Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Καραγκούνης κάνει εντυπωσιακά πεσίματα αλλά το 90% των σφυριγμάτων που παίρνει είναι όντως φάουλ. Καμία σχέση με βουντίογο και αρχηγό καταδύσεων Τζόλε.

Η φράση που έβαλε ο nikos21aek ειπώθηκε από τον πρώην διαιτητή Ποντίκη. Πέρυσι. Αλλά και αυτός κανείς φαντασμένος θα είναι...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικα καθεστε και λετε λετε λετε σελιδες ολοκληρες.

Ναι ο Ολυμπιακος ευνοειται (γαυρος ειμαι) και ειναι ολοφανερο οπως ευνοηθηκε ο ΠΑΟ το 2004 (αλλαξαν οι νομοι) οπως ευνοηθηκε ο ΠΑΟ στα πετρινα χρονια του Ολυμπιακου.

Τι καθεστε και μετρατε φασεις ποιος επεσε περισσοτερες φορες?Ελεος.

Αυτη τη μπαλα εχουμε.Ή αποδεχτειτε το ή μην ασχολειστε...

Δημοσ.
Ή αποδεχτειτε το ή μην ασχολειστε...

Αποδέξου το εσύ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να την αλλάξουμε.

Βέβαια αν έχουμε τόσους Ολυμπιακούς που ακόμα πανηγυρίζουν τίτλους, υπό οποιαδήποτε συνθήκη, δυσκολεύει το πράμα...

Δημοσ.
Αποδέξου το εσύ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να την αλλάξουμε.

Βέβαια αν έχουμε τόσους Ολυμπιακούς που ακόμα πανηγυρίζουν τίτλους, υπό οποιαδήποτε συνθήκη, δυσκολεύει το πράμα...

H μπαλα ειναι λεον επιχειρηση.Δεν ειναι στο χερι σου να την αλλαξεις.

Αν δε σου αρεσει πας σε αλλο μαγαζι.

Δυστυχως ετσι εχουν γινει τα πραγματα

Δημοσ.
Τουλαχιστον ο Γιαννακοπουλος ειχε τα τετοια και ζητησε συγγνωμη για ενα πεναλτυ που πηρε (με Γιαννενα αν θυμαμαι καλα).. Δε θυμαμαι κανεναν δικο σας να το εχει κανει αυτο.. Οτι ηταν βουτιας το παραδεχονταν ολοι! Εσεις για την Καραγκουνα κανετε τουμπεκι! Το ιδιο και με τον Ντεμαρο τοτε.. Δεν εχω δει κανεναν να λεει τιποτα.. Για κατι βουτιες του Ντιογκο μονο λετε, απ αυτες που γινονται σε ολα τα ματς! (οχι πως δεν πεφτει περισσοτερο απο οσο θα επρεπε) Ολοκληρη σχολη για καταδυσεις εχετε ανοιξει και μονο με τον Ολυμπιακο ασχολειστε..

Τετοιο πραγμα παντως δεν εχω ξαναδει!

Ετσι επειδη σας αρεσουν τα βιντεακια.. Και ετσι για να γελασουμε ε.. :-)

να ξεκαθαρίσω ότι ο καραγκούνης, δε μου αρέσει ως παίχτης....

οι βουτιες του κόβουν το ρυθμό της ομάδας, και εκνευρίζουν συμπαιχτες, κόσμο, κ διαιτητή.

Και το βιντεάκι είναι πράγματι πολύ καλοφτιαγμένο!

Ομως:

1) όλες οι φάσεις για τις οποίες το βιντεάκι τον διακωμωδεί, ΕΙΝΑΙ φάουλ, στα οποία απλά ο καραγκουνης αντί να πέσει σαν ανθρωπος, πεέφτει σα να πάτησε ναρκη!

2) ο καραγκούνης, βουτάει μεν,αφού υπάρξει επαφή με αντίπαλο δε. Δεν εχει αυτό του γιαννακόπουλου πχ, ή αλεξανδρή, με την καβαλα (παιχνίδι που εδωσε πρωταθλημα στον οσφπ), να βουτάει με τον αμυντικό στο 1 μέτρο απόσταση.

