Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μπαινουν σε Ευρωπαικη τροχια, γιαυτο. Αρχισαν το ζεσταμα

για τον εργοτελη εννοεις?? ενταξει, κατσε να σωθουμε και μετα βλεπουμε για ευρωπαικη τροχια χαχα

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@Snoob με όλο το σεβασμό το λάθος σφύριγμα είναι μέσα στο παιχνίδι..Το μη σφύριγμα για αντιαθλητική ενέργεια είναι πολύ χειρότερο από τη βουτιά του Ρούνει..

H Ουέφα πολύ πρόσφατα αντίστοιχη βουτιά παίχτη της άρσεναλ σε παιχνίδι που η ομάδα ήταν σιγουρα νικήτρια και ας μην δινόταν το πέναλτυ τιμώρησε τον παίχτη με 2 αγωνιστικές...και πολύ πιθανό είναι να τιμωρηθεί και ο Ρούνει.

Να δούμε αν θα κάνει κάτι αντίστοιχο και η ΕΠΟ αυριο για τον Σισέ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το επόμενο shift+2, έχει 60 ημέρες υποχρεωτικής αποχής. Καλή η καζούρα, κρατήστε την όμως σε κάποια όρια.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Είστε ωραίοι σαν οπαδοί. Eχασε η ομάδα σας και αντί να κάτσετε να βρείτε τι φταίει (όχι που με νοιάζει βέβαια) και έρχεστε να κάνετε καζούρα σε εμάς. Στο μσν, ένας βαζελος μου κάνει πλάκα, χωρίς να ξέρει ότι η ομάδα του έχει χάσει. Αυτή είναι η διαφορά μας, εσείς ασχολείστε μόνο με εμάς, εμείς ασχολούμαστε με εσάς μόνο όταν παίζουμε μαζί σας.

Δημοσ.

Ωραίο θέμα και αυτό που άνοιξες αφεντικό.

Αν και Ολυμπιακός μπράβο σου που το ανέφερες.

Γιατί η ΝΕΤ σήμερα έδειξε μόνο τον αγώνα του Ολυμπιακού;Οι υπόλοιποι οπαδοί που πληρώνουμε την κρατική τηλεόραση δεν είχαμε δικαίωμα να δούμε την ομάδα μας;

Έχει παραξεφτυλιστεί αυτό το θέμα με τη ΝΕΤ.

Δημοσ.
Δηλαδή, σήμερα ο Ολυμπιακός έπαιζε με τον Παναθηναϊκό, αφεντικό;

ελα μου ντε... γιατι και εγω ειδα τον αφεντικο πρωτα να γραφει στο νημα του Παναθηναικου για τον αγωνα στον Βολο και μετα εδω

Δημοσ.
Ωραίο θέμα και αυτό που άνοιξες αφεντικό.

Αν και Ολυμπιακός μπράβο σου που το ανέφερες.

Γιατί η ΝΕΤ σήμερα έδειξε μόνο τον αγώνα του Ολυμπιακού;Οι υπόλοιποι οπαδοί που πληρώνουμε την κρατική τηλεόραση δεν είχαμε δικαίωμα να δούμε την ομάδα μας;

Έχει παραξεφτυλιστεί αυτό το θέμα με τη ΝΕΤ.

Η ΑΕΚ δεν έχει συμφωνία με τη ΝΟVA?

Δημοσ.
Η ΑΕΚ δεν έχει συμφωνία με τη ΝΟVA?

Όχι για φιλικά.Εκτός του ότι ήταν στη έδρα του Θρασύβουλου.

Και δεν είναι μόνο η ΑΕΚ.Όλες οι ομάδες είχαν φιλικά σήμερα.

Ας μην μιλήσουμε για τα συμβόλαια του Παναθηναικού και Ολυμπιακού από την ΝΕΤ που είναι σκάνδαλο από μόνο του..το να αγοράζει και τα φιλικό μόνο του Ολυμπιακού δείχνει και κάποια κατεύθυνση του καναλιού.Το φιλικό του Παναθηναικού αν και κλεισμένο δεν δέχτηκαν να το πληρώσουν τελευταία στιγμή και αναβλήθηκε η μετάδοση..

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι κάτι διάβασα για διένεξη του Αχιλλέα με την ΕΡΤ σχετικά με την προβολή των χορηγών.

Κάτι σχετικό αναφέρεται εδώ, στο τέλος του ρεπορτάζ, πιθανότατα υπάρχει εκτενέστερη αναφορά και αλλού. Για την ΑΕΚ δεν άκουσα τίποτε.

Δημοσ.

Τι χορηγία να είχε ομάδα Β Εθνικής που δεν θέλαν να δείξουν;

Καλά τους εξηγήθηκε ο Μπέος.

Τα συμφέροντα της ομάδας του υποστήριξε και καλά έκανε.Η ΕΡΤ προφανώς έκανε λάθους χειρισμούς.

Δημοσ.
ελα μου ντε... γιατι και εγω ειδα τον αφεντικο πρωτα να γραφει στο νημα του Παναθηναικου για τον αγωνα στον Βολο και μετα εδω

ναι, πρώτα γράψατε εδώ για το παιχνίδι και μετά έγραψα κι εγώ. Ο snoob ως mod μπορεί να το επιβεβαιώσει.

προσφορά και ζήτηση. πόσοι θα βλεπαν την αεκ, πόσοι τον ολυμπιακό? Εσύ δλδ αν ήσουν ceo στην ερτ, ποιο ματς θα έδειχνες?

Αν μου πεις για το τότεναμ-ολυμπιακός, ναι θα προτιμούσα κι εγώ να δω (ζωντανά) τσέλσι-γιουνάιτεντ. Αλλά οι περισσότεροι ήθελαν να δουν ολυμπιακό, άρα μεγαλύτερη τηλεθέαση, άρα περισσότερες διαφημίσεις, άρα αυξημένα κέρδη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...