anterovgaltis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Σ' αυτό λοιπόν το γεγονός οφείλεται το ότι ένα ανάποδο πλάγιο γίνεται σημαία. Όταν υπάρχουν περιστατικά όπου στον άλλον κόβονται τα φτερά, σπάνε τα νεύρα η υποψία θα γίνεται βεβαιότητα, η βεβαιότητα κατηγορία και, ακόμη χειρότερα, θα γίνεται δικαιολογία στα στόματα διαφόρων... σωτήρων, δικαιολογίες οι οποίες...κοιμίζουν τους "περήφανους" λαούς. Αυτή η νοσηρή κατάσταση όμως ξεκινάει κατα κύριο λόγο από τον ολυμπιακό(φυσικό, εφόσον αυτός βγαίνει ωφελημένος). Θα περιμέναμε λοιπόν και ο "περήφανος" λαός του ολυμπιακού να έχει κουραστεί από όλο αυτό το έκτρωμα. Αντιθέτως μεγάλο μερος αυτού (για να μην τσουβαλοποιούμε) φαίνεται να απολαμβάνει τον ληθαργό του.
Erwdios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Σ' αυτό λοιπόν το γεγονός οφείλεται το ότι ένα ανάποδο πλάγιο γίνεται σημαία. Όταν υπάρχουν περιστατικά όπου στον άλλον κόβονται τα φτερά, σπάνε τα νεύρα η υποψία θα γίνεται βεβαιότητα, η βεβαιότητα κατηγορία και, ακόμη χειρότερα, θα γίνεται δικαιολογία στα στόματα διαφόρων... σωτήρων, δικαιολογίες οι οποίες...κοιμίζουν τους "περήφανους" λαούς. Αυτή η νοσηρή κατάσταση όμως ξεκινάει κατα κύριο λόγο από τον ολυμπιακό(φυσικό, εφόσον αυτός βγαίνει ωφελημένος). Θα περιμέναμε λοιπόν και ο "περήφανος" λαός του ολυμπιακού να έχει κουραστεί από όλο αυτό το έκτρωμα. Αντιθέτως μεγάλο μερος αυτού (για να μην τσουβαλοποιούμε) φαίνεται να απολαμβάνει τον ληθαργό του. Το μεγάλο μέρος αυτού, είναι η 7 και κανείς άλλος. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός γεμίζει βρέξει - χιονίσει το γήπεδο, δεν αποδεικνύει ότι συναινεί με τις πολιτικές του Κόκκαλη, αλλά το κάνει από την αγάπη του για την ομάδα και αν το θες και από συνήθεια για τους παλαιότερους. Ποιος "περήφανος" λαός του Ολυμπιακού και κουραφέξαλα? Ο "περήφανος" λαός του ΠΑΟ, κουράστηκε ποτέ από τις γραφικότητες του καπετάνιου με τις εισβολές με τα κουμπούρια στα γήπεδα ή τις υποθέσεις εκτάκτων παρατημάτων? Είναι στο DNA του Έλληνα ο ραγιαδισμός και πρέπει συνεχώς να αποδεικνύει ότι είναι καλύτερος από τον διπλανό του, ακόμα κι αν ο διπλανός του είναι ο κανένας. Αυτή λοιπόν η νοσηρή κατάσταση, ξεκινάει από τους έλληνες παράγοντες, οι οποίοι έχοντας μάθει να δουλεύουν τις επιχειρήσεις τους στη λαμογιά και στην πουστιά, περίμενε κανείς αλήθεια ότι θα αντιμετωπίζουν αντίθετα τις ΠΑΕ, επειδή έχουν άλλου είδους πελάτες?
johnnyestia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Χαίρομαι που καταλαβαίνεις τη διαφορά μας. Το έδινε δεν το έδινε, τίποτα δεν θα λέγαμε. Αν το έδινε εις βάρος σας βέβαια, θα είχαμε παράγκες, συλλαλητήρια, έκτακτα δελτία και άλλα τέτοια γραφικά. Όχι καλέ, δεν μιλάτε ποτέ (πλέον). Αν βαριέσαι να το δεις πήγαινε κατευθείαν στο τέλος: [ame] [/ame]
nikos21aek Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό το παράρτημα που βρίσκεται τώρα πλάκα πλάκα;
johnnyestia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό το παράρτημα που βρίσκεται τώρα πλάκα πλάκα; Μια κατηγορία πάνω κάτω από την Νάουσα.
