Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
"γαύροι αδέλφια ελάτε να γιορτάσουμε μαζί στην Φιλαδέλφεια" φωνάζανε οι αεκτζήδες μία αγωνιστική πριν το "ντέρμπι". Γιατί το λέγατε άραγε;:rolleyes:

Για να τονίσουν ότι η ΑΕΚ δεν χάνει ούτε για πλάκα το πρωτάθλημα;Και για χαβαλέ ίσως;

Σοβαρά τώρα πες μου ότι πιστεύεις ότι και το σύνθημα και σε 5-6 εβδομάδες θα είμαστε πρωταθλητές όσες φορές ακούστηκε σήμαινε ότι οι επόμενες 5 6 ομάδες θα κατέβαιναν να χάσουν..Λίγη σοβαρότητα ρε παιδιά.

Το ότι ήταν αδιάφορος ο Ολυμπιακός και η πολύ καλύτερη τότε ΑΕΚ έπαιζε τελικό μαζί του σημαίνει ότι θα κάτσει να χάσει ο Ολυμπιακός;Μήπως κατέβηκε και με τα δεύτερα;

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι το είχα δει το παιχνίδι.Ήμουν μικρός και δεν στο έχω και πρόχειρο να στο περιγράψω.Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το είχαμε καθαρίσει πολύ νωρίς και ότι τότε δεν χάναμε από κανέναν ούτε για πλάκα ειδικά στη Φιλαδέλφεια.Μόνο από τον Ολυμπιακό είχαμε χάσει μια φορά;;Δεν θυμάμαι..

Τες πα...

αν σε κάθε πρωτάθλημα που ο Παναθηναικός τρώει 3άρες και βάλε από τον άμεσο διεκδικητή και το χάνει κάποιος φταίει πάντα δεν παίζει να κάτσω να σου χαλάσω εσένα τη ζαχαρένια..

Δημοσ.
Και ο Καραταϊδης έκανε ένα σκληρό τάκλιν, αλλά και σ'αυτόν χαρίστηκε. Μην πούμε για το βρώμικο παιχνιδι του Αναστόπουλου στο Αλκαζάρ!!:-D

Ο Πατσατζόγλου παίζει στην Κύπρο ρε συ!

ΟΚ. Προφανώς εννοούσα τον Πάντο. :lol: Αλλά το παράκανες κι εσύ ρε, δεν είπα και τόσο παλιό παίχτη! Άλλωστε το λάθος ήταν απλά στο όνομα, τον Πάντο είχα στο μυαλό μου έτσι κι αλλιώς.

Καλά τώρα εντάξει. Εσείς εκεί στη Λάρισα τί ακριβώς πίνετε? Ήταν κι ο Πάτσα στο γήπεδο? Αφού με τον Ολυμπιακό ασχολείστε μόνο όσον αφορά τα θέματα διαιτησίας, που να βρείτε χρόνο να διαβάσετε και καμία σύνθεση?

Καλά, το λάθος μου ήταν τόσο σημαντικό που πρέπει να έχεις πάρει βαριά ναρκωτικά για να το κάνεις. Μπέρδεψα δύο ονόματα! Πού ξανάγινε άραγε;!

Όπως είπα και παραπάνω, μόνο τα ονόματα μπέρδεψα, ξέρω πολύ καλά για ποιον μιλούσα. Δεν θα είχε καμία διαφορά να διαβάσω τη σύνθεση ή όχι. Το μπέρδεμα είναι μπέρδεμα.

ΥΓ. Επί τη ευκαιρία, στο γήπεδο δε "διαβάζεις" ονόματα, τα ακούς. Και όταν δεν σου τα επαναλαμβάνει ένας εκφωνητής συνέχεια κατά τη διάρκεια του αγώνα, είναι πιθανόν να μπερδευτείς.

Επίσης, προφανώς και δεν ασχολούμαι με τον Ολυμπιακό παρά μόνο όταν παίζει με την ομάδα μου, άντε και σε κανένα Ευρωπαϊκό, όπως κάνει κάθε φίλαθλος (έχουμε και δουλειές, σιγά μην κάθομαι να αναλύω το ρόστερ όλου του πλανήτη).

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά, πάρα πολύ μου αρέσει να διαμαρτύρεται κάποιος για τις "γενικεύσεις" που κάνει κάποιος "αλλόθρησκος" και το "τσουβάλιασμα", και καπάκι να πιάνει ο ίδιος τις γενικεύσεις.

Και ο νοών, νοείτο.

