afentiko7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Το λαγουδακι εχει αλλη ενοια και παραπεμπει σε χουλιγκανιστικες καταστασεις, κατα συνεπεια προκαλει. Αντιστοιχα προκλητικο ειναι να σε λεω χανουμι εσενα. Kάνεις λάθος. Το λαγός βγήκε, επειδή σε όλες τις συναντήσεις μας τρέχατε... Πως να σας λέγαμε, τρεχαλαντζήδες ή σπρίντερς? Βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, εν αντιθέσει με το "απόγονοι του στόλου" που δε βασίζεται πουθενά. Το αν σε πικάρει είναι άλλο θέμα και καλό θα ήταν να το συζητήσεις με τους οπαδούς της ομάδας σου, που λένε γιατί οι ολυμπιακοί δεν πατάνε στο γκύζη, το οποίο είναι εξίσου δυνατό επιχείρημα με την "αδούλωτη" Μάνη και τα αδούλωτα σφακιά. Και στα δυο απαντάει κάποιος ως εξής "τι στο καλό να κάνουνε εκεί πέρα"
elven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 καλα νταξει ξεχασα οτι μιλαω με την ρεαλ που κατι ομαδουλες σαν την χερτα και την γαλατα τις εχουν για πρωινο....ασε μας ρε φιλε κοιτα την ομαδα σου πρωτα που εχεις να δεις κουπα απο την εποχη του Μ.Αλεξανδρου οπως λες και εσυ Παίζει να μην μπορείς να κάνεις κουβέντα με άνθρωπο αλλά θα προσπαθήσω. Λες :παρολο που εχουμε φαει ηττες με μεγαλο σκορ εχουμε ξεφτιλισει ομαδες οπως λεβερκουζεν γαλατα χερτα μπενφικα κτλ....οποτε μια η αλλη ειναι. Η απορία μου ήταν:Θεωρείς μεγάλες ομάδες τη γαλατά και τη Χέρτα; Ρε τον Παναθηναικάουα έχει ξεφτυλίσει πετόντας 4 στη Φενέρ και 3 στη Σάλκε σε εκτός έδρας αγώνα,αμ η ΑΕΚ 4 εντός και 3 εκτός στη Μακάμπι Χάιφα(μη τη πεις μικρή ομάδα,ξέρεις εσύ),μη βάλω και τις δύο νίκες με Ρέιντζερς Αυτό που είπα είναι ότι αναφέρεις μέτριες ομάδες σαν κάτι το φοβερό,σιγά τις νίκες και σιγά τις ομάδες
tasoskont Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 καλα νταξει ξεχασα οτι μιλαω με την ρεαλ που κατι ομαδουλες σαν την χερτα και την γαλατα τις εχουν για πρωινο....ασε μας ρε φιλε κοιτα την ομαδα σου πρωτα που εχεις να δεις κουπα απο την εποχη του Μ.Αλεξανδρου οπως λες και εσυ ναι ρε γαμωτο εχω να δω την κουπα που λεει πρωταθλητης ελλαδας(σαν να λεμε τιποτα δηλαδη) απο την εποχη του αλεξαντρου και κατι τρεχει στα γυφτικα δεν θα μπορω να κοιμηθω τωρα.οι κουπες ειναι για τους γαυρους για να ξεχνανε στο τελος της σεζον τα χαλια τους τισ σφαλιαρες στην ευρωπη τις μη μεταγραφες που δεν εγιναν τις υποσχεσεις του σωκρατη που παλι δεν εγιναν και τα λεφτα που τσεπωσε ο σωκρατης. ευτυχως μετα απο 9 χρονια καποιοι τον πηραν χαμπαρι και αλλη μια κουπα του πρωταθλητη ελλαδος:lol: δεν θα τους κλεισει τα στοματα(ελπιζω δηλαδη)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Kάνεις λάθος. Το λαγός βγήκε, επειδή σε όλες τις συναντήσεις μας τρέχατε... Πως να σας