Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οι Σπανουλης και Φωτσης δεν πετυχαν ΝΒΑ διοτι ειναι τεμπελχαναδες.Δεν θα ξεχασω ποτε τις απιστευτες απαντησεις που εδινε ο Σπανουλης σε συνεντευξη οταν γυρισε απο Αμερικη."Δεν μ'αρεσε το φαγητο.Ετρωγα μονο χαμπουργκερ" και "Ολο ταξιδια.." και "Ουτε για καφε δεν μπορουσα να παω"...

Όπου δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Δε θέλει να έχει αντίπαλους τον κόμπε και το λεμπρόν, θέλει να παίζει με τον έρτσεγκ.

Νέα Σμύρνη:Το πρωτάθλημα στα γήπεδα.

Βάλνερ:Υπάρχουν νόμοι

Αρα να καταργήσουμε τους κανονισμούς στο ποδόσφαιρο? Γιατί το μες στα γήπεδα σημαίνει ότι σεβόμαστε τους κανονισμούς.

Όμως από εκεί που στον ΠΑΟ στόμα είχε και μιλιά δεν είχε, άρχισε να μιλάει στον γαύρο για διαιτητές

Ακριβώς, επειδή είστε μονίμως ευνοημένοι.

Επίσης στην πρώτη ευκαιρία ενέδωσε και έγινε και μέλος του οσφπ, δείχνοντας για τα καλά που είχε γραμμένο τον σύλλογο που τον τάιζε για 10+ χρόνια και τον έκανε άνθρωπο

Αφού εσείς δεν είχατε μέλη, σας έκανε ότι ήθελε ο σωφέρ, εμείς τι φταίμε που εμείς έχουμε κάποιες δημοκρατικές διαδικασίες

Ε, έχει δώσει όλα τα δικαιώματα για να τον ειρωνευόμαστε

τα οποία και καταρρίφθηκαν.

Αλήθεια, γιατί αρπάζεστε αν τον λέμε κηπουρό και μέλος?

εδώ οι πληρωμένοι δικοί σας το λένε αλουμινά. Αλλά τι να περιμένεις από κάποιους που έχουν ως μόνιμο απωθημένο το ερώτημα "γιατί δεν έρχονται οι γαύροι στο γκύζη":lol::lol::lol:

O Γεωργιου

Καλά αυτός είχε βγάλει άχρηστους την εθνική ιταλίας του '06, τη μίλαν του '07. Εντάξει...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όπου δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Δε θέλει να έχει αντίπαλους τον κόμπε και το λεμπρόν, θέλει να παίζει με τον έρτσεγκ.

Epic post, σκεφτομαι να το βαλω signature χωρις πλακα. Τωρα που το σκεφτομαι αυτο θα ηταν μια γ@μ@τη δηλωση που θα μπορουσε να ειχε κανει ο Σπανουλης για εσας.

Χαιρομαι να βλεπω Ολυμπιακο να υποτιμα την ιδια του την ομαδα. Κατι απο την ιστορικη δηλωση Φεργκιουσον μου θυμισε αυτο το ποστ. Να μου λεγες οτι προτιμα να παιζει με αντιπαλο τον Κολοσσο Ροδου να λεγα οκ, αλλα οχι και με εσας την ομαδαρα ρε, που εχετε κερδισει και τους Chicago Bulls και λογω διαιτησιας δεν πηρατε φετος το τριπλ κραουν...

Κατα τ'αλλα ο Σπανουλης πολυ απλα δεν επιασε στο ΝΒΑ για Χ,Υ λογους. Αφου δεν επιασε τι ηθελες να κανει δηλαδη? Να μεινει εκει να χαζευει μεχρι τα 35 του? Αν δεν εφευγε αυτος, θα τον διωχνανε. Φυσικα και γυρισε πισω για να εχει πελατη εσενα και να κανει συλλογη σε κουπες. Εκανε την καλυτερη δυνατη επιλογη που μπορει να κανει οποιος παιχτης δεν πιανει στο ΝΒΑ και περναει τον Ατλαντικο. Και φυσικα δικαιωθηκε και θα συνεχισει να δικαιωνεται.

Δημοσ.
Κατι απο την ιστορικη δηλωση Φεργκιουσον μου θυμισε αυτο το ποστ.

Δεν υπάρχει αυτό λέμε. Είναι δημιούργημα της φαντασίας του Γκότζου. Μια ζωή αναμασάτε τα ίδια κ τα ίδια παραμύθια. Εύγε. Κάτι έλεγς για μαθήματα χειραφέτησης του κοινού από τα ΜΜΕ. Καιρός για τα θρανία πάλι.

Δημοσ.

