SPSS07 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 αστο ρε αγορι μου μην συγχιζεσαι αδικα.. καταλαβαμε σε πνιγει το δικιο(!!) αν θες να πεις κατι.. πεστο με λουλουδια...χαχαχα .. και μην ξεχνας να αναβεις λαμπαδα στον Ανδριανοπουλο καθε χρονο τυχερουλη
Tilemaxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 το ποια ομαδα επρεπε να βρισκεται οχι στη Β αλλα στην Δ εθνικη, θα το ηξερες απο πρωτο χερι, αν στη χωρα αυτη εφαρμοζονταν οι νομοι.Αντι να σε ριξουν στη Δ ομως, συνεχισαν να σου δινουν κουπες με ολους τους πιθανους τροπους κι ετσι δικαιως χαιρεσαι και μιλας. Και καλα κανεις. Δεν θα σας σύμφερε να ρίξουν τον ΟΣΦΠ...
foufoutios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Αν εφαρμοζονταν οι νομοι, δε θα ειχαμε ποδοσφαιρο.. Οταν τα λες αυτα ρε Midi καλο θα ηταν να εχεις καθαρη τη φωλια σου.. Σε ειχα για αντικειμενικο φιλαθλο αλλα τελικα δεν.. Μιλατε συνεχεια για παραγκα ενω στο μπασκετ κανετε τα ιδια, μιλατε για αδικιες και τις δικες σας αδικιες τιε περνατε στο ντουκου.. Αντι να κατσετε να δειτε οτι σας παραμυθιαζουν τοσα χρονια οι ψευτοδιοικησεις καθεστε και βριζετε τον Κοκκαλη και τον καθε Κοκκαλη και τη διαιτησια.. Μια διαιτησια που δεν σε εχει αδικησει και απο την οποια παιρνεις και εσυ τα σφυριγματακια σου! Ειτε ο Κραγκουνης πεσει, ειτε ο Ντιογκο το σφυριγμα θα το παρεις.. Εσυ μου λες για τον Γιαννακοπουλο που πηρε ενα πεναλτι βουτωντας και ζητησε και συγγνωμη! ο πρωτος ηταν στον κοσμο η ο τελευταιος?? Ειναι δεν ειναι φαουλ ο Καραγκουνης θα πεσει και θα σπαραζει σαν το ψαρι.. Δες και το πεναλτι που ηθελε να παρει ο Ρουκαβινα με την ΑΕΚ, ενα μετρο πισω βουταει και πεφτει πανω στο ποδι του αμυντικου.. Αν πεις ενα σκηνικο που εκανε ο Ολυμπιακος εχω και εγω να πω αλλα τοσα που εκανες εσυ! Ασχολουμαστε ομως μονο με τον Ολυμπιακο και λεμε για πετσινα πρωταθληματα επειδη τσουζουν οι κουπες και επειδη ξερετε πως δυσκολα θα αλλαξει η κατασταση με την ομαδα που εχετε.. Οπως και εμεις στο μπασκετ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Αν εφαρμοζονταν οι νομοι, δε θα ειχαμε ποδοσφαιρο.. Οταν τα λες αυτα ρε Midi καλο θα ηταν να εχεις καθαρη τη φωλια σου.. Σε ειχα για αντικειμενικο φιλαθλο αλλα τελικα δεν.. Μιλατε συνεχεια για παραγκα ενω στο μπασκετ κανετε τα ιδια, μιλατε για αδικιες και τις δικες σας αδικιες τιε περνατε στο ντουκου.. Αντι να κατσετε να δειτε οτι σας παραμυθιαζουν τοσα χρονια οι ψευτοδιοικησεις καθεστε και