λέγαμε, τρεχαλαντζήδες ή σπρίντερς? Βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, εν αντιθέσει με το "απόγονοι του στόλου" που δε βασίζεται πουθενά. Το αν σε πικάρει είναι άλλο θέμα και καλό θα ήταν να το συζητήσεις με τους οπαδούς της ομάδας σου, που λένε γιατί οι ολυμπιακοί δεν πατάνε στο γκύζη, το οποίο είναι εξίσου δυνατό επιχείρημα με την "αδούλωτη" Μάνη και τα αδούλωτα σφακιά. Και στα δυο απαντάει κάποιος ως εξής "τι στο καλό να κάνουνε εκεί πέρα" Ναι αυτο ειπα κι εγω οτι το λαγος παραπεμπει σε ΟΠΑΔΙΚΕΣ-χουλιγκανιστικες καταστασεις, τυπου συναντησεις, ξυλα κλπ. Οπως και ο χαρακτηρισμος απογονοι ειναι χουλιγκανιστικος. Δεν ειναι ακριβως για καζουρα και χαβαλε οπως το γαυρος - βαζελος. Ελληνικα μιλαω. Επισης ειναι ελεινος χαρακτηρισμος διοτι με την κοινη λογικη καταλαβαινει κανεις οτι δε γινεται να τρεχουν μονο οι οπαδοι μιας ομαδας. Αλλα παει αλλου η κουβεντα και δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα να συζητησω σε αυτο το επιπεδο, για οποιον ενδιαφερεται για τετοιες π@π@ριες μπορει να βρει αρκετο υλικο στο youtube περι τρεχαλατζηδων η μη. Εμενα δε με αγγιζουν αυτα, αρα απεχω απο τη συζητηση για το ποιος ειναι και δεν ειναι λαγος
foufoutios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μηπως να δουμε και το παθητικο σας σε σχεση με την ΑΕΚ? Παλι μειον βγαινετε. Κατα τη γνωμη μου επρεπε να ειστε απο κατω απτην ΑΕΚ οχι μονο λογω παθητικου, αλλα λογω και διπλων που ειχατε 12 χρονια να παρετε. Δηλαδη οτι βαθμους εχετε συγκεντρωσει στη λιστα αυτη τους εχετε συγκεντρωσει με νικες και ισοπαλιες στην εδρα σας και με κανα 2-3 διπλα τα τελευταια χρονια. Αν η ΑΕΚ ειχε οσες συμμετοχες εχετε κι εσεις σε Τσου Λου θα ησασταν απο κατω for sure. Πικαρει μεν, αληθευει δε. Το παθητικο της ΑΕΚ παρεθεσα τα τελευταια χρονια με κατι 3αρο4αρες.. Δηλαδη η ΑΕΚ εχει καλυτερη ομαδα απο τον Ολυμπιακο επειδη ΑΝ με κερδιζε και ΑΝ εβγαινε στην Ευρωπη, θα εκανε καλυτερες πορειες? Δε μου λες και τι νουμερα θα βγαλει το Τζοκερ αυριο γιατι εχω κατι στενεματακια τωρα τελευταια...? Και τωρα χωρις πλακα.. Το θεωρω αδυνατον να μπορει καποιος να πειστει οτι η ΑΕΚ εχει καλυτερη παρουσια στην ευρωπη απο τον Ολυμπιακο.. Οπως επισης το να παω να παιξω 10-0-0 και να παρω αποτελεσματα απο κωλοφαρδια το θεωρω τραγικο.. Κατι που φαινεται πως θα εφαρμοσει ο Κετσπαγια βεβαια και προσωπικα δε μου αρεσει καθολου.. Αν του κατσουν ομως τα αποτελεσματα, θα βγαινει ο καθενας και θα λεει οτι κλειστηκε πισω και δεν ηταν ποδοσφαιρο αυτο (κατι που κανετε τοσα χρονια).. Οποτε οπως εχω πει χιλιαδες φορες, ακρη δε βγαινει Αυτα απο εμενα και δε θα συνεχισω την κουβεντα (?) που ετσι και αλλιως ειναι ασχετη με το thread..
