foufoutios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 πριν μπω στα παραλληλο συμπαν μηπως επαιζα και του διπλασιους αγωνες απο σενα καθε σεζον??? μηπως?? Οχι, γυρω στους πενταπλασιους επαιζες καθε σεζον... (αφου σε βολευει να σου χαλασω χατηρι?) Μια διορθωση, ειναι 33 υπερ και 43 κατα για τον Ολυμπιακο (δε μετρησα το UEFA το 2004).. Απο αυτα βεβαια ειναι ΙΔΙΟΣ ο αριθμος των αγωνων (28).. Με λιγα λογια, ουτε καλυτερη ειναι η ΑΕΚ με διαφορα και κατα πολυ οπως λεγατε και θελατε να πιστευετε, ολες αυτες οι υποθεσεις που κανετε κατα καιρους ειναι μυθευματα, η διαφορα των γκολ ειναι υπερ του Ολυμπιακου και βεβαια η διαφορα δυναμικοτητας των ομαδων ειναι καταφανεστατη (UEFA και CL).. Ξαναμπες παλι πισω τωρα και τερμα για μενα η κουβεντα για αυτο το θεμα Ανεβηκαμε στο ποντιουμ στη superleague formula! "Επιτέλους ο Ολυμπιακός όχι μόνο είδε βάθρο, αλλά ανέβηκε και στο πρώτο σκαλί. Στην πίστα του Estoril ο νέος οδηγός του Θρύλου ο Esteban Guerrieri ήταν απίστευτα γρήγορος, κατάφερε να διατηρήσει το ρυθμό του και να κερδίσει τη μάχη με τον οδηγό της Liverpool. Πέντε γύρους πριν τη λήξη του αγώνα πέρασε μπροστά – είχε χάσει μια θέση στην εκκίνηση- και έδωσε την πρώτη νίκη στην ομάδα του Πειραιά. Οι άνθρωποι της ομάδας του Ολυμπιακού έχουν κάνει τρομερά βήματα προόδου από πέρσι και πανηγύρισαν μαζί με τον Esteban έξαλλα την πρώτη τους νίκη" http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=61038&cid=12 τρελο?
Erwdios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε μη πω τπτ,είδες να λέω ότι είναι πιο κάτω απο την ΑΕΚ;Τι δεν κατάλαβες απο το Γαλατά και Χέρτα είναι πιο κάτω απο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ,βλέπεις πουθενά ΑΕΚ; Είχα ξεφτυλίσει μια φορά τον πρωταθλητή Ελλάδας,νομίζω ήταν 4 ως το 60,το αφήσαμε εκεί απο σεβασμό Μα τον Θεό, μου θυμίζεις κάτι τύπους. που περνάει μία ωραία γκόμενα από δίπλα, την σχολιάζουν θετικά και πετάγεται και λέει ο ένας ο εξυπνάκιας, "σιγά μωρέ τη γκόμενα" κι από δίπλα έχει αγκαλιά τη χοντρή με 10 πόντους κυτταρίτιδα στα μπούτια... Όταν λοιπόν θα κάνεις κάτι παρόμοιο, τότε θα κρίνεις αν είναι κατόρθωμα ή όχι.
elven Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά δεν ζήτησες να σου πω πότε ξεφτυλίσαμε "μεγάλη" ομάδα;Ε σου πα ολόκληρο πρωταθλητή Ελλάδας,4 στο 60,εγώ φταίω; Btw ντάξει δεν ξεφτυλίσαμε ποτέ καμία στην Ευρώπη,πάντως με Μίλαν και Ρεάλ έχω καταγράψει νίκη,όταν κάνεις κάτι παρόμοιο τότε κατέκρινε την ευρωπαική πορεία της ΑΕΚ,εκτός αν ανακαλύφθηκε το ποδόσφαιρο πέρυσι Η 4αρα στη Μακάμπι Χάιφα πληρεί τα στάνταρ σου ή είναι καμιά ομαδούλα που την έχεις άνετα;
nikos21aek Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά δεν ζήτησες να σου πω πότε ξεφτυλίσαμε "μεγάλη" ομάδα;Ε σου πα ολόκληρο πρωταθλητή Ελλάδας,4 στο 60,εγώ φταίω; Και ο εργοτέλης 4-0 στο 60 τον έχει και δεν παίζει και ο Αβραάμ! Σιγά το κατόρθωμα! Ε ρε γέλια φέτος..Πιο αργοί και από το ριπλέι είναι οι παίχτες του Ολυμπιακού.. Ότι απουσίες έχει ο Ολυμπιακός έχει και ο Εργοτέλης. Άντε έκανε ο Εργοτέλης όλη την ομάδα αλλαγή και παίζει με τα 2α τώρα..Σεβασμός λέγεται γιατί πάνω από 4 είναι ντροπή.
vlachaquito Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στο ρελαντυ τους εχουμε....περυσι παο φετος ολυμπιακος?? καλα παμε χαχαχαχα
nikos21aek Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει γλιτώσει και 2 γκόλ ο γερόστολτίδης. Κρίμα ήθελα και γκόλ από Ογκουνσότο.. Άντε βάλατε και με τα 2α γκόλ! 5!:lol:
vlachaquito Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Πώς γένιν αυτό? εχουμε ομαδαρα, thats all :D
vaso7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξέρω τέτοιο χάλι είχα καιρό να δω! Ευτυχώς που για τις γυναίκες ήταν τσάμπα και γλύτωσα τουλάχιστον το 10ευρω! Ασχετε καράφλα ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ!!!!!!!!! Στολτίδαρε αγόρι μου ΨΥΧΑΡΑ!
johnnyestia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν βλέπω πολύ κίνηση. Μα πέντε βρε παλικάρια?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 μπαινουν σε Ευρωπαικη τροχια, γιαυτο. Αρχισαν το ζεσταμα
johnnyestia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 μπαινουν σε Ευρωπαικη τροχια, γιαυτο. Αρχισαν το ζεσταμα :lol::lol:
Freakster Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 midi = johnyestia = ποιός λείπει από την παρέα;
tsavi1991 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 τι να πουμε ρε παιδια σημερα ειμασταν χαλια-οτι και να πειτε σημερα δν μπορουμε να σας αντικρουσουμε.....μαλακισμενα παιξτε μπαλα και σεβαστειτε την φανελα που φορατε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.