alexis333 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 :lol: Θα προσπεράσω το γεγονός πως στις προηγούμενες σελίδες οι γαύροι γράφατε για ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Απλά θα ρωτήσω: Που ζείς? Σπιτι μου , στην Κεφαλονια. Τι εννοεις ?? :p Αφου εχουμε να τη νικησουμε εδω και 22 χρονια μεσα στο Αλκαζαρ, αρα απο που βγαινει πως ειναι παραρτημα κι ολας ??
dark Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Τα σενάρια οι φαντασίες και η κλάψα είναι το στοιχείο των περισσοτέρων Παναθηναϊκών γιαυτό δε θα δουν ποτέ άσπρη μέρα. Δανείζουν και πηγαινοφέρνουν τους παίκτες τους σε όλες τις ομάδες και τους παλιούς τους παίκτες για προπονητές και κατά τα άλλα όλοι είναι παραρτήματα του Ολυμπιακού Αφού μέχρι και το Μουν και το Μελίσση δώσανε δανεικούς στα παραρτήματα μας
fullon Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 o μουν πήγε "δανεικός" στον "βάζελο του βορρά" παοκ .. οι χορηγίες πέρισυ στον παοκ με την μορφή (αγορά) του μελλίση και τις εταιρίες του βγενόπουλου ηταν κορυφή. νομίζουν οτι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι γίνεται. έπεσε ο οφη και ο παο βρήκε νεο υποτακτικό . παλι θα πέσει γέλιο και φέτος
Critter Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ε!βασικα έχω καιρο να γράψω εδώ μεσα αλλα είδα αυτο το βίντεο και δεν άντεξα να μην το ποστάρω..... Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟ [ame] [/ame]
Krokodilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 o μουν πήγε "δανεικός" στον "βάζελο του βορρά" παοκ .. Εχεις καμια αποδειξη για αυτο? Γιατι αυτο καλειται δυσφημηση και ισως ειναι και συκοφαντικη δυσφημηση. οι χορηγίες πέρισυ στον παοκ με την μορφή (αγορά) του μελλίση και τις εταιρίες του βγενόπουλου ηταν κορυφή. νομίζουν οτι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι γίνεται. Ανταλλαγη εγινε. Δωσαμε τον Μελλιση και πηραμε τα λεφτα. Που το περιεργο? Αυτο που γινεται ειναι οτι ο Αντωνιου και ολο γενικα το επιτελειο, ειναι εξαιρετικα πετυχυμενος στο να κανει τις χειροτερες επιλογες απο αποψη παικτων, ανταλλαγων, δανεισμων, αγορων κλπ. Πεταμενα λεφτα εδω και εκει συνεχεια. Ο Παναθηναικος εχει καταντησει ψυγειο πολυτελειας κατι σαν τον Αρη αλλα βελτιωμενο. Μαντζιος, Τζιωλης, Κλειτον, Δημουτσος και Δαρλας (αν και ο τελευταιος λογω τραυματισμων των υπολοιπων στη θεση ετυχε να παιξει απο αναγκη βασικος, πηγε καλα και δεν θα μπει στο ψυφειο) εχουν μπει στο ψυγειο και δεν χρησιμοποιουνται. Εκατομμυρια σκορπισμενα απο περυσι τζαμπα τελειως. Διωξιμο παικτων χωρις να καλυφθει η θεση τους απο αλλους. Αμυντικοι παικτες μεσαιου επιπεδου ακομα και για σουπερλιγκ και γενικα κακη οργανωση και παντως αισχρη οργανωση για ομαδα που θελει να παρει τα πρωτεια απο τον Ολυμπιακο στην Ελλαδα. Αυτο που δεν καταλαβαινουν εκει ειναι οτι για να παρουν τα πρωτεια απο τον Ολυμπιακο, εκτός απο παικτες καλους θα χρειαστουν και διαιτητες καλους με την εννοια ειτε να ευνοουν και αυτους οσο ευνοουν τον Ολυμπιακο, ειτε να κανουν κατι ωστε να σταματησει η ευνοια προς τον Ολυμπιακο.
