Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση σε σένα critter.

Θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός με Σέριφ και Σλόβαν, ας ήταν και αρχή ακόμη, και ας μην ήταν έτοιμος σαν ομάδα, έπαιξε καλά; Δεν είδες πριν από ενάμιση μήνα σημάδια αδυναμίας;

Δε μιλάω φυσικά για τις τελευταίες δυο βδομάδες.

Είναι υποτιμητικό όμως, για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, να βγαίνουν παίχτες του Εργοτέλη και να κάνουν σχόλια τύπου "δεν ήταν αυτός ο Ολυμπιακός" "είχε ελλείψεις" κτλ κτλ.

Ξέχνα διοίκηση και προπονητή. Εγώ πιο πολύ μια βαρεμάρα βλέπω να παίξουν μπάλα οι παίχτες.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν αρχίζουν από τη μέρα που ήρθε οι εφημερίδες τα σχόλια με το πότε φεύγει ο Κετσπάγια ο όποιος τρέχει τους παίκτες και τους ξεθεώνει τι θες να γίνει?

Φυσικό δεν ήταν να κάτσουν να φάνε 5 γκολ στο φιλικό για να φύγει ?

Αλλά ο γέρος κάνει όλο βλακείες

Ας κάτσει τώρα με το Νινιάδη να παίζουν ταβλάκι οι παίκτες και να γλεντάνε στα μπουζούκια

Δημοσ.
Μια ερώτηση σε σένα critter.

Θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός με Σέριφ και Σλόβαν, ας ήταν και αρχή ακόμη, και ας μην ήταν έτοιμος σαν ομάδα, έπαιξε καλά; Δεν είδες πριν από ενάμιση μήνα σημάδια αδυναμίας;

Δε μιλάω φυσικά για τις τελευταίες δυο βδομάδες.

Είναι υποτιμητικό όμως, για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, να βγαίνουν παίχτες του Εργοτέλη και να κάνουν σχόλια τύπου "δεν ήταν αυτός ο Ολυμπιακός" "είχε ελλείψεις" κτλ κτλ.

Ξέχνα διοίκηση και προπονητή. Εγώ πιο πολύ μια βαρεμάρα βλέπω να παίξουν μπάλα οι παίχτες.

sugata, σε παρακαλω μπορεις να απαντησεις σε αυτο που ρώτησα και να μην απαντας με ερώτηση που είναι ο πλέον κλασικός τρόπος υπεκφυγής;

Και για να απαντησω εγώ σε αυτο που λες μιας και ποτε δεν υπεκφεύγω, αν διαβασεις την τοποθετηση μου 3-4 σελίδες πισω, θα δεις οτι γραφω αυτα που λες και χειρότερα. Τις τελευταιες μέρες αυτα που γράφεις άλλωστε τα γράφουν και τα λενε και όλοι σχεδόν οι ολυμπιακοι (εκτος απο εξαιρέσεις).

Επίσης να σου θυμίσω ότι με την Καβαλα σε πρεμιέρα πρωταθληματος που συνήθως δεν βρίσκεις εισιτηριο είχαμε αρνητικο ρεκορ προσέλευσης στο καραισκακη. Ακομα λοιπον πιστευεις στα πρόβατα γαυρους; Αυτο απανταει απο μονο του στην ερώτηση σου. ΟΛΟΙ το είχαμε δεί εκτος απο τους βιαστικους και τους "θρύλος-θρησκεία" που πηραν τα 16000 διαρκειας τα οποία τους οδήγησαν στο καραισκακη τη κυριακη (και φαντάσου όχι όλους μιας και τα διαρκείας ειναι 19000).

Σείρα σου να δώσεις απαντησεις και να μας πεις για τη Ρεαλ Αθηνών.

Δημοσ.

To φταιξιμο 100% ειναι του Σωκρατη που εφερε εναν "λιγο" προπονητη,μονο κ μονο για να μην του απαιτησει μεταγραφες.

Ναι ο Κετσπαγια ηταν πολυ λιγος για τον Ολυμπιακο,οι παιχτες Σεπτεμβριο μηνα παιζουν λες κ ειναι 40 χρονων ο καθενας αλλα δε φταιει αυτος που δε μπορουσε αλλα αυτος που τον εφερε...