3) εξαιτίας του ότι όλοι γνωρίζουμε΄ ότι ο καραγκούνης καραγκιοζίζει, πολλές φορές δε θα πάρει καν το φάουλ, ή δε θα π άρει ο αντίπαλος την κίτρινη κάρτα (λόγω πρότερου......μη εντιμου βίου)....(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ)!

Αντίθετα με τον ντιόγκο, τον γιαννακόπουλο, κλπ!

Παιχνίδι που να εχει κριθεί από βουτιά του γκούνη, θυμάμαι μόνο το παιχνίδι με την καλαμαριά, που κ πάλι, υπήρξε επαφή. Να μην αναφέρω όμως, περί...ντουντου, γκαλέτι,ντιόγκο κλπ, μια που είμαστε στο κόκκινο νήμα...

ασε...που η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει πέναλτυ με ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙ παίχτη της 2 μετρα εέξω απο την περιοχή, ξέρετε ποια ειναι ε? :X:X:X:X:X

Αυτή ντε, που μετά η εφημερίδα "το φως" εβγαλε τον κύπριο διαιτητή , δασος χαιδαριου, να μας πει ότι αφου΄τον εντρύβησεν εξων από την περιοχήν, και αυτός επεσε μεσαν στην περιοχήν, είναι μπεναλτι"....

Δημοσ.

ασε...που η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει πέναλτυ με ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙ παίχτη της 2 μετρα εέξω απο την περιοχή, ξέρετε ποια ειναι ε? :X:X:X:X:X

Αυτή ντε, που μετά η εφημερίδα "το φως" εβγαλε τον κύπριο διαιτητή , δασος χαιδαριου, να μας πει ότι αφου΄τον εντρύβησεν εξων από την περιοχήν, και αυτός επεσε μεσαν στην περιοχήν, είναι μπεναλτι"....

Είπα να μην γράψω, αλλά ή λέτε εσκεμμένα παραμύθια ή τεχνηέντως παραμυθιάζεστε. Επειδή λοιπόν έχετε ασθενή μνήμη, ρωτήστε κανέναν παλιότερο να σας πει για τη φάση όπου, σε αγώνα με τον Πανηλειακό, ο Βαζέχα βουτάει 2 μέτρα έξω από την περιοχή, πέφτει μέσα και ο τότε διαιτητής Στεφανόπουλος υποδεικνύει την άσπρη βούλα.

Βέβαια το κάναμε γαργάρα, γιατί δεν ήταν με τον Ολυμπιακό ή τουλάχιστον με την ΑΕΚ το ματς.

Να μην μιλήσω για τη μοναδική ομάδα η οποία κάνει το αουτ - γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη και προσπαθούν οι πράσινοι να μας πείσουν ότι ακόμα τους κατατρέχει η παράγκα.:X:X:X

H μέρα που η ... μαρμάγκα έφαγε το virtual replay

22/08/1998. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανηλειακό (του Γιάννη Κυράστα) στο ΟΑΚΑ. Ο Τάτσης έχει δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Κυράστα από το πρώτο ημίχρονο και ο Στράντλι ισοφαρίζει στο 76'. Ο Παναθηναϊκός δείχνει ανήμπορος να πάρει τη νίκη και ο Πανηλειακός κρατάει "σφιχτά" στα χέρια του το 1-1, ώσπου ο διαιτητής Στεφανόπουλος καταλογίζει πέναλτι στο 89' σε ανατροπή του Βαζέχα από τον Τασιόπουλο έξω απ'την περιοχή. Ακολουθεί χαμός, με τον Κυράστα να αποβάλλεται, καθώς όπως έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, του είπε "Τι σφυράς, ρε απατεώνα;". Ο Μιλόγεβιτς θα σκοράρει και θα δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Ο Κυράστας εκτός εαυτού δηλώνει : "Ο διαιτητής αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Αν είναι έτσι ο ορισμός, καλύτερα να καταργηθεί, όλες οι μικρές ομάδες θα δολοφονούνται στο πρωτάθλημα".

