elven Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Την επόμενη φορά που θα δείξει ριπλέι για οφσαιντ να πείτε δε με νοιάζει θέλω να το δω σε κανονική κίνηση για να έχω άποψη,ωραία πράγματα
nikos21aek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε σύ το οφσάιντ στην αργή φαίνεται καλύτερα να βλέπεις τις θέσεις. Για αυτή τη φάση παίζει ρόλο και η ταχύτητα. Στην αργή φαίνεται σαν να περιμένει ο Γκαλέτι για να του πατήσει το πόδι.Σε κανονική κίνηση αυτό το "περιμένει" ήταν κλάσματα του δευτερολέπτου.Πιθανόν να είχε το πόδι του εκεί για να κάνει κοντρόλ.Δεν το έκανε επίτηδες.Αλλά ήταν πολύ ατσούμπαλο. Και επίσης ακόμη και εντός φάσης να ήταν,φάουλ του Οικονόμου δεν υπάρχει που λέγαν κάποιοι για κάρτα κτλ.
elven Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Όλα σε κλάσματα γίνονται,συνήθως μια φάση ή μια κλωτσιά δεν διαρκεί ενα τέταρτο.
Erwdios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είναι εντός φάσης. Σφυρίζει και πάει και κάνει τάκλιν. Από εκεί και πέρα, ορθώς δεν δόθηκε κόκκινη εκεί. Τουλάχιστον μπορώ και βλέπω ποδόσφαιρο Παρακολουθείς Primera? Γιατί στην Ελλάδα, αποκλείεται να βλέπεις, αντικειμενικά.
ten-ten Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Έχετε καταντήσει κουραστικοί . Αντί να κοιτάτε πως να γίνετε καλύτερη ομάδα κοιτάτε πως να να ειρωνευτήτε κτλ τον ολυμπιακό , με απλά λόγια ΜΙΖΕΡΙΑ .Απλά έλεος .Δεν με ενδιαφέρει αν είναι κόκκινη του γκαλέτι η του άλλου . Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι συνεχίζονται οι άσχημες εμφανίσεις της ομάδας μου και δεν βλέπω λύσεις . Μακάρι να πάρετε το πρωτάθλημα (δεν ξέρω πως ....) , αλλά αν αυτός σας ευχαριστεί μακάρι να το πάρετε , πραγματικά το εύχομαι μέσα απο την καρδία μου . Λοιπόν κοιτάξτε την ομάδα σας και αφήστε μας .Πως να το πω ρε αδερφέ δεν την "βρίσκω" με τις διαιτησίες και ούτε αυνανίζομαι με τον μπαρούφα μόλις τον βλέπω στην αθλητική Κυριακή . ΥΓ. αν είναι προσβλητικό το μήνυμα απλά κάντε με μπαν
nikos21aek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Όλα σε κλάσματα γίνονται,συνήθως μια φάση ή μια κλωτσιά δεν διαρκεί ενα τέταρτο. Δεν βλέπω όμως πρόθεση και το πάτημα που πιθανόν να ήταν μια κίτρινη είναι εκτός φάσης..Σίγουρα φάουλ είναι του Γκαλέτι πάντως και όχι του Οικονόμου.Αλλά είναι εκτός φάσης και δεν υπάρχει πρόθεση.Για τις αψιμαχίες θα μπορούσε να βγάλει κίτρινες μόνο. Αυτά και τέλος γιατί την ξεφτιλίσαμε πάλι την τσόχα.Άντε να δούμε και λίγη μπάλα τώρα.Σιγά την φάση να καθίσουμε 2 ώρες να συζητάμε.
