cbr600RR Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ειναι επισημοι τιτλοι οποτε δεν καταλαβαινω τι ενοεις.. ειναι απο την σελιδα της ΕΠΟ.. ο παναθηναικος μετραει τιτλους στο ποδοσφαιρο με τον πρωτο του το 1911 ...! τωρα τι μου λες εσυ λιγη σημασια εχει.. ψαχτο πρωτα και μετα μιλα
Greg7vas Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Να ρωτήσω,χωρίς ειρωνία προς κάποιον.Υπερκούπωση στο ποδόσφαιρο είναι και απο τα πρωταθλήματα που έπαιζε ο πρωταθλητής Πειραιά με το πρωταθλητή Αθηνών και τον Πρωταθλητή Θεσσ/νικης; Ή και αργότερα που ήταν ερασιτεχνικό αλλά πανελλήνιο και το σέντερ φορ ήταν τσαγκάρης,το δεξί μπακ μανάβης και το χαφ σερβιτόρος σε μπαρ; Ή πχ που ο τερματοφύλακας δεν πήγαινε στον αγώνα επειδή το αφεντικό τον έβαζε υπερωρία στο δασαρχείο; Πάλι ο ΟΣΦΠ έχει πιο πολλά βέβαια αλλά αυτό το μη κοιτάς τώρα δες και παλιά έχει πολύ γέλιο στο πόσο παλιά πάει και για τι πρωταθλήματα και κύπελλα μιλάμε που μετά γίναν και αστέρια στη φανέλα Ναι φιλε μετρανε ολα. Σε ολο τον πλανητη μετρανε απο την αρχη της ιστοριας τους.Ακριβως ετσι. Αλλιως η λιβερπουλ δεν εχει παρει ουτε ενα πρωταθλημα,αφου η premiership ξεκινισε το 90. Επισης η λογικη σου λεει οτι το γουεμπλευ δεν εγινε ποτε κλπ... Υ.Γ. Πληροφοριακα τοτε υπηρχαν ομαδαρες στον πειραια.
geovard Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Το πρωτάθλημα Α Εθνικής, θεσμικά με κανόνες λειτουργίας, άρχισε το 1959.Από τότε να αρχίσετε να μετράτε τους τίτλους.Όχι πιό παλιά.Τότε που πέταγαν τη καρβουνόσκονη στον τερματοφύλακα στο ΚαραΙσκάκη γιά να μη βλέπει και να μπεί το πέναλτυ! Όλα τα άλλα είναι για να φουσκώνουν τα μυαλά των φανατικών. Το ερώτημα ε'ιναι πόσα πρωταθλήματα πρώτης εθνικης έχει πάρει μιά ομάδα?Και αυτο θα είναι σεβαστο ως απάντηση.Αλλά το ερώτημα πόσα πρωταθλήματα έχει πάρει μιά ομάδα, είναι απάτη.Αλά ας είναι κι έτσι.Αν είναι να προσφέρει χαρά αυτό σε κάποιους που το έχουν ανάγκη ας γεμίσουν τη φανέλα με αστεράκια.Έτσι κι αλλιώς μόνο εμείς φωνάζουμε μεταξύ μας στην Ελλάδα και έξω κανείς δεν μας ακούει ούτε μας λογαριάζει.Πουθενά δεν γίνεται αναφορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα όταν τα μεγάλα ξένα κανάλια δείχνουν ακόμη και της Δανίας και Ουκρανίας.Αξία επομένως έχει να κατακτήσεις ενα αξιόπιστο πρωτάθλημα που να το σέβονται και οι άλλοι.
cbr600RR Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Τυπικά ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ο Ζαϊρί. Ο Μαροκινός μέσος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο. Μάλιστα, εξερχόμενος από τα γραφεία, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Πραγματοποίησα το όνειρο μου να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ. Είναι πρόκληση για μένα το ότι θα παίξω σε μια ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς, αισθάνομαι σίγουρος για τον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Έχω παίξει σε υψηλό επίπεδο στο παρελθόν και έχω όλο το χρόνο μπροστά μου για να προετοιμαστώ και να είμαι έτοιμος για τις υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πριν από 5 χρόνια ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό, έστω και αργά τα κατάφερα», τόνισε το μεταγραφικό απόκτημα των νταμπλούχων.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Όταν μεταφέρετε μια είδηση αυτολεξί από κάποιο site, προσθέτετε και την πηγή με link. Δεν είναι επιλογή, είναι υποχρέωση. Ευχαριστώ.