nikos21aek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Το γενικό κράτα..Ότι οι συνολική παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη είναι πολύ χειρότερη από αυτήν που θα έπρεπε αν σκεφτεί κανείς πόσα έσοδα είχε τόσα χρόνια στο ch.l και πόσες παρουσίες είχε.. Για εμένα ούτε ο Παναθηναικός,ούτε η ΑΕΚ έχουν κάνει κάτι πιο αξιόλογο έξω από τον Ολυμπιακό(Ναι το να πας στους 8 του champions leage είναι πιο δύσκολο από το να πήγαινες στους 4 του πρωταθλητριών) αλλά τουλάχιστον η παρουσία τους δεν ήταν τόσες φορές αρνητική.. Τώρα για το αντιποδόσφαιρο..Εντάξει ούτε δικαιολογία είναι ούτε τίποτα.Είναι και στρατηγική και τύχη το ποδόσφαιρο...Δεν νομίζω να πήγες στη Γιουβέντους να παίξεις και εσύ φούλ επίθεση και απλά να μην σου βγήκε..Ούτε νομίζω να έπαιξε η ΑΕΚ κανένα αντιποδόσφαιρο όσες φορές βγήκε..Μια ομάδα παίζει αντιποδόσφαιρο και μπορεί στην τελική και να κάνει καλά.
foufoutios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον επειδη το εψαξα λιγο για το γαμωτο (οσα μπορεσα να βρω δηλαδη) απο 2004-2008 η ΑΕΚ εχει 26 υπερ και 43 κατα και ο Ολυμπιακος 29 υπερ και 36 κατα... Απο εκει και περα βαλτε τη διαφορα δυσκολιας μεταξυ των διοργανωσεων, καντε και τα μαθηματικα και ακομη ενα ακραδαντο επιχειρημα καταρρεει.. Να βρω και τα μεταξυ μας? και να αφαιρεσω και 10 λογω διαιτησιας? Παλι απο πανω θα ειμαι.. Περαστικα και καλη συνεχεια στο παραλληλο συμπαν σας
nikos21aek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Το μπάτζετ και τα έσοδα της ΑΕΚ από τις συνεχόμενες συμμετοχές της στο τσάμπιονς λίγκ να το πάρουμε και αυτό υπόψην; Ψάξτο και αυτό λίγο...και όχι μόνο τα λεφτά του ch l αλλά και τις χορηγείες..Τα ίδια δίνουν σε μια ομάδα που παίζει ch l οι εταιρίες και τα ίδια σε μια που δεν παίζει; Περαστικά και σε εσένα.
Mika Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Kάνεις λάθος. Το λαγός βγήκε, επειδή σε όλες τις συναντήσεις μας τρέχατε... Πως να σας λέγαμε, τρεχαλαντζήδες ή σπρίντερς? Βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, εν αντιθέσει με το "απόγονοι του στόλου" που δε βασίζεται πουθενά. Το αν σε πικάρει είναι άλλο θέμα και καλό θα ήταν να το συζητήσεις με τους οπαδούς της ομάδας σου, που λένε γιατί οι ολυμπιακοί δεν πατάνε στο γκύζη, το οποίο είναι εξίσου δυνατό επιχείρημα με την "αδούλωτη" Μάνη και τα αδούλωτα σφακιά. Και στα δυο απαντάει κάποιος ως εξής "τι στο καλό να κάνουνε εκεί πέρα" γεια σου ρε αφεντικο που τους τρεχεις κιολας
tasoskont Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον επειδη το εψαξα λιγο για το γαμωτο (οσα μπορεσα να βρω δηλαδη) απο 2004-2008 η ΑΕΚ εχει 26 υπερ και 43 κατα και ο Ολυμπιακος 29 υπερ και 36 κατα... Απο εκει και περα βαλτε τη διαφορα δυσκολιας μεταξυ των διοργανωσεων, καντε και τα μαθηματικα και ακομη ενα ακραδαντο επιχειρημα καταρρεει.. Να βρω και τα μεταξυ μας? και να αφαιρεσω και 10 λογω διαιτησιας? Παλι απο πανω θα ειμαι.. Περαστικα και καλη συνεχεια στο παραλληλο συμπαν σας πριν μπω στα παραλληλο συμπαν μηπως επαιζα και του διπλασιους αγωνες απο σενα καθε σεζον??? μηπως??
