Erwdios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα, αλλά από ότι φαίνεται δεν το εκτίμησε και κανένας. Το έχω κάνει αρκετές φορές, αλλά όπως πάντα στην Ελλάδα όλοι βλέπουμε και ακούμε μόνο αυτά που θέλουμε. Δεν το έχω δει. Αν πραγματικά το έχεις πράξει, εύγε, σου βγάζω το καπέλο. Παίζει βέβαια και να είσαι ο μοναδικός, αλλά αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι ομάδες όπως η ΑΕΛ δεν ευνοούνται σχεδόν ποτέ, οπότε βγαίνεις κι από τη δύσκολη θέση.
nikos21aek Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 H AEΛ πέρυσι που ευνοήθηκε βγήκε δημόσια και το παραδέχτηκε.Μου φαίνεται με τον ΟΦΗ;Δεν θυμάμαι σε ποιό αγώνα αλλά είχαν ακυρώσει 2 γκόλ καθαρά στους άλλους.
dark Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Το θέμα είναι ότι μόλις ευνοείται κάποιος, εκτός του Ολυμπιακού, αμέσως λένε η κακή διαιτησία και ανθρωπινό λάθος Όταν πάρει σφύριγμα ο Ολυμπιακός είναι η παράγκα Κάθε Κυριακή στις αμφισβητούμενες φάσεις έχει 5-6 φάσεις από όλες τις ομάδες αλλά μας πειράζουν μόνο του Ολυμπιακού Τώρα πως με την παράγκα πίρε ψεύτικο γκολ ο Παο στο Καραΐσκάκη ή πως η Αεκ πήρε 10 βαθμούς πρόπερσι και έλεγε ο Ντέμης σταματήστε να μας ευνοείτε δεν ξέρω
fearwhatnow Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Πουλησε το μισο Καραισκακη ο Κοκκαλης??
Steven Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι ρε...Απότι κατάλαβα πούλησε τη μισή εταιρεία που το διαχειρίζεται.. Αφού δεν είναι του Κόκκαλη.. Πολύ μπλέξιμο παντος...
Erwdios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Πουλησε το μισο Καραισκακη ο Κοκκαλης?? Το πούλησε στο άλλο λαμόγιο τον Λαυρεντιάδη. Άρχισε το ξεπούλημα ο θείος, όπως έκανε και πριν 12 χρόνια με το μπάσκετ και το βύθισε στην αφάνεια και στην ανυποληψία. Πάρε κόσμε τώρα που προλαβαίνεις.
nikos21aek Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 πως η Αεκ πήρε 10 βαθμούς πρόπερσι και έλεγε ο Ντέμης σταματήστε να μας ευνοείτε δεν ξέρω Κοιμήθηκες βαριά χθές ε;
dark Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιμήθηκες βαριά χθές ε; μπα... ήσυχα αν ψάξεις θα βρεις κι άλλα
nikos21aek Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 μπα... ήσυχααν ψάξεις θα βρεις κι άλλα Ναι το ξέρω ότι η ΑΕΚ και ο Ηρακλής είναι ποιοτικότερες ομάδες σε εξωαγωνιστικά επίπεδα αλλά δεν σημαίνει ότι ευνοήθηκε η ΑΕΚ στο παιχνίδι αυτό που μου δείχνεις..Και για τις δύο πλευρές γίναν απίστευτα λάθη.Γιαυτό βγήκε και κοινή ανακοίνωση. Αυτό που λες όμως πρίν που στέκει; Εγώ κάτι καραγκιοζιλίκια του Ντέμη ότι δεν γίνεται να πάρεις πρωτάθλημα με το καθεστώς των διαιτητών θυμάμαι εκείνη τη χρονιά. Πάτα στο google μουστάκι ftw να θυμηθείς λίγο..
Erwdios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιμήθηκες βαριά χθές ε; Έλα κι εσύ τώρα, μην το παίζεις πάπια. Ξέχασες πώς έφτασες τελικό κυπέλλου φέτος? Την κατάσφαξες την Ξάνθη και στα 2 παιχνίδια με αποκορύφωμα εκείνο το ανύπαρκτο πέναλτι μέσα στην Ξάνθη.