Μιας και μιλαμε για ιστορικες δηλωσεις, καλο θα ηταν να βρειτε και τη δηλωση του Μαρκ Λορενσον (παιχτης της Λιβερπουλ τοτε που πηγατε στους 4 το 85)

Δημοσ.
Epic post, σκεφτομαι να το βαλω signature χωρις πλακα. Τωρα που το σκεφτομαι αυτο θα ηταν μια γ@μ@τη δηλωση που θα μπορουσε να ειχε κανει ο Σπανουλης για εσας.

Χαιρομαι να βλεπω Ολυμπιακο να υποτιμα την ιδια του την ομαδα.

Εσύ δλδ θεωρείς υπερπαίχτη τον βύντρα? Η αν ο γκαλέτι ήταν πραγματικά παιχταράς θα θελε να είχε αντίπαλο τον σπυρόπουλο και όχι τον εβρά? Απλά για να μη βαυκαλίζονται μερικοί δικοι μας, ότι ο Κόκκαλης μπορεί να φέρει τον κακά αλλά τσιγκουνεύεται, μερικοί δικοί σας πως έχετε υπερομάδα (οι καραγκουνοτζιολοσπυρόπουλοκατσουράνηδες δεν μπόρεσαν να νικήσουν τους μολδαβούς, μιλάμε για την ξεφτίλα) αλλά όταν είναι να παίξουμε σοβαρά παιχνίδια (και όχι όταν είμαστε 10 βαθμούς μπροστά) τρώτε τριάρες (ριζούπολη), τεσσάρες (κύπελλο) και μετά κυνηγάτε τους παίχτες σας. Εκτός και αν δικοί μας ανέβαιναν τις μάντρες της παιανίας

Κατα τ'αλλα ο Σπανουλης πολυ απλα δεν επιασε στο ΝΒΑ για Χ,Υ λογους. Αφου δεν επιασε τι ηθελες να κανει δηλαδη? Να μεινει εκει να χαζευει μεχρι τα 35 του? Αν δεν εφευγε αυτος, θα τον διωχνανε.

Και ο ανρί δεν έπιασε στην ιταλία, αλλά στην αγγλία έκανε θαύματα. Και ο τουρέ δεν έπιασε ουκρανία, αλλά πήγε μπάρτσα. Και ο φορλάν δεν έπιασε στη γιουνάιτεντ, αλλά στην ατλέτικο τα σπάει. Οπότε τό δεν έπιασα δεν είναι δικαιολογία. Δεν μπορεί να παίξει στο nba, όχι δε θέλει.

Τώρα τα περί πελάτη. Μιλάς εσύ που βλέπεις την πλάτη μου 12 χρόνια και πήρες ένα πέτσινο πρωτάθλημα με το δούρο, με το μπρόκολο και τον αναστασιάδη. Και με τους προέδρους της Προοδευτικής και του Πανηλειακού. Αλλά αυτά είναι πταίσματα, μπροστά στα παιχνίδια με τους ναζί όταν η ελλάδα αντιστεκόταν στους εισβολείς, στο ότι ο βασιλιάς ήταν μέλος της ομάδας σου, στο ότι το κράτος σου χάρισε την περιβόλα, στο ότι είχες παράρτημα τον όφη, τη δράμα, τον απόλλωνα, την κόρινθο..., στο ότι σε έσωσα από τη β εθνική, στο ότι πήγες στο γουέμπλει με τη χούντα. Γενικά η ιστορία της ομάδας σου, βρίθει από ασχήμιες. Στο μπάσκετ σε έχω νικήσει με 42 και 35. Ακόμα σας έχει μείνει το απωθημένο. Στο βόλει έχω πάρει 2 ευρωκούπες, εσύ καμία. Και εκεί εισαι δεύτερος, πίσω από τον αιώνιο δυνάστη σου τον ολυμπιακό. Καλά στο πόλο δεν με έχεις νικήσει ακόμα, άστο. Στην κολύμβηση έχω πάρει 50 και εσύ τπτ, το ίδιο και στην ιστιοπλοϊα. Και είμαι εγώ πελάτης.:lol::lol:

Δημοσ.
[...]Μιλάς εσύ που βλέπεις την πλάτη μου 12 χρόνια[...]

Ότι αυτός που είναι πλάτη πρέπει να φοβάται δεν το έχεις σκεφτεί, ε; Και ναι είμαι πρόστυχο αγόρι...

Καλό είναι να συμμαζέψεις τη φαντασία σου.

