Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πες μου οτι θες να ενοησεις-πεις πως ο γαυρος και το αεκακι, θα πρεπε να ναι πανω απτον ΠΑΟ στη συγκεκριμενη λιστα...

ΥΓ. Υποψιαζομαι οτι η συγκεκριμενη λιστα μετραει μονο αποτελεσματα και οχι σκορ. Αν μετραγε και το σκορ (4ρες 7ρες κλπ) ο γαυρος θα ταν κατω και απτο ΑΕΚΑΚΙ, ανετα. Εν γενει συμφωνω δηλαδη, πως η λιστα δεν αντικατροπτιζει την πραγματικοτητα οπως θα πρεπε.

Αν καταλαβαίνεις ελληνικά θέλω να πω ότι η λίστα είναι τελείως άκυρη και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Η διαφορά του Παναθηναικού με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη είναι λίγοι πόντοι μόλις που λογικά φέτος θα περάσει από πάνω ο Ολυμπιακός ή θα φτάσει.Για εμάς έχουμε μερικές άσχημες σερί χρονιές και είμαστε αρκετά κάτω στην Ευρώπη.82 στην Ευρώπη μπορεί να είμαστε..82 στον κόσμο που λέει η σχετική λίστα ούτε για πλάκα..Σαφώς και είναι τελείως άκυρη λίστα..Το ότι είναι η Μάντσεστερ πάνω από τη Μίλαν πχ βγάζει μάτι ότι κάτι δεν πάει καλά..

Υ.Γ. Για ποδόσφαιρο μιλάμε και χρησιμοποιείς πολύ συχνά το Αεκάκι και με κεφαλαία κιόλας...Εσάς δηλαδή που είσαστε τα τελευταία χρόνια από κάτω πως να σας λέμε;Λαγουδάκι;

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλα τωρα καθεσαι και σκεφτεσαι για το αν ειναι ιδιες οι 2 φασεις? Μπορεις να συγκρινεις τη μια με την αλλη? Ειπαμε ρε παιδια να τα βλεπει ο καθενας οπως θελει αλλα λιγη αντικειμενικοτητα δε βλαπτει! Φασεις σαν την "αγκωνια" του Ντιογκο γινονται συνεχεια.. Η μπουνια ομως μεσα στον αγωνα ειναι λιγο σκληρη υποθεση.. Ξερω γω κιολας.. Μπορει να ξεχασω και αυτα που πιστευω εδω μεσα..

πες μου οτι δεν τα πιστευεις αυτα που λες το οτι εκει που προχωρας μπροστα να γυρνας πισω σε εκτος φαση στιγμη που δεν παιζεται μπαλα και τραβας αγκωνια στην μουρη του αντιπαλου γινονται συνεχεια και θες να λεγεσαι και αντικειμενικος ε παω πασο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:36 ----------

Πολύ μεγάλο ελαφρυντικό:-D Αφού δεν ήταν με παο και οσφπ

δεν το λεω σαν ελαφρυντικο το λεω σαν γεγονος, αλλωστε που στο κοσμο δεν γινεται αυτο να ευνοουνται οι μεγαλες ομαδες σε σχεση με τις μικρες.

Δημοσ.

Το ανετα μου αρεσε.. Ειπαμε να λεμε λαλακιες και να πικαριζομαστε αλλα οχι και ετσι.. Τα τελευταια 4-5 χρονια εχει φαει τοσα γκολ οσα ο Ολυμπιακος απο το 1925.. 5 απο Ζενιτ 3 απο Λιλ, Μιλαν Χεταφε και αλλα 4 απο τη Σεβιλη.. Ετσι προχειρα προχειρα που το εψαξα λιγο..