elven Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Παρακολουθείς Primera? Γιατί στην Ελλάδα, αποκλείεται να βλέπεις, αντικειμενικά. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω. πχ δίκαιο το πρωτάθλημα που πηρε ο ΟΣΦΠ με την υπόθεση της Καλαμαριάς(και δεν το λέω ειρωνικά,δες και άλλα ποστ μου που το υποστηρίζω) Στο Ατρόμητος-ΑΕΚ φέτος,δεν δόθηκε καθαρό πέναλντι στον Ατρόμητο. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχετε να χάσετε αν πείτε ναι ρε ήταν υπέρ μας αυτό. Έχετε καταντήσει κουραστικοί . Αντί να κοιτάτε πως να γίνετε καλύτερη ομάδα κοιτάτε πως να να ειρωνευτήτε κτλ τον ολυμπιακό , με απλά λόγια ΜΙΖΕΡΙΑ .Απλά έλεος .Δεν με ενδιαφέρει αν είναι κόκκινη του γκαλέτι η του άλλου . Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι συνεχίζονται οι άσχημες εμφανίσεις της ομάδας μου και δεν βλέπω λύσεις . Μακάρι να πάρετε το πρωτάθλημα (δεν ξέρω πως ....) , αλλά αν αυτός σας ευχαριστεί μακάρι να το πάρετε , πραγματικά το εύχομαι μέσα απο την καρδία μου . Λοιπόν κοιτάξτε την ομάδα σας και αφήστε μας .Πως να το πω ρε αδερφέ δεν την "βρίσκω" με τις διαιτησίες και ούτε αυνανίζομαι με τον μπαρούφα μόλις τον βλέπω στην αθλητική Κυριακή . ΥΓ. αν είναι προσβλητικό το μήνυμα απλά κάντε με μπαν Δίκιο έχεις,απάντησα στον foufoutio και η κουβέντα εκτροχιάστηκε.Μιζέρια δεν είναι μιας και δεν ασχολήθηκα πρώτος με διαιτησία,απλά απάντησα Πάντως με τον μπαρούφα εγώ ρίχνω δυο-τρεις
Erwdios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Τουλάχιστον έτσι πιστεύω.πχ δίκαιο το πρωτάθλημα που πηρε ο ΟΣΦΠ με την υπόθεση της Καλαμαριάς(και δεν το λέω ειρωνικά,δες και άλλα ποστ μου που το υποστηρίζω) Στο Ατρόμητος-ΑΕΚ φέτος,δεν δόθηκε καθαρό πέναλντι στον Ατρόμητο. Δεν σου είπα αν σχολιάζεις αντικειμενικά, σου είπα ότι αντικειμενικά, δεν γίνεται να βλέπεις ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
Mika Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ελα μωρε που κάθεσαι και ασχολείσαι. Η συνήθεια της γκρίνιας τους είναι. Και το πρωτάθλημα να πάρουν φέτος θα διαμαρτυρονται για κανενα ανάποδο πλάγιο. μονο που η κουβεντα ξεκινησε γιατι οπαδος του ολυμπιακου (φουφουτιος) γκρινιαξε γιατι δεν πηρε κοκκινγ ο Οικονομου η γκρινια δεν εχει χρωμα
foufoutios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλε μου αν αυτο ηταν γκρινια, θα πρεπει να αναθεωρησεις καποια πραγματα και να δεις τις προηγουμενες ευτυχισμενες σελιδες απο τους συμφορουμιτες μας.. Ετυχε να δω τη φαση αφου δεν ειδα τον αγωνα και ηθελα να το σχολιασω και να δειξω πως η παραγκα εχει γκρεμιστει προ καιρου. Αν μου το εκανε καποιος αυτο οσο επαιζα οχι μονο κοκκινη θα ζητουσα αλλα θα πιανομουνα και στα χερια! Παει με τα δυο ποδια, τελος ειναι κοκκινη για μενα οσο και αν δεν το θελετε! Οχι να χρεωθει και καρτα στον Γκαλετι οτι και καλα το εκανε επιτηδες.. Ελεος πια.. Επιτηδες δε μπορουσε να το κανει αυτο για κανεναν λογο.. Ολα εχουν μια εξηγηση πλεον για εσας! Κατα προτιμηση πρασινη η κιτρινη.. Επισης βλεποντας το σημερινο γκολ του ΠΑΟ θυμηθηκα ενα φιλο απο εδω μεσα που ελεγε για το γκολ που ειχε βαλει ο Ολυμπιακος περυσι με τη Λαρισα.. Οτι και καλα μαζεψε το ποδι του ο αμυντικος.. Πλακα ειχε και αυτο Σημερα ηταν 4 οι αμπαλοι αμυντικοι Γενικα παντως συνηθιζω να ασχολουμαι περισσοτερο με την ομαδα μου παρα με τις υπολοιπες.. Προτεινω να κανετε και εσεις το ιδιο φιλικα παντα Δυστυχως φετος προβλεπω να παιζουμε πολυ ασχημο ποδοσφαιρο και να τρωμε αρκετες σφαλιαρες.. Απο τη μια χαιρομαι μπας και αλλαξουν μερικα πραγματα και ανεβουμε επιπεδο του χρονου.. Σημειωτεον η Αλκμααρ εχασε και αυτη στο πρωταθλημα και κανονικα θα ηταν ευκαιρια για τον ασσο.. Πλεον δεν ξερω αν το πιστευω..
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Το χειρότερο με τον Κόκκαλη και τις μαλαγανιές του που βγάζει εξιλαστήριο θύμα τον Κετσπάγια (λίγο τσίπα δεν υπάρχει ρε γμτ) είναι ότι έχει την απόλυτη συμπαράσταση των δημοσιογράφων. Όλοι (όσοι έχουν πέσει στην αντίληψή μου) αντιμετωπίζουν την κατάσταση σαν πολύ φυσιολογική, δηλαδή ο Κετσπάγια δεν έστησε καλή ομάδα και από ότι φαίνεται θα τον διώξουν. Γιατί ως γνωστόν οι προπονητές στον Ολυμπιακό στήνουν ομάδα μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Γιατί να μη μας κόβει λιγουλάάάκι στην Ελλάδα, έτσι, όσο πατάει η γάτα, να δούμε και λίγο το εξωτερικό, να δούμε εκεί τι γίνεται, τι έχει επιτυχία; Γιατί; Επισης βλεποντας το σημερινο γκολ του ΠΑΟ θυμηθηκα ενα φιλο απο εδω μεσα που ελεγε για το γκολ που ειχε βαλει ο Ολυμπιακος περυσι με τη Λαρισα.. Οτι και καλα μαζεψε το ποδι του ο αμυντικος.. Πλακα ειχε και αυτο Σημερα ηταν 4 οι αμπαλοι αμυντικοι Χαχα! Το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα και εγώ!
