cbr600RR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 κανει σεμιναρια η παε παναθηναικος ." αποκτηστε τον αγωνιστικο ελεγχο αλλων παε απο μεσα. DO and DONTS"
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε συ Manuel, όταν στήνουνε τα παιγνίδια δεν πιάνουνε όλους τους παίκτες. 2-3 να πιάσεις που να παίζουν σε σωστές θέσεις φτιάχνεται το ματσάκι, πχ Νταμπίζας και Βενετίδης. Εγώ σου λέω πως στην φάση του γκόλ οι αμυντικοί σας μαζεύανε τα πόδια τους και εσύ μου λές πως η διακύμανση του σκόρ δεν δείχνει στήσιμο. Και τα δύο μούφες επιχειρήματα είναι. Ναι, με τη διαφορά ότι εγώ έγραψα κι άλλα επιχειρήματα, τα οποία επιλέγεις να αγνοήσεις γιατί δε σε βολεύουν. ΥΓ. "Οι αμυντικοί" που μάζεψαν τα πόδια τους, ήταν ένας, ο Φέρστερ. Τον έχεις ακουστά; Όχι; Μάλλον επειδή δεν είναι και πολύ καλός παίχτης. Είναι στην ομάδα από την Β' Εθνική, είναι σωστός επαγγελματίας, υπόδειγμα χαρακτήρα και γι' αυτό είχε και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους οπαδούς, γι' αυτό έπαιξε πολύ περισσότερο στη Λάρισα από ότι του αναλογούσε, ως εναλλακτική λύση βέβαια. Ο βασικός σέντερ μπακ έλειπε εκείνη την ημέρα. Δε θυμάμαι ποιος ήταν για να είμαι ειλικρινής, θυμάμαι όμως ότι ο Φέρστερ δεν ήταν ποτέ μέσα στις δύο πρώτες επιλογές για το κέντρο της άμυνας από τότε που ανεβήκαμε στην Α' Εθνική (ούτε καν την πρώτη χρονιά). Έπαιζε όποτε χρειαζόταν ψυχολογική ενίσχυση η ομάδα ή όταν έλειπε ο βασικός.
foufoutios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Στα ματς του Παο, ΙΣΩΣ τραβιοντουσαν.. Στα ματς του Ολυμπιακου ειναι κατι παραπανω απο βεβαιο.. Η αντικειμενικοτητα σε ολο της το μεγαλειο.. Για τις ιδιες φασεις, διαφορετικη αποψη..
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ίσως. Το σίγουρο είναι πως την χρονιά που σήκωσες το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον γαύρο, τότε όχι μόνο τα μαζεύανε, αλλά τα ανοίγανε κιόλας. Τα σκέφτεσαι αυτά πριν τα πείς; Τι σχέσεις είχε η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και πότε; Ένα σύνθημα είπαν οι οπαδοί της ΑΕΚ για πλάκα... Όσα έφαγες και εσύ εκείνη τη χρονιά έφαγε και αυτός στη φιλαδέλφεια...3 δηλαδή..Και στη Λεωφόρο ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ!Εμένα λογικο μου φαίνεται αν τρώει 3 ο δεύτερος να τρώει 3 και ο 10 βαθμούς κάτω τότε Ολυμπιακός.. Μονίμως κάτι σας φταίει ε;
foufoutios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Η ΑΕΚ ειναι γνωστο παραρτημα του Ολυμπιακου απο τη δεκαετια του 70.. Αποδεδειγμενα!
tasoskont Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Η ΑΕΚ ειναι γνωστο παραρτημα του Ολυμπιακου απο τη δεκαετια του 70.. Αποδεδειγμενα! το αποδεδειγμενα μαρεσε
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Η ΑΕΚ ειναι γνωστο παραρτημα του Ολυμπιακου απο τη δεκαετια του 70.. Αποδεδειγμενα! Και η ΑΕΚ ίδρυσε και ομάδα στη Θεσσαλονίκη για να υπάρχει και εκεί 2 χρόνια αργότερα η ΑΕΚ Θεσσαλονίκης έγινε ΠΑΟΚ.Να τα λές όλα..Εκτός από την ΑΕΚ έχει και τον ΠΑΟΚ παράρτημα ο Ολυμπιακός... Ρε σοβαρά και εμάς μας λείπει το πρωτάθλημα αλλά δεν λέμε τέτοιες ...ες!
