kfyros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Πές μου πόσα + να βάλω στο post σου. Δεν θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα. Τρέμω στην ιδέα ότι θα παίξουμε έτσι την Τετάρτη. Και το κακό είναι ότι δεν βλέπω εναλλακτικές λύσεις. Ακόμα και αν επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες, δεν συμπληρώνουμε ούτε ενδεκάδα επιπέδου άλλων ετών. Και η Αλκμααρ δεν είναι Καβάλα. Σιχτιρίζω κάθε μέρα τον Αίσωπο-Σωκράτη που άφησε την ομάδα τελείως γυμνή. Ο Τιμούρ είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης.. Οι παίχτες επίσης έχουν πολύ περισσότερες ευθύνες από αυτόν.
sno0py Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ευτυχως που ξυπναει ο κοσμος εστω και αργα εγω αυτο το λαμογιο τον κοκκαλη τον εχω αντιπαθησει χρονια τωρα πολυ πριν σταματησει ο Jiovani! Απλα μας ταιζε πρωταθληματα και ολα μελι γαλα ε? Το 90% των οπαδων δεν εβλεπε μπροστα του...τους ταιζε παραμυθακι και τον ειχαν κανει ηρωα και το ξεβρακωμα μας ερχοταν καθε φορα εξω(ευρωπη) με μερικες ευτυχως αναλαμπες... Ειναι επιχειρματιας οχι ολυμπιακος μην παραμυθιαζεστε και λογο ιδιοσυγκρασιας ανθρωπου και χαρακτηρα ανηκει στους killers επιχειρηματιες δλδ δεν βαζει λεφτα σε επιχειρηση αν δεν εχει εξασφαλησει "ΜΕΓΑΛΟ" κερδος απο αυτην. Ετσι βλεπει τον ολυμπιακο οπως ολες τις επιχειρησεις του,το εχει δειξει αυτο το δειγμα εδω και χρονια....τι ξυπνησατε τωρα? Ε και ναι υπαρχουν ακομα τοσο μεγαλα προβατα να τα ριχνουν ακομα στον Κεσπαγια ευγε!
kfyros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Επίσης είναι παντελώς αστείο και ενδεικτικό του τρόπου που διαχειρίζεται την ομάδα ο γέρος, το γεγονός του να κρίνεται ο Τιμούρ με βάση το παιχνίδι της Τετάρτης!!! Δεν ήξερες τι προπονητή έφερες πέρσυ το Μάιο θείε ?? Τώρα θα τον δοκιμάσεις?? Στην τελική , την πρόκριση στους ομίλους την κατάφερε, αυτός δεν ήταν ο πρώτος στόχος?? Τι θες, να πάρει το champions league με 10 παίχτες αξίας που του έχεις αφήσει ?? Και βάζεις τα παπαγαλάκια σου να γράφουν τις απόψεις σου επειδή δεν έχει τα μεμένια να βγεις να τα δηλώσεις μόνος σου? Και μετά να μιλάς για παραπληροφόρηση, λες και δεν ξέρουμε ότι οι περισσότεροι είναι στο payroll σου ?? Δεν ντρέπεσαι λιγάκι γέρος άνθρωπος, να μην έχεις την αξιοπρέπεια και τον ανδρισμό να υποστηρίξεις τις απόψεις, και βάζεις άλλους να τις λένε και να τις γράφουν για σένα? Νταβάς να γίνεις στο σπίτι σου , στη γυναίκα σου και στα παιδιά σου, όχι στο Θρύλο. Έτσι όπως τα έχεις καταφέρει, ένα μπουρδ.... έχει πολύ καλύτερη οργάνωση από την ομάδα αυτή τη στιγμή. Ντροπή.
