Greg7vas Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ρε συ είπα εγώ τίποτα για τα επίσημα στοιχεία;Ότι αθλιότητα δηλαδή πασάρεται σαν επίσημο εγώ πρέπει να το δεχτώ; Aθλιοτητα οτι ισχυει σε ολο τον κοσμο? Μαιστα. Οχι μη το δεχεσαι. Μου μιλάς για "επίσημο" πρωτάθλημα με συμμετοχή 3 ομάδων;Επειδή δηλαδή το λένε επίσημο άντε είναι κιολλας;Τυπικά και στα χαρτιά είναι επίσημο,για τον περισσότερο κόσμο δεν είναι. Δε το λενε. Ειναι επισιμο πρωταθλημα Για τον λιγοτερο κοσμο δεν ειναι.
tasoskont Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=95791 "αλλα ειχαμε συμφωνησει και αλλα μου λενε τωρα"μμμμμμ τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει???? ελατε βγαλτε και τον βαλβερδε εβραιο και κλαψ.........νι τωρα.
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=95791"αλλα ειχαμε συμφωνησει και αλλα μου λενε τωρα"μμμμμμ τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει???? ελατε βγαλτε και τον βαλβερδε εβραιο και κλαψ.........νι τωρα. μόλις πάει στην ΑΕΚ και την εγκαταλείψει για τα λεφτά θα τον πούμε... μην μπερδεύεις τα σώβρακα με τις γραβάτες
tasoskont Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μόλις πάει στην ΑΕΚ και την εγκαταλείψει για τα λεφτά θα τον πούμε... μην μπερδεύεις τα σώβρακα με τις γραβάτες ναι τον ριβαλντο περιμενατε να ερθει στην αεκ και να φυγει για να το πειτε οχι απο την επομενη μερα που εδωσε συνεντευξη τυπου αρχισαν τα νταουλια.αλλα ειπαμε στο λιμανι ειναι οτι πει θειος δεν αντιμιλα κανεις.
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ναι τον ριβαλντο περιμενατε να ερθει στην αεκ και να φυγει για να το πειτε οχι απο την επομενη μερα που εδωσε συνεντευξη τυπου αρχισαν τα νταουλια.αλλα ειπαμε στο λιμανι ειναι οτι πει θειος δεν αντιμιλα κανεις. μια χαρα αντιμιλα-με στο λιμάνι... απλά μπερδεύεις την ιστορία του γελοίου Ρίμπο με τον Βαλβέρδε. Και εγώ δεν θέλω να φύγει ο Ερνέστο και θα είναι μεγάλος μαλάκας ο θείος αν τελικά αυτό γίνει αλλά ο Ρίμπο και την ΑΕΚ άδειασε στα καπάκια... φάνηκε εκεί αυτό που από την αρχή λέγαμε και μας λέγατε ότι είμαστε τσατσάκια του θείου
Freakster Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Όχι ότι δε μας τα χει κάνει και τσατάλια ο βαλβέρδε (βλ. δηλώσεις σε εφημερίδες ισπανίας κ.τ.λ.) και ο μάνατζερ του. Αναμενόμενο ήταν να σκληρύνει τη στάση του ο κοκ. Αλλά θέλω να μείνει ρε γμτ.