alexis333 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εχεις καμια αποδειξη για αυτο?Γιατι αυτο καλειται δυσφημηση και ισως ειναι και συκοφαντικη δυσφημηση. Ανταλλαγη εγινε. Δωσαμε τον Μελλιση και πηραμε τα λεφτα. Που το περιεργο? Αυτο που γινεται ειναι οτι ο Αντωνιου και ολο γενικα το επιτελειο, ειναι εξαιρετικα πετυχυμενος στο να κανει τις χειροτερες επιλογες απο αποψη παικτων, ανταλλαγων, δανεισμων, αγορων κλπ. Πεταμενα λεφτα εδω και εκει συνεχεια. Ο Παναθηναικος εχει καταντησει ψυγειο πολυτελειας κατι σαν τον Αρη αλλα βελτιωμενο. Μαντζιος, Τζιωλης, Κλειτον, Δημουτσος και Δαρλας (αν και ο τελευταιος λογω τραυματισμων των υπολοιπων στη θεση ετυχε να παιξει απο αναγκη βασικος, πηγε καλα και δεν θα μπει στο ψυφειο) εχουν μπει στο ψυγειο και δεν χρησιμοποιουνται. Εκατομμυρια σκορπισμενα απο περυσι τζαμπα τελειως. Διωξιμο παικτων χωρις να καλυφθει η θεση τους απο αλλους. Αμυντικοι παικτες μεσαιου επιπεδου ακομα και για σουπερλιγκ και γενικα κακη οργανωση και παντως αισχρη οργανωση για ομαδα που θελει να παρει τα πρωτεια απο τον Ολυμπιακο στην Ελλαδα. Αυτο που δεν καταλαβαινουν εκει ειναι οτι για να παρουν τα πρωτεια απο τον Ολυμπιακο, εκτός απο παικτες καλους θα χρειαστουν και διαιτητες καλους με την εννοια ειτε να ευνοουν και αυτους οσο ευνοουν τον Ολυμπιακο, ειτε να κανουν κατι ωστε να σταματησει η ευνοια προς τον Ολυμπιακο. Eσυ εχεις αποδειξεις οτι ο Ολυμπιακος παιρνει τα πρωταθληματα λογω διατησιας ?? Γιατι αυτο καλειται δυσφημηση και ισως ειναι και συκοφαντικη δυσφημηση. Επισης μαθε πως ο Δαρλας παιζει λογω του επεισοδιου που ειχε ο Σπυροπουλος με τον Τεν Κατε και οχι επειδη υπηρχαν τραυματιες.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι, εγώ καταλαβαίνω το σκεπτικό του johnnyestia: Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έπαιρνε το πρωτάθλημα άνετα. Μέσα στη Λάρισα δεν έπαιρνε βαθμούς. Τη μία χρονιά που ο Ολυμπιακός χρειάστηκε βαθμούς (τη χρονιά που έχασε το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ), η Λάρισα με 10 παίχτες έχασε μέσα στο Καραϊσκάκη (παράλογο). Λογικό Συμπέρασμα: Η Λάρισα δίνει πάντα βαθμούς στον Ολυμπιακό όταν τους χρειάζεται, απλά ο Ολυμπιακός ποτέ δεν τους χρειάστηκε ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ο Ολυμπιακός δίνει τους βαθμούς στη Λάρισα, ώστε να τους πάρει πίσω όταν και άμα τους χρειαστεί. Λεπτομέρεια: Την ίδια χρονιά που ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα, δεν πήρε βαθμούς στο Αλκαζάρ. Κωλοπαράρτημα...
Krokodilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Eσυ εχεις αποδειξεις οτι ο Ολυμπιακος παιρνει τα πρωταθληματα λογω διατησιας ?? Γιατι αυτο καλειται δυσφημηση και ισως ειναι και συκοφαντικη δυσφημηση. Δεν εχω αποδειξεις αλλα εχω τρομαχτικες ενδειξεις(αποφασεις διαιτητων και ΕΠΟ και αθλητικων δικαστων, κλπ καθως και κατι δηλωσεις του Σπαθα περι ο Ολυμπιακος να κερδιζει και οι αλλοι .....κλπ) για πολλα απο τα πρωταθληματα που πηρε. Επισης μαθε πως ο Δαρλας παιζει λογω του επεισοδιου που ειχε ο Σπυροπουλος με τον Τεν Κατε και οχι επειδη υπηρχαν τραυματιες. Σωστα, αλλά αυτο δεν καταργει το επιχειρημα που ηθελα να εκφρασω οτι στον Παναθηναικο η οργανωση ειναι χάλια.
afentiko7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 (αποφασεις διαιτητων και ΕΠΟ και αθλητικων δικαστων, κλπ καθως και κατι δηλωσεις του Σπαθα περι ο Ολυμπιακος να κερδιζει και οι αλλοι .....κλπ) Links από επίσημα έγγραφα or it didn't happen. Γιατί εγώ έχω δηλώσεις πρώτης κυρίας που υπονοεί πως ο παο πήγε στο γουέμπλει με τη χούντα. Το ότι οι χουντικοί ήταν δικτάτορες, άρα οι χουντικοί λένε ψέμματα, δε στέκει ως επιχείρημα. Τώρα περί αποφάσεων διαιτητών ας μη μιλήσουμε. Οποιος βλέπει ξένο ποδόσφαιρο θα έχει διαπιστώσει πως στα οφσάιντ πχ υπάρχει μια εύνοια προς τον επιθετικό.