Erwdios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Τιμούρ θα πληρώσει την ταφόπλακα, επειδή είναι τσάμπα και κορόιδο. Δεν ήξερε που ερχόταν? Θα του το φορτώσει όλα τώρα ο Σώκος, θα φέρει και Αλεξανδρή αντικαταστάτη και θα το παίζει ότι φταίει η διαιτησία. Βαζελοτακτικές δηλαδή, για να ρίξει στάχτη στα μάτια για την ανυπαρξία της ομάδας. Γι' αυτό λέω, έγινε Τζίγκερ. Πάρε κόσμε, ξεπουλάμε. Εγώ δόξα τω Θεώ την ψυλλιάστηκα ότι θα πλακωνόμουν με την μισή 24 αν έπαιρνα διαρκείας φέτος και το απέφυγα. Βλέπεις εγώ βρίζω περισσότερο τους δικούς μας όταν σέρνονται και τον Κόκκαλη και οι δικοί μας έχουν μία ευαισθησία όταν τους πειράζεις τους παίχτες και ειδικά τον Πρόεδρο, με αποτέλεσμα να πετάγεται κάθε τρεις κ λίγο ένας εξυπνάκιας και να σου λέει τη μλκία του για το 12 στα 13 με αντίπαλο τον Βύντρα και τον Γεωργέα..
nikos21aek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μπά εγώ για Νινιάδη το κόβω.Αυτός είναι ο μεγαλύτερος υπαίτιος για τις μη μεταγραφές φέτος.Ο Κόκκαλης μπορεί να μην ήθελε να δόσει πολλά αλλά κάποια λεφτά θα έδινε.Ο άλλος δεν του βρήκε ούτε μισό παίχτη.Όλο τους απίθανους κηνυγούσε χωρίς εναλλακτική κιόλας..Πχ και εμείς δεξί μπακ θέλαμε τον Γκαξα..Δεν έκατσε υπήρχε η εναλλακτική του Αραούχο και ήρθε υπέγραψε σε μισή μέρα. Για τους απίθανους που κηνυγούσε ο Νινιάδης τι εναλλακτικές είχε;Τον Γκερέιρο μόνο που τον πρόλαβε η ΑΕΚ και μετά το τίποτα. Τον κόβω τον Νινιάδη να έχει βάλει στόχο και την καρέκλα του προπονητή τώρα.
Erwdios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μπά εγώ για Νινιάδη το κόβω.Αυτός είναι ο μεγαλύτερος υπαίτιος για τις μη μεταγραφές φέτος.Ο Κόκκαλης μπορεί να μην ήθελε να δόσει πολλά αλλά κάποια λεφτά θα έδινε.Ο άλλος δεν του βρήκε ούτε μισό παίχτη.Όλο τους απίθανους κηνυγούσε χωρίς εναλλακτική κιόλας..Πχ και εμείς δεξί μπακ θέλαμε τον Γκαξα..Δεν έκατσε υπήρχε η εναλλακτική του Αραούχο και ήρθε υπέγραψε σε μισή μέρα.Για τους απίθανους που κηνυγούσε ο Νινιάδης τι εναλλακτικές είχε;Τον Γκερέιρο μόνο που τον πρόλαβε η ΑΕΚ και μετά το τίποτα. Τον κόβω τον Νινιάδη να έχει βάλει στόχο και την καρέκλα του προπονητή τώρα. No way. Το ότι δεν βρήκε παίχτη ο Ολυμπιακός ήταν θέλημα προέδρου. Παραμύθια της χαλιμάς ήταν τα μεταγραφικά ταξίδια. Δεν αγοράζουμε λέμε, ξεπουλάμε. Παίζει ρόλο και το όνομα Φίχερ, αλλά έχω δουλειά και βαριέμαι να αναλύω τώρα.
nikos21aek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Η Αλκμάαρ πάντως κατεβαίνει στο γήπεδο χωρίς προπονητή.Έχει προβλήματα αυτό τον καιρό.Μπορεί να κάνει κάτι ο Ολυμπιακός στο Καραΐσκάκη αν και προσωπικά το βλέπω λίγο χλωμό.