SPSS07 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μακαρι ΟΧΙ !! παντως διαβασα ενα αρθρο που αναφερει και καλα τους πιθανους στοχους για την θεση αν δεν μεινει ο Βαλβερδε. Λίστα… γάμου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:23 ---------- οριστε και η απονομη κυπελλου απο τον τελικο
Erwdios Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Όχι ότι δε μας τα χει κάνει και τσατάλια ο βαλβέρδε (βλ. δηλώσεις σε εφημερίδες ισπανίας κ.τ.λ.) και ο μάνατζερ του. Αναμενόμενο ήταν να σκληρύνει τη στάση του ο κοκ. Αλλά θέλω να μείνει ρε γμτ. Δεν μας φταίει ο Βαλβέρδε που ο θείος δεν ξέρει τι του γίνεται πλέον. Θα μας φέρει Κετσπάγια για προπονητή και θα γίνουμε η ΑΕΚ του Δώνη μέσα σε χρόνο DT. Αν φέρει Κετσπάγια και πάρει και Ζουελά για άμυνα, καλύτερα να σηκωθεί να φύγει κι αυτός και οι παρατρεχάμενοι του. Το έχουμε δει και στο παρελθόν το παραμύθι με το μπασκετάκι. Όταν ο Κόκκαλης θέλει να την κάνει από κάπου, πρώτα μαδάει τον σύλλογο και μετά αποχωρεί. Όταν λοιπόν ο Ολυμπιακός θα έχει γίνει Πανιώνιος και θα χαροπαλεύει να σηκωθεί, όπως γίνεται στο μπάσκετ, χρόνια τώρα, τότε μπορεί ο Ολυμπιακός να μεγαλώσει σαν ομάδα. Μέχρι τότε, το ταβάνι μας είναι ο Κόκκαλης και το λαμπατέρ κάποιος Χρυσικόπουλος...
adi32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Καλα κανει και του κανει καψονια ο γερος Τοσο καιρο που του ελεγε να υπογραψει ελεγε οχι γιατι εψαχνε ομαδα στην Ισπανια Τωρα που ξεμεινε παρακαλαει Το θεαμα που παρουσιασε ηταν μονο σε 3-4 παιχνιδια Εκαψε τους παικτες για να εξασφαλισει το πρωταθλημα Δεν εβγαλε ουτε εναν παικτη απο τους μικρους Μας εσπασε τα νευρα με το 4-5-1 και στο Καραισκακη με το καθε χωριο Ετσι κι αλλιως για ενα χρονο θα εμενε οποτε δε μας χρειαζεται
Erwdios Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Καλα κανει και του κανει καψονια ο γερος Τοσο καιρο που του ελεγε να υπογραψει ελεγε οχι γιατι εψαχνε ομαδα στην Ισπανια Τωρα που ξεμεινε παρακαλαει Το θεαμα που παρουσιασε ηταν μονο σε 3-4 παιχνιδια Εκαψε τους παικτες για να εξασφαλισει το πρωταθλημα Δεν εβγαλε ουτε εναν παικτη απο τους μικρους Μας εσπασε τα νευρα με το 4-5-1 και στο Καραισκακη με το καθε χωριο Ετσι κι αλλιως για ενα χρονο θα εμενε οποτε δε μας χρειαζεται Όχι, θα καθόταν ο Βάσκος να τον πΗ*@$ει και θα έλεγε κι ευχαριστώ... Καλά έκανε κι έψαχνε ομάδα στην Ισπανία. Αν ήταν μάγκας ο Σώκος να του έκλεινε διετές συμβόλαιο, αλλά με τις μλκίες που έχει κάνει τόσα χρόνια, που λεφτά για αποζημιώσεις πάλι...? Το θέαμα που παρουσίασε η ομάδα με αμυντικό χαφ τον Πατσατζόγλου και δεύτερο επιθετικό τον Μήτρογλου ήταν αυτό που μπορούσε η ομάδα. Τόσο μπορούσε, τόσο έπαιζε... Όταν ζήτησε δεύτερο επιθετικό, του έφεραν και πάλι δανεικό... Όλη τη χρονιά παίζεις με τον Λέτο από αριστερά που και δανεικός είναι και στόκος στον εγκέφαλο είναι (όποιος διαφωνεί τον προκαλώ να δει τον τελικό του κυπέλλου και να δει πώς άλλαξε εικόνα η ομάδα, μόλις μπήκε ο Τζόλε) Εντούτοις, κάποιοι επιμένουν να τον κρατήσουν... Ο Βαλβέρδε έκαψε τους παίχτες για να εξασφαλίσει πρωτάθλημα ή όταν κοιτούσε ο καψερός στον πάγκο έβλεπε κάτι καμένους και κάτι πιτσιρίκια? Εσένα αν σου έλεγαν, θέλω πρωτάθλημα όπως και δήποτε θα έβαζες τα πιτσιρίκια να παίξουν? Κι εγώ ήθελα να δω τους μικρούς να παίζουν λίγη μπαλίτσα παραπάνω, αλλά αν ήταν μάγκας ο Σώκος, ας του έκανε διετές, όπως προανέφερα, να μην έρθει εδώ ο Βάσκος μόνο για την αρπαχτή της μιάς χρονιάς... Διαβασμένος ήρθε ο άνθρωπος και μαγκιά του... Στο μόνο που συμφωνούμε είναι στο 4-5-1 που όντως μας έσπασε τα νεύρα, αλλά και ποιόν να έβαζε για να παίξει το 4-4-2...? Τον Μήτρογλου? Αφού λοιπόν δεν μας χρειάζεται, εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε...