foufoutios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 το αποδεδειγμενα μαρεσε Ναι, ηταν πολυ σοφιστικε
johnnyestia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, με τη διαφορά ότι εγώ έγραψα κι άλλα επιχειρήματα, τα οποία επιλέγεις να αγνοήσεις γιατί δε σε βολεύουν. Ποιά είναι τα άλλα επιχειρήματα? Ότι είναι λογικό να χάνει η Λάρισα όταν παίζει με 10 απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη? Ότι ο Μπακαγιόκο είχε να βαλει γκόλ από τον Οκτώβρη? Αυτά είναι για pre-match ανάλυση αλλά εγώ δεν κάνω τέτοια. Για τον αγώνα τον ίδιο μιλάω αφότου τον είδα και τον θυμάμαι καλά ακόμα και τώρα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:57 ---------- Τα σκέφτεσαι αυτά πριν τα πείς;Τι σχέσεις είχε η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και πότε; Ένα σύνθημα είπαν οι οπαδοί της ΑΕΚ για πλάκα... Όσα έφαγες και εσύ εκείνη τη χρονιά έφαγε και αυτός στη φιλαδέλφεια...3 δηλαδή..Και στη Λεωφόρο ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ!Εμένα λογικο μου φαίνεται αν τρώει 3 ο δεύτερος να τρώει 3 και ο 10 βαθμούς κάτω τότε Ολυμπιακός.. Μονίμως κάτι σας φταίει ε; Δεν λέω ότι το στήσατε. Δεν χρειαζότανε κιόλας. Οι γαύροι θα καθόντουσαν να χάσουν όπως και να έχει για να μην πάρουμε πρωτάθλημα εμείς. 2-0 από το 10' σε εορταστικό κλίμα και μετά πασούλες.
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν λέω ότι το στήσατε. Δεν χρειαζότανε κιόλας. Οι γαύροι θα καθόντουσαν να χάσουν όπως και να έχει για να μην πάρουμε πρωτάθλημα εμείς. 2-0 από το 10' σε εορταστικό κλίμα και μετά πασούλες. Και μετά 2-1...στο 30' μέσα σε εορταστικό κλίμα και πασούλες..και μετά 3-1....Και είχες φάει και 3 γκόλ και εσύ στη Φιλαδέλφεια...Μήπως το στήσαμε και με εσάς;Χαβαλέ κάναμε και με εσάς εκείνη τη χρονιά. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:47 ---------- Ένα σύνθημα λέγαν στην κερκίδα μετά το 2-0.. Γαύροι αδέρφια καθίστε να γιορτάσουμε μαζί στη Φιλαδέλφεια με ότι ειρωνικό και κωμικό έχει το σύνθημα..και το κάνατε θέμα οι μόνιμοι αδικημένοι.
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Και μετά 2-1...στο 30' μέσα σε εορταστικό κλίμα και πασούλες..και μετά 3-1....Και είχες φάει και 3 γκόλ και εσύ στη Φιλαδέλφεια...Μήπως το στήσαμε και με εσάς;Χαβαλέ κάναμε και με εσάς εκείνη τη χρονιά. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:47 ---------- Ένα σύνθημα λέγαν στην κερκίδα μετά το 2-0.. Γαύροι αδέρφια καθίστε να γιορτάσουμε μαζί στη Φιλαδέλφεια με ότι ειρωνικό και κωμικό έχει το σύνθημα..και το κάνατε θέμα οι μόνιμοι αδικημένοι. Δεν ξέρω αν ήταν ειρωνικό το σύνθημα τότε. Μην ξεχνάς ότι αλλιώς έβλεπαν ποδόσφαιρο τότε και ότι ο χουλιγκανισμός ήταν άγνωστη λέξη στον έλληνα φίλαθλο. Επίσης πάντα οι ΑΕΚτζήδες με τους Ολυμπιακούς ήταν πιο κοντά σε φιλοσοφία από τους Παναθηναϊκούς, λόγω και του τρόπου ζωής (χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο, φτωχογειτονιές, προσφυγιά, σε αντίθεση με την πλούσια τότε Αθήνα) Τα περί παραρτήματος και περί συμφωνιών, τα αφήνω ασχολίαστα. Έχουν πάθει τέτοια παράκρουση από την έλλειψη τίτλων οι βάζελοι που πριν λίγο καιρό έλεγαν ότι ο ΟΦΗ είναι παράρτημα του Ολυμπιακού, λόγω του... δανεικού Σηφάκη...