βριζετε τον Κοκκαλη και τον καθε Κοκκαλη και τη διαιτησια.. Μια διαιτησια που δεν σε εχει αδικησει και απο την οποια παιρνεις και εσυ τα σφυριγματακια σου! Αν πεις ενα σκηνικο που εκανε ο Ολυμπιακος εχω και εγω να πω αλλα τοσα που εκανες εσυ! Ασχολουμαστε ομως μονο με τον Ολυμπιακο και λεμε για πετσινα πρωταθληματα επειδη τσουζουν οι κουπες και επειδη ξερετε πως δυσκολα θα αλλαξει η κατασταση με την ομαδα που εχετε.. Οπως και εμεις στο μπασκετ foufoutie ειδικα για το μπασκετ με βρισκεις οριζοντιως και καθετως να διαφωνω και δε το λεω σαν Παναθηναικος αυτο. Δεν θεωρω οτι εχουμε παρει καλπικες κουπες και θεωρω οτι εχουν γινει λιγοστα λαθη, οχι μονο εις βαρος του Ολυμπιακου αλλα και του ΠΑΟ. Γενικα στο μπασκετ η διαιτησια δεν εχει κανει εγκληματα κατ εξακολουθησην και σε καμια περιπτωση δεν συγκρινονται με αυτα που συμβαινουν στη μπαλα. Στο μπασκετ αν εξαιρεσουμε 1-2 φασεις που οντως ηταν σοβαροτατα λαθη, απο ολα τα υπολοιπα ψαχνετε να βγαλετε απτη μυγα ξυγκι, οπως πχ στον τελικο στο ΣΕΦ που χασατε φετος. Στο ποδοσφαιρο αυτα που εχουν συμβει βγαζουνε ματια, δεν επιδεχονται αμφισβητησης. Ναι ο ΠΑΟ εχει ευνοηθει στη μπαλα απο σφυριγματα, αλλα οχι με σκοπο να παρει τιτλους οπως ο ΟΣΦΠ. Πως να το κανουμε.. Και κατι πολυ ουσιαστικο που συνεχως θελετε να το παραβλεπετε. Για το μπασκετ μπορει να λετε οτι θελετε. Για το ποδοσφαιρο μπορει κι εγω να λεω οτι θελω. Η διαφορα ειναι οτι στο ποδοσφαιρο εκτος απο το οτι οι ενδειξεις ειναι πολλαπλασιες, υπαρχουν και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Για την ομαδα που εχει ο ΠΑΟ στην μπαλα τα λεω στα ισα στο δικο μας τοπικ. Αυτο δεν ειναι αλλοθι για ορισμενες καλπικες κουπες που πηρατε εσεις ομως. Μην μπλεκετε το ενα με το αλλο. Και σαφως ο ΠΑΟ εχει καθε δικαιωμα να μιλαει και να απανταει σε αυτο το υφος στον καθε γαυρο που ρχεται και του λεει "13 χρονια εισαι τουμπεκι κι εγω σηκωνω κουπες, παραμυθιασου, οσο εγω εχω ομαδαρα εσυ ασχολησου με παραγκες κλπ". Καταλαβαινεις το point πιστευω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:35 ---------- [/color] αστο ρε αγορι μου μην συγχιζεσαι αδικα.. καταλαβαμε σε πνιγει το δικιο(!!) αν θες να πεις κατι.. πεστο με λουλουδια...χαχαχα .. και μην ξεχνας να αναβεις λαμπαδα στον Ανδριανοπουλο καθε χρονο τυχερουλη εσυ παλι που την ειδες τη συγχυση και χαιρεσαι? Κατα τ'αλλα δεν περιμενα και πολυ διαφορετικη απαντηση, μερικοι εχουν πολυ προβλεψιμες απαντησεις.