elven Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Πληροφοριακά πάλι,επειδή δεν το χω ψάξει και δεν θα πρεπε να μιλάω Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αντρών 1907-1908 Πρωταθλητής Π.Ο. Γουδί Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε απο τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και συμετείχαν 4 ομάδες.Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Π.Ο. Γουδί απο την Αθήνα. Πρωτάθλημα και το Γουδί Ορίστε κι ένα πρωτάθλημα σου Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αντρών 1936-1937 Πρωταθλητής Ολυμπιακός ΣΦΠ Βαθμολογία 1. Ολυμπιακός ΣΦΠ 8 10-1 2. ΠΑΟΚ 2 3-9 3. Παναθηναϊκός 2 2-5 Αυτό μέτρησες για να βάλεις αστέρι και αυτό μετράς στα 37; Αυτό που πήρε το Γουδί πιο πολλές ομάδες είχε,ε ρε πρωτάθλημα το Γουδί
cbr600RR Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 φυσικα! ειναι επισημος τιτλος. οπως ο παναθηναικος μεταει κανονικα στους τιτλους του κουπες απο το 1911, 1930 το 1949 το 1953 το1960 κτλ κτλ .. γιατι τους μετραει αυτους δλδ? η απαντηση του Greg7vas επρεπε να σε ειχε καλυψει πληρως . ασχολησου τωρα πως να παρεις καμια κουπα πουχεις 12/13 και ασε τις περιηγησεις στα πρασινα σιτε χαχαχαχα
elven Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 1)ΑΕΚ υποστηρίζω 2)Είπα ότι όποια ομάδα και να το κάνει το θεωρώ γελοίο 3)Καμία δεν τα βαλε αστέρια,έχει πλάκα πάντως να τα βλέπεις,πχ σε παιχνίδι ΟΣΦΠ-Μίλαν ο ένας τα χει για τα CL και ο άλλος επειδή κέρδισε το Γουδί,νταξ.
cbr600RR Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Τσακωσε εδω ρε φιλε να διαβασεις και μη μας τα ζαλιζεις.. ειπαμε οι τιτλοι ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ . Στο πρώτο πρωτάθλημα Ελλάδας που διεξήχθη τη σεζόν 1927-1928, πήραv μέρος μόvo τρεις ομάδες, Αρης, Εθνικός, Ατρόμητος Αθηνών, δηλαδή οι πρωταθλήτριες της Θεσσαλονίκης του Πειραιά και της Αθήνας αντίστοιχα. Αυτό το σύστημα ίσχυσε μέχρι και την περίοδο 1929-1930. Διαβασε εδω να τα δεις αναλυτικα : http://www.epo.gr/epag_prota/a_ethniki_history_new.asp?m_1=2&e_content_id=5 ελπιζω να σε καλυψει.. ** νταξει επρεπε να το καταλαβω οτι εισαι αεκ.. σε πικρανα ξανα.. οτι δεν μπορεις να αποκτησεις.. απλα το κοροιδευεις..
elven Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Με κάλυψες με τα επίσημα Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αντρών 1937-1938 Βαθμολογία 1 Ολυμπιακός ΣΦΠ 8 14-6 2 Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 4 9-7 3 Α.Σ. Άρης 4 4-14 Πάντα τέτοια,3 αστέρια μόνο του πιάνει αυτό
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Και να πω ότι δεν προειδοποίησα...