Δημοσ.
αστο...καμια σχεση τα οσα λες με τα οσα λεγονται εδω μεσα, τουλαχιστον απο μενα. Κατα τα αλλα στο παραληλο συμπαν που περιγραφεις εχεις απολυτο δικιο, μαλλον θα συμφωνουσα για να σου πω και την αληθεια.

Μην ανυσηχείς, ξερω πολυ καλα να διαβάζω όπως ξέρω και να αναγνωρίζω τους κολοτουμπάκηδες και τους χρωματομυαλάκηδες (χρώμα=κόκκινο, πρασινο, κιτρινο κτλ).

Δημοσ.
Μην ανυσηχείς, ξερω πολυ καλα να διαβάζω όπως ξέρω και να αναγνωρίζω τους κολοτουμπάκηδες και τους χρωματομυαλάκηδες (χρώμα=κόκκινο, πρασινο, κιτρινο κτλ).

σε εμενα αναφερεσαι ή γενικα κι αοριστα?

Δημοσ.

Critter, όταν έχεις ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρες πρωτάθλημα, αρχίζεις να έχεις παραισθήσεις.

Ενιότε όμως, και οι παραισθήσεις γίνονται πραγματικότητα.

Δεν κάθομαι να κάτσω να διαβάσω όλα τα post στο "Ολυμπιακός", όπως δεν κάθομαι να διαβάσω όλα τα post στο "Παναθηναϊκός". Ούτε τις τελευταίες δέκα σελίδες.

Δεν είπα ότι ο Παναθηναϊκός είναι ή έγινε ποτέ υπερομάδα. Πάντα ευελπιστώ όμως να δω τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο απ' αυτό που δείχνουν στο γήπεδο.

Δεν αποκαλώ τον Παναθηναϊκό "Ρεάλ Αθηνών", αν και του ταιριάζει. Όπως στον Ολυμπιακό ταιριάζει το Μπαρτσελόνα. Οι συνειρμοί εύκολοι και χάνονται στα βάθη των αιώνων. (sic)

Είναι σαφέστατα γελοίο όμως να έχεις έναν πολυμετοχίτη που πέρυσι καλούσε σύσσωμη την ομάδα για χαλάρωση-διασκέδαση σε κότερα, και στο τέλος να παίρνει τον Μπέο.

Όπως είναι σαφέστατα γελοίο να έχεις έναν πρόεδρα που βγάζει διαγγέλματα και απολύει προπονητάς στο πέμπτο παιχνίδι.

Και ξαναστέκομαι στους παίχτας. Στο μεν λιμάνι, η βαρεμάρα κοντεύει να πιάσει Ακρόπολη.

Στους δε Αμπελόκηπους, η ηττοπάθεια και η φοβία κάποιων παιχτών κοντεύει να φτάσει στο Θεό τον ίδιο.

Αν το λιμάνι χάσει για κάνα-δυο χρόνια το πρωτάθλημα, θα δεις και αλλαγές. Όσο παίρνει τα εγχώρια, όλα καλά στο τέλος (για τη διοίκηση, η οποία σαν επιχείρηση χεσμέν έχει τους φιλάθλους).

Αν οι Αμπελόκηποι πάρουν πρωτάθλημα, θα πλέει το 90% σε πελάγη ευτυχίας, γιατί "ήρθε η αλλαγή".

Εγώ απλά έχω βαρεθεί το "τσούκου τσούκου" εκατέρωθεν.

Δημοσ.

Εγώ ένα έχω να πω για το τόπικ. Δε το παρακολουθώ ιδιαίτερα αλλά όποτε το κάνω πιο πολλά μηνύματα από βάζελους και αντι-ολυμπιακούς βλέπω, παρά από Ολυμπιακούς. Και να ήταν θετικά, να το λεγα, αλλά όσο σε ανούσιες και χαζές διαμάχες καταλήγουν.

Δημοσ.
σε εμενα αναφερεσαι ή γενικα κι αοριστα?