Και πάλι 4 παιχνίδια του Ολυμπιακού να βάλεις..δεν τον φτάνουμε σε παθητικό σε όλη μας την ιστορία..Μέχρι και από Μακάμπι Χάιφα 3 έφαγε που την ίδια χρονιά την απέκλεισε η ΑΕΚ με 3άρες μέσα έξω..Και εσύ μην λές ότι λαλακίες σου έρθουν..:lol:

Εκείνη τη σεβίλη που μου έριξε 4 σε δύο παιχνίδια ευτυχώς δεν την βρήκες ποτέ απέναντί σου θα υπήρχε άλλο ρεκόρ τώρα..

Το ίδιο και τη Ζενίτ..Τυχαίο που πήραν και οι δύο το Ουέφα ε?

Δημοσ.
πες μου οτι δεν τα πιστευεις αυτα που λες το οτι εκει που προχωρας μπροστα να γυρνας πισω σε εκτος φαση στιγμη που δεν παιζεται μπαλα και τραβας αγκωνια στην μουρη του αντιπαλου γινονται συνεχεια και θες να λεγεσαι και αντικειμενικος ε παω πασο.

Σου εξηγω οτι τετοιες αγκωνιες και σπρωξιματα βλεπεις συνεχεια.. Το να τον πιασει ο αλλος απο τη φανελα και να του ριξει μπουνια στο στομαχι, sorry κιολας αλλα δεν το εχω δει πουθενα αλλου.. Δε γυρισε μονος του πισω, ειχε το αλλο το κωλοπαιδι να φωναζει και να βριζει και να τον ακολουθει απο πισω.. Εσυ αν εβλεπες εναν να ερχεται πανω σου φωναζοντας τι θα εκανες? Κανει και μια κινηση με το ποδι, να το παρω αυτο για κλωτσια? Και φυσικα το κωλοπαιδι πεφτει κατω μηπως παρει καμια καρτα..

Και πάλι 4 παιχνίδια του Ολυμπιακού να βάλεις..δεν τον φτάνουμε σε παθητικό σε όλη μας την ιστορία..Μέχρι και από Μακάμπι Χάιφα 3 έφαγε που την ίδια χρονιά την απέκλεισε η ΑΕΚ με 3άρες μέσα έξω..Και εσύ μην λές ότι λαλακίες σου έρθουν..:lol:

Εκείνη τη σεβίλη που μου έριξε 4 σε δύο παιχνίδια ευτυχώς δεν την βρήκες ποτέ απέναντί σου θα υπήρχε άλλο ρεκόρ τώρα..

Το ίδιο και τη Ζενίτ..Τυχαίο που πήραν και οι δύο το Ουέφα ε?

Δε φτανεις σε ολη την ιστορια σου επειδη πολυ απλα δεν παιζεις και καθολου στην Ευρωπη.. Πως να φας γκολ? Οσο εχεις παιξει ομως, εχεις φαει καλα και εσυ.. 3αρες 4αρες και 5αρες εχει το μενου.. Σε λιγο θα μας πεις οτι εχεις και καλυτερο παθητικο στην Ευρωπη και καλυτερα αποτελεσματα.. Αν κατσω να βρω και εγω με τι ομαδες εχω παιξει και εχω κερδισει και εχεις χασει εσυ, μαλλον θα κλαψεις

Τι με νοιαζει εμενα ποιες ομαδες ηταν και που πηγαν και τι θα γινοταν ΕΑΝ την εβρισκα μπορστα μου? Το θεμα ειναι οτι εσυ τα ρουφηξες τα μπαλακια και ο,τι και να κανεις δεν αλλαζει αυτο..

Δημοσ.
Σου εξηγω οτι τετοιες αγκωνιες και σπρωξιματα βλεπεις συνεχεια.. Το να τον πιασει ο αλλος απο τη φανελα και να του ριξει μπουνια στο στομαχι, sorry κιολας αλλα δεν το εχω δει πουθενα αλλου.. Δε γυρισε μονος του πισω, ειχε το αλλο το κωλοπαιδι να φωναζει και να βριζει και να τον ακολουθει απο πισω.. Εσυ αν εβλεπες εναν να ερχεται πανω σου φωναζοντας τι θα εκανες? Κανει και μια κινηση με το ποδι, να το παρω αυτο για κλωτσια? Και φυσικα το κωλοπαιδι πεφτει κατω μηπως παρει καμια καρτα..