foufoutios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εδω περυσι εβγαλε αχρηστο τον Βαλβερδε που ειναι ετη φωτος καλυτερος απο τον Τιμουρ.. Καλα εκανε και τον εστειλε που το επαιζε δυσκολος για να μεινει αλλα ας εβρισκε καλυτερο.. Για να κανεις αυτα που κανουν στο εξωτερικο πρεπει να εχεις απειρα πραγματα που δεν εχουμε εμεις με πρωτη και καλυτερη την αγορα πιστευω.. Λογω του μεγεθους και του πληθυσμου της Ελλαδας, οι επενδυσεις ειναι ελαχιστες, τα λαμογια παραμονευουν και γενικοτερα ειμαστε 50 χρονια πισω απο τις αλλες χωρες.. Οπως εχω πει παμπολες φορες, δυστυχως αυτοι περνανε καλα και τα τσεπωνουν και εχουν εμας να τσακωνομαστε για το αν επρεπε να παρει καρτα επειδη εκλ@σε η αν ηταν στημενο το παιχνιδι κλπ.. Στο μονο που συμφωνω με τον elven ηταν το μπεεε (για ολα τα χρωματα) Ακομα και αν εχεις παρει μυρωδια τι παιζει ομως δε γινεται να κανεις τιποτα.. Οποτε stfu (shu the f*** up) και προχωρει που λενε και στο χωριο μου! Πως να μην το σκεφτεις Manuel? Τετοιες φασεις υπαρχουν καθε 2 αγωνιστικες.. Αλλα μονο του Ολυμπιακου ηταν στημενο.. Στρουθοκαμηλισμος και αγιος ο Θεος..
johnnyestia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ έλεγα για την το γκολ του οσφπ με την λάρισα. Αν σε εκείνο το παιγνίδι οι παίκτες της λάρισας κάνανε δολοφονικά τάκλιν όπως εχθές οι παίκτες του πανθρακικού δεν θα έλεγα τίποτα. Οι φάσεις των γκολ είναι καρμπόν για να μην πω πως το δικό μας ήταν χειρότερο, αλλά πρέπει να έχεις την εικόνα ολόκληρου του παιγνιδιού για να κρίνεις την κάθε φάση. Για τους ρομαντικούς: http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?article_id=107045
SPSS07 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 με λιγα λογια.. το γκολ ΕΠΡΕΠΕ να μετρηση.. αλλα φυσικα ο εποπτης εκανε το αυτονοητο.. οφφσαιντ.. καθαρη φαση γκολ που την εχουν χιλιο-αναλυσει σε σεμιναρια διαιτητων και αθλητικες εκπομπες.. αλλα εδω δεν εχουμε αλλοιωση αποτελεσματος φυσικα γιατι επαιζε ο ολυμπιακος.... στοιχημα αν ηταν ο βαζελος χτες το γκολ θα μετραγε κανονικα..... -2 και συνεχιζουμε λοιπον ( οχι οτι παιξαμε μπαλα αλλα οταν βαζεις το γκολ με τετοια χαλια και στο ακυρωνουν λεει πολλα για το τι προκειτε να επακολουθησει.. ειπαμε το φετινο θαναι δωρακι επιχειρηματικο απο κοκκαλη προς πατερα - μυριζει απο χιλιομετρο )
sugata Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Έπρεπε να μετρήσει για ποιο ακριβώς λόγο; 1) Δεν επηρεάζει τη φάση; 2) Δε βρίσκεται σε προφανή θέση οφσάιντ; Παράβαση οφσάιντ που τιμωρείται:Ένας παίχτης που βρίσκεται σε θέση οφσάιντ τιμωρείται μόνο εάν τη στιγμή που η μπάλα αγγίξει ή μεταβιβαστεί από ένα συμπαίχτη του, αυτός συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι, κατά την άποψη του διαιτητή, με το να: επηρεάζει το παιχνίδι ή επηρεάζει έναν αντίπαλο του ή αποκτά πλεονέκτημα ευρισκόμενος στη θέση αυτή Η παράθεση είναι από το pdf της ΕΠΟ με τους κανονισμούς. Κανονισμοί του παιχνιδιού [ame]http://www.youtube.com/watch?v=4cmGOQJonPc[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.