foufoutios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτο που δεν καταλαβαινουν εκει ειναι οτι για να παρουν τα πρωτεια απο τον Ολυμπιακο, εκτός απο παικτες καλους θα χρειαστουν και διαιτητες καλους με την εννοια ειτε να ευνοουν και αυτους οσο ευνοουν τον Ολυμπιακο, ειτε να κανουν κατι ωστε να σταματησει η ευνοια προς τον Ολυμπιακο. Οπως θα επρεπε να κανει και ο Ολυμπιακος στο μπασκετ.. Σωστα? Η εκει εχετε καλυτερη ομαδα και δε σας σπρωχνουν οποτε χρειαζεται?
Krokodilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Links από επίσημα έγγραφα or it didn't happen. Μαθε να διαβαζεις. Μιλησα οτι δεν εχω αποδειξεις αλλά ενδειξεις. Γιατί εγώ έχω δηλώσεις πρώτης κυρίας που υπονοεί πως ο παο πήγε στο γουέμπλει με τη χούντα. Το ότι οι χουντικοί ήταν δικτάτορες, άρα οι χουντικοί λένε ψέμματα, δε στέκει ως επιχείρημα. Τώρα περί αποφάσεων διαιτητών ας μη μιλήσουμε. Οποιος βλέπει ξένο ποδόσφαιρο θα έχει διαπιστώσει πως στα οφσάιντ πχ υπάρχει μια εύνοια προς τον επιθετικό. Μπραβο ρε το καταλαβες οτι μιλουσα μονο για τα οφσαιντ. Οπως θα επρεπε να κανει και ο Ολυμπιακος στο μπασκετ.. Σωστα? Η εκει εχετε καλυτερη ομαδα και δε σας σπρωχνουν οποτε χρειαζεται? :fear: Δεν ξερω τι ακριβως εχεις στο μυαλο σου αλλα το να προτεινεις οτι η διαιτησια σπρωχνει τον ΠΑΟΚ ειναι ε λυπαμαι που θα το πω,...... τελειως παραλογο(Snoob κρατηθηκα!).
johnnyestia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Γουστάρω κύκλους που κάνει η συζήτηση. Από την διαιτησία στην εξίσωση ποδοσφαιρικού οσφπ με τον μπασκετικό ΠΑΟ.
alexis333 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν εχω αποδειξεις αλλα εχω τρομαχτικες ενδειξεις(αποφασεις διαιτητων και ΕΠΟ και αθλητικων δικαστων, κλπ καθως και κατι δηλωσεις του Σπαθα περι ο Ολυμπιακος να κερδιζει και οι αλλοι .....κλπ) για πολλα απο τα πρωταθληματα που πηρε. Σωστα, αλλά αυτο δεν καταργει το επιχειρημα που ηθελα να εκφρασω οτι στον Παναθηναικο η οργανωση ειναι χάλια. Τι μας λες τωρα για δηλωσεις και πρασινα αλογα ?? Ο καθενας ο,τι γουσταρει δηλωνει στην Ελλαδα. Αυτο δεν ειναι επιχειρημα καν. Και οι τρανταχτες αποδειξεις που εχεις εσυ ειναι τρανταχτα λαθη των διαιτητων και τπτ παραπανω. Απλα κατσε δες τα ματς που γινονται στο πρωταθλημα μας και δες τα αθλια σφηριγματα των διαιτητων. Μηπως υπαρχει και εκει δολος ?? Παντου δολος ρε γαμωτο ?? Ή μηπως οι διαιτητες μας ειναι GTPK ?? Στα λεω ολα αυτα γιατι εσυ αρχισες και ζηταγες αποδειξεις απο εναν αλλο φιλο για αυτα που λεει περι παραρτηματος του ΠΑΟΚ στον ΠΑΟ. Λοιπον εσυ εχεις αποδειξεις η κανεις ακομα μια κακογουστη δυσφημηση και ισως συκοφαντικη δυσφημηση ??? Ε!βασικα έχω καιρο να γράψω εδώ μεσα αλλα είδα αυτο το βίντεο και δεν άντεξα να μην το ποστάρω..... Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟ Btw, το βιντεακι ηταν γαματο :-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.