tsavi1991 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Παίζει να μην μπορείς να κάνεις κουβέντα με άνθρωπο αλλά θα προσπαθήσω.Λες :παρολο που εχουμε φαει ηττες με μεγαλο σκορ εχουμε ξεφτιλισει ομαδες οπως λεβερκουζεν γαλατα χερτα μπενφικα κτλ....οποτε μια η αλλη ειναι. Η απορία μου ήταν:Θεωρείς μεγάλες ομάδες τη γαλατά και τη Χέρτα; Ρε τον Παναθηναικάουα έχει ξεφτυλίσει πετόντας 4 στη Φενέρ και 3 στη Σάλκε σε εκτός έδρας αγώνα,αμ η ΑΕΚ 4 εντός και 3 εκτός στη Μακάμπι Χάιφα(μη τη πεις μικρή ομάδα,ξέρεις εσύ),μη βάλω και τις δύο νίκες με Ρέιντζερς Αυτό που είπα είναι ότι αναφέρεις μέτριες ομάδες σαν κάτι το φοβερό,σιγά τις νίκες και σιγά τις ομάδες δηλαδη με βαση το επιπεδο του ελληνικου ποδοσφαιρου εσυ θεωρεις μικρες ομαδες την χερτα και την γαλατα???γιατι εγω πιστευω οτι καπου στο ιδιο επιπεδο ειμαστε.... Υ.Γ.ειδες που μπορω να κανω κουβεντα με ¨ανθρωπο¨.... tasoskont φαινεται οτι δν σε ενδιαφερουν οι κουπες για αυτο και αναφερεις συνεχεια την ευρωπη-τι αλλο να πεις καημενε....
elven Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 δηλαδη με βαση το επιπεδο του ελληνικου ποδοσφαιρου εσυ θεωρεις μικρες ομαδες την χερτα και την γαλατα???γιατι εγω πιστευω οτι καπου στο ιδιο επιπεδο ειμαστε.... Τσου είναι η γνώμη μου,Γαλατά και Χέρτα είναι πιο κάτω απο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ για αυτό και να τις ξεφτυλίσεις δεν παίζει και κανένα ρόλο,τουλάχιστον όχι κάτι για να "καμαρώνεις"...
Erwdios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Τσου είναι η γνώμη μου,Γαλατά και Χέρτα είναι πιο κάτω απο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ για αυτό και να τις ξεφτυλίσεις δεν παίζει και κανένα ρόλο,τουλάχιστον όχι κάτι για να "καμαρώνεις"... Από ΑΕΚ πάντως είναι σίγουρα πιο πάνω και οι 2. Οπότε όταν φτάσεις να ξεφτιλίζεις ομάδα καλύτερη από τη δική σου, σφύρα.
elven Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Από ΑΕΚ πάντως είναι σίγουρα πιο πάνω και οι 2. Οπότε όταν φτάσεις να ξεφτιλίζεις ομάδα καλύτερη από τη δική σου, σφύρα. Ρε μη πω τπτ,είδες να λέω ότι είναι πιο κάτω απο την ΑΕΚ;Τι δεν κατάλαβες απο το Γαλατά και Χέρτα είναι πιο κάτω απο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ,βλέπεις πουθενά ΑΕΚ; Είχα ξεφτυλίσει μια φορά τον πρωταθλητή Ελλάδας,νομίζω ήταν 4 ως το 60,το αφήσαμε εκεί απο σεβασμό
tasoskont Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 tasoskont φαινεται οτι δν σε ενδιαφερουν οι κουπες για αυτο και αναφερεις συνεχεια την ευρωπη-τι αλλο να πεις καημενε.... δεν ξερω αν το προσεξες πιο πανω τοση ωρα αλλα μιλαμε για ευρωπη θα φταιει η υπερκουπωση μαλλον και δεν θα το προσεξες:lol::lol: οχι οι κουπιτσες που γραφουν πανω πρωταθλητης ελλαδος δεν με ενδιαφερουν η δεν με ενδιαφερουν τοσο οσο αλλους που παθιαζονται και παθαινουν υπερκουπωσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.