Το συνδρομητικό αθλητικό κανάλι εν τω μεταξύ, το Supersport, έχει μπεί για τα καλά στις ζωές μας... Εκείνη τη χρονιά, είχαν φέρει ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα από το εξωτερικό, το αλησμόνητο "Virtual Replay", κατά τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Το μηχάνημα έκανε μια εξομοίωση των φάσεων και υπολόγιζε αν οριακές φάσεις είναι όντως όπως σφυρίχτηκαν (π.χ. οφσάϊντ, ανατροπές μέσα-έξω απ'την περιοχή κλπ). Δυστυχώς, το "Virtual Replay" δε μπορούσε με τίποτα να... βάλει τον Βαζέχα μέσα στην περιοχή, καθώς σε όλα τα simulations που έκαναν, φαινόταν οτι η ανατροπή έχει γίνει τουλάχιστον ενάμιση μέτρο έξω από την περιοχή. Ο Βαζέχα λοιπόν δεν μπήκε στην περιοχή όπως όφειλε να κάνει το "Virtual Replay" και το'φαγε η... μαρμάγκα, καθώς δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε!

Δημοσ.
Είπα να μην γράψω, αλλά ή λέτε εσκεμμένα παραμύθια ή τεχνηέντως παραμυθιάζεστε. Επειδή λοιπόν έχετε ασθενή μνήμη, ρωτήστε κανέναν παλιότερο να σας πει για τη φάση όπου, σε αγώνα με τον Πανηλειακό, ο Βαζέχα βουτάει 2 μέτρα έξω από την περιοχή, πέφτει μέσα και ο τότε διαιτητής Στεφανόπουλος υποδεικνύει την άσπρη βούλα.

Βέβαια το κάναμε γαργάρα, γιατί δεν ήταν με τον Ολυμπιακό ή τουλάχιστον με την ΑΕΚ το ματς.

Να μην μιλήσω για τη μοναδική ομάδα η οποία κάνει το αουτ - γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη και προσπαθούν οι πράσινοι να μας πείσουν ότι ακόμα τους κατατρέχει η παράγκα.:X:X:X

Φαντασου να αρχισουν οι Παναθηναικοι να μιλανε για συγκεκριμενες φασεις που ο Ολυμπιακος εχει ευνοηθει εξωφθαλμα τα τελευταια 13 χρονια. Θα μπουκωσει το thread απο τις πολλες σελιδες ουτε 24mbps γραμμη δε θα φτανει για να το ανοιξει.

Απορω για ποιο λογο επιμενετε να εκτιθεστε στις περι παραγκας συζητησης παντως, προσπαθειτε να αποδειξετε τι? Οτι δεν υπηρχε?

Δημοσ.

Πολύ μου αρέσει όταν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία τσακώνονται για το ποιος βύθισε τη χώρα περισσότερο στο σκοτάδι.

Δημοσ.
Φαντασου να αρχισουν οι Παναθηναικοι να μιλανε για συγκεκριμενες φασεις που ο Ολυμπιακος εχει ευνοηθει εξωφθαλμα τα τελευταια 13 χρονια. Θα μπουκωσει το thread απο τις πολλες σελιδες ουτε 24mbps γραμμη δε θα φτανει για να το ανοιξει.

Απορω για ποιο λογο επιμενετε να εκτιθεστε στις περι παραγκας συζητησης παντως, προσπαθειτε να αποδειξετε τι? Οτι δεν υπηρχε?

Συγνώμη, διαβάζεις τα posts ή βλέπεις μόνο τα δικά μου και απαντάς?

ασε...που η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει πέναλτυ με ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙ παίχτη της 2 μετρα εέξω απο την περιοχή, ξέρετε ποια ειναι ε?

Εγώ απάντησα σε αυτό και το πήγα και λίγο παραπέρα, περί μοναδικής ομάδας...

Και για τα περί παράγκας, με κάλυψε απόλυτα ο φίλος

Πολύ μου αρέσει όταν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία τσακώνονται για το ποιος βύθισε τη χώρα περισσότερο στο σκοτάδι.
Δημοσ.