αααα εσυ τωρα εμαθες οτι μεσα στο γηπεδο πεφτουν βρισιδια?????:confused:

ουτε εγω εχω δει τετοιες φασεις σαν αυτη να μενουν ατιμωρητες.αν εβλεπα καποιον να ερχετε πανω μου φωναζοντας σιγουρα δεν θα γυρναγα να του χωσω αγκωνια στην μαπα ποιος ειναι το κωλοπαιδι τωρα????

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:59 ----------

Δε φτανεις σε ολη την ιστορια σου επειδη πολυ απλα δεν παιζεις και καθολου στην Ευρωπη.. Πως να φας γκολ? Οσο εχεις παιξει ομως, εχεις φαει καλα και εσυ.. 3αρες 4αρες και 5αρες εχει το μενου.. Σε λιγο θα μας πεις οτι εχεις και καλυτερο παθητικο στην Ευρωπη και καλυτερα αποτελεσματα.. Αν κατσω να βρω και εγω με τι ομαδες εχω παιξει και εχω κερδισει και εχεις χασει εσυ, μαλλον θα κλαψεις

Τι με νοιαζει εμενα ποιες ομαδες ηταν και που πηγαν και τι θα γινοταν ΕΑΝ την εβρισκα μπορστα μου? Το θεμα ειναι οτι εσυ τα ρουφηξες τα μπαλακια και ο,τι και να κανεις δεν αλλαζει αυτο..

καλα αστο οταν επαιζα εγω cl εσυ μαζευες αυτοκολλητα πανινι και κολαγες στα album με τους παιχτες των αντιπαλων της αεκ.ημουν η μονη ομαδα που περασε αητητη απο μπερναου της τοτε ρεαλ των γκαλακτικος εποχες που εσυ μαζευες -αρες αστο 3 φορες που εχω βγει cl τα ξεφτιλικια του γαυρου δεν τα εχω

Δημοσ.

Άφησε ο χοχο να παίξει και κανένας άλλος;

Αφού ήσασταν οι διορισμένοι τελευταίοι του Τσάμπιονς λίγκ.

Μια χαρά έπαιζα ουέφα και πήγαινα και καλά.

E τι σε νοιάζει το ένα και τι σε νοιάζει το άλλο;

Τα τελευταία 3 χρόνια είμαι εκτός κλίματος έξω που υπάρχουν προβλήματα σε όποια γωνιά της ομάδας και αν κοιτάξεις..Με διοίκηση και γήπεδο ποτέ δεν ξεφτιλίστηκα..Σαν κάτι άλλους.

Την Μακάμπι Χάιφα που σου έριξε 3άρες την καρπάζωσα με 3άρες την ίδια χρονιά για αποκατάσταση της αλήθειας..

Θα νομίζαν οι Ισραηλινοί ότι επειδή πετάν 3άρες στον πρωταθλητή έχουν καλύτερο ποδόσφαιρο από το Ελληνικό..:P

Δημοσ.

Τετοιες ατιμωρητες φασεις υπαρχουν πολλες.. Ψαξε λιγο και θα βρεις, μη βρισκεις μονο του Ολυμπιακου.. Δε λεει..

Οταν εσυ επαιζες champions league? Ποια απο τις 3 φορες? :P Χοχο! Ο,τι θελετε λετε τελικα.. Νιωθω λες και μιλαω σε οπαδο της Μπαρτσελονα και δεν ξερει τι να πρωτο θυμηθει απο Ευρωπη.. Σου ειπα, αν δεις τα αποτελεσματα στην Ευρωπη εχεις φαει και εσυ μπολικα, μη τα λεμε παλι.. Κατανταει γελοιο..