Erwdios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό το παράρτημα που βρίσκεται τώρα πλάκα πλάκα; Ξεζουμίστηκε και αφανίστηκε. Και παράρτημα και με διαιτησία? Φοβερό. Κάτι τέτοια βλέπουμε λοιπόν οι Ολυμπιακοί και λέμε πολύ απλά, ότι ούτε με ακόμα 10 πρωταθλήματα δεν πατσίζουν αυτά που έκανε ο ΠΑΟ, όταν τον έπαιρνε.
anterovgaltis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Το μεγάλο μέρος αυτού, είναι η 7 και κανείς άλλος. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός γεμίζει βρέξει - χιονίσει το γήπεδο, δεν αποδεικνύει ότι συναινεί με τις πολιτικές του Κόκκαλη, αλλά το κάνει από την αγάπη του για την ομάδα και αν το θες και από συνήθεια για τους παλαιότερους. Ποιος "περήφανος" λαός του Ολυμπιακού και κουραφέξαλα? Ο "περήφανος" λαός του ΠΑΟ, κουράστηκε ποτέ από τις γραφικότητες του καπετάνιου με τις εισβολές με τα κουμπούρια στα γήπεδα ή τις υποθέσεις εκτάκτων παρατημάτων? Είναι στο DNA του Έλληνα ο ραγιαδισμός και πρέπει συνεχώς να αποδεικνύει ότι είναι καλύτερος από τον διπλανό του, ακόμα κι αν ο διπλανός του είναι ο κανένας. Αυτή λοιπόν η νοσηρή κατάσταση, ξεκινάει από τους έλληνες παράγοντες, οι οποίοι έχοντας μάθει να δουλεύουν τις επιχειρήσεις τους στη λαμογιά και στην πουστιά, περίμενε κανείς αλήθεια ότι θα αντιμετωπίζουν αντίθετα τις ΠΑΕ, επειδή έχουν άλλου είδους πελάτες? Δν αναφερόμουν στο γεμάτο καραισκάκι. Όταν όμως βλέπεις να αναπαράγεται ο "Πρωταθλητής" σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, φόρουμς μάλλον κάποιοι έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Και το πιο ανησυχητικό είναι πως κάποιοι δεν έχουν αλλά γνωρίζουν τη λαμογιά όπως λες και συνεχίζουν να το κάνουν. Αφού λοιπόν είναι στο αίμα μας και όλα οφείλονται σους παράγοντες δεν έχει νόημα να συζητάει κανείς τπτ. Είναι μια μη αναστρέψιμη κατάσταση λοιπόν. Παρόλα αυτά καθόμαστε και το συζητάμε. Και μια ανέφερες το γήπεδο. Αφού είναι πολλοί δυσαρεστημένοι γιατί κανείς δεν έχει δει έστω μια εκδήλωση δυσαρέσκειαςή πέρα από τη φιέστα του 2007?
Erwdios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Και μια ανέφερες το γήπεδο. Αφού είναι πολλοί δυσαρεστημένοι γιατί κανείς δεν έχει δει έστω μια εκδήλωση δυσαρέσκειαςή πέρα από τη φιέστα του 2007? Γιατί δεν πηγαίνεις γήπεδο Αν πήγαινες θα άκουγες μεγάλη μερίδα φιλάθλων να κράζει. Γι' αυτό πλακώνονται και στις κερκίδες πολλές φορές.
john1987 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι δεν κραζουν για την ευνοια αλλα για το θεαμα ομως.
Erwdios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι δεν κραζουν για την ευνοια αλλα για το θεαμα ομως. Αλήθεια, έχεις δει εσύ κανέναν οπαδό, να ευνοείται η ομάδα του και να κράζει? Οι Παναθηναϊκοί δηλαδή σε εκείνο το πέναλτι με την Καλαμαριά ή στο offside του Ηρακλή, κράζατε?
john1987 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Οποτε που εγκειται το οτι οι Ολυμπιακοι δεν παραμυθιαζονται κτλ? Οχι δεν εχω δει.Αλλα επισης σπανια εχω δει Ολυμπιακο να λεει οτι ευνοειται απο τη διαιτησια. Πχ περσι ο Ολυμπιακος ενα διαστημα επαιζε το πιο πειστικο ποδοσφαιρο απο τις αλλες ομαδες,αλλα κατα τη γνωμη μου με το σπρωξιμο που εφαγε το πρωταθλημα απαξιωθηκε τελειως.