foufoutios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Για να προλαβω μερικους, δε λεω οτι στο μπασκετ δεν εχεις ομαδα και τα παιρνεις! Εχεις ομαδαρα και με κανεις γιο γιο τοσα χρονια (οπως και εγω στη μπαλα) Αλλα οταν χρειαστεις το σπρωξιματακι θα το παρεις, οταν χρειαστεις το σφυριγμα θα το εχεις για να κοψεις το ρυθμο του αλλου.. Δε χρειαζεται πολλα πολλα αλλωστε.. Μου λες για καλπικες κουπες και για σφαξιμο της διαιτησιας αλλα δε βλεπω καμια αποδειξη! Για πεναλτι θα μου πεις? αφου και εσυ εχεις παρει κατι ακυρα πεναλτι.. Για την Καλαμαρια θα μου πεις? Αφου ετσι ειναι οι κανονισμοι?? τι να κανουμε δηλαδη να τους αλλαξουμε? Εχασε στον αγωνα αλλα αφου μπορουσε, το εκανε και πηρε τους βαθμους.. Το ιδιο θα εκανες και εσυ. Οπως και η ΑΕΚ με τα χρεη της.. Οπως και τοσες αλλες ομαδες βρισκουν παραθυρακια και τα εκμεταλλευονται.. Τι να κανουμε δηλαδη? Εσεις θελετε νομους η νομους που να ευνοουν την ομαδα σας και να αδικουν τον Ολυμπιακο? Εχει διαφορα.. Οταν πας και χανεις απο Ηρακλη και Εργοτελη και κατι αλλες ακυρες ομαδες, τοτε τι περιμενεις? να παρεις πρωταθλημα? (καλο θα ηταν να μην αναφερθει κανεις στην προσφατη πενταρα, δεν εχει νοημα). Μου λες τις μισες κουπες δεν τις αξιζες ενω εσυ ησουν χειροτερος.. με το ιδιο σκεπτικο, ο ΠΑΟΚ θα επρεπε να βγει CL περυσι και οχι εσυ.. Εκει δεν ηταν μαγειρεμενα τα πραγματα? (δε περιμενω να πει κανεις ναι βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις..)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Τα πεναλτι κλπ ειναι οι ενδειξεις. Οι αποδειξεις περι παραγκας, ειναι οι κασετες Σπαθα-Μητροπουλου κλπ. Οσο για την ανωτεροτητα σας στη μπαλα, ισχυει για αρκετες σεζον. Σε αλλες ησασταν το ιδιο ψοφιοι με εμας, απλα παιρνατε τις κουπες.
foufoutios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ακομα και ετσι να ειναι, ολα αυτα αφορουν την περιοδο 1997-2001.. 4 πρωταθληματα δηλαδη.. Τα υπολοιπα? και αυτα σαπια?? "- Θα σου πω για πιο παλιά. Διαιτητής Α΄ Εθνικής από το Ρέθυμνο ονόματι Σταμούλης. Παίζει Παναθηναϊκός - Απόλλων Αθηνών και χάνει 1-2 ο Παναθηναϊκός. Ο συγκεκριμένος διαιτητής μέχρι να φτάσει στο Ρέθυμνο είχε βγει από τους πίνακες. Τι σημαίνει αυτό; Είναι ένα μήνυμα προς τους υπολοίπους ότι εγώ είμαι ο ισχυρός." Απο την εν λογω συνεντευξη και αυτο.. Εσυ ποσα σαπια πρωταθληματα πηρες? Η παραγραφηκαν λογω χρονολογιας? "- Υπάρχει σταθερή εύνοια των διαιτητών στις μεγάλες ομάδες; - Πάντα υπήρχε εύνοια στις μεγάλες ομάδες. Υπήρχε ο νόμος του ισχυρού. Το ποδόσφαιρο λειτουργεί σαν ζούγκλα." και αυτο.. "- Υπάρχουν και ομάδες που έπρεπε να αδικηθούν; - O Παναθηναϊκός ήταν κόντρα στην ΕΠΑΕ αλλά δεν πλήρωνε αυτός. " και αυτο.. Ενα από τα παιχνίδια που έμεινε στην ιστορία είναι ο αγώνας κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακού που έγινε στις 10/1/2001 και δεν τελείωσε ποτέ. Υπήρξε εισβολή οπαδών και η ΑΕΚ είχε μείνει με έξι παίκτες. Διαιτητής της συνάντησης, ο Δημήτρης Ποντίκης.... Τι είχε γίνει τότε; - Τελείωσα το ημίχρονο με δύο κίτρινες κάρτες στον Πουρσανίδη και στο Ζήκο. Θα μπορούσα να τους έχω δείξει και δεύτερη κίτρινη. Βάζει το γκολ η ΑΕΚ στο 48' και μετά ο Ζήκος κάνει τάκλιν. Τότε υπήρχε η ατμόσφαιρα ότι όλοι παίζουν για τον Ολυμπιακό, ότι η ΑΕΚ έχει αδικηθεί στους αγώνες με τον Ολυμπιακό και μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν ήθελα να του βγάλω κάρτα παρότι το είδα. Τελικά έβγαλα κάρτα για διαμαρτυρία στον Ζε Ελίας. Μετά από δέκα λεπτά με τον ίδιο τρόπο μου διαμαρτυρήθηκε ο Ζήκος οπότε εκ των πραγμάτων ήμουν αναγκασμένος να του βγάλω δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και τότε ήρθε ο Νικολαΐδης και είπε ό,τι είπε και έγινε ό,τι έγινε... οπως επισης και αυτο.. Αρα μην εθελοτυφλουμε και μην διαλεγουμε οσα αποσπασματα μας συμφερουν.. Δε λεει..