Τελικα ο Κοκκαλης σας φταιει, η διαιτησια η μηπως η διοικησεις σας? Εσεις δε χαιροσασταν με τον Ντεμαρο? δεν ειχατε διοικηση τοτε? Που ειναι η ομαδαρα που φτιαξατε? Ευτυχως που υπαρχει και η ΑΕΚ και βλεπουμε καμια ασπρη μερα στην Ευρωπη.. Σου ξαναλεω και εσενα πως βαριεμαι να ψαχνω απο ποιους εχεις φαει ξεφτιλες εσυ και εγω τους εχω κανει πλακα.. Δεν υπαρχει λογος δηλαδη για τα αυτονοητα

Αρκετα γελασαμε και σημερα :-) αυριο παλι να ειμαστε εδω να γελαμε με τις ευρωπαικες χαρες που μας εδωσε η ΑΕΚ.. Πειτε τα αλλες 2 φορες σημερα πριν ξαπλωσετε σαν προσευχη και μπορει και να τα πιστεψετε πραγματικα..

Χο Χο Χο...! Καληνυχτα σας

Δημοσ.

Οταν εσυ επαιζες champions league? Ποια απο τις 3 φορες? :P Χοχο! Ο,τι θελετε λετε τελικα.. Νιωθω λες και μιλαω σε οπαδο της Μπαρτσελονα και δεν ξερει τι να πρωτο θυμηθει απο Ευρωπη.. Σου ειπα, αν δεις τα αποτελεσματα στην Ευρωπη εχεις φαει και εσυ μπολικα, μη τα λεμε παλι.. Κατανταει γελοιο..

Τελικα ο Κοκκαλης σας φταιει, η διαιτησια η μηπως η διοικησεις σας? Εσεις δε χαιροσασταν με τον Ντεμαρο? δεν ειχατε διοικηση τοτε? Που ειναι η ομαδαρα που φτιαξατε? Ευτυχως που υπαρχει και η ΑΕΚ και βλεπουμε καμια ασπρη μερα στην Ευρωπη.. Σου ξαναλεω και εσενα πως βαριεμαι να ψαχνω απο ποιους εχεις φαει ξεφτιλες εσυ και εγω τους εχω κανει πλακα.. Δεν υπαρχει λογος δηλαδη για τα αυτονοητα

μαλλον δεν θες να καταλαβεις, τα ξεφτιλικια που εχεις φαει εσυ στο cl δεν τα εχει φαει κανεις και αν εσυ βαριεσε ν αψαξεις ν αβρεις τα δικα μου που δεν παιζει να βρεις εγω μπορω να σου παραθεσω παρα πολλα δικα σου χωρις καν να ψαξω καληνυχτα λοιπον

Δημοσ.
Άφησε ο χοχο να παίξει και κανένας άλλος;

Αφού ήσασταν οι διορισμένοι τελευταίοι του Τσάμπιονς λίγκ.

Μια χαρά έπαιζα ουέφα και πήγαινα και καλά.

E τι σε νοιάζει το ένα και τι σε νοιάζει το άλλο;

Τα τελευταία 3 χρόνια είμαι εκτός κλίματος έξω που υπάρχουν προβλήματα σε όποια γωνιά της ομάδας και αν κοιτάξεις..Με διοίκηση και γήπεδο ποτέ δεν ξεφτιλίστηκα..Σαν κάτι άλλους.

Ο χοχο σου φταίει που έβγαινες δεύτερος και στα play off σε έκανε ο βάζελος γιογιο?

Ο χοχο σου φταίει που το μόνο για το οποίο έχεις να περηφανεύεσαι τα τελευταία 10 χρόνια είναι μία τεσσάρα στον αιώνιο πρωταθλητή, δείγμα αιώνιας ανυπαρξίας?

Για το bold να σε ρωτήσω, στη Φιλαδέλφεια, επί διοικήσεως Netmed δεν ήταν που πέφτατε κάτω και εξευτελίσατε παγκοσμίως το άθλημα και ακολούθως ξεφτιλιστήκατε και εσείς? Και έδρα είχες λοιπόν και διοίκηση. Να αφήσουμε τα παραμύθια κατά μέρους.