Ε!σε ποιον να αναφέρομαι δηλαδη;

Γραφω ένα κείμενο τεκμηριωμένο απόλυτα που δεν σηκώνει καν κουβέντα αντιλογίας γιατι τα γραφόμενα μου είναι μέσα στο τοπικ σας και η απαντηση που πάιρνω είναι οτι ζω σε παράλληλο σύμπαν και ότι δεν έχουν καμμία σχέση αυτα που γραφω με αυτά που διάβαζα λίγο πριν ποσταρω στο τόπικ σας. Μπορω να μην αναφέρομαι σε σένα; Μα έιναι δυνατόν να βλέπω έξω ότι είναι μέρα και να μου λέει κάποιος "Στο παράλληλο σύμπαν ειναι μέρα στην πραγματικότητα όμως είναι νύχτα";

Επίσης τα γραφόμενα μου είναι σε τρίτο πληθυντικο και συ τα διαβάζεις δεύτερο ενικό. Δεν μπορω να καταλάβω, με φίλτρο πληθυντικού - ενικού διαβάζεις τα ποστς;

Όπως εσύ απαντας κάνοντας quote σε καποιον ολυμπιακο και αναφέρεσαι σε όλους τους ολυμπιακους έτσι και γω πήρα αφορμη το ποστ σου και εγραψα για την πλειοψηφία των παναθηναικών που ήτανε στην κλάψα τόσο καίρο πριν αρχίσουμε τα ντράβαλα στον ολυμπιακό. Μπες ρε παιδακι μου λίγο στο τοπικ του ΠΑΟ το διάστημα που αναφέρω και θα κατάλαβεις. Σου ειπα οτι μέχρι και για τον Λετο που λέγεται οτι ειναι ο καλύτερος σας αυτο τον καιρό υπάρχει κλάψα και συγκεκριμενα ο johnyestia γραφει οτι τα παρατάει στη δεύτερη κλώτσια. Για τον Τεν κάτε και τον Γκαλινοβιτσ η μίρλα κρατάει απο πέρισυ και άλλες 1002 κλάψες για κάθε παίχτη....Μην τα λέω πάλι.

Απο την άλλη, αν εσύ συγκεκριμένα δεν έχεις γράψει ούτε ένα αρνητικό φέτος για τον παναθηναικο όπως διατείνεσαι, τότε είσαι όντως πρασινομυαλάκιας για να βλέπεις ότι όλα είναι τέλεια και μόνο ο ολυμπιακος είναι το τσίρκο.

Κλείνω λέγοντας το παρακάτω και όποιος θέλει ο καταλαβαίνει ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΤΣΟ. Ο υγιης φίλαθλος λοιπόν θα καταλάβει οτι και οι 2-3 μεγάλοι είναι για κλάματα και προσωπικά εγω θεωρώ μιζέρια τόσα χρονια για τον ολυμπιακο να έχει ώς στόχο το πρωτάθλημα. Τόσα CH.L έπαιξε, τόσα λεφτά εβγαλε, θα έπρεπε να έιχε γίνει Λυών τουλάχιστον. Αλλά με τέτοιο πρόεδρο δεν πας πουθενά. Καλός, χρυσός ο Κόκκαλης ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ αλλα ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν παραπάνω...τι να κάνουμε;

Δημοσ.

δεν καταλαβες την ερωτηση. Η ερωτηση ηταν αν οι χαρακτηρισμοι "κωλοτουμπας" κλπ αναφερονται σε εμενα. Οχι οτι θα εχει διαφορα γιατι ουτως η αλλως το νοημα του ποστ με χαρακτηρισμους ιδιο ειναι: flame start. Ενδεχομενως αναμεσα σε αυτα "τα απειρα ποστ που εχεις διαβασει", δεν προσεξες ιδιαιτερα ενα προειδοποιητικο ποστ του Snoob λιγες σελιδες νωριτερα (και στα 2 τοπικ), αλλα δεν πειραζει.

Επισης που ειδες να διατεινομαι οτι δεν εχω γραψει αρνητικο ποστ για τον ΠΑΟ? Οτι θες λες μου φαινεται, απλα για να βαφτισεις κωλτουμπες τους αλλους και να αποδειξεις το δικαιο σου. Ισα ισα, οταν μιλαω για τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟ συνηθως κανω κριτικη -και το κανω συχνα-.

Κατα τ'αλλα οταν καποια στιγμη αντιληφθεις οτι μιλαω για ολους τους φιλαθλους ολων των ελληνικων ομαδων στο ποστ απο το οποιο και καλα αρπαχτηκες τοτε ξαναελα να συζητησουμε -και χωρις χαρακτηρισμους που προκαλουν-. good luck.