vaso7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Στο παιχνίδι της Τετάρτης μπορεί να γίνει και μάγκας ο καράφλας ο άσχετος. Την ομάδα την προετοίμασε όλο το καλοκαίρι και καλά για τα παιχνίδια του τσ.λ που θα έπρεπε να αμύνεται και να χτυπάει στις αντεπιθέσεις. Οπότε με την Αλκμααρ μπορει και να του κάτσει κανα αποτελεσμα αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός οτι έπρεπε να είχε φυγει απο χθες κιόλας!!! Ειδικά οι δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα ήταν γελοίες! ΔΡΟΜΟ!
elven Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 φαινεται η διαφορα μας σε καποια θεματα.. Παει με τις ταπες? Μαλιστα.. θα ξεχασουμε και αυτα που ξεραμε.. Το ποδι του δεν ειναι ουτε 10 εκατοστα πανω απο το εδαφος! Σιγα μην ειχε και σχεδιο να τον πετυχει με τις ταπες μεσα σε ενα δευτερολεπτο που εγινε η φαση.. Ο παιχτης της Καβαλας παει με τα δυο ποδια και ενω εχει σφυριξει ηδη ο διαιτητης... Αρα εντελως ακυρο αυτο με τις ταπες που λες.. Σε παραδέχομαι γιατί φαίνεται η διαφορά σας σε κάποια θέματα Φαίνεται πεντακάθαρα ότι ούτε τον περιμένει με τις τάπες αλλά ούτε μετά τον πατάει επίτηδες,σε παραδέχομαι για την αντικειμενικότητα,τα βλέπεις διαφορετικά απο τους άλλους ,αντικειμενικά και ψύχραιμα.
adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι τραγικο πως απο το ενα αποτελεσμα στο αλλο ενας προπονητης γινεται απο ηρωας αχρηστος Εκανε 5 νικες εντος εκτος εδρας και ηταν αριστος και με μια ηττα σε φιλικο και ενα 0-0 ειναι για διωξιμο Τωρα θυμηθηκαμε το Βαλβερδε που βριζαμε περισυ το Λεμονη που δεν μπορουσε να κερδισει την Καλαμαρια κλπ Ετσι να αλλαζουμε καθε βδομαδα κι απο εναν και να μην παιρνουμε παικτες Ας πεφτουμε ολοι στην παγιδα του προεδρου που ο μονος που του φταιει ειναι ο προπονητης Η ομαδα ηθελε 3 παικτες (πχ Καλστρομ Γκονζαλες και μεγαλο επιθετικο)που θα σηκωναν την ομαδα επιθετικα και ο θειος δεν τους πηρε Περισυ οι μονοι που εκαναν κατι καλο επιθετικα ηταν οι Γκαλετι και Λετο και ο Κοβασεβιτς Οι 2 φυγανε και εμεινε μονο ο αλλος που δεν εχει κανει προετοιμασια Αρχικα ημουν αντιθετος στο να ερθει ο Τιμουρ αλλα εφοσον δεν ερχοταν αλλος με τετοιο μπατζετ μεχρι τωρα τον βλεπω οτι εχει τις λιγοτερες ευθυνες Εμπιστευεται ολους τους παικτες και παιζουν οι καλυτεροι Δεν κολαει με τις βεντετες Οι αλλαγες του ειναι ολες εγκαιρα και οχι στο 85 οπως κατι αλλοι Αμυντικα παει πολυ καλα η ομαδα με 0 παθητικο
Erwdios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Σε παραδέχομαι γιατί φαίνεται η διαφορά σας σε κάποια θέματα Φαίνεται πεντακάθαρα ότι ούτε τον περιμένει με τις τάπες αλλά ούτε μετά τον πατάει επίτηδες,σε παραδέχομαι για την αντικειμενικότητα,τα βλέπεις διαφορετικά απο τους άλλους ,αντικειμενικά και ψύχραιμα. Ναι, όντως, έπρεπε να αποβληθεί ο Γκαλέτι που το γίδι σε φάση όπου ο διαιτητής έχει σφυρίξει προ μισού λεπτού, πάει και κάνει τάκλιν με φόρα και ο άλλος ενστικτωδώς, καθώς προέρχεται και από τραυματισμό, βάζει το πόδι του. Και μάλιστα τον πατάει και επίτηδες. Ναι, ντάξει, ότι πεις. Παράγκα, έπρεπε να αποβληθεί αυτός ο αλήτης ο Γκαλέτι, που τόσα χρόνια προκαλεί με τη συμπεριφορά του. Να στο πω κι αλλιώς, αφού θέλετε κατά γράμμα ερμηνεία των κανονισμών? Κόκκινη στον Οικονόμου είναι για εκτός φάσης χτύπημα (είχε σφυρίξει ο διαιτητής) και κίτρινη στον Γκαλέτι για σπρώξιμο.