Δημοσ.
Εσύ δλδ θεωρείς υπερπαίχτη τον βύντρα? Η αν ο γκαλέτι ήταν πραγματικά παιχταράς θα θελε να είχε αντίπαλο τον σπυρόπουλο και όχι τον εβρά? Απλά για να μη βαυκαλίζονται μερικοί δικοι μας, ότι ο Κόκκαλης μπορεί να φέρει τον κακά αλλά τσιγκουνεύεται, μερικοί δικοί σας πως έχετε υπερομάδα (οι καραγκουνοτζιολοσπυρόπουλοκατσουράνηδες δεν μπόρεσαν να νικήσουν τους μολδαβούς, μιλάμε για την ξεφτίλα) αλλά όταν είναι να παίξουμε σοβαρά παιχνίδια (και όχι όταν είμαστε 10 βαθμούς μπροστά) τρώτε τριάρες (ριζούπολη), τεσσάρες (κύπελλο) και μετά κυνηγάτε τους παίχτες σας. Εκτός και αν δικοί μας ανέβαιναν τις μάντρες της παιανίας

Και ο ανρί δεν έπιασε στην ιταλία, αλλά στην αγγλία έκανε θαύματα. Και ο τουρέ δεν έπιασε ουκρανία, αλλά πήγε μπάρτσα. Και ο φορλάν δεν έπιασε στη γιουνάιτεντ, αλλά στην ατλέτικο τα σπάει. Οπότε τό δεν έπιασα δεν είναι δικαιολογία. Δεν μπορεί να παίξει στο nba, όχι δε θέλει.

Τώρα τα περί πελάτη. Μιλάς εσύ που βλέπεις την πλάτη μου 12 χρόνια και πήρες ένα πέτσινο πρωτάθλημα με το δούρο, με το μπρόκολο και τον αναστασιάδη. Και με τους προέδρους της Προοδευτικής και του Πανηλειακού. Αλλά αυτά είναι πταίσματα, μπροστά στα παιχνίδια με τους ναζί όταν η ελλάδα αντιστεκόταν στους εισβολείς, στο ότι ο βασιλιάς ήταν μέλος της ομάδας σου, στο ότι το κράτος σου χάρισε την περιβόλα, στο ότι είχες παράρτημα τον όφη, τη δράμα, τον απόλλωνα, την κόρινθο..., στο ότι σε έσωσα από τη β εθνική, στο ότι πήγες στο γουέμπλει με τη χούντα. Γενικά η ιστορία της ομάδας σου, βρίθει από ασχήμιες. Στο μπάσκετ σε έχω νικήσει με 42 και 35. Ακόμα σας έχει μείνει το απωθημένο. Στο βόλει έχω πάρει 2 ευρωκούπες, εσύ καμία. Και εκεί εισαι δεύτερος, πίσω από τον αιώνιο δυνάστη σου τον ολυμπιακό. Καλά στο πόλο δεν με έχεις νικήσει ακόμα, άστο. Στην κολύμβηση έχω πάρει 50 και εσύ τπτ, το ίδιο και στην ιστιοπλοϊα. Και είμαι εγώ πελάτης.:lol::lol:

Καταλαβαινεις οτι οταν εγω μιλαω για μπασκετ και εσυ μου απαντας για ποδοσφαιρο,β εθνικες, βυντρα, ανρι, δουρους, γουεμπλει, χουντες, ριζουπλη, βολει, κολυμβηση και ιστιοπλοια δεν υπαρχει καμια ελπιδα συζητησης.

Αρκουμαι στην επικη σου δηλωση και ετοιμαζω την νεα signature μου μιας και τοσους μηνες δεν ειχα.

Δημοσ.

απλα πραγματα. λες και δε το ειχαμε δει

Ο Ολυμπιακός κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ασχοληθήκε με 9 παίκτες αλλά δεν ήρθαν για διαφορετικούς λόγους. Στον Τύπο γράφτηκαν 255 ονόματα παικτών που φέρονταν να ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό. Καταλαβαίνω ότι θέλετε να πουλάτε.Αυτή η παραπληροφόρηση ήταν στοχευμένη για να απαξιωθεί ο Ολυμπιακός!».
Δημοσ.

Αρα οσα ονοματα γραφονται καθε χρονο δε γραφονται χαριν εντυπωσιασμου,αλλα επειδη ειναι στοχευμενα κατα του Ολυμπιακου.

Μαλιστα..

ps:Εκτος απο τις εφημεριδες φταινει και οι παιχτες που δε θελουν να ερθουν Ελλαδα

Δημοσ.

αχχχχ.....τελικά, αν οι πρώτοι 6 αρνηθούν να έρθουν, δεν ασχολούμαστε με 6 αλλους! Οοοοχχχιιι, εκεί σταθεροί εμείς!

ΠΑντα δημοκρατικο΄ς, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις...

Πάντα με αποδείξεις, μας εβαλε κάτω τα οικονομικά μεγέθη ώστε να μας εξηγήσει τα 200εκατ που εχει βάλει...

Και φυσικά, ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ, σήμερα, γυριζει η αγαπημένη εκπομπή των υπαλληλων της θ(λ)7 στο τβ ματζικ, γιατι ο προεδρας, χρειαστε υποστήριξη στο δύσκολο εγχείρημά του....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...