Δημοσ.

Σ' αυτό το τελευταίο για τον Κόκκαλη έχεις λίγο άδικο πιστεύω.

Καλός; => Βεβαίως

Χρυσός; => Βεβαίως

Ως ένα σημείο; => Wrong mate.

Γράψε καλύτερα ότι κουράστηκε ή βαρέθηκε πια να ασχολείται.

Ποτέ μου δεν πίστεψα ότι αυτός ο άνθρωπος έχει κάποιο limit, και δεν μπορεί να πάει μια ομάδα πάρα πολύ πιο πάνω από εκεί που είναι.

Εκτός κι αν θεωρείς το limit που λες ότι είναι ψυχολογικού/πνευματικού περιεχομένου, οπότε πάσο. (αναφέρομαι στη γενικότερη βαρεμάρα-κούραση)

Εδώ κατάφερε και έβγαλε τον "δε σταυρώνω νίκη στο cl στα εκτός" και θεωρείς ότι έχει όριο; μπααααααααα....

στα ίδια με τους παναθηναϊκούς έρχεσαι... κι αυτοί ηττοπαθείς έχουν γίνει πια στο ποδόσφαιρο. Βλέπω Ατλέτικο και λέω "θα φάμε καλάααααα..."

Δημοσ.

Critter, δεν θα μπω σε διάλογο μαζί σου. Θα σημειώσω όμως κάτι για να φανεί πόσο προσεκτικά διαβάζεις τα άλλα τόπικ, μιας και το έφερες σαν επιχείρημα.

Έγραψα συγκεκριμένα ότι ο Λέτο παράτησε το παιγνίδι με την Ξάνθη στην 2η κλωτσιά που έφαγε. Αυτό δεν ήταν μομφή στον Λέτο. Ήταν μομφή στα ταγάρια της Ξάνθης που εκτελούσαν άνωθεν εντολές να σακατέψουν τον παίκτη, όπως επίσης και στον διαιτητή που δεν τον προστάτευσε.

Συγκεκριμένα εγώ το τελευταίο που κάνω είναι να βρίζω παίκτες του ΠΑΟ στην πρώτη ευκαιρία. Για τον Λέτο έχω πει πως από αυτά που είδα πέρισυ κρατούσα (και κρατάω ακόμα) μικρό καλάθι. Αυτό και τίποτα άλλο.

Όταν αναφέρεσαι στα γραφόμενα τρίτων καλό είναι να κάνεις quote ,για να μην δημιουργείς εντυπώσεις όπως σε βολεύουν.

Δημοσ.
Έγραψα συγκεκριμένα ότι ο Λέτο παράτησε το παιγνίδι με την Ξάνθη στην 2η κλωτσιά που έφαγε. Αυτό δεν ήταν μομφή στον Λέτο. Ήταν μομφή στα ταγάρια της Ξάνθης που εκτελούσαν άνωθεν εντολές να σακατέψουν τον παίκτη, όπως επίσης και στον διαιτητή που δεν τον προστάτευσε.

Τα ταγάρια της Ξάνθης εκτελούσαν άνωθεν εντολές? :lol::lol::lol:

Τι να πει κι ο Μπελούτσι πέρυσι δηλαδή που τον κυνηγούσε ο καράτε kid Μπαρκαουάν να του κόψει τη μπάλα.

Τώρα θέλετε να σας προστατεύει ο διαιτητής, ενώ πέρυσι είχαμε βγάλει τους παίχτες του Ολυμπιακού soft και λοιπές ιστορίες, για να κρύψουμε το μάτς της ντροπής, για το οποίο τα φίδια, πήραν και πριμ?

Δημοσ.

Ηρθε ο Ζίκο

Ο Ζίκο ίσως είναι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Βραζιλιάνος τεχνικός, που η τελευταία ομάδα την οποία προπόνησε ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είναι στην Αθήνα. Θα παρακολουθήσει το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με την Αλκμααρ, στο Καραϊσκάκη, και θα μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας. Αν όλα πάνε καλά στις διαπραγματεύσεις, τότε ο Ζίκο θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού.

http://www.sport-fm.gr/article/195116

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...