Δημοσ.
Ναι το είχα δει το παιχνίδι.Ήμουν μικρός και δεν στο έχω και πρόχειρο να στο περιγράψω.Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το είχαμε καθαρίσει πολύ νωρίς και ότι τότε δεν χάναμε από κανέναν ούτε για πλάκα ειδικά στη Φιλαδέλφεια.Μόνο από τον Ολυμπιακό είχαμε χάσει μια φορά;;Δεν θυμάμαι..

Τες πα...

αν σε κάθε πρωτάθλημα που ο Παναθηναικός τρώει 3άρες και βάλε από τον άμεσο διεκδικητή και το χάνει κάποιος φταίει πάντα δεν παίζει να κάτσω να σου χαλάσω εσένα τη ζαχαρένια..

καλά να μου χαλάσεις τη ζαχαρένια για τέτοια θέματα αποκλείεται :-)

εκείνο που μ' αρέσει σε σένα είναι ότι επιμένεις για κάτι που ενώ το ξέρουν και οι πέτρες εσύ κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις.

Σου ξαναλέω ότι πιθανόν να το κέρδιζες το παιχνίδι αν γινόταν στα ίσια, γιατί είχες καλή ομάδα τότε (όπως και ο ΠΑΟ) και σίγουρα καλύτερη από το γαύρο.

Όμως το συγκεκριμένο ματσάκι είχε πολλούς βαθμούς ευκολίας με υπαιτιότητα του γαύρου...;)

Δημοσ.
"γαύροι αδέλφια ελάτε να γιορτάσουμε μαζί στην Φιλαδέλφεια" φωνάζανε οι αεκτζήδες μία αγωνιστική πριν το "ντέρμπι". Γιατί το λέγατε άραγε;:rolleyes:

ναι επισης φωναζανε "βαλε ενα γκολ και ας πεθανω καπετανο καπετανο" και το στο "περαια ηρθε στολος και............." τι σημαινει αυτο το φωναζανε?? και αλλα φωναζουνε

Δημοσ.
Καλά, το λάθος μου ήταν τόσο σημαντικό που πρέπει να έχεις πάρει βαριά ναρκωτικά για να το κάνεις. Μπέρδεψα δύο ονόματα! Πού ξανάγινε άραγε;!

Όπως είπα και παραπάνω, μόνο τα ονόματα μπέρδεψα, ξέρω πολύ καλά για ποιον μιλούσα. Δεν θα είχε καμία διαφορά να διαβάσω τη σύνθεση ή όχι. Το μπέρδεμα είναι μπέρδεμα.

ΥΓ. Επί τη ευκαιρία, στο γήπεδο δε "διαβάζεις" ονόματα, τα ακούς. Και όταν δεν σου τα επαναλαμβάνει ένας εκφωνητής συνέχεια κατά τη διάρκεια του αγώνα, είναι πιθανόν να μπερδευτείς.

Επίσης, προφανώς και δεν ασχολούμαι με τον Ολυμπιακό παρά μόνο όταν παίζει με την ομάδα μου, άντε και σε κανένα Ευρωπαϊκό, όπως κάνει κάθε φίλαθλος (έχουμε και δουλειές, σιγά μην κάθομαι να αναλύω το ρόστερ όλου του πλανήτη).

Το εξοργιστικό Manuel είναι ότι σε ένα παιχνίδι όπου πραγματικά δεν βλεπόσουν, διαμαρτύρεσαι για τη διαιτησία. Πού ήταν κακός ο Κάκος, για να καταλάβω?

Που δεν έδινε κάθε επαφή φάουλ, όπως φώναζε όλη η κερκίδα από το πρώτο λεπτό? Μου φαίνεται ότι όσες ομάδες χάνεται από τον Ολυμπιακό, ψάχνετε στήριγμα στη διαιτησία, για να ελαφρύνετε τον πόνο σας.

Πόσο δύσκολο είναι σε αυτή τη χώρα να βγει κάποιος και να πει, ήταν ο Ολυμπιακός καλύτερος? Πόσο αλήθεια?

Κίτρινες, φάουλ, αράουτ, για όλα έχετε κάτι να γκρινιάξετε.

Ο άλλος βέβαια το πάει και παραπέρα. Πέφτει ο Μέλμπεργκ, βάζει το χέρι να σταθεί, πέναλτι.

Τελικά ο Ολυμπιακός για να νικήσει το "παραρτημά" του, χρειάζεται και τη διαιτησία?