nikos21aek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ε τον τσοπάνο....Άμα έβρεχε και παίζαν με σιδερένιες θα του είχε μαμήσει το πόδι και είναι και πιτσιρίκι ο άλλος. Δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή όχι αλλά είναι πολύ τσοπανιά αυτό που έκανε.Μπορούσε να τραβηχτεί ή να πέσει.Στο πόδι του άλλου πάτησε;
elven Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Πραγματικά γελάω γιατί είναι κατάντια να μην μπορείς να δεις αυτονόητα πράγματα λόγω οπαδικής τύφλωσης. Είναι κόκκινη και στους 2,αν ούτε απο το gifακι δεν μπορείς να δεις ότι το κάνει επίτηδες δεν έχει νόημα να το συζητάμε,προφανώς βλέπεται άλλη μπάλα,κόκκινη Έλα ξανά το "ενστικτωδώς" "καταλάθος πάτημα"
nikos21aek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό είναι από τα ύπουλα τα πόστικα χτυπήματα Τζόλε.Αυτός του το έμαθε στάνταρ! Toν τσοπάνη ρε...Πραγματικά νευρίασα που το είδα.Ο άλλος είναι 18 χρονών ακόμη.Και είναι και ΑΕΚτζής!
Erwdios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 [/color] Ε τον τσοπάνο....Άμα έβρεχε και παίζαν με σιδερένιες θα του είχε μαμήσει το πόδι και είναι και πιτσιρίκι ο άλλος. Δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή όχι αλλά είναι πολύ τσοπανιά αυτό που έκανε.Μπορούσε να τραβηχτεί ή να πέσει.Στο πόδι του άλλου πάτησε; Σε κλάσματα δευτερολέπτου έρχεται ο άλλος πάνω σου με φόρα και προέρχεσαι από τραυματισμό. Α. Κάθεσαι και τον κοιτάς, σε παίρνει παραμάζωμα και σου κόβει την μπάλα/σε βγάζει off για ένα μήνα στην καλύτερη Β. Σκέφτεσαι να πηδήξεις για να τον αποφύγεις, αλλά ο άλλος είναι ήδη πάνω σου Γ. Απλώνεις το ξερό σου για να προφυλαχτείς. Το αν τον πατάει επίτηδες ή κατά λάθος, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Αν ήμουν εγώ πάντως, που έχω πάθει και χιαστούς και ερχόταν άνθρωπος έτσι πάνω μου, στο κεφάλι θα τον πατούσα, μα τον Θεό. Αν στη θέση του Γκαλέτι ήταν ο Οικονόμου, θα λέγατε για τον εγκληματία τον Γκαλέτι, που πήγε και έπεσε πάνω στον πιτσιρικά και καλά του έκανε ο άλλος και του έβαλε τις τάπες μπροστά, καρφιά έπρεπε να βάλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.