tasoskont Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν έχεις πάρει σφύριγμα με Παναθηναϊκό? Το ψεύτικο πέναλτι στην περσινή πρεμιέρα τι ήταν? Στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη η μη αποβολή του Κυργιάκου στο μαρκάρισμα πάνω στον Γκαλέτι τι ήταν? Ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια η διαιτησία σε παίζει άψογα. Ειδικά φέτος παίζει να πήρες τα περισσότερα σφυρίγματα απ' ότι έχεις πάρει την τελευταία δεκαετία μαζί. Πιστεύω γενικά ότι οι 3 μεγάλοι και όπως είπα πλέον και ο ΠΑΟΚ και ο Πανθρακικός ευνοούνται. Οι περισσότεροι διαμαρτύρεστε, όχι γιατί θέλετε πρωτάθλημα χωρίς σπρώξιμο, αλλά επειδή θέλετε να ευνοείστε περισσότερο από τον Ολυμπιακό. ναι πηρα περιση ψευτικο πεναλντι με τον παναθηναικο μια φορα και καλα ευνοηθηκα και κατι εγινε τωρα ποσες φορες με εχει σφαξει ο βαζελος μου εχει κοξει εξοδο σε cl μπορω να θυμηθω απειρα σκηνικα.ασε τη μη αποβολη του γκαλετι στο καραισκακι γιατι και εγω μπορω να σου πω τη μη αποβολη του ντιογκο στο τελικο κυπελο με την αγκωνια στον κυριακο.σε αγωνες με ολυμπιακο η ευνοια παιζει να ειναι 50 προς 5 υπερ του οσφπ.ναι και οι 3 μεγαλοι ευνοουνται δεν διαφωνω αλλα στα μεταξυ των μεγαλων αεκ οσφπ παο η αεκ ευνοειται τελευταια
Erwdios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά άκυρο αυτό που είπα για την Ξάνθη...Στο πρώτο παιχνίδι ευνοηθήκαμε..Και 2-1 να έληγε πάλι εμείς θα περνούσαμε.Απλά μέσα στην Ξάνθη πήραμε σφυρίγματα αρκετά. 2-1 έληξε (αντί για 5-1) και πέρασες με 1-0 με γκολ στο ΟΑΚΑ, φτύνοντας αίμα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:53 ---------- ναι πηρα περιση ψευτικο πεναλντι με τον παναθηναικο μια φορα και καλα ευνοηθηκα και κατι εγινε τωρα ποσες φορες με εχει σφαξει ο βαζελος μου εχει κοξει εξοδο σε cl μπορω να θυμηθω απειρα σκηνικα.ασε τη μη αποβολη του γκαλετι στο καραισκακι γιατι και εγω μπορω να σου πω τη μη αποβολη του ντιογκο στο τελικο κυπελο με την αγκωνια στον κυριακο.σε αγωνες με ολυμπιακο η ευνοια παιζει να ειναι 50 προς 5 υπερ του οσφπ.ναι και οι 3 μεγαλοι ευνοουνται δεν διαφωνω αλλα στα μεταξυ των μεγαλων αεκ οσφπ παο η αεκ ευνοειται τελευταια Ρε συ, μην τρελαθούμε τώρα. Ποια αγκωνιά και πράσινα άλογα? Η μόνη φάση που θυμάμαι να αδικήθηκες σε ντέρμπι, ήταν εκείνη η αποβολή του Εντίνιο (?) μέσα στην Αλεξάνδρας, στον αγώνα με τον ΠΑΟ. Επίσης ξέχασες ότι το πρώτο σου γκολ στον τελικό κυπέλλου είναι offside? Δηλαδή, επειδή δεν σκούζουμε σαν εσάς και τα περνάμε στο ντούκου τα λάθη εις βάρος μας, θέλετε να βγείτε κι από πάνω? Και σε ξαναρωτάω, πέρα από τη φάση που προανέφερα και μάλιστα είναι με τον ΠΑΟ, έχεις να καταλογίσεις κάτι στη διαιτησία? Αν όχι, από που προκύπτει το 50 % υπέρ μου και το 5% υπέρ σου? (σου λείπει βέβαια ένα 45% )
tasoskont Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 2-1 έληξε (αντί για 5-1) και πέρασες με 1-0 με γκολ στο ΟΑΚΑ, φτύνοντας αίμα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:53 ---------- Ρε συ, μην τρελαθούμε τώρα. Ποια αγκωνιά και πράσινα άλογα? Η μόνη φάση που θυμάμαι να αδικήθηκες σε ντέρμπι, ήταν εκείνη η αποβολή του Εντίνιο (?) μέσα στην Αλεξάνδρας, στον αγώνα με τον ΠΑΟ. Επίσης ξέχασες ότι το πρώτο σου γκολ στον τελικό κυπέλλου είναι offside? Δηλαδή, επειδή δεν σκούζουμε σαν εσάς και τα περνάμε στο ντούκου τα λάθη εις βάρος μας, θέλετε να βγείτε κι από πάνω? Και σε ξαναρωτάω, πέρα από τη φάση που προανέφερα και μάλιστα είναι με τον ΠΑΟ, έχεις να καταλογίσεις κάτι στη διαιτησία? Αν όχι, από που προκύπτει το 50 % υπέρ μου και το 5% υπέρ σου? (σου λείπει βέβαια ένα 45% ) μιλαω συνολικα απο την εποχη της παραγκας μεχρι σημερα απο εκει βγαζω το 50 προς 5 ,οχι περιση δεν εχω να πω τιποτα για διαιτησια γενικα τα τελευταια 3 χρονια δεν μιλαω για διαιτησια και ειδικα φετος που εφυγε ο γκακατζης