skimnos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 @ nikos21aek στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο "θρύλος των γηπέδων" έκατσε και έχασε για να μην το πάρει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα! ή είσαι μικρός και δεν το ξέρεις ή βαυκαλίζεσαι κάνοντας τον ανήξερο . ΥΓ Αυτό δεν σημαίνει ότι αν γινόταν κανονικά ο αγώνας δεν είχατε πιθανότητες να κερδίσετε...
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 @ nikos21aek στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο "θρύλος των γηπέδων" έκατσε και έχασε για να μην το πάρει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα! ή είσαι μικρός και δεν το ξέρεις ή βαυκαλίζεσαι κάνοντας τον ανήξερο . ΥΓ Αυτό δεν σημαίνει ότι αν γινόταν κανονικά ο αγώνας δεν είχατε πιθανότητες να κερδίσετε... Εκείνη την περίοδο η ΑΕΚ είχε 17-0-0 στη Φιλαδέλφεια...Τώρα το αν ήταν και αδιάφορος ο Ολυμπιακός βαθμολογικά και για την καλύτερη τότε ΑΕΚ ήταν τελικός πρωταθλήματος μάλλον σαν εύκολο άσσο το βλέπω και όχι ότι είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε..Εδώ έφυγε με 3 ο άμεσος διεκδικητής..ο αδιάφορος Ολυμπιακός δεν θα έχανε; Σοβαρά τώρα όταν μια ομάδα κατεβαίνει να χασει μετά το 2-0 παίζει πάσες δεν κάνει το 2-1..Λίγη λογική χρειάζεται αν διαθέτετε καθόλου. Αμα σε βολεύει εσένα έτσι τι να κάνω τώρα;Να σου πω όχι;
johnnyestia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Εκείνη την περίοδο η ΑΕΚ είχε 17-0-0 στη Φιλαδέλφεια...Τώρα το αν ήταν και αδιάφορος ο Ολυμπιακός βαθμολογικά και για την καλύτερη τότε ΑΕΚ ήταν τελικός πρωταθλήματος μάλλον σαν εύκολο άσσο το βλέπω και όχι ότι είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε..Εδώ έφυγε με 3 ο άμεσος διεκδικητής..ο αδιάφορος Ολυμπιακός δεν θα έχανε;Σοβαρά τώρα όταν μια ομάδα κατεβαίνει να χασει μετά το 2-0 παίζει πάσες δεν κάνει το 2-1..Λίγη λογική χρειάζεται αν διαθέτετε καθόλου. Αμα σε βολεύει εσένα έτσι τι να κάνω τώρα;Να σου πω όχι; Ενώ είναι λογικό το ότι άμα θές να χάσεις απαγορεύεται να βάλεις γκόλ. Ειδικά αν είσαι 2 πίσω. Μάλιστα. Ερωδιέ, μιλάμε για αρχές του 90'. Ο χουλιγκανισμός τότε όχι μόνο ήταν υπαρκτός, αλλά πολύ, μα πολύ χειρότερος από τώρα.
nikos21aek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν απαγορεύεται αλλά δεν βάζεις γκόλ..ή στην τελική το αφήνεις 2-1 για να είναι μικρότερη η ήττα..Δεν βάζει η άλλη ομάδα και 3ο..Αν είναι μιλημένο. Εκτός και αν υπήρχε και στοίχημα τότε εκτός από χουλιγκανισμό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.