Και για τα περί παράγκας, με κάλυψε απόλυτα ο φίλος

Ναι και τι? Αυτο που ειπε, αθοωνει εσας ή αποτελει την επισημη απαντηση των Ολυμπιακων προς τους Παναθηναικους για τις καλπικες κουπες σας? Σαφως και δε σε καλυπτει αυτο που λεει ο φιλος, ισα ισα σε εκθετει πιο πολυ, γιατι αφορα ΚΑΙ τη δικη σου ομαδα. Απλα επειδη αφορα και τους Παναθηναικους το δεχεσαι και σε καλυπτει κιολας, lol. Τον Παναθηναικο να σου λεει για παραγκα ομως, δεν τον δεχεσαι. Φασκεις και αντιφασκεις.

Συγνώμη' date=' διαβάζεις τα posts ή βλέπεις μόνο τα δικά μου και απαντάς? [/quote']

Διαβαζω ολα τα ποστς, αλλα στο δικο σου θελησα να απαντησω γιατι βλεπω οτι βρηκες να μιλησεις για μια φαση over the years, χωρις να αντιληφθω τι ακριβως προσπαθεις να πεις η να δειξεις απο αυτη τη φαση.

Δημοσ.
Ρε μάγκες σοβαρά για την περίοδο της παράγκας δεν ντρέπεστε καθόλου και τα δείχνετε κιόλας σε βιντεάκια;

Πόσες κόκκινες πήρε η ΑΕΚ μόλις προηγήθηκε σε εκείνο το παιχνίδι ξέρει κανένας ή μόνο που πέσαν κάτω σας λέει ο Τσουκαλάς;

Νίκο, οι δηλώσεις που έχεις παραθέσει ανήκουν στον διαιτητή Ποντίκη. Αν όντως τις αποδέχεσαι και τις ενστερνίζεσαι, τότε δεν μπορείς να πράξεις το αντίθετο για το τελείωμα της συνέντευξης του για τον επίμαχο αγώνα:

Ενα από τα παιχνίδια που έμεινε στην ιστορία είναι ο αγώνας κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακού που έγινε στις 10/1/2001 και δεν τελείωσε ποτέ. Υπήρξε εισβολή οπαδών και η ΑΕΚ είχε μείνει με έξι παίκτες. Διαιτητής της συνάντησης, ο Δημήτρης Ποντίκης.... Τι είχε γίνει τότε;

- Τελείωσα το ημίχρονο με δύο κίτρινες κάρτες στον Πουρσανίδη και στο Ζήκο. Θα μπορούσα να τους έχω δείξει και δεύτερη κίτρινη. Βάζει το γκολ η ΑΕΚ στο 48' και μετά ο Ζήκος κάνει τάκλιν. Τότε υπήρχε η ατμόσφαιρα ότι όλοι παίζουν για τον Ολυμπιακό, ότι η ΑΕΚ έχει αδικηθεί στους αγώνες με τον Ολυμπιακό και μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν ήθελα να του βγάλω κάρτα παρότι το είδα. Τελικά έβγαλα κάρτα για διαμαρτυρία στον Ζε Ελίας. Μετά από δέκα λεπτά με τον ίδιο τρόπο μου διαμαρτυρήθηκε ο Ζήκος οπότε εκ των πραγμάτων ήμουν αναγκασμένος να του βγάλω δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και τότε ήρθε ο Νικολαΐδης και είπε ό,τι είπε και έγινε ό,τι έγινε...

- Ο Ντέμης τοποθετήθηκε μετά λέγοντας ότι σου είπε "γ... το σπίτι μου"...

- Δεν μου είπε αυτό. Μου είπε "γ... το σπίτι σου αν έχεις αρχ.... βγάλε μου κόκκινη κάρτα". Το έγραψα στο φύλλο αγώνα.

- Μένει η ΑΕΚ με εννέα και ο Ολυμπιακός με 11. Μετά τι γίνεται;

- Ισοφαρίζει ο Ολυμπιακός και στο 81' αρχίζουν οι παίκτες της ΑΕΚ να πέφτουν κάτω σαν τραυματίες.