Greg7vas Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Και ο παο ιδρυθηκε το 1908. Γιατι τα μετραει απο τοτε? Ειναι καλυτερος? Αλλιως και το γουεμπλευ το δικο σου δε μετραει,εγινε με αλλους ορους απο οτι το σημερινο ch.l... Ετσι ειχαν οι κανονες τοτε και και συμμετειχες και εσυ.Ηταν επισημα πρωταθληματα ελλαδας. Μηπως και τα περσυνα πλεοφ δε μετρανε που βγηκες δευτερος επειδη επαιξαν 4 ομαδες μεταξυ τους?? Αυτοι ειναι οι κανονες και μπορουν να αλλαζουν καθε εποχη. Το πρωτάθλημα Α Εθνικής, θεσμικά με κανόνες λειτουργίας, άρχισε το 1959.Από τότε να αρχίσετε να μετράτε τους τίτλους.Όχι πιό παλιά.Τότε που πέταγαν τη καρβουνόσκονη στον τερματοφύλακα στο ΚαραΙσκάκη γιά να μη βλέπει και να μπεί το πέναλτυ!Όλα τα άλλα είναι για να φουσκώνουν τα μυαλά των φανατικών. Και τωρα πετανε καπνογονα στον τερματοφυλακα. Με τη λογικη σου σε 50 χρονια που θα χει αλλαξει το ποδοσφαιρο ουτε τα σημερινα θα μετρανε. Μη κρινεις με σημερινα δεδομενα. Λεει επαιζαν πρωταθλημα πειραια. Μα τοτε στον πειραια υπηρχαν οι καλυτερες ομαδες τις ελλαδας και αυτος κοιταει που σημερα δεν υπαρχει καμια. Μη τα μπλεκετε. Αλλες εποχες τοτε αλλου ειδους πρωταθληματα,αλλα πρωταθληματα. Και τα πρωταθληματα του οσφπ μετρανε και του παο και τα μουντιαλ της ουρουγουαης μετρανε και οι ολυμπιακοι αγωνες του 1900 που τρεχαν ξυπολυτοι μετρανε. Ολα.
SPSS07 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ρε κάθεστε και μιλάτε με κάποιον που σαν στόχο κάθε χρόνο εχει να βγεί στην δεύτερη θέση..! άμα το παιδί δεν καταλαβαίνει τι παει να πει Επίσημα Στοιχεία .. τι το κουράζετε? ας δούμε και αυτό Αυτοί είναι οι καλύτεροι της Σούπερ Λιγκ Στο τέλος κάθε χρονιάς οι ψηφοφορίες για τους καλύτερους της σεζόν βρίσκονται στο επίκεντρο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όμως οι δικές σας γνώμες. Με πάνω από 14.000 συμμετοχές λοιπόν ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τους καλύτερους της Σούπερ Λιγκ που διοργάνωσε o NovaΣΠΟΡ fm και το http://www.sport-fm.gr με την υποστήριξη των καταστημάτων ΠΛΑΙΣΙΟ. Eπτά από τους έντεκα που επιλέξατε είναι παίκτες του νταμπλούχου Ολυμπιακού Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ SUPERLEAGUE 2009 Έμεινε και ο Ζεβλάκοφ για ακόμη ένα χρόνο όπως ανακοινώθηκε.. μαζι με τον Ζαιρί.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ναι, αλλά αυτό δεν κολλάει στο θέμα του Ολυμπιακού. Είναι και άλλοι παίχτες μέσα για να σχολιάσουμε, μην πιάσουμε την κουβέντα εδώ μέσα.
elven Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 άμα το παιδί δεν καταλαβαίνει τι παει να πει Επίσημα Στοιχεία .. τι το κουράζετε? Ρε συ είπα εγώ τίποτα για τα επίσημα στοιχεία;Ότι αθλιότητα δηλαδή πασάρεται σαν επίσημο εγώ πρέπει να το δεχτώ; Μου μιλάς για "επίσημο" πρωτάθλημα με συμμετοχή 3 ομάδων;Επειδή δηλαδή το λένε επίσημο άντε είναι κιολλας;Επαναλαμβάνω:Με 3 και 4 ομάδες θεωρείς ότι το να βγεις πρώτος αντιστοιχεί σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα; Τυπικά και στα χαρτιά είναι επίσημο,για τον περισσότερο κόσμο δεν είναι. Και επαναλβάνω,έτυχε(λόγω σχολίου περι υπερκούπωσης,νταξ και για τα αστέρια) να λέω για τον ΟΣΦΠ,την ίδια γνώμη έχω και για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα-κύπελλα της ΑΕΚ,του ΠΑΟ,του ΠΑΟΚ και του Άρη. Ε όταν ακούω Αρειανό να μου λέει ότι η ομάδα του έχει πρωτάθλημα με πιάνουν τα γέλια. Greg7vas δεν είπε κανείς ότι ο Πειραιάς δεν είχε ομαδάρες.Καμία σχέση δεν έχει αυτό,και ναι γνωρίζουμε και για τον Εθνικό και την επίθεση που δέχτηκε και απο τους 3 μεγάλους τότε που ήταν να πάρει τη μισή εθνική Ουγγαρίας αλλά πάλι αυτή τη γνώμη έχουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.