johnnyestia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Α, καλά. Το δέσατε τώρα ότι είπε ο ποντίκης πως δεν την πλήρωνε ο ΠΑΟ αλλά ο ΟΦΗ και ο Α. Αθηνών. Ναι, αλλά δεν λέει ότι ευνοούταν κιόλας. Ενώ για τους γαύρους το λέει ξεκάθαρα. Και όχι, δεν είχες εσύ ομαδάρα στην μπάλα όπως έχω και εγώ στο μπάσκετ. Πολύ απλά γιατί στο μπάσκετ ο ΠΑΟ είναι ομάδα που εξελίσσει το ίδιο το άθλημα, ενώ εσύ στην μπάλα είσαι απλά ένας καρπαζοεισπράχτορας.
vlachaquito Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Και όχι, δεν είχες εσύ ομαδάρα στην μπάλα όπως έχω και εγώ στο μπάσκετ. Πολύ απλά γιατί στο μπάσκετ ο ΠΑΟ είναι ομάδα που εξελίσσει το ίδιο το άθλημα, ενώ εσύ στην μπάλα είσαι απλά ένας καρπαζοεισπράχτορας. Ναι, ο παο και οι σικαγο μπουλς του τζορνταν.. Λενε μαλιστα να αλλαξουν τους κανονισμους, για να μπορουν οι αλλες οι ομαδουλες, μπαρτσελονα/ρεαλ/τσσκα να βαλουν κανα ποντο... Ενταξυ, εκτος αστειου, ομαδαρα στο μπασκετ ο παο, υποδειγμα προς αντιγραφη για ολες τις ομαδες αλλα οχι και ετσι βρε φιλε μου... Οσο για τα προηγουμενα, ανουσια ποστ (οχι για τπτ αλλο, μια και εχουν υποθει χιλιαδες φορες τα ιδια και τα ιδια) πιστευω οτι ο φουφουτιος εχει δικιο... Αυτο που λεω εδω και καιρο, οτι η διαιτησια ειναι μια ωραια δικαιολογια των εκαστοτε προεδρων να κρυψουν την αδυναμια τους, οικονομικη ητε διοικητικη, μεταφεροντας ετσι την αποτυχημενη θητεια τους σε κατι που "δεν μπορουν να κανουν τπτ, δεν φταιμε εμεις, η διαιτησια φταιει".. Σιγουρα υπαρχουν χρονιες που ο ολυμπιακος επαιζε μετρια προς χαλια, αλλα, απο οτι θυμαμαι, και διορθωστε με αν κανω λαθος, και οι αλλοι δεν παιζαν την μπαλαρα.. Απλα ο Ολυμπιακος με τα χρονια ανεπτυξε την "στοφα" του πρωταθλητη, και καταφερνει να κερδισει τα παιχνιδια που ειναι χαλια.. Και οταν λεω "στοφα", και οτι αυτο μπορει να περιλαμβανει, οι παναθηναικοι το ξερουν πολυ καλα, μια και ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα που τους εχει κανει υπερομαδα στο μπασκετ.. Ακομα και οταν δεν αποδιδουν οπως πρεπει, η "στοφα" του πρωταθλητη θα δειξει το δρομο...