- Γιατί έπεφταν κάτω; Φοβήθηκαν ότι θα χάσουν το παιχνίδι επειδή ο Ολυμπιακός είχε αριθμητική υπεροχή;

- Ασ' το γιατί αυτό είναι νομικό θέμα. Ηρθε και η αστυνομία τότε και με ρωτούσε αν όντως ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ο Στάθης, τους είπε να πέσουν κάτω και τους απάντησα ότι δεν έπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου και όντως δεν έπεσε. Δύο - τρεις μήνες μετά βρισκόμουν στην Αθήνα για άλλο παιχνίδι και ήρθε η αστυνομία και έγινε ολόκληρη εξέταση. Ηταν μια πολυτάραχη εποχή.

- Πώς νιώσατε όταν περικυκλωμένος από δεκάδες ΜΑΤ με υψωμένες ασπίδες αποχωρούσατε εκείνο το βράδυ από τον αγωνιστικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας;

- Ενιωσα ότι τελείωσε η διαιτησία για μένα.

- Δεν τα παρατήσατε όμως...

- Αν έφευγα μόνος μου θα έδειχνα ότι έχω ενοχή. Επίσης δεν βρέθηκε ότι έκανα κάποιο διαιτητικό λάθος. Δεν πήγα σ' εκείνο το παιχνίδι για να αδικήσω την ΑΕΚ. Αλλο τι έγινε τελικά. Δεν λέω ότι έπαιξα καλά. Μπορεί να την αδίκησα, μπορεί και όχι αλλά σίγουρα δεν είχα τέτοιο σκοπό. Αν ήθελα να την αδικήσω θα έδειχνα κόκκινη κάρτα από το 30'.

- Γιατί όμως να θέλει ένας ποδοσφαιριστής να χαλάσει το παιχνίδι;

- Πιστεύω ότι εκείνο το παιχνίδι ήταν ένα πάτημα για να φύγουμε από εκείνη την αμαρτωλή περίοδο που λέει και ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

- Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει από μόνο του. Κάποιοι πρέπει να το έχουν σχεδιάσει...

- Μπορεί οι παράγοντες μιας ομάδας να είπαν "δεν πειράζει, μπορεί να χάσουμε, μπορεί να ξεφτιλιστούμε, αλλά ίσως αύριο αλλάξει κάτι".

- Μήπως εντάσσετε αυτό το παιχνίδι στην κόντρα του τότε υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Φλωρίδη με τον τότε πρόεδρο της ΕΠΑΕ Βίκτορα Μητρόπουλο;

- Aς μιλήσει ο κ. Μπέος γι' αυτήν την κόντρα. Αυτός ξέρει περισσότερα...

Δεν νομίζω πάντως ότι συνδέεται εκείνο το παιχνίδι. Μπορεί όμως μια ομάδα να πει ότι θέλω να αποτινάξω μια κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι πρέπει να κάνω; Κάτι πολύ δυνατό. Εγώ θεωρώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ένας μοχλός για να γίνει το ποδόσφαιρο καλύτερο. Δεν θεώρησα ότι δεν ήταν σωστό που με έβγαλαν από τους πίνακες. Ηταν λογικό. Το συγκεκριμένο παιχνίδι προκάλεσε το κοινό αίσθημα. Ο κόσμος δεν ήξερε τι είχε παιχτεί. Είναι πολύ εύκολο ν' ακούσεις τον ισχυρό, που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήμουν εγώ και θα πει ότι δεν είπα αυτό, είπα το άλλο. Ομως είτε έτσι είτε αλλιώς, αποβολή ήταν.

- Γιατί διακόψατε το παιχνίδι;

- Ηδη η ΑΕΚ ήταν με εννέα και οι τρεις ήταν πεσμένοι κάτω μπήκαν και οι φίλαθλοι μέσα... Εγιναν και τα δύο περιστατικά ταυτόχρονα. Αμέσως μετά ένιωθα ότι τίναξα το παιχνίδι στον αέρα. Θα μπορούσε να λήξει ομαλά. Να μην έδειχνα τις κόκκινες κάρτες. Τότε όμως θα διαμαρτυρόταν ο Ολυμπιακός. Μερικές φορές δεν ξέρεις τι είναι σωστό και τι λάθος. Είτε έτσι είτε αλλιώς κάποιον θα αδικούσα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:46 ----------

Διαβαζω ολα τα ποστς, αλλα στο δικο σου θελησα να απαντησω γιατι βλεπω οτι βρηκες να μιλησεις για μια φαση over the years, χωρις να αντιληφθω τι ακριβως προσπαθεις να πεις η να δειξεις απο αυτη τη φαση.