adi32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Φταιει φυσικα και η γυμνια της ομαδας και εκει φταιει πιο πολυ η διοικηση Αλλα οι παγκιτες ηταν καμενοι και πιτσιρικια οταν τους εβαλε στην Τουμπα και σταθηκαν καλυτερα απο τους αλλους? Ο Παπ επαιξε με την Αεκ και εβαλε ματια και μετα εξαφανιστηκε Η ομαδα και το συστημα που κατεβαζε στο πρωτο ημιχρονο καθε αγωνα ηταν καταστροφικα και μετα ξυπναγε οταν ειχαμε χασει τον μισο αγωνα Τα μονο καλα παιχνιδια που εγιναν ηταν με Μπενφικα και Χερτα Τα ντερμπυ με Παο ηταν τραγικα με στοχο το 0-0 το ιδιο και με την ΑΕΚ στο σταδιο που μας εκατσε το πρωτο γκολ στην αρχη. Προπονητης χεστης και του στυλ μενω μεχρι να βρω καλυτερα στην πατριδα μου δε μας χρειαζεται
MiltoZ Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Φταιει φυσικα και η γυμνια της ομαδας και εκει φταιει πιο πολυ η διοικησηΑλλα οι παγκιτες ηταν καμενοι και πιτσιρικια οταν τους εβαλε στην Τουμπα και σταθηκαν καλυτερα απο τους αλλους? Ο Παπ επαιξε με την Αεκ και εβαλε ματια και μετα εξαφανιστηκε Η ομαδα και το συστημα που κατεβαζε στο πρωτο ημιχρονο καθε αγωνα ηταν καταστροφικα και μετα ξυπναγε οταν ειχαμε χασει τον μισο αγωνα Τα μονο καλα παιχνιδια που εγιναν ηταν με Μπενφικα και Χερτα Τα ντερμπυ με Παο ηταν τραγικα με στοχο το 0-0 το ιδιο και με την ΑΕΚ στο σταδιο που μας εκατσε το πρωτο γκολ στην αρχη. Προπονητης χεστης και του στυλ μενω μεχρι να βρω καλυτερα στην πατριδα μου δε μας χρειαζεται Ξέχωρα από το αν ο Βαλβέρδε έκανε καλή δουλειά ή αν πρέπει να πάρουμε άλλον, εσύ συμφωνείς με αυτά που διαρρέουν από την διοίκηση για προπονητή και μεταγραφές? Γιατί αυτό που φαίνεται ούτε λίγο ούτε πολύ, είναι ότι τον σουτάρουν για οικονομικούς λόγους (μεγάλο συμβόλαιο + διαφωνία στον μεταγραφικό σχεδιασμό και στο μπάτζετ). Η ιστορία με το στράβωμα του γέρου μάλλον δεν είναι πραγματικός λόγος όπως υπέθετα κι εγώ, αλλά πρόφαση ώστε να μπορέσουν να κάνουν πιο εύκολα την δουλίτσα τους και να μας φορτώσουν μερικές ακόμα "προσιτές λύσεις" για να βγει η χρονιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.