φετος.. Δε μπορει να παρει εναν μονιμο γυμναστη να τελειωνει αυτη η ιστορια?? Καθε χρονο τα ιδια.. Λες και παιζουμε β τοπικο

Δημοσ.

Κόκκαλη κόκκαλη σε παρακαλώ,

φέρε το Μαρινάκη στον Ολυμπιακό!!

Τώρα που έφυγε ο Τιμούρ, ως δια μαγείας θα αποκτήσουμε αριστερό ακραίο επιπέδου Γκονζάλες, επιτελικό μέσο σαν τον Ζέτεμπεργκ (μη μου πείτε ότι ο Ντουντού κάνει για αυτή τη δουλειά), και επιθετικό γρήγορο σαν τον Καστίγιο...

Ή έστω μπαλαδόρο σαν τον Ντάρκο!!! :cry:

Κάθε πέρυσι και καλύτερα δυστυχώς:-(

Δημοσ.

ο καραφλας πετσοκοψε την ομαδα μεσα σε 3 μηνες που ηταν στον παγκο.. ειδικα με τους τραυματισμους απο θλασεις..

Όλη η αλήθεια για τους τραυματισμούς...

Τρίτη θλάση μέσα σε 2,5 μήνες για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι! Ξανά ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος στις αρχές της προετοιμασίας υποβλήθηκε σε εγχείρηση ταλαιπωρημένος από το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών και έμεινε εκτός ομάδας για περισσότερο από 1,5 μήνα. Στα… πιτς και ο Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος τον περισσότερο καιρό είναι εκτός, παρά εντός ομάδας. Τι φταίει για όλα αυτά; Ποιοι ευθύνονται που οι τρεις πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι τούτη την κρίσιμη ώρα στην… εξέδρα;

Την ευθύνη φέρουν εξ΄ ολοκλήρου ο πρώην πια τεχνικός της ομάδας Τιμούρ Κετσπάγια και ο γυμναστής Μιχάλης Μιχαήλ. Το κακό ξεκίνησε από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας. Να θυμίσουμε πως, εκτός του Γκαλέτι, ο οποίος ήταν από το ξεκίνημα, ο Ματ και πολύ περισσότερο ο Μαρέσκα ενσωματώθηκαν στην ομάδα αργότερα. Όταν είχαν αρχίσει να ανεβάζουν στροφές οι υπόλοιποι παίκτες και είχαν στα πόδια τους κάποια χιλιόμετρα. Οι Ντάρμπισαϊρ και Μαρέσκα, λοιπόν, θα έπρεπε να μπουν σιγά σιγά στην προετοιμασία. Με το μαλακό, καθώς ήταν γνωστό και είχαν ενημερώσει οι γιατροί τον Κετσπάγια, πως ο Άγγλος νιώθει συχνά ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ ο Ιταλός μέσος προερχόταν από αποχή τεσσάρων μηνών.

Ο Κετσπάγια, όμως, δεν άκουσε τους γιατρούς της ομάδας και έριξε αμέσως στα βαθιά τον Ματ και τον Έντσο. Με αποτέλεσμα στο φιλικό παιχνίδι με την Μπόχουμ, όπου απαιτούνταν να κινηθούν σε υψηλούς ρυθμούς, να πάθουν και οι δύο ζημιά. Επίσης, ο Γκαλέτι που ξεκίνησε πολύ νωθρά την προετοιμασία, καθώς δεν είχε κάνει τίποτα όλο καλοκαίρι, ούτε ένα απλό τζόκινγκ κατά την περίοδο των διακοπών του στην Αργεντινή και γι΄ αυτό φέρει κι αυτός ευθύνη, μπαίνοντας απότομα, έβγαλε πολύ γρήγορα θλάση στο δεξιό δικέφαλο. Τα λάθη, όμως, τον Γεωργιανό προπονητή συνεχίστηκαν και οι "παροικούντες την Ιερουσαλήμ" γνώριζαν και το συζητούσαν μεταξύ τους, πως αργά ή γρήγορα οι τρεις παίκτες θα βγουν πάλι νοκ άουτ. Και δεν διαψεύστηκαν.

Ο Κετσπάγια δεν περίμενε να αποθεραπευτούν πλήρως, βιάστηκε να τους επαναφέρει στην ομάδα, υπό την πίεση και το άγχος μην πάει κάτι στραβά και στο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη "έχασε" τον Μαρέσκα (τον οποίο είχε χρησιμοποιήσει στη θέση του στόπερ!) και στο ματς με την Καβάλα τους Γκαλέτι και Ντάρμπισαϊρ. Αντί να φροντίσει να τους έχει φρέσκους και έτοιμους για την τριάδα-"φωτιά" με Άλκμααρ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο Γεωργιανός προπονητής, τελικά, απομακρύνθηκε, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Και θα το κουβαλάει για καιρό η ομάδα, αφού θλάσεις, αλλά και ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και προσαγωγούς θέλουν ειδική μεταχείριση.

http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=36601&nt=108&lang=1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...