Όσο για Ευρώπη, είναι απλά αστείο να μιλάει η ΑΕΚ για Ευρώπη, όταν η καλυτερή της πορεία είχε συντελεστεί προ δεκαετίας.

PS Το παραχέσατε το θέμα της διαιτησίας. Για όλα τα δεινά που σας συμβαίνουν, ο θείος φταίει? Ανοίξτε λίγο τα μάτια σας και δείτε ότι τώρα αρχίσατε να βγαίνετε από έναν βαθύ εμφύλιο που σας χαντάκωσε, χρόνια τώρα...

Δημοσ.

ναι ρε φιλε αλλα δν εννοεις να καταλαβεις οτι παρολο που εχουμε φαει ηττες με μεγαλο σκορ εχουμε ξεφτιλισει ομαδες οπως λεβερκουζεν γαλατα χερτα μπενφικα κτλ....οποτε μια η αλλη ειναι.

Δημοσ.
Εν γένει συμφωνείς για το ανακριβές της λίστας, αλλά για τις τεσσάρες και τις εφτάρες βρήκες ευκαιρία να πεις.

Για το γεγονός ότι έχεις φάει 2 ξεγυρισμένες τεσσάρες σε 8 χρόνια, από αυτόν που έφαγε τις εφτάρες, τσιμουδιά.

Βέβαια πιο παλιά είχες φάει και μια ευρωπαϊκή εξάρα, ενώ και κάτι τεσσαροπεντάρες στην Ευρώπη τις περνάς στο ντούκου.

Αλλά τι να συζητάμε τώρα για την ομάδα η οποία μόνο πέρυσι, από Εργοτέλη και Πανσερραϊκό έφαγε 7 γκολ σε 2 παιχνίδια? :devil:

καλα ολα αυτα, αλλα η λιστα δεν αναφερεται σε Ελληνικες διοργανωσεις.

Οσο για τις τεσσαροπενταρες που εχω φαει, μη με βαλεις να κατσω να δω τα παθητικα των δυο ομαδων σε Ευρωπη, ξερεις οτι βγαινεις μειον.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:21 ----------

Υ.Γ. Για ποδόσφαιρο μιλάμε και χρησιμοποιείς πολύ συχνά το Αεκάκι και με κεφαλαία κιόλας...Εσάς δηλαδή που είσαστε τα τελευταία χρόνια από κάτω πως να σας λέμε;Λαγουδάκι;

ναι το ειπες αυτο με τη Μαντσεστερ και τη Μιλαν, αλλα παλι δεν καταλαβαινω που θελεις να καταληξεις. Στο οτι ο ΠΑΟ επρεπε ναναι κατω απο σας ας πουμε? Η κατω απτο γαυρο?

Το λαγουδακι εχει αλλη ενοια και παραπεμπει σε χουλιγκανιστικες καταστασεις, κατα συνεπεια προκαλει. Αντιστοιχα προκλητικο ειναι να σε λεω χανουμι εσενα. Το ΑΕΚακι ειναι ελεω καζουρας, μπορεις να μας λες βαζελους κι εσυ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:26 ----------

Το ανετα μου αρεσε.. Ειπαμε να λεμε λαλακιες και να πικαριζομαστε αλλα οχι και ετσι.. Τα τελευταια 4-5 χρονια εχει φαει τοσα γκολ οσα ο Ολυμπιακος απο το 1925.. 5 απο Ζενιτ 3 απο Λιλ, Μιλαν Χεταφε και αλλα 4 απο τη Σεβιλη.. Ετσι προχειρα προχειρα που το εψαξα λιγο..

Μηπως να δουμε και το παθητικο σας σε σχεση με την ΑΕΚ? Παλι μειον βγαινετε.