foufoutios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Α, καλά. Το δέσατε τώρα ότι είπε ο ποντίκης πως δεν την πλήρωνε ο ΠΑΟ αλλά ο ΟΦΗ και ο Α. Αθηνών. Ναι, αλλά δεν λέει ότι ευνοούταν κιόλας. Ενώ για τους γαύρους το λέει ξεκάθαρα. Και όχι, δεν είχες εσύ ομαδάρα στην μπάλα όπως έχω και εγώ στο μπάσκετ. Πολύ απλά γιατί στο μπάσκετ ο ΠΑΟ είναι ομάδα που εξελίσσει το ίδιο το άθλημα, ενώ εσύ στην μπάλα είσαι απλά ένας καρπαζοεισπράχτορας. Εννοεις πως δεν το ειπε ο Ποντικης? Υπαρχει η συνεντευξη τραβα βρες την και διαβασε την, μην ψαχνεις μονο βιντεακια στο youtube.. Δηλαδη ειπε ξεκαθαρα πως ο Ολυμπιακος ευνοουταν? Διαβασε παιδι μου τι γραφω παραπανω.. Ξεκαθαρα το λεει!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!! Τι αλλο θες δηλαδη? Εγγραφη καταθεση του Καραμανλη? Καρπαζοεισπραχτορας απο εσενα δε θα γινω ποτε.. Καλυτερη ομαδα σιγουρα εχω και απο οσο ξερω Παναθηναικος λεγεσαι και οχι Γιουβεντους.. Και για να μην ξεχνιομαστε 3 - 4 και 5 εχεις φαει και εσυ οποτε καλο θα ηταν να κοιτας και τα δικα σου χαιρια και γενικα το επιπεδο του ελληνικου ποσοφαιρου και οχι την πορεια του Ολυμπιακου στην Ευρωπη για να νιωθεις καλυτερα με τα χαλια σου..
vlachaquito Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Οταν πας και χανεις απο Ηρακλη και Εργοτελη και κατι αλλες ακυρες ομαδες, τοτε τι περιμενεις? να παρεις πρωταθλημα? (καλο θα ηταν να μην αναφερθει κανεις στην προσφατη πενταρα, δεν εχει νοημα) Εγω για την πενταρα μπορω να μιλαω??? χαχαχα
foufoutios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Αντε επειδη εισαι αυθεντικος Εργοτελης, μπορεις Παρεμπιπροντως, αν ειχε πεταξει μπουκαλι παιχτης του Ολυμπιακου και δεν ειχε τιμωρηθει, τι θα ειχε γινει?? Αφηνω σε εσας τις υποθεσεις και τα συμπερασματα..