Και μιας και περί παραρτημάτων ο λόγος, σας πήρανε χαμπάρι και οι καρντάσηδες (επιτέλους):

6xoluxk15ogjvab7vmjv.jpg

Δημοσ.

Εγω προτεινω να του κοψουμε το χερι προς παραδειγματισμο και συμμορφωση.. Ακους εκει.. Ο αλητηριος.. Να χτυπησει η μπαλα στο χερι του πεφτοντας για τακλιν..

Δημοσ.

Καλά , lol. Να του κόψουνε το χέρι και άλλα γραφικά. Χέρι απλωμένο μέσα στην περιοχή που κόβει μπάλα είναι. Αν το έδινε δεν θα λέγατε τίποτα.

Δημοσ.
Αν το έδινε δεν θα λέγατε τίποτα.

Χαίρομαι που καταλαβαίνεις τη διαφορά μας. Το έδινε δεν το έδινε, τίποτα δεν θα λέγαμε.

Αν το έδινε εις βάρος σας βέβαια, θα είχαμε παράγκες, συλλαλητήρια, έκτακτα δελτία και άλλα τέτοια γραφικά.

Δημοσ.

Πόσο δύσκολο είναι σε αυτή τη χώρα να βγει κάποιος και να πει, ήταν ο Ολυμπιακός καλύτερος? Πόσο αλήθεια?

Κίτρινες, φάουλ, αράουτ, για όλα έχετε κάτι να γκρινιάξετε.

Erwdios. Καθόλου.

Όλοι όσοι βλέπουν μπάλα με τα μάτια ακόμη και να μην το λένε το ξέρουν.

Η ιστορία θα γράψει ότι αυτά τα δεκατρία χρόνια ο ολυμπιακός έπαιζε την καλύτερη μπάλα, ήταν ένα ή ακόμη και δύο σκαλοπάτια πάνω από τους υπόλοιπους.

Υπάρχει όμως και ένα όμως: με βάση τη λογική καμιά μα καμιά ομάδα επί τόσα συναπτά έτη δεν είναι... άτρωτη.

Ε σε αυτές λοιπόν τις στιγμές/περιόδους άσε ρε φίλε και τον άλλον να δει φως.

Βλέπεις πχ ο θρασύβουλος πάει να σου παρει χ στο καραισκάκι. Δεν θα γίνει τπτ... άστο

Η αεκ μετά από πόσα χρόνια θα δει κούπα. Μην δηλητηριάζεις το ποδόσφαιρο.

Δυσκολέυεσαι να κερδίσεις τον ηρακλή και να πας τελικό. Γιατί να πρέπει ο ριβάλντο να βαρέσει 10 φάουλ?

Όλα αυτά δεν τα έχεις ανάγκη...

Δημοσ.
Erwdios. Καθόλου.

Όλοι όσοι βλέπουν μπάλα με τα μάτια ακόμη και να μην το λένε το ξέρουν.

Η ιστορία θα γράψει ότι αυτά τα δεκατρία χρόνια ο ολυμπιακός έπαιζε την καλύτερη μπάλα, ήταν ένα ή ακόμη και δύο σκαλοπάτια πάνω από τους υπόλοιπους.

Υπάρχει όμως και ένα όμως: με βάση τη λογική καμιά μα καμιά ομάδα επί τόσα συναπτά έτη δεν είναι... άτρωτη.

Ε σε αυτές λοιπόν τις στιγμές/περιόδους άσε ρε φίλε και τον άλλον να δει φως.

Βλέπεις πχ ο θρασύβουλος πάει να σου παρει χ στο καραισκάκι. Δεν θα γίνει τπτ... άστο

Η αεκ μετά από πόσα χρόνια θα δει κούπα. Μην δηλητηριάζεις το ποδόσφαιρο.

Δυσκολέυεσαι να κερδίσεις τον ηρακλή και να πας τελικό. Γιατί να πρέπει ο ριβάλντο να βαρέσει 10 φάουλ?

Όλα αυτά δεν τα έχεις ανάγκη...

Φίλε μου είσαι Έλληνας? Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχει Έλληνας που εκφέρει τόσο νηφάλια άποψη.

Κι εγώ μαζί σου, να και το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, να και το διπλό του Θρασύβουλου στο Καραϊσκάκη.

Ίσα, ίσα, καλό θα έκανε στην ομάδα η προσγείωση στην πραγματικότητα, αλλά αυτό από την κλασική ατάκα "λιγότερα από τα μισά άξιζες", απέχει παρασάγκας από αυτό που λέμε "βλέπω χωρίς γυαλιά".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...