nikos21aek Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Έλα κι εσύ τώρα, μην το παίζεις πάπια. Ξέχασες πώς έφτασες τελικό κυπέλλου φέτος? Την κατάσφαξες την Ξάνθη και στα 2 παιχνίδια με αποκορύφωμα εκείνο το ανύπαρκτο πέναλτι μέσα στην Ξάνθη. Εννοείται ότι έπρεπε να είναι η Ξάνθη τελικό αλλά πρόπερσυ δεν θυμάμαι και κανένα σπρώξιμο στην ΑΕΚ.Από την ίδρυση της σούπερλίγκ τα διαιτητικά λάθη είναι στο όριο του ανθρώπινου λάθους και ευθύνονται κυρίως στην ανικανότητα των διαιτητών και στο ότι μερικοί είναι κανονικά και με το νόμο δηλωμένοι οπαδοί ομάδων.Ειλικρινά με μισές φάσεις που ευνοείται μια ομάδα ή αδικείται άλλη δεν βγάζεις άκρη.Αλλά όσο πάει και στρώνει το θέμα.Και στην ΑΕΚ πέρυσι δεν μέτρησαν δύο γκόλ που μόνο ο επόπτης είδε offside αλλά πραγματικά δεν βλέπω και κανένα λόγο να κάτσεις να ασχοληθείς παραπάνω. Παλιότερα εντάξει γινόταν όργια διαιτητικά και βγάζαν και μάτια αλλά ότι έγινε έγινε.Αν οδηγηθεί ποτέ σε δικαστήριο(λογικά μετά τη φυγή Κόκαλη θα γίνει) θα αφαιρεθούν κάποια πρωταθλήματα από τον Ολυμπιακό που ενδεχομένως και να τα άξιζε μερικά αλλά μέχρι τόοοοτε..Ζήσε Μάη μου.Δεν χρειάζεται να καθόμαστε να συζητάμε τόσο πολύ για το παρελθόν.
Erwdios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Εννοείται ότι έπρεπε να είναι η Ξάνθη τελικό αλλά πρόπερσυ δεν θυμάμαι και κανένα σπρώξιμο στην ΑΕΚ. http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=20899 Για τον φίλο μου τον tasoskont, τώρα που το θυμήθηκα, αφιερωμένο εξαιρετικά. Εγώ δεν θυμάμαι πάντως τι έφαγα χθες, θα θυμάμαι τι έγινε πρόπερισυ?
tasoskont Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Έλα κι εσύ τώρα, μην το παίζεις πάπια. Ξέχασες πώς έφτασες τελικό κυπέλλου φέτος? Την κατάσφαξες την Ξάνθη και στα 2 παιχνίδια με αποκορύφωμα εκείνο το ανύπαρκτο πέναλτι μέσα στην Ξάνθη. ναι δεν βλεπεις τι τρελα κονε εχει και ειχε η διοικηση της αεκ και ο ντεμης μεσα στην επο ετσι ωστε να μπορει να παιρνει σφυριγματα και να ευνοειτε.οσες φορες εχει ευνοηθει ειναις απο λαθη των διαιτητων και παντα με μικροτερες ομαδες, με παναθηναικο και ειδικα με ολυμπιακο δεν εχω παρει σφυριγμα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:17 ---------- http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=20899 Για τον φίλο μου τον tasoskont, τώρα που το θυμήθηκα, αφιερωμένο εξαιρετικά. Εγώ δεν θυμάμαι πάντως τι έφαγα χθες, θα θυμάμαι τι έγινε πρόπερισυ? πραγματικα πιστευεις οτι εχει η αεκ την δυνατοτητα να επηρεαζει καταστασεις??
Erwdios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ναι δεν βλεπεις τι τρελα κονε εχει και ειχε η διοικηση της αεκ και ο ντεμης μεσα στην επο ετσι ωστε να μπορει να παιρνει σφυριγματα και να ευνοειτε.οσες φορες εχει ευνοηθει ειναις απο λαθη των διαιτητων και παντα με μικροτερες ομαδες, με παναθηναικο και ειδικα με ολυμπιακο δεν εχω παρει σφυριγμα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:17 ---------- πραγματικα πιστευεις οτι εχει η αεκ την δυνατοτητα να επηρεαζει καταστασεις?? Δεν έχεις πάρει σφύριγμα με Παναθηναϊκό? Το ψεύτικο πέναλτι στην περσινή πρεμιέρα τι ήταν? Στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη η μη αποβολή του Κυργιάκου στο μαρκάρισμα πάνω στον Γκαλέτι τι ήταν? Ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια η διαιτησία σε παίζει άψογα. Ειδικά φέτος παίζει να πήρες τα περισσότερα σφυρίγματα απ' ότι έχεις πάρει την τελευταία δεκαετία μαζί. Πιστεύω γενικά ότι οι 3 μεγάλοι και όπως είπα πλέον και ο ΠΑΟΚ και ο Πανθρακικός ευνοούνται. Οι περισσότεροι διαμαρτύρεστε, όχι γιατί θέλετε πρωτάθλημα χωρίς σπρώξιμο, αλλά επειδή θέλετε να ευνοείστε περισσότερο από τον Ολυμπιακό.
nikos21aek Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά άκυρο αυτό που είπα για την Ξάνθη...Στο πρώτο παιχνίδι ευνοηθήκαμε..Και 2-1 να έληγε πάλι εμείς θα περνούσαμε.Απλά μέσα στην Ξάνθη πήραμε σφυρίγματα αρκετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.