nikos21aek Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 2-1 έληξε (αντί για 5-1) και πέρασες με 1-0 με γκολ στο ΟΑΚΑ, φτύνοντας αίμα Επίσης ξέχασες ότι το πρώτο σου γκολ στον τελικό κυπέλλου είναι offside? Ναι μπερδεύτηκα και 3-1 ήθελα να γράψω..Και ναι εμείς θα περνούσαμε πάλι..Με το ίδιο αίμα που φτύσαμε για το 1-0 θα φτύναμε και για το 2-0.. Χαλάρωσε λίγο ρε σύ...όχι και 5-1 είπαμε ευνοήθηκε η ΑΕΚ αλλά το μάμησες.. Για το offside του πρώτου γκόλ..Ήμαρτον..Μόνο ο Τσουκαλάς..:lol: Και το 3-3 επιθετικό φάουλ του Νταρμπισάιρ;
Erwdios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 μιλαω συνολικα απο την εποχη της παραγκας μεχρι σημερα απο εκει βγαζω το 50 προς 5 ,οχι περιση δεν εχω να πω τιποτα για διαιτησια γενικα τα τελευταια 3 χρονια δεν μιλαω για διαιτησια και ειδικα φετος που εφυγε ο γκακατζης Χαίρομαι που συμφωνούμε. Ο Γκαγκάτσης βέβαια μετακόμισε βόρεια και ως μέτοχος βέβαια, άρα κράτα μικρό καλάθι για τα ματς με τον έταιρο δικέφαλο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:12 ---------- Ναι μπερδεύτηκα και 3-1 ήθελα να γράψω..Και ναι εμείς θα περνούσαμε πάλι..Με το ίδιο αίμα που φτύσαμε για το 1-0 θα φτύναμε και για το 2-0..Χαλάρωσε λίγο ρε σύ...όχι και 5-1 είπαμε ευνοήθηκε η ΑΕΚ αλλά το μάμησες.. Για το offside του πρώτου γκόλ..Ήμαρτον..Μόνο ο Τσουκαλάς..:lol: Και το 3-3 επιθετικό φάουλ του Νταρμπισάιρ; Το 5-1 το είπα για την απόδοσή σου εκείνο το βράδυ. Χάλια μαύρα, δεν βλεπόσουν. Το offside του πρώτου γκολ, στο replay φαίνεται ότι είναι οριακά offside, κάτι το οποίο φυσικά δεν φαίνεται, παρά μόνο σε αργή κίνηση. Δεν λέω ότι έγινε εσκεμμένα, αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν το σφύριγμα ήταν ανάποδο.
tasoskont Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε συ, μην τρελαθούμε τώρα. Ποια αγκωνιά και πράσινα άλογα? στο 1:09 ειναι η αγκωνια [ame]http://www.youtube.com/watch?v=l56pvI2J_U4&feature=related[/ame]
foufoutios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραια πεφτει σαν κοτοπουλο ο μαγκας, ο τσαμπουκας των γηπεδων.. Αν αυτο ηταν αγκωνια, η μπουνια που εφαγε απο τον Γκαρσια ηταν δολοφονικη αποπειρα.. Ουτε εκει αδικηθηκε ο Ολυμπιακος? και μεσα στο Καραισκαση... Τετοιες φασεις υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν.. Αν ειναι να ψαχνετε ενα ενα τα βιντεο για να βρειτε τετοια και να χαιρεστε οτι αδικειστε απο τη διαιτησια, με γεια σας με χαρα σας..
tasoskont Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραια πεφτει σαν κοτοπουλο ο μαγκας, ο τσαμπουκας των γηπεδων.. Αν αυτο ηταν αγκωνια, η μπουνια που εφαγε απο τον Γκαρσια ηταν δολοφονικη αποπειρα.. Ουτε εκει αδικηθηκε ο Ολυμπιακος? και μεσα στο Καραισκαση... Τετοιες φασεις υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν.. Αν ειναι να ψαχνετε ενα ενα τα βιντεο για να βρειτε τετοια και να χαιρεστε οτι αδικειστε απο τη διαιτησια, με γεια σας με χαρα σας.. οχι αφου τετοιες φασεις υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν δεν αδικηθηκε ο ολυμπιακος και ας ειχαν βγει ολοι και κλαψομουνιζαν την επομενη του αγωνα γιατι ομως ???αφου τετοιες φασεις παντα υπαρχουν.