Erwdios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Το τι γινοταν το 92 ομως με τη διαιτησια, δεν ειναι αλλοθι για τα τελευταια 13 χρονια, thats the point. Οσο για την ανωτεροτητα σας στη μπαλα, ισχυει για αρκετες σεζον. Σε αλλες ησασταν το ιδιο ψοφιοι με εμας, απλα παιρνατε τις κουπες. Α, δηλαδή παίρνουμε 13 χρόνια με παράγκα το πρωτάθλημα, αλλά υπήρχαν και σεζόν όπου ήμασταν ανώτεροι, αλλά πάλι παίρναμε το πρωτάθλημα με παράγκες? Όσο για το μπάσκετ, είναι αστείο να λες ότι δεν πήρες πέτσινες κούπες? Ρώτα την Μπαρτσελόνα και τον Πεν αν πήρες πέτσινες (ευρω) κούπες. Τα πεναλτι κλπ ειναι οι ενδειξεις.Οι αποδειξεις περι παραγκας, ειναι οι κασετες Σπαθα-Μητροπουλου κλπ. Είπε ή δεν είπε ο Ποντίκης ότι ο ΟΦΗ κι ο Απόλλων ήταν υποκαταστηματά σου? Ιδού λοιπόν οι αποδείξεις και υπάρχουν και άπειρες άλλες. Κόφτε το πια το παραμύθι και το κρυφτούλι με τον ΟΦΗ, κουράσατε. Α, καλά. Το δέσατε τώρα ότι είπε ο ποντίκης πως δεν την πλήρωνε ο ΠΑΟ αλλά ο ΟΦΗ και ο Α. Αθηνών. Ναι, αλλά δεν λέει ότι ευνοούταν κιόλας. Ενώ για τους γαύρους το λέει ξεκάθαρα. Μα δεν είπαμε κι εμείς ότι ευνοήθηκες. Ότι πήγαινες εσύ κόντρα λέει (η μητρική) και την πλήρωνε ο ΟΦΗ και ο Απόλλων (οι θυγατρικές). Αλλά βέβαια, θυμόμαστε ότι γουστάρουμε. Σπάθας, Μητρόπουλος, παράγκες και μόλις βγει κάτι εναντίον σας ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ο τίμιος και άσπιλος βάζελος. Αντε επειδη εισαι αυθεντικος Εργοτελης, μπορεις Παρεμπιπροντως, αν ειχε πεταξει μπουκαλι παιχτης του Ολυμπιακου και δεν ειχε τιμωρηθει, τι θα ειχε γινει?? Αφηνω σε εσας τις υποθεσεις και τα συμπερασματα.. Δεν ξέρεις? Πέρυσι τον Νικοπολίδη τον κυνηγούσε μισό γήπεδο και όλοι απαιτούσαν το κεφάλι του, επειδή κλώτσησε ένα τσογλάνι που πήγε να τον χτυπήσει. Όλοι βέβαια θυμόμαστε τις ποινές - χάδι στον ΠΑΟΚ...
johnnyestia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εννοεις πως δεν το ειπε ο Ποντικης? Υπαρχει η συνεντευξη τραβα βρες την και διαβασε την, μην ψαχνεις μονο βιντεακια στο youtube.. Δηλαδη ειπε ξεκαθαρα πως ο Ολυμπιακος ευνοουταν? Διαβασε παιδι μου τι γραφω παραπανω.. Ξεκαθαρα το λεει!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!! Τι αλλο θες δηλαδη? Εγγραφη καταθεση του Καραμανλη? Καρπαζοεισπραχτορας απο εσενα δε θα γινω ποτε.. Καλυτερη ομαδα σιγουρα εχω και απο οσο ξερω Παναθηναικος λεγεσαι και οχι Γιουβεντους.. Και για να μην ξεχνιομαστε 3 - 4 και 5 εχεις φαει και εσυ οποτε καλο θα ηταν να κοιτας και τα δικα σου χαιρια και γενικα το επιπεδο του ελληνικου ποσοφαιρου και οχι την πορεια του Ολυμπιακου στην Ευρωπη για να νιωθεις καλυτερα με τα χαλια σου.. Για τις μεγάλες ομάδες: - Υπάρχει σταθερή εύνοια των διαιτητών στις μεγάλες ομάδες; - Πάντα υπήρχε εύνοια στις μεγάλες ομάδες. Υπήρχε ο νόμος του ισχυρού. Το ποδόσφαιρο λειτουργεί σαν ζούγκλα. Για τον οσφτ: - Σε αυτές τις κασέτες ακούστηκε από τον Γιάννη Σπάθα η φράση "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και άλλοι να