Erwdios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Οποτε που εγκειται το οτι οι Ολυμπιακοι δεν παραμυθιαζονται κτλ? Έχω πει πολλάκις τη γνώμη μου περί του Κόκκαλη και της κοσμοθεωρίας του. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν αυτοί που παραμυθιάζονται και αυτοί που δεν. Στον ΠΑΟ πολλοί παραμυθιάζεστε. Όπως και στην ΑΕΚ. Όπως και στον ΠΑΟΚ. Γενικά, είναι πολύ standard ομάδες με πολλούς οπαδούς να έχουν μερίδα του κόσμου που θα πηγαίνει με τα νερά της διοίκησης. Οχι δεν εχω δει.Αλλα επισης σπανια εχω δει Ολυμπιακο να λεει οτι ευνοειται απο τη διαιτησια. Ο Ολυμπιακός, την τελευταία τριετία, ευνοείται από τη διαιτησία, όσο ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. & - (φέτος ευνοήθηκε επίσης πάρα πολύ και ο ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό) Πχ περσι ο Ολυμπιακος ενα διαστημα επαιζε το πιο πειστικο ποδοσφαιρο απο τις αλλες ομαδες,αλλα κατα τη γνωμη μου με το σπρωξιμο που εφαγε το πρωταθλημα απαξιωθηκε τελειως. Φροντίσατε να το απαξιώσετε οι Παναθηναϊκοί με τα περί διαιτησίας. Αλήθεια, πότε πήρε σφυρίγματα ο Ολυμπιακός? Όταν ήταν 10 βαθμούς μπροστά? Δεν είχε φανεί από τον Γενάρη ποιος θα το σηκώσει? Επίσης, ποιος ευθύνεται που εσείς αυτοκτονήσατε δις? Manuel, αυτό το είδες? Προκριματικά κυπέλλου Δ΄ ΦΑΣΗ (28/10/2009) ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα
anterovgaltis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Ολυμπιακός, την τελευταία τριετία, ευνοείται από τη διαιτησία, όσο ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. & - (φέτος ευνοήθηκε επίσης πάρα πολύ και ο ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό) Αυτό ακριβώς εννοώ Erwdios. Όσο και να το λες (που έχεις δίκιο για αυτό το χρονικό διάστημα) έχει διαμορφωθεί έτσι στην συνείδηση όλων που τώρα πια πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας στον καθένα. Στο καραισκάκι όντως δεν πηγαίνω... είμαι αρκετά μακριά άλλωστε αλλά η δυσαρέσκεια δεν βγαίνει προς τα έξω
Erwdios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Στο καραισκάκι όντως δεν πηγαίνω... είμαι αρκετά μακριά άλλωστε αλλά η δυσαρέσκεια δεν βγαίνει προς τα έξω Στις μεταξύ μας συζητήσεις στα οπαδικά forum είναι έκδηλη η δυσαρέσκεια για πολλές καταστάσεις που αφορούν την ΠΑΕ. Και πολλοί αναρωτήθηκαν, γιατί χρειάζεται ο Ολυμπιακός ένα πέναλτι για να κερδίσει τον Θρασύβουλο, όπως και πολλοί δεν γούσταραν το περσινό πρωτάθλημα, έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση. Άν ακούσεις ραδιόφωνο θα καταλάβεις ότι γενικά υπάρχει δυσαρέσκεια, αλλά δεν εκδηλώνεται παρουσία "αλλόθρησκων" όπως είναι φυσικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Το εξοργιστικό Manuel είναι ότι σε ένα παιχνίδι όπου πραγματικά δεν βλεπόσουν, διαμαρτύρεσαι για τη διαιτησία. Πού ήταν κακός ο Κάκος, για να καταλάβω?