Erwdios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 οχι αφου τετοιες φασεις υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν δεν αδικηθηκε ο ολυμπιακος και ας ειχαν βγει ολοι και κλαψομουνιζαν την επομενη του αγωνα γιατι ομως ???αφου τετοιες φασεις παντα υπαρχουν. Ποιος κλαψούριζε ρε συ, θα μας τρελάνεις? Και ποια αγκωνιά? Για γέλια είναι η φάση, μου τη θύμησες κιόλας. Κι όπως λένε και τα σχόλια από κάτω, ο καλύτερος πελάτης του Ολυμπιακού, δεν είναι ούτε ο ΠΑΟ, ούτε η ΑΕΚ, ο Κυργιάκος είναι.
tasoskont Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιος κλαψούριζε ρε συ, θα μας τρελάνεις? Και ποια αγκωνιά? Για γέλια είναι η φάση, μου τη θύμησες κιόλας. Κι όπως λένε και τα σχόλια από κάτω, ο καλύτερος πελάτης του Ολυμπιακού, δεν είναι ούτε ο ΠΑΟ, ούτε η ΑΕΚ, ο Κυργιάκος είναι. δεν ειχαν βγει ολοι οι γαυροι την επομενη του αγωνα και φωναζαν γιατι δεν τον απεβαλαν προστατεψτε την ομαδα ντροπη για το πρωταθλημα να αφαιρεθουν δελτια και πολλα αλλα τετοια????μην μου πεις οχι γιατι θα τρελαθω
Erwdios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ειχαν βγει ολοι οι γαυροι την επομενη του αγωνα και φωναζαν γιατι δεν τον απεβαλαν προστατεψτε την ομαδα ντροπη για το πρωταθλημα να αφαιρεθουν δελτια και πολλα αλλα τετοια????μην μου πεις οχι γιατι θα τρελαθω Όχι. Μπορείς να τρελαθείς ελεύθερα τώρα. Επειδή άκουσες έναν άρρωστο να το λέει στο ραδιόφωνο, προφανώς, πιστεύεις ότι είναι η άποψη όλων των γαύρων αυτή? Κι εγώ ξέρω αεκτζήδες που έστελναν σφαίρες στο σπίτι του νυν προπονητή τους. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι αεκτζήδες κυκλοφορείτε με καλάσνικοφ?
anterovgaltis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ναι δεν βλεπεις τι τρελα κονε εχει και ειχε η διοικηση της αεκ και ο ντεμης μεσα στην επο ετσι ωστε να μπορει να παιρνει σφυριγματα και να ευνοειτε.οσες φορες εχει ευνοηθει ειναις απο λαθη των διαιτητων και παντα με μικροτερες ομαδες, με παναθηναικο και ειδικα με ολυμπιακο δεν εχω παρει σφυριγμα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:17 ---------- Πολύ μεγάλο ελαφρυντικό Αφού δεν ήταν με παο και οσφπ
SPSS07 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 και μια μικρη διακριση για τον ολυμπιακο, μπορει να μην ειναι σημαντικο για πολλους, αλλα στην ομαδα σιγουρα τονωνει το ηθικο για μια πιο γερη πορεια στην συνεχεια Στο Τop-20 ο Θρύλος! Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς πέρασε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Έτσι η ομάδα μας έκανε άλμα 13 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη συλλόγων και βρίσκεται πλέον στην 20η θέση. Στην κορυφή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην 53η θέση είναι ο παο. Στην 144η είναι η αεκ και στην 166ος είναι ο παοκ. Η κατάταξη αυτή προκύπτει κάθε μήνα από την IFFHS με βάση τα αποτελέσματα που φέρνουν οι ομάδες στις εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις, σύμφωνα με ένα συντελεστή δυσκολίας για κάθε αγώνα. Οι πρώτες είκοσι ομάδες είναι: 1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2. Μπαρτσελόνα 3. Εστουδιάντες 4. Τσέλσι 5. Αμβούργο 6. Σαχτάρ 7. Άρσεναλ 8. Βέρντερ Βρέμης 9. Λίβερπουλ 10. Κρουζέιρο 11. Γαλατάσαραϊ 12. Ρόμα 13. Μπάγερν 14. Γκρέμιο 15. Γιουβέντους 16. Βιγιαρεάλ 17. Ατλέτικο Μαδρίτης 18. Ίντερ 19. Ιντερνασιονάλ 20. Ολυμπιακός http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=106201
nikos21aek Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 και μια μικρη διακριση για τον ολυμπιακο, μπορει να μην ειναι σημαντικο για πολλους, αλλα στην ομαδα σιγουρα τονωνει το ηθικο για μια πιο γερη πορεια στην συνεχεια Πως γίνεται η Τσέλσι με 4 στα 4 μέχρι στιγμής...Και νίκη στο σούπερ καπ εναντίον της Μάντσεστερ να είναι πιο κάτω από την Μάντσεστερ που και 3 νίκες 1 ήττα έχει και στο σούπερ κάπ έχασε; Παίζει τη λίστα να την έφτιαξε η Γάτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.