Να σου πω, να σου τραβήξω ένα ignore να ησυχάσουμε, να μην μου ανεβάζεις και το αίμα στο κεφάλι?

Σου λέει ο άλλος ότι ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που πήρε Παπουτσέλειο πέναλτι, του λες ότι έχεις πάρει κι εσύ παρόμοιο και δημιουργείς τσάμπα εντυπώσεις. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις?

Δεν έχετε ρατσιστές στην ομάδα, δεν είχατε ποτέ παράγκα, δεν πήρατε ποτέ ψεύτικα πέναλτι...

Αυτό που θέλω να σου πω, είναι ότι ο Κόκκαλης βρήκε ένα σάπιο σύστημα το οποίο ανήκε μέχρι τότε στον ΠΑΟ και απλώς με τις κατάλληλες κινήσεις, συγκεκριμένα λαμόγια άλλαξαν στρατόπεδο. Αυτό βοήθησε τον Ολυμπιακό τα πρώτα 2-3 χρόνια, αν και με τους παίχτες που είχε τότε, το μόνο πρωτάθλημα που μπορούσες να αμφισβητήσεις ήταν του 97.

Στα θεμέλια της παράγκας των Βαρδινογιανναίων έχτισε ο Κόκκαλης τη δική του. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι παράγκα (όπως σας αρέσει να τη χαρακτηρίζετε) μετά το 2000 δεν υφίσταται και οι ομάδες έχουν πάρει εκατέρωθεν σφυρίγματα.

Η πλάκα είναι ότι συγκεκριμένες ομάδες συνεχίζουν να διατηρούν υποκαταστήματα, όσο κι αν κωφεύετε, όσο κι αν εθελοτυφλείτε.

Και να και μία δήλωση του Ποντίκη για τα υποκαταστήματα

- Υπάρχουν και ομάδες που έπρεπε να αδικηθούν;

- O Παναθηναϊκός ήταν κόντρα στην ΕΠΑΕ αλλά δεν πλήρωνε αυτός. Μπορεί να πλήρωνε ο ΟΦΗ ή ο Απόλλων Αθηνών. Ο κόσμος κάνει τις ομάδες ισχυρές και οι σοβαρές διοικήσεις.

Δημοσ.
H μπαλα ειναι λεον επιχειρηση.Δεν ειναι στο χερι σου να την αλλαξεις.

Αν δε σου αρεσει πας σε αλλο μαγαζι.

Δυστυχως ετσι εχουν γινει τα πραγματα

Ακριβώς επειδή είναι επιχείρηση είναι στο χέρι μου να την αλλάξω. Γιατί αν εγώ και ο κάθε εγώ πάμε σε άλλο μαγαζί, θα αναγκαστούν να αλλάξουν το μαγαζάκι-επιχείρησή τους.

Δυστυχώς τα πράγματα είναι έτσι ΤΩΡΑ. Δε θα είναι πάντα έτσι. Κάποτε και η Ελλάδα θα αναγκαστεί να ακολουθήσει τον υπόλοιπο κόσμο.

Τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς, αποκλείεται να μείνουν τα ίδια. Είναι αφελές να λες πως έτσι είναι και δεν αλλάζουν. Το ζήτημα είναι προς τα που τα σπρώχνεις να πάνε.

Δημοσ.

Να σου πω, να σου τραβήξω ένα ignore να ησυχάσουμε, να μην μου ανεβάζεις και το αίμα στο κεφάλι?

Your choice, τι με ρωτας εμενα? Καντο ντε. Αν νιωθεις να χανεις τη ψυχραιμια σου οταν μιλαμε περι παραγκας κλπ, φυσικα εχεις και την επιλογη του ignore για να μη συγχυζεσαι...Φαινεται τα report προχθες δεν απεδωσαν το ban που περιμενες.

Σου λέει ο άλλος ότι ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που πήρε Παπουτσέλειο πέναλτι' date=' του λες ότι έχεις πάρει κι εσύ παρόμοιο και δημιουργείς τσάμπα εντυπώσεις. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις?