Που δεν έδινε κάθε επαφή φάουλ, όπως φώναζε όλη η κερκίδα από το πρώτο λεπτό? Μου φαίνεται ότι όσες ομάδες χάνεται από τον Ολυμπιακό, ψάχνετε στήριγμα στη διαιτησία, για να ελαφρύνετε τον πόνο σας. Πόσο δύσκολο είναι σε αυτή τη χώρα να βγει κάποιος και να πει, ήταν ο Ολυμπιακός καλύτερος? Πόσο αλήθεια? Το εξοργιστικό Erwdios είναι ότι δεν παρακολουθείς τη ροή της κουβέντας. Δεν είχα καμία πρόθεση ούτε να ψάξω στήριγμα ούτε να αποδώσω την ήττα της ομάδας στη διαιτησία. Κάποιος ανέφερε το πέναλτι που δε δόθηκε και εγώ ανέφερα τι θεωρώ χειρότερο στη διαιτησία του Κάκου, δεν ξεκίνησα να σχολιάσω το παιχνίδι. Και πάντα αυτό θεωρώ χειρότερο στην ελληνική διαιτησία. Όχι το 1-2 σφυρίγματα - φάσεις του κάθε αγώνα του τύπου offside - πέναλτι κτλ, αλλά όλα αυτά τα ψυχολογικά μικροσφυρίγματα και τη διαφορετική αντιμετώπιση με τις κίτρινες κάρτες. Σου εξήγησα που ήταν κακός ο Κάκος, αλλά το προσπέρασες με ελαφρά πηδηματάκια. Έβγαλε ή δεν έβγαλε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στον Τοάμα (απόλυτη αυστηρότητα) σε μια φάση που έπρεπε να πάρει κίτρινη και ο (όχι Πατσατζόγλου, το έμαθα) Πάντος; Και δε με πειράζει η κίτρινη στον Τοάμα. Σύμφωνα με τον κανονισμό είναι δίκαιη. Με πειράζει που σε δύο ολόιδιες φάσεις που διαμαρτυρήθηκαν για κίτρινη οι του Ολυμπιακού, το έπαιξε Κινέζος. Οι κανόνες για να είναι δίκαιοι, πρέπει να εφαρμόζονται το ίδιο. Όχι αλλού ελαστικότητα και αλλού απόλυτη αυστηρότητα. Ο Κάκος είχε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αλήθεια, αυτό το είχα απορία: γιατί συζητάνε όλοι λες και η Λάρισα έπαιξε το χειρότερο ποδόσφαιρο όλων των εποχών; Και οι δικοί μας και όλοι. Εμένα δε μου φάνηκε τόσο χάλια η ομάδα. Και ευκαιρίες κάναμε μέχρι να δεχτούμε τα γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο κλεισμένο τον είχαμε τον Ολυμπιακό στην περιοχή του. Ε, εντάξει, δεν φτάνω φυσικά στο άλλο άκρο να πω ότι παίξαμε καμιά φοβερή μπάλα, αλλά δεν παίξαμε πια και τόόόσο άσχημα. Το συζητάνε όλοι λες και δεν μπορούσαμε να πατήσουμε περιοχή. Έχουν γίνει πολύ χειρότερα παιχνίδια από ομάδες, που έβλεπες ένα ημίχρονο να μην μπορούνε να αλλάξουνε μπαλιά με τον Ολυμπιακό, όχι να τον έχουνε μέσα στην περιοχή του και να κάνουνε και φάσεις. Το πρόβλημα ήταν αφενός στο δέσιμο της ομάδας και αφετέρου στην τελική προσπάθεια και είναι λογικό γιατί η ομάδα δεν έχει δέσει ακόμα και είναι γεμάτη καινούργιους παίχτες και εκείνη τη στιγμή στην ομάδα δεν υπήρχε επιθετικός. Τώρα ήρθαν και οι δύο επιθετικοί της ομάδας (Ντε Νίγκρις και Κάσας). Με τα δεδομένα δηλαδή που υπάρχουν, εγώ πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Χωρίς τα δεδομένα, απλά καλά - αξιοπρεπώς. Αυτό το σούπερ αίσχος χάλι που περιγράφουν και απογοήτευση κτλ, εγώ δεν το είδα. Θα το έβλεπα με τις συνθήκες που περιέγραψα (να μην πατάμε περιοχή, να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα κτλ κτλ) ΑΥΤΑ θα ήταν τα σχόλιά μου για τον αγώνα. Όχι για τη διαιτησία. Αυτό αναφέρθηκε παρεπιπτόντως, γιατί έχω βαρεθεί να ακούω διαμαρτυρίες για τη μια φάση, το πέναλτι και όχι για όλα τα μικροσφυρίγματα που είναι και αυτά που καθορίζουν τον αγώνα. Αλήθεια, έχεις δει εσύ κανέναν οπαδό, να ευνοείται η ομάδα του και να κράζει? Εμένα, αλλά από ότι φαίνεται δεν το εκτίμησε και κανένας. Το έχω κάνει αρκετές φορές, αλλά όπως πάντα στην Ελλάδα όλοι βλέπουμε και ακούμε μόνο αυτά που θέλουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.