Κατα τη γνωμη μου επρεπε να ειστε απο κατω απτην ΑΕΚ οχι μονο λογω παθητικου, αλλα λογω και διπλων που ειχατε 12 χρονια να παρετε. Δηλαδη οτι βαθμους εχετε συγκεντρωσει στη λιστα αυτη τους εχετε συγκεντρωσει με νικες και ισοπαλιες στην εδρα σας και με κανα 2-3 διπλα τα τελευταια χρονια. Αν η ΑΕΚ ειχε οσες συμμετοχες εχετε κι εσεις σε Τσου Λου θα ησασταν απο κατω for sure.

Πικαρει μεν, αληθευει δε.

Δημοσ.

Μαλιστα, 10 σελιδες οπου 2 αεκτζηδες μιλανε για την διαιτησια, ψαρωνουν οι ολυμπιακοι, πεφτει και ενα ψιλοχεσιμο για μια...λιστα των καλυτερων ομαδων ΤΟΥ ΜΗΝΑ και φυσικα θα κλεισουμε οπως παντα, με το ποιος εχει φαει τις μεγαλυτερες ξεφτυλες στην Ευρωπη, ο Παο, ο Οσφπ η η..μπαρτσελονα της φιλαδελφειας??

Και ΟΟΟΛΛΑΑΑΑΑ αυτα εν μεσω ξεπουληματος του ολυμπιακου, και βαφτυσιων στην ομαδα (βαφτιζετε ο δουλος του θεου νταρμπισαιρ αριστερο χαφ κλπκλπ)...

Και μετα απο αυτη την περιληψη, συνεχιστε...

Δημοσ.
ναι ρε φιλε αλλα δν εννοεις να καταλαβεις οτι παρολο που εχουμε φαει ηττες με μεγαλο σκορ εχουμε ξεφτιλισει ομαδες οπως λεβερκουζεν γαλατα χερτα μπενφικα κτλ....οποτε μια η αλλη ειναι.

Ντάξει δε λέω αλλά γαλατά και χέρτα στη λίστα;

Επίσης είναι γραμμένο στην ιστορία των δις Πρωταθλητών Ευρώπης ότι η μεγαλύτερη τους ήττα ever στην Ευρώπη είναι απο την ΑΕΚ,για αυτό respect :P

4 Μαρτίου 1789,λίγο πριν τη Γαλλική Επανάσταση : ΑΕΚ-Πόρτο 6-1

Επίσης,

12 Ιανουαρίου 323 πχ,λίγο πριν το θάνατο του Μ. Αλέξανδρου: Η ΑΕΚ στους 4 του ΟΥΕΦΑ

Δημοσ.

Και το ότι η μοναδική Ελληνική ομάδα που έχει κερδίσει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση Αγγλική ομάδα μέσα στο νησί είναι γραμμένο επίσης πως είναι η ΑΕΚ και δεν το βλέπω κιόλας να ξεγράφεται και ποτέ..:P

Δημοσ.
Ντάξει δε λέω αλλά γαλατά και χέρτα στη λίστα;

Επίσης είναι γραμμένο στην ιστορία των δις Πρωταθλητών Ευρώπης ότι η μεγαλύτερη τους ήττα ever στην Ευρώπη είναι απο την ΑΕΚ,για αυτό respect :P

4 Μαρτίου 1789,λίγο πριν τη Γαλλική Επανάσταση : ΑΕΚ-Πόρτο 6-1

Επίσης,

12 Ιανουαρίου 323 πχ,λίγο πριν το θάνατο του Μ. Αλέξανδρου: Η ΑΕΚ στους 4 του ΟΥΕΦΑ

καλα νταξει ξεχασα οτι μιλαω με την ρεαλ που κατι ομαδουλες σαν την χερτα και την γαλατα τις εχουν για πρωινο....ασε μας ρε φιλε κοιτα την ομαδα σου πρωτα που εχεις να δεις κουπα απο την εποχη του Μ.Αλεξανδρου οπως λες και εσυ:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...