Δεν έχετε ρατσιστές στην ομάδα, δεν είχατε ποτέ παράγκα, δεν πήρατε ποτέ ψεύτικα πέναλτι...[/quote']

Κανεις Παναθηναικος δεν εχει υποστηριξει κατι τετοιο, ουτε κι εγω. Και ρατσιστες εχουμε και η διαιτησια μας εχει σφυριξει αρκετες φορες. Το τι γινοταν το 92 ομως με τη διαιτησια, δεν ειναι αλλοθι για τα τελευταια 13 χρονια, thats the point.

Αυτό που θέλω να σου πω' date=' είναι ότι ο Κόκκαλης βρήκε ένα σάπιο σύστημα το οποίο ανήκε μέχρι τότε στον ΠΑΟ και απλώς με τις κατάλληλες κινήσεις, συγκεκριμένα λαμόγια άλλαξαν στρατόπεδο. [u']Αυτό βοήθησε τον Ολυμπιακό τα πρώτα 2-3 χρόνια, αν και με τους παίχτες που είχε τότε, το μόνο πρωτάθλημα που μπορούσες να αμφισβητήσεις ήταν του 97.[/u]

Στα θεμέλια της παράγκας των Βαρδινογιανναίων έχτισε ο Κόκκαλης τη δική του. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι παράγκα (όπως σας αρέσει να τη χαρακτηρίζετε) μετά το 2000 δεν υφίσταται και οι ομάδες έχουν πάρει εκατέρωθεν σφυρίγματα.

Η πλάκα είναι ότι συγκεκριμένες ομάδες συνεχίζουν να διατηρούν υποκαταστήματα, όσο κι αν κωφεύετε, όσο κι αν εθελοτυφλείτε.

Α με λιγα λογια ο καπετανιος φταιει για τη παραγκα του Κοκκαλη.

Ως προς το μπολντ θεωρω οτι αστειευεσαι. Εκτος αν σταληθεια πιστευεις οτι οσα πρωταθληματα πηρατε μετα το 2000 ειναι δικαια. Τοτε κανε με ignore γιατι θα συνεχισεις να συγχιζεσαι αν εχεις τετοια "πιστευω".

Για τα υποκαταστηματα αν αναφερεσαι στον Παναθηναικο, γινε πιο συγκεκριμενος αν θες και βλεπουμε. btw αν εννοεις Λαρισες και ΠΑΟΚ κλπ, σου πεταω κι εγω Λεβαδειακους, Ξανθες και ειμαστε πατσοι κι ολα καλα.

Δημοσ.

χαχαχα οι βαζελοι εκει στον αγωνα , να κρυψουν την αμπαλοσυνη και την ανικανοτητα της "ομαδας" τους. οτι δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ρε μεγαλε..

εσυ φροντισε να δεις τι θα κανεις που εισαι με εναν τιτλο στα 13 χρονια, που εχεις πελατειακες σχεσεις με μιση ντουζινα ομαδες Α και Β εθνικης, με τις περιεργες ανταλλαγες/ αγοραπωλησιες παιχτων με τις ομαδες αυες, με δωροδοκιες που αντι να πεσεις Β εθνικη σε κρατησε ο Ολυμπιακος στην πρωτη, με ψευτικες γιορτες φανταστικων χρονων ιδρυσης!!, με σφυριγματα που μονο μια πρασινη σωστη παραγκα θα επαιρνε αλλα στην ευρωπη καταλαβανε τι κουμασι ειστε και σας πληρωνουν αναλογα τωρα.. με το δωρακι της κυβερνησης 2004 και... και... και.. και καλα μυαλα!

O HITLER ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟ

Δημοσ.

το ποια ομαδα επρεπε να βρισκεται οχι στη Β αλλα στην Δ εθνικη, θα το ηξερες απο πρωτο χερι, αν στη χωρα αυτη εφαρμοζονταν οι νομοι.

Αντι να σε ριξουν στη Δ ομως, συνεχισαν να σου δινουν κουπες με ολους τους πιθανους τροπους κι ετσι δικαιως χαιρεσαι και μιλας. Και καλα κανεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...