πάνε να γ...". Ηταν υπερβολικό αυτό ή ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα; - Δεν ήταν υπερβολικό. Ηταν πολύ ήπιο για να εκφράσει αυτό που συνέβαινε... Αν εσύ καταλαβαίνεις ότι εννοεί πως τους παίζανε όλους το ίδιο, τα παράπονα στο υπεπθ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Α, δηλαδή παίρνουμε 13 χρόνια με παράγκα το πρωτάθλημα, αλλά υπήρχαν και σεζόν όπου ήμασταν ανώτεροι, αλλά πάλι παίρναμε το πρωτάθλημα με παράγκες? Όσο για το μπάσκετ, είναι αστείο να λες ότι δεν πήρες πέτσινες κούπες? Ρώτα την Μπαρτσελόνα και τον Πεν αν πήρες πέτσινες (ευρω) κούπες. Να μαθεις να διαβαζεις καλυτερα τι γραφω πρωτου απαντησεις. Απτα 13 χρονια δεν ειπα πουθενα οτι δεν αξιζατε καμια κουπα. Ειπα οτι τις μισες περιπου απο αυτες δεν αξιζατε αλλα τις πηρατε με τον εναν η με τον αλλο τροπο και οτι υπαρχουν αποδειξεις οτι τις πηρατε με παρανομο/αντιαθλητικο/περιεργο τροπο. Οσο για το μπασκετ, το ματς με την Μπαρτσελονα δεν το ειδες, αρα μη βγαζεις βιαστικα συμπερασματα περι διαιτησιας και με ποιο τροπο η διαφορα των 10 ποντων εγινε 1. Ο διαιτητης σε ενα παιχνιδι κρινεται απο ολο το παιχνιδι, στο οποιο και εκανε εγκληματα κατα του ΠΑΟ (αντιστοιχα με οσα γινανε στο φετινο τελικο με ΤΣΣΚΑ στο 2ο ημιχρονο). Αρα συμφωνω οτι το συγκεκριμενο σφυριγμα μας εδωσε την κουπα, ωστοσο αν εβλεπες ολο το ματς, μονο για παραγκα και πετσινη κουπα δε θα μιλαγες. Οτι μπορουσαν κανανε για να νικησει η Μπαρτσα και στο τελος κανανε λαθος σε μια φαση που ουτως η αλλως ηταν δυσκολη και το λαθος ευκολο. Υποψη οτι μετα την ταπα του Στογιαν, το χρονομετρο κολησε ως δια μαγειας, (αλλη μια) αποδειξη του ποσο πολυ θελανε τον ΠΑΟ πρωταθλητη εκεινη τη χρονια. Οσο για τον Πεν, ειπα οτι εχουν γινει λαθη 1-2 σοβαρα οπως ηταν με τον Πεν, ωστοσο αυτο δεν αποτελει αποδειξη παραγκας. Η παραγκα αποδεικνυεται με συνεχη σκηνικα τυπου Πεν, καθε χρονια σε πολλα ματς. Δυστυχως για εσας δεν υπαρχει κατι τετοιο. Αποδεικνυεται επισης με κασετες τυπου Σπαθα-Μητροπουλου ή με δηλωσεις διαφορων συμετεχοντων εκ των εσω (πχ διαιτητες που πιεστηκαν να σφυριξουν μια ομαδα) που εχουν γινει για εσας καμποσες φορες. Για το μπασκετ 10+χρονια τωρα εχει γινει τπτ τετοιο για τον ΠΑΟ ή εστω υπαρχει τετοια υποψια? Είπε ή δεν είπε ο Ποντίκης ότι ο ΟΦΗ κι ο Απόλλων ήταν υποκαταστηματά σου? Ιδού λοιπόν οι αποδείξεις και υπάρχουν και άπειρες άλλες. Κόφτε το πια το παραμύθι και το κρυφτούλι με τον ΟΦΗ' date=' κουράσατε. [/quote'] Μιλατε και ξαναμιλατε για ΟΦΗ αλλα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο το κανετε. Αντε και ητανε παραρτημα ο ΟΦΗ. Πες μου το λογο που διαμαρτυρεσαι εσυ ως Ολυμπιακος. Σου δημιουργησε καποιο προβλημα η σχεση ΠΑΟ-ΟΦΗ. Σε επηρεασε σε κατι? Και κυριως. ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΕ σε κατι? Εδω μιλαμε για παραγκα φιλε μου, για κουπες που εχει κλεψει ο ΟΣΦΠ, καταλαβαινεις την διαφορα, η ψαχνεις αλλοθι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.